web analytics

Zo Versier Je Vrouwen Op het Strand

Daar liggen jullie dan, heerlijk van de eerste zonnestralen genietend op het strand of in het dichtstbijzijnde natuurgebied. Je ligt er met je vrienden, jullie hebben bier, muziek, een voetbal… het enige wat jullie niet hebben zijn… precies, vrouwen!

Laat het nu toevallig heel druk zijn en overal om jullie heen liggen mooie vrouwen. Al hun welgevormde lichaamsdelen liggen daar open en bloot voor jouw bewondering. Met name die 3 meiden waar jullie “toevallig” naast zijn gaan zitten…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Mooi uitzicht

Eén onderscheidt zich met haar ronde borsten, zwarte bikini en diep gebruinde huidskleur. Wanneer ze op haar buik ligt heb je het perfecte uizicht op haar kont waar je urenlang ongestoord naar kan staren omdat je zogenaamd half slapend ligt te luieren met je zonnebril op.

Kijken en fantaseren is natuurlijk heel leuk, maar wanneer ze opstaat en haar kleren begint aan te trekken om naar huis te gaan laat ze toch een koude leegte achter op dat warme strand. Zou het daarom niet veel fijner zijn met haar in contact te komen en te kijken of er meer voor jullie in zit?

Hoe doe je dat nou contact maken op zo’n strand?

Slecht nieuws: dit is niet makkelijk. Elk meisje is super zelfbewust omdat ze erg onzeker is over haar lichaam (zelfs het allermooiste meisje uit de bovengenoemde beschrijving), en bovendien werken verdedigingsmechanismes op hoge toeren aangezien ongewenste aanvallen uit elke hoek kunnen komen met dit weer. Daarbij laat ze zich beïnvloeden door haar nog onzekerdere vriendinnen en zal ze niet vrijuit zichzelf zijn en geneigd het gedrag van de groep te volgen, geen gemakkelijke opgave dus. Daarbij heb je ook nog eens competitie van je eigen vrienden!

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Hardlopers zijn doodlopers

Hoe ga je dit aanpakken? Aangezien je vrienden precies hetzelfde idee hebben en zich bedreigt zullen voelen door jou zal waarschijnlijk de eerste snel proberen aandacht te trekken van de meisjes, dit kan hij doen door extra hard te praten, uit te sloven met zijn voetbal, de muziek overdreven hard te zetten of op een andere manier te provoceren. Dit lijkt te werken, maar het enige wat hij hiermee aangeeft is dat hij het veel te graag wilt en een uitslover is. Het kan erg verleidelijk zijn om hier in mee te gaan door druk te voelen hiermee te moeten concurreren. Doe dit niet!

Good things come to those who wait

Wacht rustig af en kijk of er signalen van interesse komen. Hoe meer druk je er op legt des te meer het haar zal afstoten, en het tegenovergestelde, des te minder druk je er op zet, des te meer tijd je haar geeft om jouw rustige en vredevolle signalen op te vangen en haar pijlen op jou te laten richten. Blijf haar dus niet constant aanstaren en geef haar de ruimte om jouw kant op te komen (niet letterlijk). Wanneer beide partijen geïnteresseerd zijn in een ontmoeting zal er zich vanzelf een mogelijkheid openbaren aangezien jullie dit beide graag willen en hier samen naartoe werken.

Trail and error and error and error

Mocht je nu al een poging gedaan hebben en je bent naar beneden geschoten, ga alsjeblieft niet nog een keer proberen! Ze heeft al laten zien dat ze geen interesse heeft, alle energie die je er vanaf dat moment in steekt laat je zien dat je het liever wilt dan zij en verlaag je je eigenwaarde. Ga nu ook alsjeblieft niet voetballen met je vrienden en schop de bal “per ongeluk” hun kant op, die meiden zagen dat allang aankomen toen jullie in de buurt gingen voetballen en zaten er juist erg op te hopen dat dat niet zou gebeuren, en als je dan de bal komt pakken met die grijns op je gezicht en ze lacht ogenschijnlijk vriendelijk terug, realiseer dan dat ze denkt dat je een loser bent en eigenlijk jullie bal de zee in wilt schoppen, laat staan als je het vervolgens nog een 2 en 3e keer doet.

Ik zeg niet dat dit geen goede manier is om met haar in contact te komen, maar als je eenmaal bent afgewezen, ga dan niet door!

En als ze bij de eerste poging wel interesse lijkt te hebben en alleen bang en onzeker is omdat ze niet op haar gemak in haar bikini is, en het gesprek valt op een ongemakkelijke manier stil, laat het even voor wat het is en geef haar de ruimte. Laat je niet onzeker maken door haar onzekerheid; des te meer druk je zet des te meer zal je haar van je afduwen. Maar zie het ook niet als afwijzing!

Universeel

Dit bovenste voorbeeld gaat over het strand, maar precies dezelfde regels gelden in een discotheek, op een feestje of waar dan ook! Duik niet als aasgieren op een prooi, maar laat moeder natuur haar werk doen.

Als je dan besluit om erop af te stappen en het gaat niet goed: probeer dan te zien of het kwam door angst of door afwijzing.

In het geval van angst: geef elkaar de ruimte.

In het geval van afwijzing: lik je wonden en neem je verliezen. Steek niet nog meer energie in een verloren zaak in een poging om hem te redden, je verlies wordt alleen maar groter!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Zo Versier Je Vrouwen Op het Strand"

 1. Maarten

  says:

  JE KAN NIKS FORCEREN

 2. Cornelis

  says:

  Nou, ik dacht bij de titel, eindelijk wat bruikbare tips voor op het stand waar je weleens wat leuks voorbij ziet lopen. Maar aan dit verhaal heb ik helaas helemaal niets.
  Liever zie ik wat concrete opties over hoe je snel in contact kan komen op het strand..
  ik heb weleens een vrouw op het strand versiert die alleen lag, maar meestal zijn ze toch niet alleen.

 3. Maarten

  says:

  Gedag zeggen, knipogen, lachen, zwaaien etc. Just go from there. Geen magische zinnetjes waar ze hun bikinitopje in een keer van af valt. Ik hoop hiermee wat inzicht te hebben gegeven in de dynamiek op het strand.
  Als ze niet reageert op je groet, kijk of het is uit desinteresse of angst, afkeur of verlegenheid. In het eerste geval zal ze geen signalen meer sturen, in dit geval is het een verloren zaak, in het tweede geval zal ze blijven kijken/singalen sturen, leer het verschil tussen deze 2 situaties, ze vormen de meest voorkomende situaties in versieren. Zolang je het verschil niet ziet zal je zelf in grote verwarring leven.

 4. Maarten

  says:

  Als ze wel positief reageert op je begroeting of opening kan je op natuurlijke wijze verder gaan. Maak een praatje met haar, als het gesprek goed op gang komt kan je er misschien bij gaan zitten of liggen. Als ze met vriendinnen is, nodig haar uit mee het water in te gaan. Zo kan je haar mooi alleen krijgen en het water biedt veel mogelijkheden tot flirten. Je kan haar er in proberen te duwen, je kan haar nat spatten, het biedt veel mogelijkheden tot aanraking en zeker als je onderwater bent zal een stuk meer van haar mogen aangezien niemand het kan zien en het spannend aanvoelt.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *