web analytics

Versieren? Je Kan er Helemaal Niks van

Hierbij de blogpost van een nieuwe blogger, Gigolo Maarten. We kunnen verwachten dat hij als Gigolo minimaal een interessante bijdrage gaat leveren. Lees verder en beoordeel zelf.

Lieve bloglezer,

Ik wou graag wat van mijn kennis doorgeven aan je die ik met pijn en moeite heb vergaard over de afgelopen jaren. Hopelijk scheelt het jou een hoop pijn en schaafplekken, zodat je een stuk minder gehavend aankomt in pussy-heaven!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Je kan er niks van… elk weekend sta ik weer in de kroeg en ik kijk naar de mannen om me heen. Uiteindelijk zie ik alleen maar teleurstelling, vooral bij mezelf in mijn mede-man, maar ook in jullie eigen gezichten als je niet weet waar je moet kijken als het meisje je weer afgewezen heeft, direct dan wel indirect.

Bij deze gelijk een van mijn allergrootste tips: Denk niet dat je er al goed in bent!

Ja natuurlijk heb je er wat over gelezen op een of andere forum of site en weet je iets meer dan de gemiddelde man, maar dat maakt je nog geen casanova. Het probleem is dat wanneer je jezelf constant in je hoofd gaat vertellen dat je het kan en dat je er goed in bent, je het jezelf des te harder zal aanrekenen als het niet lukt.

Als je tegen anderen opschept dat je er goed in bent zal je meer druk voelen om jezelf te bewijzen; als je tegen jezelf liegt en een perfect plaatje voorhoud zal je ook meer druk voelen. Door deze druk zal je niet alleen slechter presteren, maar ook de afgang zal groter zijn, zowel van binnen als voor de buitenwereld. Blijf daarom bescheiden, niet alleen naar anderen maar ook naar jezelf.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

En dan zal ik jullie nog een geheimpje vertellen…

Zelfs al doe je dit al 5 jaar dan nog zal er altijd een moment zijn dat je verrast bent, dat je niet weet wat je moet zeggen, dat je niet lekker in je vel zit… en dan verkloot je het net zo hard. Onthoud daarom goed, je bent niet prefect, je bent (voorlopig) nog niet goed in vrouwen versieren. Haal de druk van de ketel stel je eigen beeld een stukje naar beneden bij.

Natuurlijk is het leuk zelfverzekerd over straat te lopen nadat je jezelf 1000x hebt verteld dat je awesome bent, dat je de man bent en dat je elk meisje kunt krijgen. Dit heb je misschien al eens in een boek gelezen en dit heten affirmaties, maar dit stukje zelfvertrouwen is snel weggeblazen als je bij een close encounter met een vrouw merkt dat het toch niet helemaal waar is en zal de deuk in je zelfvertrouwen 2x zo diep zijn.

Gebruik daarom liever deze affirmatie: Ik ben de man, maar nog niet zo’n hele grote man, de man die nu nog aan het leren is om de man te worden welke ik wil zijn, welke ik kan zijn en welke ik waard ben om te zijn. Maar nu ben ik er nog niet…

Wat als het mislukt?

Als je jezelf betrapt op een mislukking, probeer dan niet vol spanning en angst je eigenbeeld te herstellen door jezelf leugens te vertellen, je voorgaande prestaties voor jezelf op te sommen of om op een zwakker target af te gaan om je eer te herstellen, maar realiseer dat je weer die zelfde domme fout gemaakt hebt en dat je nog steeds die man bent die het aan het leren is en dat fouten maken heel normaal is.

Als het meisje alle interesse heeft verloren omdat ze zo oppervlakkig was je af te rekenen op je zwakke momentje, dan was het sowieso niet de ware, dus kan je gewoon rustig slapen vanavond, en als je de volgende keer wel seks wilt  zal je jezelf bij elkaar moeten rapen en de volgende keer ietsje beter je best moeten doen!

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

6 Reacties op "Versieren? Je Kan er Helemaal Niks van"

 1. Ray

  says:

  Top blogger nu al!
  Hopen dat er meer van deze gigolo komt :)

 2. Berg

  says:

  Mooi stukje!

  Een juiste houding in het hele veroverproces is dus een tikkeltje bescheidenheid. Kan ik mij in vinden. Bescheidenheid kan een zeer aantrekkelijke eigenschap zijn als je hem juist inzet, tijdens het veroveren. Bescheiden mannen maken veelal een stabiele, rustige en betrouwbare indruk, erg aantrekkelijk voor veel vrouwen!

 3. Maarten

  says:

  Als je niet bescheiden bent, en "opschept" tegen anderen is dit vaaak meer omdat je dit zelf nodig hebt om er in te geloven. Andere doen dit niet perse dus de kans is dat je eigen glazen ingooit.

 4. Cornelis

  says:

  Maarten,

  In hoeverre pas je je aan, afhankelijk van de vrouw waarmee je praat?
  Ik betrap mezelf erop me aan te passen aan de hand van hoe intelligent/beleerd ik haar inschat. bij een vrouw met psychologische achtergrond kan ik beter niet aankomen met "grappige arrogantie" bijvoorbeeld. Terwijl dit volgens mij bij wat minder slimme vrouwen wel uitstekend werkt.
  Hoe zie jij dit en pas jij je op deze of andere manieren aan bij verschillende vrouwen?

  Groet en succes met schrijven, ik ben benieuwd.

  Mvg,
  Cornelis

  • Maarten

   says:

   Hey Cornelis,

   Ik denk dat het altijd handig is om jezelf te blijven en geen rol te spelen, zie ook mijn nieuwe artikel. Als een vrouw te dom is om jouw grap te snappen is het de vraag of je er wel de tijd en energie in wilt steken om haar verder achter na te gaan. Als je hier wel voor kiest zal je dus voor lief moeten nemen dat je je aan moet passen. Daar tegen over staat dat het niet zo handig is als je je constant slimmer of grappiger moet gedragen dan je daadwerkelijk bent aangezien je nu energie moet investeren om jezelf aan haar te meten. De mate waarin jij bereidt bent aan te passen reflecteert de moeite die je wilt investeren om de betreffende persoon in bed te krijgen. Sowieso zou ik het nooit doen om iemands goedkeuring te krijgen aangezien je dan simpelweg je eigenwaarde aan het verlagen bent.

   • Maarten

    says:

    Wat het probleem is met grappige arrogantie, dat dit vaak ingestudeerde lijnen zijn. Vrouwen hebben een extreem goed oor voor oprechtheid. Een wat dommere vrouw vangt dit op als iets grappigs om op te reageren en zal zich aangetrokken tot je voelen, een wat slimmere vrouw zal zien waar je mee bezig bent er er niet in trappen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *