Vrouwen Versieren Via SMS - 2 Belangrijke Richtlijnen

Het doel van versieren via sms is om met haar te flirten, een kleine connectie met haar op te bouwen en ervoor te zorgen dat ze aan je denkt.

In deze post leg ik je uit hoe je het meeste uit je sms-gedrag kan halen!

De tips zullen je helpen bij het versieren via sms! Lees snel verder!

Versieren via sms en emotionele reacties

Sms’en is een mooie tool die je kan gebruiken om met vrouwen in contact te blijven staan. Bij versieren via sms is één ding heel belangrijk “Probeer er altijd voor te zorgen dat de vrouw waarmee je sms’t een emotionele reactie teruggeeft”.

Dit doe je door:

  • Een mogelijk gevaar te creëren
  • Aardig te doen, maar niet te aardig 😉
  • Haar uit te dagen
  • Haar te laten twijfelen of je haar wel leuk vindt
  • Interesse te tonen of juist geen interesse te tonen

Wanneer je deze punten combineert zal ze zich steeds afvragen waar ze staat ten opzichte van jou. Dit zorgt er dus voor dat jij in haar gedachten blijft “rondspoken”. Doordat jij in haar gedachten blijft, wordt versieren via sms steeds makkelijker.

Onthoud één ding heel goed:

Wanneer een vrouw je eenmaal kent en weet hoe je gaat reageren en/of wat je gaat doen, dan ben je niet meer interessant. Ze zal dan niet meer aan je denken, wees dus creatief en laat haar in onzekerheid zodat ze je niet te pakken kan krijgen. Als je hier niet voor zorgt zal het versieren via sms je niet lukken.

Versieren via sms zorgt ervoor dat ze aan je denkt

Ervoor zorgen dat ze zich tot je aangetrokken voelt is erg belangrijk. Maar wat nog belangrijker is, is dat het versterkt wordt door de ondersteuning van consistente gedachten aan jou. Hoe meer iemand aan een ander denkt, hoe liever diegene bij de ander wil zijn. Dit is het mooie van versieren via sms. Ongeacht op welk tijdstip of op welke locatie zij zich bevindt, je kan in haar gedachten blijven dankzij sms. Deze consistente gedachten aan jou zijn erg krachtig en ze zal steeds meer verlangens krijgen om je te zien.

Versieren via sms: Twee richtlijnen

Hoe zorg je voor de juiste toon?

Houd je sms’jes :

  • Kort & leuk
  • Uitdagend

1. Hoe houd je het kort & leuk?

  • Geef haar het gevoel dat ze iets heeft gemist omdat ze niet bij jou was. Geef haar niet alle informatie over wat ze heeft gemist. Dit kan je simpel doen door niet al haar vragen te beantwoorden.
  • Probeer korte sms’jes te maken met emotionele triggers. Je kan bijvoorbeeld een compliment geven en daarna direct weer wegnemen. Voorbeeld: “Je bent een leuke meid… tot nu toe.”

2. Hoe maak je een uitdagende sms?

  • De beste manier om een snelle reactie te krijgen is door een uitdaging te creëren.Voorbeeld van een uitdagende sms die ik zelf wel eens heb gebruikt (er waren al wat sms’jes uitgewisseld over koken): Ik: “Hey, als je niet kan koken, kan je altijd nog toekijken hoe getalenteerd ik ben ;-)”Zij: “Haha ja hoor, dan heb je mij nog niet zien koken!”

Door een uitdaging te creëren zorg je er niet alleen voor dat ze het gevoel krijgt dat ze “moet” reageren maar je creëert ook kansen om haar te ontmoeten. Ik heb uiteindelijk gezellig met haar gekookt en daarna samen op de bank “een filmpje gekeken”…ahum… ;-).