Zo Kan Je Het Beste Vrouwen Bellen Voor De Eerste Date

Nadat je een vrouw benaderd hebt, aantrekkingskracht opgebouwd hebt, vertrouwen, een connectie en haar nummer hebt, is het tijd om haar te bellen om de eerste date te regelen.

Het doel van het bellen van een vrouw is niet haar te overtuigen om met jou af te spreken – omdat je tijdens de ontmoeting al zoveel aantrekkingskracht, vertrouwen etc. gecreëerd moet hebben – dat ze sowieso al van plan was om je vaker te zien.

Om haar vaker te zien, heb je haar contactgegevens opgeslagen, omdat jullie geen tijd meer hadden op het moment dat jullie elkaar hadden ontmoet.

Klinkt wel heel logisch of niet?

Toch zijn er genoeg mannen die snel voor het telefoonnummer gaan en daarna vrouwen bellen die ze tijdens het gesprek proberen over te halen om samen een drankje te gaan drinken.

Je bent dan simpelweg te laat, want dit had je al tijdens de ontmoeting kunnen doen!

Maar natuurlijk kan je tijdens het telefoongesprek rustig verder gaan met het opwekken van nog meer aantrekkingskracht, vertrouwen etc.

De grote vraag die je misschien jezelf al hebt gesteld bij hoe moet je vrouwen bellen voor de eerste date is…

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Na hoeveel dagen moet je vrouwen bellen?

Sommige mannen zullen zeggen dat als je een vrouw ontmoet hebt en de volgende dag belt,  je dan te gretig/hebberig overkomt.

Ze maken hier een fout, omdat het meer gaat over ‘hoe’ je een vrouw opbelt.

Je stemtoon en je woorden vertellen haar bewust of onbewust of je hebberig bent of niet (tijdens de ontmoeting heeft ze dat meestal al lang opgepikt).

Effectief vrouwen bellen heeft alles te maken met hoe je hen benadert, wat je mindset is, wat je van hen wilt etc.

Als je de meest relaxte man bent die ze in de laatste tijd heeft ontmoet en je belt haar de dag na de ontmoeting, dan zal een vrouw nooit denken: “Oh hey, die jongen belt de volgende dag al, wat is hij hebberig zeg.”

Het beste is om gewoon een los gesprek te hebben zonder verwachtingen of druk te creëren.

Tenslotte ga je er al vanuit dat ze de eerste date met je wilt, toch?

Inderdaad, dus waar zou je je allemaal druk om maken?

Een echte man heeft altijd de mindset: “Ik hoef me niet druk te maken, want alles komt toch wel zo uit zoals ik het zou willen dat het gebeurt.”

Toch zou ik je aanraden om haar niet pas na vijf of zes dagen te bellen, omdat de initiële aantrekkingskracht en mate van connectie weggevaagd zijn, waardoor je het jezelf moeilijker maakt.

Daar komt ook nog bij dat over het algemeen, dat mensen in de ochtend en middag vaak aan het werk zijn, dus is het niet handig om op dat soort tijdstippen te bellen.

Je kunt beter in de avond vrouwen bellen, bijvoorbeeld op zondag. Ook kan vrouwen bellen aan het eind van de middag, rond 5 à 6 uur. Bel niet later dan dat, want dan zijn de meeste mensen aan het eten.

Dan komen we direct op de volgende vraag…

Wat moet ik tegen haar zeggen aan de telefoon?

Bij het vrouwen bellen kan je simpelweg ‘hoi’ zeggen en vragen hoe het met haar gaat.

Als ze je niet herinnert, kan je simpelweg zeggen: “Ik had je [dag] ontmoet in/op [naam plek].”

Dit is sowieso al een minder goede situatie, want je wilt dat ze nog precies weet wie je bent en horen dat ze op je telefoontje gewacht heeft. In het laatste geval is de eerste date regelen doodeenvoudig.

Als ze niet meer weet wie je bent, heb je gewoon veel te weinig indruk gemaakt op haar in vergelijking met andere mannen (of ze heeft geheugenverlies natuurlijk, haha).

De oplossing hiervoor is, in het algemeen, het bouwen van meer aantrekkingskracht wanneer je een vrouw ontmoet, en langer met haar praten zodat ze zich meer op haar gemak bij je voelt en meer over je te weten komt.

Om het gesprek aan de telefoon gaande te houden, kun je haar een vraag stellen (misschien over één van haar passies of hobby’s), zelf iets vertellen over wat je meegemaakt hebt of bijvoorbeeld wat je op dit moment aan het doen bent (kan je haar ook vragen).

Bij het bellen van vrouwen is het belangrijk zoveel mogelijk onderwerpen aan te snijden zodat je op een gegeven moment elke keer op een al ander geopend onderwerp kan terugvallen als een ander geëindigd is.

Als je een tijdje met haar aan de telefoon gepraat hebt, kan je haar uitnodigen, bijvoorbeeld om iets te gaan drinken.

Je kunt dan iets zeggen als: “Hey, laten we een drankje drinken op [dag], ben je dan vrij?”

Met die zin ga je ervan uit dat ze sowieso met je wilt afspreken. Het enige wat nog geregeld moet worden is een tijdstip en een plek.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Waar moet ik haar mee naartoe nemen?

Het makkelijkste is om haar gewoon uit te nodigen in een café in het centrum van een stad of dorp waar je al bekend mee bent.

Op die manier weet je precies waar het is, waar je het beste kunt zitten etc. waardoor je direct al de leidinggevende positie hebt (iets wat vrouwen altijd aantrekkelijk vinden).

Tevens kost het je niet veel geld, of je laat haar gewoon ook een rondje betalen… of zelfs de hele rekening. Het is maar wat je wilt en hoe zij ervoor staat.

Je hoort toch vaak dat mannen en vrouwen gelijk aan elkaar zijn? Nou, dan lijkt het me vreemd om alle drankjes te gaan betalen.

Natuurlijk zijn er nog heel wat simpele en leuke plaatsen om vrouwen mee naartoe te nemen. Wees creatief en maak het vooral niet te duur. 

 

Veel succes met vrouwen versieren!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen