Vrouwen En Sociaal Media

We leven nou eenmaal in een tijdperk waar mensen meer met hun kin bijna op hun borstkast zitten en hun ogen op een klein schermpje de helft van de dag. Technologie ontwikkelt zich razend snel en we krijgen alleen maar meer efficiëntere manieren om met elkaar nog sneller te communiceren.

Vrouwen voelen zich hartstikke veilig achter hun schermpje, je bent er misschien wel, in haar contacten lijst, maar de meeste vrouwen vinden het wel prettig zo om iedereen vrijwel op een afstand te houden. Ze kan gezellig met je kletsen via welke chat-systeem en ze zou nooit met je hoeven af te spreken.

Dit is natuurlijk het nadeel van sms’n en online berichtjes sturen. Dus daarom is het belangrijk om te weten wat je het beste kunt doen om met haar af te spreken. Het is grappig wanneer mannen blij zijn met één à twee extra nummers in hun telefoon lijst, of een beetje papier met een telefoon nummer erop want wat je eigenlijk wilt is om weer met haar af te spreken, toch ?

Dit en meer in het volgende artikel.

Veel lees plezier…

Als ze niet reageert

Heel veel mannen maken zich hier ontzettend druk over. Net een dame ontmoet, sms gestuurd en na een half uur geen bericht te hebben ontvangen is er al paniek dat ze wellicht geen interesse meer heeft. Dit zijn maar de gedachtes en fantasie die op hol slaan!

Heeft ze gezegd dat het haar niet meer kan interesseren? Als dat niet het geval is kan je er gewoon van uitgaan dat ze nog steeds interesse heeft om met je af te spreken.

Redenen waarom ze niet gelijk antwoord geeft:

  • Batterij is leeg.
  • Bel tegoed is op.
  • Ze zit in een vergadering.
  • Haar telefoon zit in haar tas en ze heeft het op stil.
  • Ze heeft het niet gehoord want ze zit in een drukke trein en ziet het wanneer ze uit stapt.

Zo kan het lijstje wel even door gaan, maar de bedoeling is om te realiseren dat al deze scenario’s veel eerder voorkomen dan dat ze ineens haar interesse verliest in jou.

Als een dame haar interesse verliest dan kan het betekenen dat je eigenlijk, en hier komt de kern harde waarheid, haar niet met volle overtuiging en zelfvertrouwen hebt benaderd.

  • Was je benadering sterk?
  • Heeft ze gelachen?
  • Heeft ze ook vragen aan jou gesteld?
  • Vertelde ze met haar lichaam dat ze je ook leuk vond?
  • Hebben jullie een kort maar krachtig gesprek gehouden?

Zorg er natuurlijk voor dat je algemeen kennis en vaardigheden in het versieren van vrouwen sterk zijn en dat jou vertrouwen hebt in jezelf. Het nummer één aspect die je onder de knie moet hebben is Zelfvertrouwen! Zonder dit aspect kom je geen stap vooruit, dus zorg ervoor dat je dit eerst krijgt. Benader een dame met volle overtuiging en besef dat je haar echt wilt leren kennen, met haar wilt afspreken en/of in bed wilt.

Afspreken

Als een dame niet direct terug reageert op je eerste sms geef het dan een dagje en stuur de volgende dag dan één. Geef het ruim de tijd, vrouwen verliezen alleen super snel hun interesse en focus op jou wanneer je te gretig overkomt, sms’n en berichtjes zijn een heel kwetsbaar iets, het kan zijn dat je bij de meeste vrouwen in het begin op dun ijs loopt, merkt ze dat je een klein beetje gretig wordt? En ze zult je dan inderdaad niet meer terug sms’n.

Oplossing

Een goeie die ik ken en persoonlijk gebruik is om eerst een afspraak met haar te maken en dan pas nummer uit te wisselen. Het zou kunnen dat je anders een week of twee aan het uitvogelen bent hoe je met elkaar kunt afspreken wat meestal echt klote is. Spreek alvast een dag en tijd af en wissel dan nummers uit.

Wat ik persoonlijk leuk vind om te doen is om een afspraak te maken maar dan zonder nummers uit te wisselen! Hier loop je een heel groot risico mee op dat je uiteindelijk een half uur voor niks aan het wachten bent. Maar stel dat ze dan op komt dagen? Dan weet je toch al genoeg ?

Groetjes, Arellius