Vrouwen Met Een Vriend? Geen Probleem!

Je kent het wel. Je bent uit met je vrienden en denkt er aan een vrouw aan te spreken of met haar te willen dansen.

Na een kort gesprek zegt ze een vriend te hebben en wil je zo snel mogelijk uit het gesprek. Je schaamt je, je gevoelens eten je op. En je weet niet hoe je moet reageren of had moeten reageren.

Vandaag gaan we het erover hebben hoe we vrouwen met ‘zogenaamde’ relaties toch tot je aangetrokken kan laten voelen.

We beginnen bij het begin. Een tip om al te vermijden dat jullie erover beginnen is door niet te vragen of ze single is of een vriend heeft. Het maakt namelijk niet eens uit of ze die heeft. Haar aandacht ligt op dat moment bij jou dus het maakt je niets uit.

Je zal namelijk vaak zien dat de vrouwen niet uitgaan met hun vriend (kan wel gebeuren maar de kans is klein). Vaak zeggen vrouwen dit ook om van mannen af te komen. Er is dus ook een kans dat er helemaal geen vriend is. Daarom moet het je niet afschrikken als ze zegt dat ze een vriend heeft maar dit gewoon in een goeie situatie omzetten.

Je kan deze situatie op verschillende manieren oplossen. Je kan het negeren of er grapjes over maken. Een manier die ik persoonlijk erg goed vind is niet de vriend zwart maken (bereik je niets mee, want dan wordt ze alleen vijandig) maar hem overdreven lief laten lijken, of juist niet.

Ook het ermee eens zijn dat het beter is dat ze een vriend heeft helpt. Ik zal een paar voorbeelden geven wat ik bedoel en hoe ik het zou oplossen:

Situatie 1:

V: Ik heb een vriend. Ik: Oh gefeliciteerd! Maar beter ook eigenlijk dat je hem hebt.. V: Hoezo? Ik: Nouja, je zou mij echt niet als vriend willen hebben, je kan mij helemaal niet aan. Wij zouden alleen discussiëren en dan zou ik de hele tijd moeten winnen. En ik zou de vriend zijn die je nooit zou willen verlaten dus is het alleen maar beter voor je dat je al een vriend hebt.

Situatie 2: (Persoonlijke favoriet)

V: Ik heb een vriend. Ik: Ah echt, het is zeker zo’n lieve vriend die elke ochtend ontbijt op bed voor je maakt? En je dan masseert als je pijn hebt ergens, en dat dan ook goed kan! En altijd lieve dingen tegen je zegt als je het nodig hebt. V: Nee.. Ik: Oh, oké, maar dan wel iemand die nooit jaloers is of behoeftig is maar waar je wel alles voor betekent en als het dan uit zou gaan hij nooit meer normaal zou kunnen leven omdat jij alles voor hem was.

Situatie 1 analyse

Wat je hier doet is erg psychologisch. Het maakt je ten eerste niet uit dat ze een vriend heeft. Dit zet haar op de gedachte dat jij niet met haar praat om haar tot je aangetrokken te krijgen waardoor ze zich meer op haar gemak bij je gaat voelen.

Je bouwt spanning op door te zeggen dat het beter voor haar is dat ze al een vriend heeft. Hierna vertel je dat je te ‘ruig’ voor haar bent. En dat je je snel gaat vervelen bij haar, maar toch alles voor haar zal betekenen. Als dit goed over wordt gebracht gaat ze zich willen bewijzen, ongeacht of ze een vriend heeft of niet.

Situatie 2

Deze is ook psychologisch. Je suggereert hiermee hoe je denkt dat de vriend eruit ziet en schept een soort ‘ideale vriend’ van wie elk meisje zegt dat ze hem wil hebben.  Als ze dan ‘nee’ zegt, wat negen van de tien keer gebeurt, kan je kiezen of je er nog over heen gaat of bezorgd ‘oké’ zegt.

Waarna ze waarschijnlijk zal zeggen: ‘Maar hij is wel heel leuk!’, en waarop jij antwoordt met: ‘Ja, wil je best geloven…’ *verander van onderwerp alsof je haar niet gelooft*. De vrouw zal ongetwijfeld erover nadenken en zal je misschien zelfs proberen te overtuigen dat hij wel echt een leuke jongen is.

Hierop kan jij goed inspelen want als hij echt zo leuk/geweldig was hoefde ze het niet te bewijzen! Wat ook af en toe gebeurt is dat ze zich afvraagt waarom ze eigenlijk voor hem gevallen is waardoor ze in een onzekere positie terecht gekomen is. Als ze dan in die positie valt is de kans groter dat ze met jou mee gaat.

Het moet duidelijk zijn dat het je niet uitmaakt of ze wel of geen vriend heeft omdat je weet dat ze zich toch op een zeker ogenblik  aangetrokken tot jou zal voelen. Probeer hem overdreven lief of onaantrekkelijk over te laten komen. Niet overduidelijk, maar heel sluw!