Waarom Je Meerdere Vrouwen Tegelijkertijd Wilt Daten/Versieren

Ben jij bekend met het gezegde ‘op meerdere paarden wedden’?

Nu wil ik vrouwen niet met paarden vergelijken.. (ik zou niet durven;) maar waar ik naartoe wil is dat het onoverkomelijk is dat er een paar vrouwen afhaken gedurende je zoektocht naar liefde, een open relatie of meerdere ‘fuckbuddies’.

In de tijd dat ik net begon met Vrouwen Versieren was ik altijd volledig gefocust op één vrouw. Ik wachtte de hele week tot ik haar weer kon ontmoeten, om haar vervolgens mee te nemen naar de bioscoop of een duur restaurant.

En áltijd werd ik in mijn ogen teleurgesteld.

Ik wist toen niet beter. 

Iedere keer als een vrouw uiteindelijk toch afhaakte, had ik weer een emotioneel litteken op mijn ziel. Ik had zoveel geïnvesteerd in een dame maar kreeg er zo weinig voor terug..

Ik vroeg mezelf af waarom vrouwen dit deden en hoe ik deze pijn in de toekomst het beste kon vermijden.

Vrouwen Zijn Emotioneel en Impulsief

Allereerst zal ik je uitleggen waarom vrouwen vaak flaken.

Flaken betekent simpelweg dat de vrouw (op het laatste moment) afhaakt.

Iedere man die regelmatig date weet waarover ik praat.

Je hebt iets afgesproken met een dame en bent net de deur uit en je krijgt opeens een smsje van je date dat ‘ze helaas door omstandigheden niet kan komen en hoopt dat je het begrijpt’.  Ja mannen, daar moeten we het dan mee doen!

Vrouwen zijn over het algemeen flaky, impulsieve wezens en worden voortdurend gestuurd door emotie.

Juist doordat ze beslissingen maken op basis van emoties,  is de kans groot dat ze opeens niets meer van zich laten horen.

Dit is iets dat ik wil dat je begrijpt. Het ligt namelijk vaak niet eens aan jou. Misschien is ze wel ongesteld, is haar ex weer in haar leven gekomen of ervaart ze negatieve emoties die ze toevallig aan jou koppelt.

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is. Het gaat er om dat je iets doet met deze informatie.

Tip: Wanneer je een date hebt opstaan, communiceer dan iedere dag even met de vrouw tot op het moment van de ontmoeting.

Dit hoeven geen ellenlange telefoongesprekken te zijn, één of twee uitdagende whatsapp/sms berichtjes iedere dag zijn al voldoende.

Dit zorgt er voor dat het momentum tussen jullie niet verloren gaat en ze niet op het laatste moment gaat twijfelen of ze wel wilt afspreken.

Word Onafhankelijk

Door op meerdere vrouwen te ‘wedden’ vergroot jij je kansen in de liefde en doet het minder pijn wanneer er een dame uiteindelijk afhaakt. 

Ik focus mezelf niet meer op één vrouw en ben momenteel ook niet uit op een monogame relatie. Vraag jezelf eens af wat jij wilt? Wat wil je nou écht en niet omdat het volgens de maatschappij ‘zo hoort’.

Trek je niets aan van wat anderen hiervan vinden.

Het zijn het soort mensen die al jaren vastgeroest zitten in hun eigen denkbeelden.

Momenteel heb ik met een aantal vrouwen  intensief contact. Ze weten hoe ik over bepaalde zaken denk, maar toch willen ze me ontmoeten. Waarom? Omdat ze genieten van het moment en ons samenzijn en weten dat ik altijd eerlijk tegen ze zal zijn.

Het Moment Van de Waarheid

Er komt altijd een punt waarop vrouwen vragen hoe het nu tussen jullie zit en of je nog meerdere vrouwen date.

Vraag nooit aan de vrouw hoe het nu tussen jullie zit. Dit komt wanhopig over, alsof je hunkert naar haar validatie.  Vroeg of laat vraagt ze het vanzelf wel aan je.  Dat is het moment waarop je haar iets gaat vertellen:

Ik hou van vrouwen en ben dol op seks net als iedere andere gezonde man. Weet je, je bent echt geweldig en ik hou er van om met je om te gaan.

 Als ik niet met je wilde omgaan, dan had ik geen seks met je gehad.. Je bent een aantrekkelijke, lieve meid en ik ben dol op ieder moment die we samen delen.. en dan ga jij me vragen of ik nog andere vrouwen heb naast jou?

Ja..dit klopt.. MAAR.. dit betekent niet dat ik aan andere vrouwen denk wanneer ik met jou samen ben. Dit betekent niet dat ik je niet respecteer en niet geniet van ons samenzijn.. Je bent geweldig en ik ben dol op de manier waarop je naar me kijkt..

Geef haar de tijd om het te verwerken maar ben wel consistent met wat je gezegd hebt. Je bent uiteindelijk eerlijk en biedt haar de keuze wat er mee te doen.

Een meerderheid zal uiteindelijk gewoon met je blijven daten omdat ze je een toevoeging aan hun leven zien. Een enkeling kan er niet mee om gaan..en dat is haar goed recht.

Ze is boos omdat ze bang is om je te verliezen.  Jouw taak om haar gerust te stellen.   

Misschien vind je het een eng idee om dit te zeggen.. Maar denk er eens over na. Mannen én vrouwen gaan vandaag de dag ongelooflijk vaak vreemd omdat ze iets denken te missen in hun relatie. Is het niet veel beter om meteen open kaart te spelen en eerlijk tegen elkaar te zijn? Dat scheelt een hoop ellende.

Eerlijkheid is iets dat iedere vrouw waardeert.