Waarom Je Oogcontact Moet Houden

In veel van mijn blogs heb ik het over oogcontact.

Het is niet alleen zo dat vrouwen de ogen bij mannen over het algemeen erg belangrijk en aantrekkelijk vinden, sterk oogcontact kan ook voor een seksuele spanning zorgen.

Hetgeen wat ik het meest fascinerend aan het vrouwen versieren vind, is dat wanneer je sterk oogcontact houdt, je veel makkelijker vrouwen kunt versieren.

Lees in dit artikel nog meer redenen waarom jij oogcontact moet blijven houden.

Zelfvertrouwen

Zoals ik al zei creëer je als het ware een seksuele spanning als je constant in haar ogen kijkt.

Dit komt doordat je laat zien dat je vol zelfvertrouwen zit, als je sterk oogcontact blijft houden.

De meeste mannen zijn namelijk bang om haar recht in de ogen te blijven kijken, en kijken daarom langs haar heen, naar het plafond of naar de vloer.

Doe dit niet! Kijk haar recht in de ogen.

Heb jij wel eens een keer met iemand gepraat die constant oogcontact weet te behouden?

Van die persoon ben je dan al gauw onder de indruk, toch? Dat hij of zij zomaar een hele tijd recht in je ogen durft te kijken.

Als je een hele tijd oogcontact houdt, is het wel belangrijk dat je dit niet op een creepy manier doet. Kijk bijvoorbeeld niet met een strenge blik in haar ogen, maar doe dit een beetje met een bescheiden glimlach.

Ook is het belangrijk dat als je nog niet met een vrouw hebt gepraat, en je haar dus alleen maar gezien hebt, dat je niet een hele tijd naar haar blijft staren, maar er ook daadwerkelijk naar toe gaat.

Als je maar een hele tijd blijft staren, komt dit een beetje creepy over, en toont dit juist helemaal geen zelfvertrouwen!

Seksuele spanning

Oogcontact creëert ook een seksuele spanning.

Heb je ooit wel eens van die momenten gehad dat er opeens een vervelende stilte viel?

Dat jullie allebei even niet meer wisten wat je nou moest zeggen?

Als je in het vervolg nog een keer zo’n vervelende stilte hebt, kijk haar dan gewoon een beetje seksueel in de ogen. Kijk haar dus recht in de ogen, met een speelse glimlach.

Zo krijg je het moment in jouw voordeel.

Ze zal waarschijnlijk niet weten wat ze er mee aan doet, en wordt een beetje verlegen.

Je ogen laten bij sterk sensueel oogcontact meten merken dat jij niet alleen uit bent op vriendschap, maar ook op seks.

Als ik met een mooie vrouw aan het praten ben, laat ik af en toe wel eens expres zo’n stilte vallen, en kijk haar in de ogen, met een speelse glimlach op mijn gezicht.

Ik kan niet uitdrukken hoe dat je helpt bij het creëren van een goede setting. Het maakt de kans dat jij in de friend-zone komt, veel kleiner; bijna nihil!