9 Redenen Waarom Ze NIET Reageert Op Je App Berichten

9 Redenen Waarom ze NIET Reageert op je Berichten

Wat je in dit artikel gaat leren is onder andere:

 • De meest voorkomende redenen waarom een vrouw je berichten negeert
 • Hoe je voorkomt dat je saaie en voorspelbare berichtjes stuurt
 • Waarom je geen nummers wilt uitwisselen met dronken vrouwen
 • Waarom een emotionele verbinding net zo belangrijk is als seksuele aantrekkingskracht
 • Welk belangrijk principe je moet hanteren als je een nummer hebt gescoord
 • En nog veel en veel meer.

Dus je hebt het nummer of Facebook uitgewisseld met een aantrekkelijke dame? Super!

Je stuurt haar enkele berichtjes via whatsapp of via Facebook in de hoop binnenkort samen een drankje te doen. Het gesprek komt in eerste instantie goed op gang en je hebt het gevoel dat ze je wel ziet zitten.

De volgende dag zie je dat ze online is en besluit je haar weer een berichtje te sturen.

De minuten verstrijken maar je berichtje blijft onbeantwoord..

“Ze is toch online. Waarom reageert ze niet?!” Je besluit even wat anders te gaan doen en jezelf gerust te stellen dat haar reactie wel komt.

Maar haar reactie zal nooit komen. Ze negeert je keihard. Je voelt je klote en vraagt je af wat je hebt fout gedaan. Je gaat tegen je vrienden tekeer dat vrouwen niet te vertrouwen zijn.

Als je veel vrouwen versiert en regelmatig nummers scoort dan heb je het bovenstaande scenario vast wel eens meegemaakt: ze neemt niet op of reageert niet meer op je whatsapp bericht.

Het maakt niet uit hoe goed je bent met vrouwen versieren, het kan iedereen gebeuren (ons ook).

Er kunnen ontzettend veel redenen zijn waarom je date niet meer op je bericht reageert. Deze verschillende redenen ga ik je in dit artikel haarfijn uitleggen.

Ontdek in dit artikel 9  redenen waarom vrouwen niet opnemen of weigeren te reageren op je berichten via whatsapp, telegram of Facebook.

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Reden #1: Je Hebt Mannelijke Competitie

Ik zal je iets verklappen. Niet zo lang geleden had ik via een dating app het nummer gescoord van een leuke meid.

Ze was lang, blond, knap, intelligent en had ook nog eens humor! Kortom, helemaal mijn smaak en ik zag het wel zitten.

We wisselden nummers met elkaar uit en alles verliep volgens plan. We zouden elkaar zondagavond voor het eerst ontmoeten.

Vrijdagavond appten we nog even met elkaar en tot zover alles goed. De volgende ochtend werd ik wakker en zag ik een ongelezen berichtje op mijn telefoon:

Hi Jonathan, ik moet onze date van morgen helaas afzeggen. Ik heb gisteren tijdens het stappen een leuk iemand leren kennen en wil eerst kijken wat daar uit komt zonder dat dingen door elkaar heen lopen. Ik hoop dat je een leuke andere invulling kunt geven voor morgenavond.

Ze was voor mijn neus weggekaapt door iemand anders tijdens het uitgaan. Ik had de pech dat ik haar nog niet in real-life ontmoet had.

Niet alleen is een connectie in ‘real-life’ veel sterker dan via de chat, ook goede seks zorgt voor een veel diepere connectie.

De keuze tussen met iemand leuk chatten via whatsapp of doorgaan met wie je goede seks hebt gehad is dan al snel gemaakt.

En dit is ook het advies dat ik je wil meegeven: ook al heb je een date staan, je zult altijd rekening moeten houden met mannelijke concurrentie.

Ontmoet haar zo snel mogelijk en blijf haar versieren totdat ze enkel oog voor jou heeft.

 • Oplossing: Geef haar even de ruimte. Als ze aangeeft met een ander te daten dan kun je het daarbij laten of haar ‘in de wacht zetten’.

Daarmee bedoel ik dat je het contact even bevriest. Als ze je in die tussentijd berichtjes stuurt, dan zit je goed en kun je een nieuw voorstel doen voor een ontmoeting.

Laat ze niks van zich horen? Wacht dan een week of twee en doe nogmaals een poging..

Het kan zijn dat haar date toch niet zo geweldig was als ze in eerste instantie dacht. Dat geeft jou de kans om een nieuwe poging te wagen.

Reden #2: Haar Leven Veranderde Drastisch

Vlak nadat jullie nummers hadden uitgewisseld kwam haar ex weer terug in haar leven.

Dit was de man van haar dromen die nog steeds een plekje in haar hart heeft (hoe slecht hij ook was). Hij stond de volgende dag bij haar opeens voor de stoep.

Nu heb jij haar tijdens het uitgaan ontmoet en met haar anderhalf uur gesproken. Het was gezellig maar van intimiteit was geen sprake.

Met haar ex heeft ze intense periodes van vreugde en verdriet beleefd. Deze connectie met haar ex is zo sterk dat jij als man – die een leuk gesprekje houdt van 90 minuten – daar  nooit aan zult kunnen tippen.

Het is dan ook logisch dat ze niet reageert op je berichtjes als haar ex weer in beeld is. Je wilt je tijd niet besteden aan een vrouw wiens hart nog bij haar ex ligt.

 • Oplossing:  Bespaar je een hoop tijd en ellende door je niet aan het lijntje te laten houden en ga door met het versieren van andere vrijgezelle vrouwen.

Aantrekkingskracht is tijdelijk (al helemaal als je elkaar niet ziet).

Na een tijdje is de aantrekkingskracht tussen jullie weg en op het moment dat ze weer behoefte heeft aan sociaal contact is haar gevoel voor jou zo verwaterd dat ze al helemaal geen zin meer heeft in contact.

Stel dat de dag nadat je haar ontmoet hebt haar oma overlijdt, denk je dan dat ze zich gaat bezig houden met mannen? Waarschijnlijk zal ze minimaal een week of twee überhaupt niet aan jou denken.

In het geval van een overlijden moet je haar even de ruimte en tijd geven om te herstellen van het verlies.

Wens haar veel sterkte in deze periode en doe na een week of twee nogmaals een poging om af te spreken.

Reden #3: Ze Heeft Het Momenteel Te Druk

Ja het is echt zo. Niet iedere vrouw die zegt dat ze het te druk heeft, zal dat als smoesje gebruiken.

Vrouwen zijn van nature vaak met meer dingen bezig dan mannen. Ze zijn ook vaak socialer en hebben een grotere vriendenkring.

Mijn exen hadden altijd wel iets te doen, hoe onbenullig sommige dingen voor mij ook waren.

Denk aan shoppen, nagellakken, winkelen, sporten, borreltje met haar vriendinnen, kleren ruilen, hobby’s, studeren enz.

De agenda van een aantrekkelijke vrouw zit nu eenmaal vaak vol. Dus als je haar nummer krijgt en ze reageert niet of amper op je berichten, dan kan het zijn dat ze ergens druk mee bezig is.

Ze ziet nog geen reden om veel tijd in jou te investeren omdat ze je nog niet voldoende kent.

Ze zal dus keuzes moeten maken. En dan is de keuze tussen een drankje doen met haar hartsvriendin of een onbekende man snel gemaakt.

 •  Oplossing: Houdt het kort maar krachtig. Doe haar een voorstel om af te spreken en blijf niet oneindig met haar berichtjes sturen. Daar heeft ze helemaal geen tijd voor.

Eenmaal op de date kun je laten zien hoe geweldig je bent. En geloof mij maar dat ze daarna tijd vrij voor je zal gaan maken;)

Reden #4: Ze Was Dronken Toen Jullie Elkaar Ontmoetten 

Tijdens het stappen is iedereen wel eens geconfronteerd met dronken vrouwen. Vrouwen die aangeschoten zijn kun je vrij makkelijk versieren.

De grenzen die ze in het dagelijks leven aanhouden laten ze na vier wijnglazen zonder moeite vallen. Maar die losbandigheid kan ook opeens omslaan in een keiharde afwijzing.

Als een vrouw dronken of aangeschoten is en je vraagt haar nummer dan is er altijd een grote kans dat ze later niet opneemt of terug appt.

Bij aangeschoten vrouwen raad ik je altijd aan om ze dezelfde nacht proberen mee te nemen naar huis, want dronken vrouwen zijn de volgende dag vaak minder aangetrokken tot je en weten niet meer zo goed wie je bent.

Als je toch haar nummer wilt weet je dat je een grote kans loopt dat ze niet met je af wil spreken.

Je kan dit voorkomen door 1. geen dronken vrouwen te versieren of door 2. toch extra veel een connectie proberen op te bouwen.

Dat laatste is erg moeilijk want dronken vrouwen willen over het algemeen niet veel praten en zijn erg instabiel waardoor ze makkelijk het gesprek afkappen en met een ander verder praten.

 • Oplossing: Probeer haar diezelfde avond nog mee naar huis te nemen en zorg de volgende ochtend voor een glaasje water en een aspirientje. 😉

Reden #5: Er Was Onvoldoende Aantrekkingskracht

De reden die vaak voorkomt als een vrouw niet (meer) wil afspreken is dat er bij de ontmoeting niet genoeg aantrekkingskracht werd gecreëerd.

Vaak vragen mannen het telefoonnummer van een vrouw zonder dat er sprake is van aantrekkingskracht, dit slaat natuurlijk nergens op, want als er geen sprake is van aantrekkingskracht dan zal ze niet met je afspreken tenzij ze een normale vriend wil.

Maar zijn er dan vrouwen die in dit geval alsnog hun nummer weggeven denk je? Die zijn er zeker, sommige zien het probleem er niet van om hun nummer weg te geven, dus doen ze dat gewoon.

Andere vrouwen houden onbewust van de zelfbevestiging die ze krijgen in het krijgen van berichtjes van mannen en sommigen geven hun nummer om van je af te zijn.

Veel vrouwen kunnen aangetrokken tot je worden en hun nummer weggeven met de gedachtegang dat ze iets gaan afspreken met je, maar als er geen emotionele verbinding is dan is de kans alsnog heel groot dat er geen afspraakje komt.

Er zit een groot verschil tussen een vrouw die jij sexy vindt en een vrouw die je echt leuk vindt en mogelijk verliefd op bent of kunt worden. Dit verschil is voor vrouwen nog groter.

Ze kunnen jou heel aantrekkelijk vinden, en dat is leuk, maar de hele wereld zit vol met aantrekkelijke mannen en vrouwen.

Maar bij veel vrouwen zullen er maar weinig mannen zijn waar ze verliefd op worden en waarmee ze iets speciaals hebben.

Jij moet er voor zorgen dat er iets speciaals tussen jullie gecreëerd wordt, als er iets speciaals tussen jullie is dan zal ze extra haar best doen om iets met je af te spreken.

Je moet begrijpen dat aantrekkelijke vrouwen de keuze hebben tussen vele aantrekkelijke mannen, waarom zou ze met jou afspreken?

Toen ik nog niet succesvol met vrouwen was sprak ik met elke vrouw af bij wie ik een kans maakte. Nu het niet meer zo moeilijk is stuur ik sommige vrouwen niet eens meer een berichtje.

Dit is als ik het druk heb, of gewoon geen zin heb in haar als ze bijvoorbeeld niks interessants te vertellen heeft, of als ik geen connectie met haar voel..

Bij vrouwen is het nog veel belangrijker dat er iets meer is dan alleen aantrekkingskracht.

Er is een percentage vrouwen waarbij alleen aantrekkingskracht al genoeg is omdat ze bijvoorbeeld enkel behoefte hebben aan seks of niet zoveel geven om een emotionele verbinding.

Maar door te leren een emotionele verbinding te creëren zal je succespercentage gigantisch omhoog schieten.

 • Oplossing: Hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht en een emotionele verbinding creëert leer je in dit artikel.

Reden #6: Je Bent te Opdringerig

Ieder berichtje dat je naar haar stuurt, of dat nu via whatsapp, Facebook, telegram of via een andere datingapp is, moet een bepaalde waarde afgeven.

Je wilt iets waardevols naar haar communiceren. Dat kan je bereiken met behulp van een aantal manieren:

 • Gevatte humor (door middel van tekst, audioclipjes of ecards)
 • Seksuele spanning creëren
 • Flirten
 • Dominant zijn (achter de dingen staan die je zegt)
 • Jezelf kwetsbaar opstellen (dit maakt je echt)
 • Creëren van een emotionele connectie

Wat het ook is, je wilt dat ze altijd uitkijkt naar je berichtjes.

Een vrouw die geen genoeg van je kan krijgen zal uiteindelijk zelf beginnen met het sturen van berichtjes. Als ze vraagt ‘of er iets is’ of ‘hoe je dag was’ dan weet je dat op de goede weg zit.

Dit is natuurlijk veel beter dan haar het gevoel geven dat je iets van haar wilt. Zodra ze dat voelt, dan zal ze minder snel reageren of misschien wel helemaal niet meer.

 • Oplossing: Voorkom opdringerigheid en stuur geen dubbele berichten achter elkaar als ze een dag niet reageert.

Bedenk ook altijd waarom je haar iets wilt sturen. Denk aan de bovenstaande manieren en niet om zomaar met haar te appen.

Hoe meer je met iemand appt die je nog niet ontmoet hebt, des te groter de kans dat ze over je woorden kan vallen (ook al bedoelde je het anders).

Werk altijd naar die ontmoeting toe en speel niet eindeloos haar chatvriendje.

Reden #7: Je Bent Saai en Voorspelbaar

Twintig jaar geleden werden mensen minder blootgesteld aan prikkels dan dat nu het geval is. Iedereen heeft vandaag de dag een smartphone en internet.

We hebben voortdurend keuzestress: whatsappen, facebooken, gamen of online je favoriete TV-serie terugkijken. Het is allemaal mogelijk.

Het vrouwelijk brein wordt voortdurend gestimuleerd en blootgesteld aan talloze prikkels en daar zullen wij mannen mee moeten concurreren.

Je bent namelijk al snel niet meer interessant.

Wat is het eerste wat je haar stuurde toen je haar nummer kreeg of toevoegde aan Facebook? Ik gok dat iets zal zijn als “Hey! Ik ben het..Tom van gisterenavond. Hoe is het met je?”.

Dit zijn van die dertien in een dozijn vragen die ze al honderden keren heeft gehoord.

Het is een wanhopige poging om het gesprek op gang te krijgen. Ze stralen  niks uit en zorgen er op geen enkele voor dat ze emotioneel geprikkeld raakt.

Je zal er enkel mee wegkomen als je een hele goede indruk die nacht bij haar hebt achtergelaten.

Als je positieve reacties wilt krijgen zul je andere dingen moeten gaan doen.

Vooral met internet daten zul je gevat moeten zijn en het ijzer smeden wanneer deze het heetst is. Standaard vragen en antwoorden worden onmiddellijk afgestraft met dodelijke stiltes van haar kant.

De methode die voor mij heel effectief werkt is door tegen haar te zeggen waarom ik nummers wilde uitwisselen.

Het nummers uitwisselen heeft namelijk maar één belangrijk doel: elkaar snel weer zien.

Zeg dat jullie de volgende dag een kopje koffie gaan drinken of samen de hond uitlaten (omdat ze zelf ook zo’n schattige hond heeft). Dan heeft het uitwisselen van een nummer meteen een reden.

Hetzelfde geldt voor online dating.

 • Oplossing: Geef haar een van te voren een reden om je te zien! Wissel niet zomaar je Facebook account uit of je nummer om met elkaar te appen.

Zorg ervoor dat ze zin krijgt om je te zien en spreek binnen 7 dagen iets met haar af. Bespreek met je date de tijd en locatie van ontmoeting één dag voordat jullie elkaar gaan zien.

Het belangrijkste is dat er zo snel mogelijk een date gepland staat.  Op deze manier werk je ergens naartoe en voorkom je dat jullie chatgesprek als een nachtkaars uitdooft.

Reden #8: Het Verkeerde Nummer Opgeslagen

Nee dit is geen grapje..

Met Koningsnacht had ik een nummer gescoord van een aantrekkelijke meid in een club, maar het was er vrij luidruchtig dus ik kon haar niet goed verstaan.

Moet ook bekennen dat ik behoorlijk was aangeschoten. Ik ging er vanuit dat ik haar nummer goed had ingetoetst.

De volgende dag besloot ik om haar een gewaagd berichtje te sturen. Tot mijn schrik zag ik opeens een profielfoto van een man met een baard bij dat nummer staan.

Achteraf bleek dat ik het verkeerde nummer had opgeslagen.

Het komt ook wel eens voor dat een vrouw je expres het verkeerde nummer geeft omdat ze van je af wilt.

Dat kun je simpelweg controleren met een simpel trucje.

 • Oplossing: Zet het laatste nummer foutief in je smartphone en vraag haar of het nummer klopt.  Corrigeert ze je niet? Dan is de kans groot dat ze je bewust een verkeerd nummer heeft gegeven.

Een harde les die ik toen heb geleerd is om altijd het nummer even dubbel te controleren voordat jullie elkaar verlaten.

Het ergste wat je kan overkomen is dat je namelijk seksueel gewaagde berichtjes stuurt naar een oudere man met een grijze baard;)

 Reden #9: Haar Smaak is Vandaag Anders

Soms heb je trek in kip, soms heb je trek in rundvlees. Ik hou van vrouwen met ronde vormingen en totaal niet het dunne fotomodeltype, maar heel af en toe vind ik dat een dagje opeens wel mooi.

Geen idee waarom, maar als ik toevallig die dag uitga en een fotomodeltype vrouw ontmoet dan vind ik haar extra aantrekkelijk.

De volgende dag ben ik minder aangetrokken en zal ik misschien niet eens met haar afspreken. Zo werkt het natuurlijk ook met vrouwen.

Het hoeft niet ergens op te slaan, maar er zijn duizenden redenen te verzinnen waarom jij er helemaal niks aan kunt doen dat ze niet reageert.

 • Oplossing: Het punt is dus dat je jezelf niet gek moet maken en het na een paar berichtjes naast je neer moet leggen zonder al te veel te analyseren.

Zoals ik zeg zijn er nog zat redenen te verzinnen die zij kan hebben om niet te reageren op jouw telefoontjes.

Ik had een keer het nummer van een vrouw gekregen die niet reageerde op mijn telefoontjes, een jaar later kwam ik er achter waarom.

Een vriendin van mij vertelde het me. Ze was jaloers dat ik met die vrouw sms’te en heeft een cijfer van het nummer veranderd.

Natuurlijk gebeurt het niet zo snel, maar misschien regel je het nummer van een vrouw maar valt dezelfde dag haar telefoon nog in het water?

Het zijn allemaal vrij onwaarschijnlijke redenen, maar  als elke reden die je kunt verzinnen een kans heeft om waar te worden dan is er uiteindelijk een reële kans bij iedere vrouw dat er toevallig één van die duizenden redenen om niet te reageren van toepassing is.

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»