Hier Zijn Al Onze BESTE Geheimen, Concepten En Technieken... Verzameld In De 30 Belangrijkste Wetten Voor Maximaal Resultaat Bij Het Verleiden Van Vrouwen... Die Iedere Succesvolle Verleider Gebruikt Zodat Jij Ook Permanent En Onderbewust Deze Concepten Binnen "No-Time" Eigen Maakt En Vrouwen Vechten Om De Kleren Van Je Lijf Af Te Mogen Scheuren...

Beste vrouwenliefhebber,

We hebben zojuist ons gloednieuw programma afgerond die je kunt zien als een verzameling van onze BESTE ideeën en technieken ooit.

We noemen het de "30 Wetten Van Het Verleiden". Velen beschouwen het als het beste programma wat we tot nu hebben gemaakt omdat alle aspecten kort en krachtig worden behandeld in circa VIER UUR.

Dit zijn de 30 wetten die wij persoonlijk al jaren gebruiken. Als jij deze wetten gebruikt, ga jij ook het succes krijgen met vrouwen waar je altijd al over hebt gefantaseerd.

Als je deze wetten begrijpt en je eigen maakt, ga je automatische de juiste technieken toepassen zodat je zonder moeite vrouwen aantrekt.

Wij hebben er jaren over gedaan om tot deze verzameling wetten te komen en deze gaan wij bij jouw er binnen vier uur instampen, zonder dat je je deur hoeft uit te gaan.

Nadat je dit programma enkele keren hebt geluisterd, gaan de concepten die je geleerd hebt een deel van jouw worden... en de wetten gaan wetten zijn die je automatisch in je leven volgt.

Een probleem dat mannen hebben is dat ze denken dat ze alleen technieken of zinnetjes nodig hebben... in plaats van te focussen op ALLE NIVEAUS.

Dit programma is ontwikkeld om jou alle elementen van het verleiden in één keer te leren binnen no-time.

Als eerst leer je de belangrijkste concepten en ideeën... de dingen waardoor je kijk op vrouwen en dating permanent gaat veranderen. Deze ideeën en concepten geven je een stevige basis voor succes met vrouwen.

De eerste drie wetten zijn het meest cruciaal. Daarmee ga je automatisch al vrouwen verleiden. Ook gaan deze wetten je helpen in andere delen van je leven.

Daarna gaan we één voor één de belangrijkste wetten voor succes met vrouwen bespreken.

DAAR wordt het pas echt interessant...

We gaan je precies uitleggen waarom sommige mannen ENORM SUCCESVOL zijn met vrouwen zonder moeite te doen... terwijl anderen hun hele leven vastlopen... en keer op keer falen.

Over de afgelopen jaren hebben we een aantal interessante geheimen en theorieën ontrafeld van mannen die ENORM succesvol zijn met vrouwen... en nu kan jij die letterlijk één op één kopiëren.

Natuurlijk gaan we ook in op de SPECIFIEKE technieken.

We gaan onze beste "tips en technieken" in je brein STAMPEN... zodat je onbewust de juiste stappen onderneemt om vrouwen te verleiden.

Ook gaan wij diep in op hoe onze theorieën en concepten tot stand zijn gekomen waardoor je je eigen openingszinnen en technieken kunt ontwikkelen die WERKEN.

We gaan dus duidelijk in op WAAROM sommige technieken werken en sommige niet. Op die manier kan je technieken ontwikkelen die precies bij jou passen zodat je nog aantrekkelijker en natuurlijker overkomt.

Het grote VOORDEEL hiervan is dat je geen openingszinnen en technieken uit je hoofd te kennen. Je kunt simpelweg in het moment zelf verzinnen wat je gaat zeggen omdat je de theorie ACHTER de technieken kent... hierdoor ga je geen enkele kans meer missen bij een aantrekkelijke vrouw omdat je "niet weet wat je moet zeggen". En dat is slechts het begin...

Hier Zijn Een Aantal Van De Meest Krachtige Ideeën Die Je Gaat Leren:

 • De SLEUTEL tot AUTOMATISCH succes met vrouwen. We geven je de beste mindsets en oefeningen waardoor jij in een korte tijd jezelf kunt transformeren tot de man die je altijd al wilde zijn. Dit is de man waarvan vrouwen automatisch zijn aanwezigheid herkennen en aangetrokken tot worden.
 • Een simpele methode om als man aantrekkelijker te worden zonder dat je er bewust mee bezig hoeft te zijn. Deze methode heeft zich al eeuwenlang bewezen te werken door de meest succesvolle mensen ter wereld.
 • Je gaat een mindset ontdekken die het succes met mannen DRASTISCH verlaagd. Deze mindset zorgt ervoor dat 90% van de vrouwen zo hard mogelijk wegrennen als ze kunnen. Door enkel bewust te zijn van dit gedrag, is het al makkelijk om dit te vermijden.
 • We zullen je tips geven die ervoor zorgen dat je niet alleen meer succes krijgt met vrouwen, maar ook in de rest van je leven voor grote veranderingen kunnen zorgen. Als je goed luistert naar deze tip zal je gezondheid én je FINANCIELE situatie er ook baat bij hebben.
 • Een methode waardoor je jezelf op een positieve manier ONDERSCHEID van de rest van de mannen. Als je de tips van deze wet opvolgt, zal je op 100 METER AFSTAND al anders zijn dan de rest, maar al helemaal in een gesprek. Dit zal ervoor zorgen dat zij aan haar vriendinnen gaat vertellen dat jij niet zomaar een man bent maar daadwerkelijk anders.
 • Een belemmering die veel mannen hebben die er voor zorgt dat je altijd maar weer alleen maar VRIENDEN blijft. Volg deze wet en je gaat nooit meer als een VRIEND gezien worden, maar als HAAR vriend.
 • Een wet die jou een streepje voor geeft ten opzichte van de andere mannen. Wij hebben gemerkt dat dit misschien wel het ALLERBELANGRIJKSTE is voor succes met vrouwen. Luister goed naar deze wet en je gaat je succes misschien wel kunnen vertienvoudigen.
 • Een wet die ervoor zorgt dat jij jezelf op een bepaalde manier gedraagt waarvan vrouwen wilden dat ELKE MAN zo was. Voer deze technieken uit en vrouwen zullen zich echt vrouwen voelen en ze zullen jou een echte aantrekkelijke man vinden.
 • Een simpele communicatie techniek die er direct voor zorgt dat al jouw gesprekken INTIEMER en PERSOONLIJKER worden dan ze ooit zijn geweest. Dit is precies hetgeen dat ervoor zorgt dat jij en jouw doelwit een ENORME seksuele spanning gaan voelen.
 • EENVOUDIGE TECHNIEKEN die je met vrouwen en in het dagelijks leven kunt toepassen om gemakkelijk gesprekken voort te zetten. Door deze technieken toe te passen blijft zij continu praten waardoor jij niet eens het werk meer hoeft te doen. Niet alleen zorgen dit ervoor dat het gesprek wordt voortgezet, maar ze zorgen ook nog eens voor een diepe connectie tussen jullie.
 • Een KRACHTIGE techniek die ervoor zorgt dat vrouwen achter jou aan gaan rennen in de plaats van andersom. Door gebruik te maken van deze techniek ga je jouw telefoon enkel nog in de avond aanzetten omdat je anders niet meer aan je werk en andere activiteiten toe komt ;)
 • Dé manier om van ONMOGELIJKE SITUATIES toch nog een succes te maken. Door de technieken in deze wet toe te passen kun je in de meest onwaarschijnlijke situaties toch nog succesvol worden en tevreden naar huis gaan.
 • Dé manier om POSITIVITEIT aan te trekken in niet alleen je liefdesleven maar ook in de rest van je leven. Je gaat verbaasd zijn als je hoort hoe simpel het is!
 • Een bepaald soort gedrag waar vrouwen een ONTZETTENDE HEKEL aan hebben en hoe jij ervoor zorgt dat je dit nooit meer zult doen. Het is gedrag waarvan de meeste mannen niet eens bewust zijn dat ze het doen terwijl dit met een klein beetje moeite geëlimineerd kan worden.
 • De manier om ervoor te zorgen dat vrouwen jou zullen zien, horen en voelen als een SEKSUEEL WEZEN en niet gewoon als een man die vriendelijk een praatje komt maken. Dit zorgt ervoor dat ze uiteindelijk de kleren van je lijf wilt scheuren omdat ze al dagen van jou heeft gedroomd (door jouw nieuwe gedrag).
 • Een bewezen FEIT dat jou veel meer rust gaat geven in jouw omgang met vrouwen. Je zult niet meer hoeven te stressen om vrouwen in bed te krijgen want je weet hoe het verleidingsprocess en de geheimen van het verleiden in elkaar zitten.
 • De BESTE METHODE om te leren verleiden! VERMIJD DE GROOTSTE FOUT die mannen maken met het leren verleiden waardoor ze nooit het succes krijgen waar ze van altijd al van hebben gedroomd. Veel mensen weten hoe je kunt verleiden maar niet hoe je LEERT te verleiden. Pas deze methode toe en wordt vandaag al een aantrekkelijkere man.
 • De manier om SOCIALE SITUATIES te herkennen. Luister goed want dit zal er voor zorgen dat jij overweg kunt met alle belemmeringen die je krijgt tijdens het verleiden. Als jij weet hoe de sociale situatie in elkaar zit, ga jij de macht hebben in het gehele verleidingsproces!
 • Een techniek die ervoor zorgt dat alle vrouwen jou zien als een man met HOGE STATUS. Vrouwen houden van een man met status en als jij laat zien dat je dit hebt, gaan vrouwen je volgen als trouwe hondjes.
 • Dé manier om op de lange termijn ontzettend veel SUCCES te hebben met vrouwen. Veel mensen overschatten wat ze op korte termijn kunnen bereiken maar onderschatten wat ze op lange termijn kunnen bereiken. Volg deze tip op en je zult geheid een ware SEKSGOD worden (deze techniek werkt ook voor alle andere vlakken in je leven).
 • De wet die ervoor zorgt dat vrouwen BLIKSEMSNEL ACTIE gaan ondernemen om met jou “wat” te krijgen. Als je deze techniek goed toepast, willen vrouwen je zo snel mogelijk hebben, omdat ze anders het gevoel krijgen dat het niet meer kan
 • En veel, veel meer...

Dit Is Wat Het Product Anders Maakt Dan Ieder Ander Product Over Dating Succes Dat Er Bestaat...

1. Dit programma dekt alle NIVEAUS over vrouwen versieren

Dit programma gaat niet alleen over "tips en technieken" maar ook over "zelfvertrouwen en zelfbeeld"... Het leert je de mindsets voor succes met vrouwen op straat, tijdens het uitgaan, in je sociale cirkel en in je relaties.

Kortom, dit programma bevat dus ALLES dat je nodig hebt voor succes met vrouwen.

De technieken zijn wereldwijd toepasbaar voor iedere man en op alle vrouwen... en zijn effectief voor elke leeftijd, ras, cultuur en sociale klasse.

2. Het zijn onze BESTE ideeën en concepten

Wij hebben er jaren over gedaan om deze wetten te ontdekken en te verfijnen. Na grondig onderzoek waren dit de meest effectieve ideeën en concepten die onze klanten het meest resultaat leverde in hun succes met vrouwen.

Nu kan jij deze grondig onderzochte en uitgebreid geteste ideeën en concepten in één keer beluisteren waardoor je jaren van je tijd en inspanning kunt besparen.

Dit zijn onze ALLERBELANGRIJKSTE wetten zonder dat we de minder effectieve "weetjes" erin behandeld hebben, zodat alles dat jij hoort een groot verschil zal maken in jouw leven.

3. Deze concepten voer je bewust maar ook onbewust uit

Natuurlijk wil je niet dat je voor de rest van je leven bewust moet nadenken over wat je tegen vrouwen moet zeggen.

Daarom hebben wij deze 30 wetten op zo'n manier opgezet, dat je door het het te beluisteren alleen al, de concepten onbewust gaat gebruiken en snel internaliseert zodat je automatisch aantrekkingskracht gaat creëren bij vrouwen.

Des te meer je luistert des te meer alles op zijn plaats gaat vallen en je spontaan weet wat je moet zeggen tegen vrouwen om jouw gewenste resultaten te behalen.

Hoe Jij Weet Of Dit Het Juiste Programma Is Voor Jou

Ondanks dat dit programma een DIRECTE impact heeft op iedereen die het beluistert, zijn er 2 type mannen waarvoor dit programma SPECIFIEK gemaakt is... omdat zij er HET MEESTE resultaat uit halen...

Op het moment dat je dit leest en je redelijk nieuw bent, bijvoorbeeld als je een paar nieuwsbrieven of het Vandaag Vrouwen Versieren eBoek gelezen hebt... dan realiseer je nu wel dat je "iets hebt ontdekt".

Je begint waarschijnlijk te zien hoe kleine dingen een GROOT verschil kunnen maken in jou succes met vrouwen... en dat JIJ controle hebt over je eigen succes.

Als je klaar bent voor een nog grotere verandering en je voelt dat je graag de diepere en meer krachtige concepten wilt leren... dan valt dit programma precies in jouw straatje.

Dit programma geeft jou de mogelijkheid om ons beste materiaal gepresenteerd te krijgen op een manier waarbij het zeer makkelijk is voor jou om te internaliseren en toe te passen.

Je ziet een directe verbetering in jouw versier kwaliteiten... en het gaat de manier veranderen waarop je denkt.

Je gaat de wereld op een hele andere manier zien en vrouwen zullen JOU ook op een hele andere manier zien. Ik denk dat je plezant verrast gaat zijn.

Voor jou gaat dit dus erg interessant worden.

Dit programma gaat jou een snelle en een makkelijke manier geven om de belangrijkste aspecten van het verleiden te onthouden en te bemeesteren... en zelfs ook om het te branden in je onderbewuste en het een deel van jezelf te maken.

Kortom, de vier uur dat het duurt om dit programma te beluisteren, gaat de effectiviteit van wat je nu al weet VERDUBBELEN.

Als je andere programma's van ons hebt doorgenomen of op dit moment aan het doornemen bent, gaat dit programma alles dat je geleerd hebt nog 10 keer zo KRACHTIG maken.

Het mooie is dat je ALLE concepten gezamenlijk leert en daardoor tot in de puntjes nauwkeurig weet wat de sociale dynamieken zijn rondom dating en vrouwen. Dit is wat jou een ontzettende macht gaat geven in het uitoefenen van de door jouw geleerde kunsten.

Dit is hetzelfde als een heel muziekstuk van Mozart kunnen spelen tegenover het kunnen spelen van een enkele muzieknoot. Deze 4 uur lange opeenstapeling van kennis gaat jou een compleet plaatje geven van wat er nodig is om succes te krijgen met vrouwen.

Je hebt een antwoord voor iedere situatie... en je weet precies hoe je jezelf kunt transformeren en je volledige potentie kunt bereiken. Wij geloven er heilig in dat het beluisteren van dit 4 uur durende programma jou het meeste impact gaat geven in je leven.

Je gaat direct dramatische veranderingen zien... en vrouwen gaan het opmerken.

Beluister Een Voorproefje Van Het Programma

Beluister hieronder gratis naar wet 30 als voorbeeld:

Lees Wat Klanten Over Ons Boek Zeggen...

"Mijn lifestyle ziet er nu meer uit dat ik automatisch vrouwen aantrek en versier."

Dit programma helpt me nu al meer succes te krijgen met vrouwen. Mijn lifestyle ziet er nu meer uit dat ik automatisch vrouwen aantrek en versier. Ik heb nu al opgemerkt dat ik veel meer sjans heb met vrouwen zoals op het werk en zelfs in de bus.

- Pieter, Nederland, Groningen


"Ik veel dingen geleerd..."

Ik mocht het audio programma als één van de eerste uitproberen. Ik zou dit product zeker aanraden aan mannen omdat het erg makkelijk en to the point te gebruiken is. Ik vind luisteren ook veel relaxer dan lezen.

Ik heb veel dingen geleerd waar ik voorheen nooit bij stil had gestaan. Bedankt Jonathan & Oscar!

- Marek, Nederland, Den Haag


"...ik heb gisteren zelfs al het nummer van een leuke vrouw gehad"

Ik begrijp vrouwen nu veel beter en creëer denk ik veel makkelijker intieme connecties bij vrouwen en het is niet eens perse nodig om een relatie te beginnen met vrouwen om dit te doen. Er zat wel nog een foutje in de test versie maar deze is gelukkig al opgelost. Met deze methode heb ik gister zelfs al het nummer van een leuke vrouw gehad het gaat zeker mijn succes met vrouwen verhogen. Bedankt.

- P., België, Gent

TIJDELIJK Gratis Bonus: Interview Met Jonathen én Oscar (t.w.v. €40)

Wij hebben interviews vrij gegeven van verschillende dating experts maar we hebben nooit interviews vrijgegeven van onszelf.

Luister in deze bonus bestanden, van circa 80 minuten, hoe wij ingaan op hoe onze persoonlijke verleidingsproces er op dit moment uitziet.

Tevens zullen we onze kijk op andere punten in het leven bespreken die indirect veel invloed hebben op het succes met vrouwen.

We zullen het hebben over onderwerpen die nog niet besproken zijn in onze producten.

Hier is een kort overzicht wat je leert in deze 2 bonus interviews:

 • De manier waarop je jezelf onbewust saboteert en hoe je ermee omgaat
 • Wat voor ons de magische pil was om experts te worden met vrouwen
 • Hoe je op een natuurlijke manier kan laten zien dat je aantrekkelijk bent
 • Hoe je jouw innerlijke stem beïnvloed en onder controle houdt

 • Hoe je op de beste manier een vrouw vindt die perfect bij je past

 • Hoe je snel een sekspartner vindt

 • Waarom technieken té goed toepassen in je nadeel kan werken

Wacht niet langer, want deze bonus is slechts TIJDELIJK GRATIS!

Bemachtig Dit Audio Programma Nu DIRECT, En Je Ontvangt:

 • Circa 4 uur durende mp3 bestanden die je direct kunt downloaden naar je computer na bestelling

 • Twee gratis bonus interviews met Jonathan en Oscar

 • Een gedetailleerd overzicht van alle wetten. Hierdoor kan je alles makkelijk terugvinden en het meeste halen uit dit audio programma

 • Direct toegang tot onze beste ideeën en technieken

Wij helpen je graag om dit deel van je leven volledig onder de knie te krijgen. Daarom is er tijdens deze lancering een DIKKE kortingskorting geldig. Deze is overigens maar enkele dagen beschikbaar.

Niet alleen krijg je een dikke korting, maar we geven je ook een niet-goed-geld-terug garantie van 30 dagen. Kortom, wij nemen alle risico voor je weg.

Probeer Ons Audioprogramma "30 Wetten Van Het Verleiden" 60 Dagen RISICOVRIJ Uit!

GarantieWij zijn ervan overtuigd dat dit programma je datingleven voor altijd verandert.

Het zal je transformeren naar een man met meer succes met vrouwen en dating.

We zijn er zelfs zo van overtuigd dat je dit programma volledige RISICOVRIJ kunt proberen.

Als je het beluistert en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur ons dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

Geen vragen, geen moeilijkheden.

Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Hier is wat we voor je ga doen:

Je kunt ons audioprogramma 30 Wetten Van Het Verleiden + de 2 bonus na bestelling binnen een minuut downloaden.

Als je het audioprogramma waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat ons dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening.

Kortom, we maken het super makkelijk voor je en volledig risicovrij.

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen.

Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer.

We willen je graag helpen om je een echte meesterverleider te worden en de vrouwen te versieren die je altijd al had willen hebben.

Klik nu hieronder op de 'Voeg toe aan winkelwagen' knop om 30 Wetten Van Het Verleiden direct te bestellen en te downloaden:

Tijdelijk slechts € 29,97

Voeg toe aan winkelwagen

Betaallogo's

Waarom Dit Programma De Beste Investering Is Die Je Ooit Zult Maken In Je Datingleven

Dit programma is iedere euro waard die je ervoor betaalt. Het is namelijk een investering die al spoedig in de nabije toekomst zich gaat uitbetalen.

Met deze prijs is er ook niets te verliezen... zelfs als je een laag salaris hebt.

Wij hebben er ook lang over gediscussieerd om de prijs niet hoger te maken dan de huidige, maar wij vonden het meer terecht om jou als trouwe lezer te belonen met een hoge korting.

Niet alleen is dit programma het beste materiaal wat we tot nu toe gemaakt hebben, maar we hebben ook JARENLANG nodig gehad om al deze wetten te ontrafelen.

De wetten zijn ontstaan na jaren ervaring op te doen bij het aanspreken en ontmoeten van vrouwen, en een oneindig aantal uren van analyses en intensief onderzoek.

De ideeën en concepten in dit programma zijn precies de dingen die wij en honderden andere mannen enorm veel succes hebben gegeven met vrouwen en dating.

Daarbij ook nog te bedenken dat wij en die andere mannen nooit echt succesvol zijn geweest met vrouwen in het leven.

De verzameling van deze 30 wetten zijn precies de handvaten die wij en al deze andere mannen hebben bemeesterd. Nu kan jij deze ook in een zo kort mogelijke tijd aanleren en toepassen met slechts een kleine investering.

De investering in dit programma gaat je een directe, permanente en dramatische impact geven op het succes met vrouwen en dating.

Wij hebben er meer dan 5 jaar over gedaan om alles uit te vinden en ik kan je vertellen dat wij het nu volledig onder de knie hebben.

Daarnaast helpen wij mannen al jaren om dit ook te leren.

Dat is ook waarom wij je met grote overtuiging kunnen vertellen dat dit programma precies is wat jij nodig hebt om ook op dat niveau te komen... en dat niet in een aantal jaren te doen maar in slechts enkele weken.

Maak nu de keuze om te investeren in dit programma en klik op de 'voeg toe aan winkelwagen' knop onderaan deze pagina.

Wij wensen je veel succes met vrouwen toe,

Jonathan Johnson & Oscar Oliver

P.S. Elke concept, techniek en idee dat we delen in dit programma is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek. Dit is precies wat je nodig hebt om het succes te krijgen met vrouwen waar je altijd al van gedroomd hebt. Dit is het beste programma wat we tot nu toe gemaakt hebben en je zult er absoluut geen spijt van krijgen als je erin investeert.

 

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden

Normale Prijs €97,- Vandaag €29,97

Voeg toe aan winkelwagen

Betaallogo's

 

 


Je privacy wordt zeer serieus genomen. Lees het volledige privacybeleid hier. © J&O Dating- en Relatiehulp. Alle rechten voorbehouden. Kvk nummer 30286866. Btw-nummer: NL822345365B01. Alle bedragen zijn inclusief btw. Door aankoop ga je akkoord met de disclaimer. Je kunt hier ook het blog lezen. Klik hier als je een vraag of opmerking hebt. Dit product is puur voor entertainment doeleinden en de productmaker is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van de toegepaste theorieën. Er is geen garantie dat je dezelfde resultaten gaat behalen die vermeld staan op deze pagina.
Disclaimer | Privacybeleid | Contact