web analytics

Doe Jij Je Zelfverzekerder voor dan dat je Echt Bent?

Vandaag heb ik mezelf weer voor de zoveelste keer voor de gek gehouden. Ik dacht dat ik elk meisje kon krijgen maar helaas heb ik me betrapt op het feit dat ik me vaak zelfverzekerder gedraag dan dat ik werkelijk ben.

Niet alleen hou ik hier mezelf mee voor de gek, maar ook het betreffende meisje. Het is namelijk zo dat elke keer wanneer je iemands advies volgt, een tip uit een boek, of iets anders toepast wat je online gelezen hebt, je wellicht dichterbij je goal komt en zelfs daadwerkelijk resultaat behaalt, alleen het probleem is dat dit gedrag niet uit jezelf komt en je je anders voordoet dan dat je daadwerkelijk bent!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tijdelijk succes vs Langdurig geluk

Als je doel is om alleen vrouwen te versieren en er mee naar bed te gaan is dit misschien een tijdje bevredigend maar zelfs de grootste versierder zal op den duur ook wat echte liefde willen in zijn leven. Het probleem is dat voor een echte relatie je op een gegeven moment je kwetsbaar op zal moeten stellen, en als er dan naar boven komt dat er onder die, op het eerste oog zelfverzekerde laag, een onzeker jongetje blijkt schuil te gaan, zal de mooie dame welke nog steeds geboeid is door je mysterieusheid en zelfverzekerdheid bedrogen uitkomen en je wellicht in tranen achterlaten.

Zolang je alleen blijft doen wat je leest en niet snapt waarom zal je nooit daadwerkelijk zelfverzekerd worden aangezien je niet snapt waarom het werkt. 

Grote kans is anders dat je zodra je je buit binnen hebt gelijk vervalt in je oude (onaantrekkelijke) gedrag, daarom is het handig altijd een stapje verder te kijken.

Ware zelfverzekerdheid is moeilijk te krijgen en de enige manier is met vallen en opstaan. Er is geen wonderformule waardoor je niet gekwetst zal worden. Daarom is mijn advies om altijd eerlijk naar jezelf te blijven en geen spelletjes toe te passen om een dame te verleiden. Wat je met spelletjes doet is de vrouw in kwestie onzeker maken. Wat je in feite doet is je eigen waarde (schijn)verhogen en de waarde van je doel naar beneden halen om zo een gelijke waarde te creëren. Niet alleen is het triest dat je je eigen prijs naar beneden haalt, daarbij is het egoïstisch aangezien je iemands tijd verdoet en speelt met gevoelens.

Je trekt aan wat je uitstraalt

Wanneer je dichter bij jezelf blijft zal eerder uit de mouw komen dat je misschien niet kwalificeert maar degene waar je wel succes mee hebt zal je waarderen voor wie je werkelijk bent; dit is degene welke weerspiegeld op welk niveau je daadwerkelijk zit. Bij deze gene hoef je niet na te denken over je gedrag en kan je echt zelfverzekerd worden. Als je een tijdje met zo’n meisje bent zal je zien dat je je steeds zelfverzekerder gaat voelen en dat wanneer je weer de kroeg in gaat je succes zal hebben bij een stuk hogere klasse dames, hiermee kan je weer hetzelfde proces doorlopen en zo zal je geleidelijk groeien in het type vrouw wat je aantrekt. (Dit is tevens waarom bezette mannen meer sjans hebben.)

Gelijk beginnen bij het hoogst haalbare is een gegarandeerde mislukking en zelfs als het je lukt zal je niet gelukkig zijn aangezien je constant zelfbewust bent en na moet denken over je gedrag. Daarbij zal je door de mand vallen op de dag dat je je kwetsbaar opstelt, ze zal je verlaten en waarschijnlijk is je startpunt nu lager dan voorheen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Wees eerlijk naar jezelf

Wees daarom eerlijk naar jezelf en ben je bewust wanneer je je zelfverzekerder gedraagt dan dat je werkelijk bent, natuurlijk is het een goede manier op je te helpen groeien maar het is geen formule voor langdurig succes. Alleen door een probleem te erkennen zal je het op kunnen lossen, zolang je het ontkent en jezelf voor de gek houdt met de rol die je zelf speelt zal je keer op keer tegen de lamp lopen!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *