Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 3

Een man en vrouw kijken gelukkig naar elkaar.

Ik hoop niet dat je te lang hebt moeten wachten, hier is ‘ie dan. Het laatste deel van De Bondige Gids voor het versieren van vrouwen overdag.

Waarom ik dit wilde schrijven is omdat ik altijd aan het proberen ben om het zo simpel mogelijk te maken voor degene die het heel graag wil leren en natuurlijk ook wil doen! Ik vertel wel eens vaker dat er heel veel informatie door elkaar heen gegooid wordt en je een beetje de structuur ervan kwijt raakt.

Vergis je niet, na het lezen van al deze delen van de gidsen houdt de informatie daar natuurlijk niet (ik wilde bijna ‘nooit’ zeggen) op. Wanneer je de tips en adviezen van deze artikelen onder de knie hebt dan is er nog veel meer dat je kan toepassen wat jouw versiervaardigheden alleen maar zal versterken.

Bruce Lee vind ik een heel mooi voorbeeld, hij bestudeerde alle vormen van vechtsport en maakte daar in combinatie met zijn eigen stijl, een compilatie van. Namelijk, Jeet Kune Do. En dit is mijn doel dan: om dit een bondige en simpele compilatie te maken van verschillende vaardigheden, tips en adviezen die ik ook heb geleerd door de jaren heen.

Veel leesplezier…

Het Gesprek

Als alles goed is verlopen tot nu toe heb je dus een dame aangesproken, haar een compliment gegeven en staat ze nu voor je stil in afwachting van wat je als volgende gaat zeggen.

Want ze voelt zich natuurlijk gevleid dat er een (goed uitziende) man naar haar toekomt om haar gemeend een compliment te geven, ze zal zeker denken dat het alleen maar in films gebeurt. Wees dan ook niet verbaasd als ze er een beetje van schrikt en verlegen/bescheiden doet.

De vraag is: Waar vervolg je dan nu mee? Hier een aantal opties:

  • ”…En ik vroeg me af, behalve dat je er leuk uitziet, vertel me eens iets cools over jezelf.”
  • ”…Tsja, ik had twee dingen kunnen doen, jou laten gaan en later echt spijt hebben of jou aanspreken.”
  • ”…En, wat spook jij vandaag uit?”

De eerste zin geeft aan dat je meer interesse toont in haar persoonlijkheid dan in haar uiterlijk, en dat is heel goed! Onthoud dat vrouwen meer van emotie en het binnenste zijn en mannen natuurlijk veel meer van het uiterlijk en het dubbel D uiterlijk. Wanneer een vrouw dan te horen krijgt dat een man haar persoonlijkheid ook belangrijk vindt, dan zal ze dat dan wel veel meer waarderen.

Als ze niet weet wat ze moet zeggen, kan je vervolgen met: ”Nou, ben je spontaan, avontuurlijk…?” In de zin van dat je haar een beetje mee helpt denken, vrouwen zijn namelijk hier niet op voorbereid.

De tweede zin toont dat je er echt voor wilde gaan, en dat is ook een aantrekkelijke eigenschap. Het nadeel is is dat het geen open vraag is en de vrouw vaker daarna niks te zeggen heeft, anders dan: ”Eh, oké.” Verwacht niet dat ze je dan volop op je bek pakt om dankjewel te zeggen, dat gebeurt wel alleen maar in films. Je kan daarna wel vervolgen met de derde zin, die tot een kleine conversatie leidt, en vanuit daar kan je het meer uitbreiden.

Als je echt niet weet wat je moet zeggen?

Het kan gebeuren, zelf heb ik dat ook nog steeds, dat mijn hersenen beslissen even dood te gaan. Het is ook even wennen om super snel te reageren, maar als ik het kan dan kan jij het zeker. Kijk ook goed naar haar kleding, haar en schoenen. Heeft ze een tas? Wat voor jas heeft ze aan, of is het koud en heeft ze geen jas aan?

De kunst om op het moment zelf iets te improviseren is heel krachtig, want het laat zien dat je gemeend spontaan bent, een snelle denker en dat de details jou niet ontgaan.

Voorbeeld

”Ik vind jouw oorbellen een mooie kleur hebben, je hebt ze zeker uit het buitenland?” Zij legt dan uit waar ze ze vandaan heeft, als ze wel/niet naar het buitenland is geweest: ”Zou je er graag nog een keer heen willen?” Zij geeft dan antwoord en dan kan je een goede open vraag stellen: ”Als er drie plekken in de wereld waren waar je heen mocht, waar zou je dan heen gaan en waarom?” Hier zet je haar aan het denken en met het onderwerp van reizen kan je nooit mis gaan.

~

”Ik vind jouw schoenen echt cool, maar ik had er persoonlijk paarse veters bij gedaan die goed met je nagels samengaan. Je ziet er wel uit alsof je aan een topsport doet.” Dit is dan wel heel geïmproviseerd.

Volgens mij snap je de bedoeling wel. Nogmaals, het is even wennen en trainen voordat je alles heel snel kunt oppikken maar houd de moed erin, eenmaal wanneer het vlot gaat is het super handig!

Vraag & Stelling

Ik wilde het graag even kort over het verschil van een vraag en een stelling hebben. Waarom je niet te veel vragen achter elkaar kan stellen is omdat het dan op een interview gaat lijken en het kan ook net iets te gretig overkomen. Daarom is er nu een methode waar je dezelfde vraag kan stellen door middel van het in een stelling te zetten.

Vraag: ”Kom jij uit Suriname?” > Nee, ik kom niet uit Suriname. Stelling: ”Jij komt uit Suriname.” > Nee, ik ben…..

Als je het vraagt, kan je een ‘nee’ krijgen. Als je het in een stelling zet kan je ook een ‘nee’ krijgen, maar ook een kans dat ze het antwoord dan zelf geeft. En dit kan je met alle vragen doen! Het is niet erg om voordat je het huis uitgaat een paar dingen op te schrijven en dat mee te nemen. Niet om voor te lezen natuurlijk, haha. Maar na elke benadering om even te spieken of je wel alles hebt onthouden.

Stemintonatie

Het klinkt echt als mieren neuken, maar het is echt zo. Als je ook een vraag stelt zal je toon van stem hoger zijn aan het einde van de zin en, geloof het of niet, dit kan voor de vrouw onbewust gretig overkomen.

Hou je stem dus op een lage toon, ook wanneer je een vraag stelt. Zorg ervoor dat het aan het einde niet te hoog wordt. Door de spanning kan je stemtoon ook omhoog gaan, stamp het er dan ook goed in bij jezelf dat je je tijd moet nemen, om relaxed te zijn en je niet te haasten.

Spontaan op date

Als alles vlot is verlopen heb je dus nu minimaal vijf tot tien minuten een gesprek gevoerd met de dame die je benaderd hebt. Je kan dan met een leuk voorstel komen:

”Hey, weet je wat, ik wil je graag beter leren kennen, laten we een drankje gaan doen. Als je me al na tien minuten een klootzak vindt dan ben je vrij om te gaan.” Je biedt dan je arm aan en, als alles vlot is verlopen, zal ze met je mee gaan om een drankje te doen.

Onthoud;

Ze moet zich eerst comfortabel genoeg voelen. Heb je haar een keertje goed laten lachen? Toont ze ook een open lichaamstaal? Laat ze zien dat ze jou er ook leuk vindt uitzien?

Dan zal het voorstel van een drankje gaan doen veel makkelijker zijn. Maar wat als ze je voorstel dan afwijst en ze geen tijd heeft?

”Dat is cool, laten we dan nummers uitwisselen en dan sms ik je later wel even.” Als het goed is, en zij jou ook wel leuk vindt dan kunnen jullie nummers uitwisselen.

Weet ook dat je niet gelijk voor het nummer moet gaan, maar voor een date. Waarom? Omdat je toch alleen haar nummer wilt om af te spreken, en haar weer te zien. Een telefoonnummer is alleen maar een tussenweg, maar als het echt niet anders kan dan kunnen jullie wel nummers uitwisselen.

Ik stel voor om niet te vragen: ”Wat is je nummer?”, of: ”Geef je nummer eens.” Want dan vraag je alleen iets van haar, dus, in ruil voor haar nummer krijgt zij die van jou ook, vandaar de stelling: ”Laten we nummers uitwisselen.” Je zegt ook dat jullie iets gaan doen, je stelt het niet voor en je vraagt er ook niet om.

Spreek, tijdens dat jullie nummers uitwisselen, een dag af wanneer jullie wél kunnen, en waarom dat? Tsja, als je niet goed bent met sms’en of als je nerveus wordt met bellen dan kan het een beetje mislopen. En om alweer haar op een date te krijgen via de telefoon? Dat kan lang duren, dus spreek daarom al een dag af.

Extra Tips

Voordat we het laatste deel van deze gids afsluiten heb ik nog wat extra tips om mee te geven, voor het geval dat ik iets ben vergeten.

Wat je ook overdag kan tegenkomen is dat jij een hele leuke dame ziet, maar dan in een groep van twee of meer meiden, wat doe je dan? Stel je ziet twee dames lopen en je vindt er maar één leuk:

”Hey! Sorry, ik zag jullie lopen en ik moest jou even wat vertellen. Ik vind je echt een leuke uitstraling hebben. Jij ziet er ook leuk uit maar ik val op vrouwen met [XXX].”

Je spreekt dus allebei de dames aan en je geeft de andere dame natuurlijk ook een compliment en erkenning dat ze er is.

Als je haar gaat negeren, dan heb je een hele grote kans dat ze de dame die jij leuk vindt zo snel mogelijk weg trekt. Waar de drie kruisjes voor staan mag je zelf op dat moment invullen, je moet natuurlijk wel duidelijk maken wie van de twee jij het leukst vindt. Draagt ze een rode sjaal? ”Ik val op dames met rode sjaals.”

Met een groep van drie dames?

”Ik vind jullie er cool uit zien, maar jou vind ik echt een leuke uitstraling hebben.”

En stel jezelf dan voor aan de groep en vertel ze dan dat je het niet kon weerstaan om even gedag te zeggen tegen de dame die jou het meest opviel. Weet wel dat je echt sterk in je schoenen moet staan wanneer je een groep van drie of meer vrouwen gaat aanspreken. Als je maar een beetje twijfelt eten ze je rauw op en gaan ze gewoon weer verder. Hier heb je ook een goede portie lef voor nodig en vergeef jezelf als het zelfs de eerste vijftien keer niet lukt, oefening baart kunst!

Als het jouw doel is om op een dag maar liefst dertig vrouwen aan te spreken durf ik te wedden dat je de dertig niet haalt, en waarom? Omdat je zeker weten al een leuke vrouw ervoor tegenkomt. Het zou jammer zijn als je een dame aanspreekt (de zevende van de dag) en je haar echt leuk vindt, maar je haar vervolgens laat zitten omdat je de dertig wilt halen. Als ze leuk is, grijp je kans! Laat het dan niet gaan. Pas na de date, of na de seks, als alles zo vlot is gelopen, kan je dan weer verder.

Einde

Ik hoop dat je evenveel van het lezen hebt genoten als ik van het schrijven hiervan. Hoe meer vrouwen je aanspreekt, hoe beter je gaat worden. Hoe beter je gaat worden hierin hoe groter je kansen worden om steeds mooiere vrouwen te leren kennen. Hoe meer mooie vrouwen je leert kennen hoe blijer jij wordt. 🙂

Is er iets onduidelijk, heb je een brandende vraag, heb ik iets gemist of wil je simpelweg een bedankje geven? Laat dan een reactie achter en ik zal hem zo snel mogelijk beantwoorden.

1 Reactie op "Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids Deel 3"

  1. Hassan says:

    Hallo arellius jou artikel doet me denken aan gisteren ik ging als een gek achter de vrouwen aan waar ik interesse in had ik kwam in het begin een bloedmooie vrouw tegen ze was alleen ze liep me langs dus ik had een soort schrik reactie dat ik overvallen werd ik liep achter haar aan sprak haar aan spontaan ik zei dat ok vond dat ze een leuke uitstraling had en ik haar gewoon gedag wou zeggen. Het gesprek liep heel soepel waren gen stiltes gevallen we praten over reizen en school en sport ze was niet bekend in de buurt ze moest ergens zijn en ik liep met jaar mee naar de plek waar ze moest zijn.toen aan het einde vroeg ik zullen we telefoonnummers uitwisselen ze wou liever dat we contact hadden op Facebook toen hadden we dat gedaan.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d