Algemene artikelen over versieren, dating en vrouwen

Leer vrouwen aanspreken, de beste lichaamstaal, eerste date tips etc. om de leukste vrouwen te versieren, zelfs als je niet lang, rijk of knap bent.

7 Redenen Waarom Je Een Oudere Vrouw Zou Moeten Daten + Tips

Wat maakt het daten met een oudere vrouw de moeite waard en een geweldige ontdekking? Je leest het in deze blog!
Doorgaan naar artikel »

5 Tekenen dat je Relatie ten Einde is + 2 Herstel Tips

Als een relatie ten einde loopt, dan waren er meestal al talloze signalen waardoor je dit had kunnen voorspellen. Wil jij het einde van je relatie (beter) zien aankomen? Of heb je momenteel al dit gevoel? Ontdek hier de 5 tekenen. Ook geef ik 2 herstel tips.
Doorgaan naar artikel »

5 Tips om Zelfverzekerd Alleen op Stap te Gaan (en met succes!)

Heb jij er moeite mee om in je eentje uit te gaan, en om vervolgens vrouwen te versieren? Lees dan vooral dit artikel, waarin ik je vijf onmisbare tips geef om zelfverzekerd in je eentje uit te gaan. Zo zul je al snel merken dat je het niet alleen meer naar je zin hebt, maar ook vrouwen weet te versieren!
Doorgaan naar artikel »

3 Signalen om Foute Vrouwen te Herkennen + Voorbeelden

Foute vrouwen: dat je ze wilt vermijden, en er beter geen relatie mee kan beginnen, dat zal je wel snappen. Maar wat is een foute vrouw precies, hoe herken je een foute vrouw, en hoe beëindig je een relatie met een foute vrouw als je daar al in zit? In dit artikel lees je het antwoord op al deze vragen!
Doorgaan naar artikel »

37 Leuke Dingen om te Doen met Je Vriendin (boost Je relatie!)

Zelfs als je in een relatie zit, moet je nog wel blijven investeren in jullie relatie. Maar raak niet in paniek als je je niet weet wat je met je vriendin kunt gaan doen. In dit artikel vind je een lijst van leuke, spannende, gekke, romantische en simpele activiteiten die je samen met je vriendin kunt ondernemen
Doorgaan naar artikel »

7 Beste Manieren om Mysterieus te Zijn voor Vrouwen

Niets is zo sexy, fascinerend en aantrekkelijk voor een vrouw als mysterieus zijn. Je bent dan als een puzzel die zij maar niet ontcijferd krijgt. Als jij het wel ziet zitten om mysterieus te zijn en jezelf onweerstaanbaar te maken voor vrouwen, blijf dan lezen voor de 7 beste manieren waarop je dit kunt bereiken!
Doorgaan naar artikel »

9 Tips om Vrouwen te Versieren / Daten Als Je Autisme Hebt

Autisme? Lees hier waarom mensen met autisme vaak moeite hebben met daten en hoe je - ondanks je autisme - alsnog de vrouwen kunt versieren die je wilt.
Doorgaan naar artikel »

5 Geheimen over Hoe Vrouwen Denken over Seks & Dating

Hoe vrouwen denken is een stuk anders dan hoe mannen denken. Ontdek alle geheimen die je moet weten over hoe vrouwen denken over seks en dating.
Doorgaan naar artikel »

Hoe Je Goede Voornemens Werkelijkheid Worden (o.a. Vrouwen Versieren)

Heb jij goede voornemens op het gebied van gezonder leven of beter worden met vrouwen versieren? Dit artikel helpt jou op weg om je doelen te bereiken!
Doorgaan naar artikel »

De Grote Nieuwjaars-poll – Geef Jouw Mening!

We willen je vragen om onderstaande polls in te vullen. Gewoon omdat het kan. En omdat het interessant is om te zien wat andere mannen hebben ingevuld natuurlijk.
Doorgaan naar artikel »