Anti Spam Beleid

S&H Digitale Hulpmiddelen verstuurt gratis tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd.

Daarnaast zal S&H Digitale Hulpmiddelen eigen producten aanbieden via e-mail en via de site VandaagVrouwenVersieren.nl. In enkele gevallen promoten we daarbij ook producten van andere bedrijven die ook gerelateerd zijn aan dating en relaties.

Het aantal e-mails dat je ontvangt kan variëren. Normaal gesproken is dit 1 tot 3 keer per week. Tijdens een lancering van een product kan dat een enkele week iets meer zijn.

S&H Digitale Hulpmiddelen heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid e-mail verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda.

Ook het veelvuldig de zelfde e-mail versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen (dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven).

S&H Digitale Hulpmiddelen zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen.

Elke nieuwsbrief  die wij naar je verzenden heeft aan het eind van het document een uitschrijf-link (unsubscribe link). Je kan je op elk moment uitschrijven door eenvoudigweg op deze uitschrijf-link te klikken.

Ook staat er naast de uitschrijflink een ‘change your contact details’ waarin je je voornaam en email kan veranderen.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief via onze emailmarketing provider GetResponse dient deze zich nog te activeren door het klikken op een bevestigingslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Aanvullende inschrijving na verkocht product

Nadat je een betaling hebt gedaan voor een product of dienst bij S&H Digitale Hulpmiddelen vragen we je nogmaals in te schrijven met je voornaam en e-mail.

Dit geldt voor ieder product dat we aanbieden. Dit doen we om klanten per product te verzamelen op een aparte lijst. Op die manier kunnen we deze mensen nog vragen voor een review of een aanvullende aanbieding.

Terug naar VandaagVrouwenVersieren.nl