7 Tips om Vrouwen Meer en Intensere Orgasmes te Geven

Als het om seks en hoogtepunten gaat, denkt bijna iedereen dat ze daar fantastisch goed in zijn.

Heb jij bijvoorbeeld wel eens iemand ontmoet die zei dat hij niet goed was in bed?

Nou, ik nooit. Iedereen is altijd overtuigd dat ze top zijn en dat daar dus niets te verbeteren valt.

Jammer genoeg weten de meeste mannen niet eens waar de clitoris zit, laat staan dat ze ooit gehoord hebben van de g-spot, a-spot, perineum of het idee hebben dat je de meeste vrouwen een spuithoogtepunt kan geven.

Het is dus belangrijk om jezelf open te stellen, want iedereen kan nog wel leren. Vandaar dat ik vandaag zeven tips ga bespreken om vrouwen meer en intensere hoogtepunten te geven.

Tip #1: Doe aan (extreem) lang voorspel

Zoals we al vele malen gezegd hebben op dit blog is voorspel het belangrijkst om vrouwen een beter hoogtepunt te geven. Voor vrouwen is dit noodzakelijk omdat vrouwen minder snel opgewonden raken dan mannen.

Vrouwen zijn in principe een volumeknop, die langzaam harder wordt aangedraaid. Mannen zijn daarentegen meer aan/uit schakelaars en kunnen bijvoorbeeld al direct opgewonden raken als ze opeens uit het niets een vrouw zien lopen op straat die ze aantrekkelijk vinden.

Het minimale voorspel moet naar mijn idee twintig minuten zijn, maar het is het best om dit 45 tot zestig minuten te doen voor maximaal genot voor de vrouw.

Wat kan je doen in die tijd? Nou, dit soort dingen:

 • Massage geven (doe dat altijd met massageolie),
 • Zoenen over haar hele lichaam,
 • Strelen over haar hele lichaam,
 • Haar langzaam uitkleden,
 • Veel oogcontact maken,
 • Etc., etc.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip #2: Dominantie is aantrekkelijk

Vrouwen vinden het heerlijk als een man dominant is in bed. Zij houden er namelijk meestal van om submissief te zijn.

Of een vrouw verbale of fysieke dominantie wil moet je maar even aan haar vragen. Met verbale dominantie bedoel ik dat je bijvoorbeeld zegt: trek mijn broek uit!

Met fysieke dominantie bedoel ik dat je haar vastpakt en in de positie legt die je wilt. Het beste pak je haar bij haar biceps (niet te hard natuurlijk) en duw je haar de juiste richting in.

Tip #3: Gebruik de drievoudige beftechniek

Voor als je het nog niet wist… slechts 20-25% van de vrouwen kan klaarkomen door vaginale penetratie met de penis. De andere 75-80% van de vrouwen lukt dat niet!

Wat betekent dat? Nou, dat je veel vrouwen geen hoogtepunt gaat geven met enkel penetratie, waardoor je genoodzaakt bent om het spel van vingeren en beffen te leren.

De beste techniek die ik je daarbij kan aanraden is de drievoudige beftechniek.

Wat deze techniek inhoudt is dat je drie dingen tegelijkertijd doet:

 1. Met je tong bef je de vrouw precies op haar clitoris,
 2. Met je wijs- en middelvinger van je sterkste hand (meestal rechts) penetreer je de vagina van de vrouw waarbij je de ‘kom hier’-beweging maakt,
 3. Met de duim van je andere hand draai je rondjes op haar perineum.

Hieronder staat een afbeelding van waar alle genoemde plekken zitten:

http://www.dreamstime.com/-image7083880

2 aantrekkelijke vrouwen doen voor (& leggen uit) hoe je moet zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip #4: Plaag haar net voor de penetratie

Een andere goede techniek om nog meer spanning op te wekken, is om net voordat je haar gaat penetreren, je penis tegen haar vagina te duwen, maar nog niet naar binnen.

Je houdt je penis zeg maar voor haar vagina zonder nog iets te doen, of je doet alleen het puntje erin en dan weer eruit.

Dit maakt vrouwen helemaal gek. Je kunt op dat soort momenten haar nog gekker maken door te zeggen dat ze moet smeken voordat je hem erin doet.

Dit klinkt vreemd, maar het werkt fantastisch en de kans is heel groot dat ze dit ook gaat doen en de seks extra opwindend gaat vinden. Daarnaast is het ook opwindend voor de man aangezien mannen graag willen zien dat vrouwen smeken om seks met hen te hebben.

Tip #5: Gebruik dirty talk

Er zijn genoeg vrouwen die van dirty talk houden. Om erachter te komen wat ze het liefst hoort, kun je haar dat gewoon vragen.

Als je haar nog niet zo goed kent of je durft dat niet te vragen, raad ik je aan om eerst lieve dirty talk te gebruiken. Een voorbeeld: je bent een meisje, maar ik weet heus wel dat je ook een hele stoute kant hebt.

Als ze leuk reageert, kun je een stapje verder gaan. Wees niet verbaasd als sommige vrouwen de meest grove opmerkingen heerlijk vinden om te horen tijdens de seks.

Tip #6: Doe de juiste standjes

Vrouwen een hoogtepunt laten geven kan vaak niet door middel van penetratie. Toch zijn er wel degelijk standjes die de kans op dat hoogtepunt zeker kunnen verhogen.

Seksstandjes waar vrouwen wel eens krachtig van kunnen klaarkomen zijn standjes waar de g-spot extra wordt gestimuleerd, zoals doggystyle en cowgirl.

Tip #7: Stop niet met de seks na je eigen hoogtepunt

Als je als man zijnde bijna klaarkomt, wordt je penis harder en harder. De kans dat de vrouw nu klaarkomt is dan ook groter, waardoor bijvoorbeeld een gelijktijdig hoogtepunt kan ontstaan.

Maar in veel gevallen komt de vrouw dan alsnog niet klaar. Toch is zij op het moment dat jij klaarkomt nog hartstikke opgewonden. Als je dus klaarkomt, zou je direct daarna haar moeten gaan vingeren en/of beffen.

Omdat de vrouw nog zo opgewonden is van de seks kun je haar nu het snelst en hardst laten klaarkomen, en vaak ook meerdere keren achter elkaar.

2 Sexy Actrices Laten Per Video Alles Zien Over Een Ster Worden in Bed

Ontdek in De Revolutionaire Seks Methode alles over de beste technieken om een ster te worden in bed.

Samen met een acteur doen twee actrices allerlei verschillende technieken en tips voor.

Zodat jij binnen de kortste keren(net als in de video), je partner kan laten sidderen van genot.

beftechnieken, sekstechnieken,standjes, mentale stimulatie technieken, alles wordt expliciet voorgedaan.

Klik hier om risicovrij het videoprogramma uit te proberen.

4 Reacties op "7 Tips om Vrouwen Meer en Intensere Orgasmes te Geven"

 1. anita

  says:

  geschreven door een man? zal best maar ik kan mij er wel in vinden. tikkeltje dominant, dirty talk,en niet meteen stoppen na zijn eigen hoogtepunt?? bestaan zulke mannen? doet u mij er maar een, astublieft.

 2. Niels

  says:

  De schrijve geeft drie punten aan om een goede stimulatie te geven. en verwijst naar de tekening er onder.
  1.Met je tong bef je de vrouw precies op haar clitoris,
  2.Met je wijs- en middelvinger van je sterkste hand (meestal rechts) penetreer je de vagina van de vrouw waarbij je de ‘kom hier’-beweging maakt,
  3.Met de duim van je andere hand draai je rondjes op haar perineum.
  Maar de schrijver vergeet heelemaal dat er op de tekening niet staat waar het PERINEUM te vinden is. Dat is dus het deel tussen de vagina en de anus, erg gevoelig en vaak vergeten.
  En ja ik ben ook zo'n man die de tijd neemt. Ja ze bestaan

  • Lisa

   says:

   Het perineum is het botje tussen de vagina en de anus. Heb hem in mijn anatomie boek voor je opgezocht. Als het kon zou ik een afbeelding invoegen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *