Buitenlandse Vrouwen Versieren? Ontdek Alle Geheimen!

Ik ken best wat mannen die buitenlandse vrouwen willen versieren, zoals Engelse, Duitse, Zweedse, Russische, Amerikaanse, Spaanse en Braziliaanse vrouwen.

Zelf heb ik ze allemaal wel eens versierd. Mijn voorkeur gaat uit vrouwen uit Oostbloklanden, Scandinavië en Nederlandse vrouwen. Ik houd ook gewoon van blond 😛

In deze blogpost zal ik niet alleen mijn eigen inzichten geven maar ook inzichten van andere dating experts uit Nederland die ik persoonlijk ken.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat Is Het Verschil Tussen Nederlandse En Buitenlandse Vrouwen?

Zelf denk ik dat de Nederlandse vrouw één van de meest onafhankelijke vrouwen is in de wereld. Ze kunnen zelf een opleiding volgen, geld verdienen en hebben op dat gebied dus ook geen man nodig.

Dit kan er ook voor zorgen dat Nederlandse vrouwen een beetje mannelijk worden omdat ze zoveel focus hebben op succes en graag trots willen zijn op hun prestaties. In de psychologie is het bekend dat trots een typisch mannelijke emotie is.

Buitenlandse vrouwen hebben deze mentaliteit in mindere mate. Dit betekent trouwens absoluut niet dat je rijk moet zijn om buitenlandse vrouwen te versieren.

Een ander groot verschil is het verschil in temperament. De Spaanse en Braziliaanse vrouwen zijn vaak gepassioneerder dan andere vrouwen in de wereld, maar dit blijkt ook te gelden voor de vrouwen in Oostbloklanden, zoals Russische en Poolse vrouwen.

Ten slotte is natuurlijk nog een verschil in hoe “normaal” het is om een vrouw aan te spreken in verschillende landen. In Nederland zijn de meeste mensen vrij afstandelijk in vergelijking tot Amerikanen bijvoorbeeld.

Duitse Vrouwen

Duitse vrouw

Duitse vrouwen zijn eigenlijk een geval apart.

Nu denk je waarschijnlijk aan het Oktoberfest, sexy Dirndl jurkjes, bier en grote borsten.

Was het maar overal in Duitsland zo’n feest!

Duitse vrouwen lijken qua doen en laten eigenlijk nog het meest op Nederlandse vrouwen. Ze zijn onafhankelijk en gedragen zich over het algemeen minder vrouwelijk dan Mediterrane vrouwen (Grieks, Spaans, Italiaans etc.)

Het probleem van veel Duitse vrouwen is dat ze geen idee hebben hoe ze zich goed moeten kleden. Ze geven simpelweg minder om uiterlijk.

Vooral de generatie van 16 tot en met begin 30 heeft hiermee te maken.

De reden?

Het is de Duitse ‘hipster generatie’.

Er is een grote groep Duitse jonge vrouwen dat aan de volgende kenmerken voldoet:

 • Ze zien er uit als een gothic
 • Ze hebben kort haar met de meest gekke kleuren (paars, groen)
 • Veel tatoeages
 • Weinig tot geen make-up
 • Vaak last van overgewicht
 • Weinig bezig met hun gezondheid en sport
 • Ze dragen amper sexy kleding (jurkje, rokje, hakken)

Er sexy en vrouwelijk uit zien heeft simpelweg geen prioriteit voor veel Duitse vrouwen.

In Duitsland denken vrouwen dat ze geëmancipeerd zijn als ze zich als een man gedragen en kleden.

Het is een teleurstelling dat velen zich zo mannelijk zijn gaan kleden.

Natuurlijk lopen er nog steeds ‘vrouwelijke’ vrouwen rond in Duitsland, maar een stuk minder dan in Zuid-Europa of Zuid-Amerika. 

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Hoe Je Duitse Vrouwen Versiert

Duitse vrouwen versieren IN Duitsland gaat lastiger dan Duitse toeristen versieren in Nederland. Mannelijk gedrag (alfa zijn) werkt minder goed in Duitsland omdat Duitse vrouwen onafhankelijker zijn.

Over het algemeen zijn ze wat gereserveerder en kunnen ze wat koud aanvoelen als je besluit op ze af te stappen. Dit heeft voornamelijk met de Duitse gesloten cultuur te maken. Het zal dus enige dates duren voordat ze zich aan je durft open te stellen.

De oorzaak moet weer gezocht worden in het feit dat ze onafhankelijk zijn en in hun huidige levensstijl mannen niet meer perse nodig hebben.

De sociale omgeving (familie, vrienden, werk) speelt bij Duitse vrouwen een grote rol.

Bij Duitse vrouwen is het belangrijk dat je tot de deze kring binnendringt. Dit maakt het een stuk makkelijker om haar te versieren.

Duitse vrouwen zijn dol op feesten, alcohol drinken, wiet roken en drugs gebruiken. Uiteraard generaliseer ik nu een beetje maar het percentage is echt een stuk hoger dan in andere landen.

Als je Duitse vrouwen wilt versieren dan raad ik je aan om  naar Berlijn te gaan. Het is een vrij goedkope stad als je het vergelijkt met andere Duitse steden zoals Hamburg en München.

Tevens is er een grote techno-house scene en lopen er veel buitenlandse toeristen rond.

Mocht je een Aziatische meid willen versieren dan heb je in Berlijn geluk.

In Berlijn zijn veel Duits-Vietnamese studentes. Dit zijn nakomelingen van Vietnamese vluchtelingen die tijdens de Vietnam-oorlog naar Oost-Duitsland zijn gevlucht.

duitsevrouwenbier

Om bovenstaande Duitse vrouwen in traditionele kleding te vinden zul je naar het Oktoberfest in Munchen moeten gaan. Ook in andere Duitse steden viert men deze jaarlijkse traditionele viering van bier en eten.

Voordelen Duitse vrouwen:

 •  Duitse vrouwen drinken net zo hard met je mee
 • Op het gebied van seks zijn ze vrij openminded
 • Binnendringen tot haar sociale kring is de sleutel tot succes bij Duitse vrouwen

Nadelen Duitse vrouwen:

 • Duitse vrouwen kleden zich minder vrouwelijk
 • Uiterlijk is minder van belang (geen make-up en overgewicht)
 • Ze zijn vrij gesloten voor buitenstaanders

Spaanse Señoritas

spaansevrouw

Voordat ik het ga hebben over Spaanse vrouwen, wil ik je eerst nog iets anders vertellen wat je moet weten.

Spanje heeft een van de laagste vruchtbaarheidscijfers van Europa.

Het vruchtbaarheidscijfer ligt namelijk op 1,32 per Spaanse vrouw.

Door dit lage gemiddelde vergrijst de Spaanse bevolking in een rap tempo en zal de autochtone bevolking binnen enkele decennia in aantal afnemen.

Nu denk je misschien ‘wat heeft dit in hemelsnaam met Spaanse vrouwen versieren te maken?’.

Nou eigenlijk alles!

Je ziet de gevolgen namelijk letterlijk op straat. Voor mannen is het een competitie geworden om een Spaanse vrouw te krijgen. Ze zijn simpelweg schaars geworden.

Het feit dat veel Spaanse gezinnen één kind hebben en daardoor hun dochter als een prinses behandelen, maakt het er niet makkelijker op.

Spaanse vrouwen zijn niet eenvoudig om te versieren omdat ze een soort van schild hebben gecreëerd. Dit komt omdat Spaanse mannen er een handje van hebben om fysiek te zijn.

Ooit een Spaanse of Italiaanse man in een club gezien die vrouwen probeerde te versieren? Ze zijn ongelooflijk druk en handtastelijk. Het zijn net haantjes die vechten om de hennen.

Maar deze mannelijke aandacht doet ook iets met een vrouw. Zelfs lelijke Spaanse vrouwen krijgen genoeg aandacht van mannen.

Hierdoor ontwikkelen ze bepaalde kapsones waar je doorheen zult moeten ploegen.

Zijn Spaanse vrouwen dan onmogelijk om te versieren?

Nee natuurlijk niet!

Barcelona is een prachtige stad en uitermate geschikt om vrouwen te versieren en met je vrienden los te gaan in het nachtleven.

Niet alleen lopen er Spaanse senoritas rond, ook zit de stad bomvol met gewillige toeristen. In Barcelona zie je overal aantrekkelijke vrouwen.

Spaanse Vrouwen Versieren In Granada

granada

Daarnaast raad ik je de stad ‘Granada‘ aan. Deze kleinere stad ligt geleden in het zuidoosten van Spanje met iets meer dan tweehonderdduizend inwoners.

Granada is is een geweldige stad om heen te gaan. Er bevindt zich een grote universiteit met veel studenten. Daarnaast is het toerisme er levendig en zul je nooit zonder vrouwelijk schoon komen te zitten.

Het mooiste aan Granada is dat het een echte Spaanse stad is. Je zult het verschil tussen Barcelona en Granada meteen merken.

Er zijn veel restaurants, clubs en tapasbars. Het voedsel is er heerlijk en je zult er gemakkelijk Spaanse vrienden maken die er werken of studeren.

Tapas eten met Spaanse vrouwen is een traditie in Spanje. Het is volkomen normaal om met je vrouwelijke klasgenoten of collega’s de tapasbar in te duiken. Het geeft je de gelegenheid om Spaanse vrouwen goed te leren kennen.

Het nachtleven is er super, van kleine lokale barretjes tot grote clubs. Kijk er ook niet van op als een Spaanse man bereid is om je wingman te spelen.

Het kan allemaal in Spanje. Que Tenga Suerte Amigo!

Voordelen Spaanse vrouwen:

 • Ze gedragen zich ontzettend vrouwelijk en zijn gepassioneerd in bed
 • Ze zijn over het algemeen vrij loyaal
 • Ze besteden veel aandacht aan hun uiterlijk

Nadelen Spaanse vrouwen:

 • Je zult moeten concurreren met opdringerige Spaanse mannen
 • Spaanse vrouwen worden schaars
 • Spanje is geliefd onder veel toeristen

Zweedse en Noorse Vrouwen

Zweese vrouw

Enige jaren geleden bezocht ik met een paar vrienden Zweden en Noorwegen. Het was deze tijd waarin ik me – na jarenlang online gamen – begon te interesseren voor vrouwen.

We verbleven enkele dagen in Stockholm waarna we naar Oslo vertrokken. We hadden een plezierige tijd.

Als je op slanke vrouwen met blond haar en blauwe ogen valt, dan moeten de Scandinavische landen zeker op je ‘bucket list’ komen te staan!

In de supermarkten van Stockholm zag je ontzettend knappe meiden gewoon vakken vullen. In Nederland zou ze allang een modellen contract zijn aangeboden.

De overvloed aan mooie vrouwen is iets wat ik nooit meer zal vergeten.

‘Aantrekkelijk, blond, slank.. ik boek nu meteen een ticket!’

Er is echter wel één geheimpje dat ik je moet verklappen.

Scandinavische vrouwen zijn ontzettend feministisch.

Zweden wordt gezien als het meest feministische land ter wereld. Ze hebben ook de hoogste scheidingscijfers.

Dat betekent dat ze minder snel onder de indruk zijn van mannen. Voor Zweedse vrouwen komen hun vriendinnen op de eerste plaats, daarna pas maakt de man een kans.

Daarnaast zijn Zweedse mannen en vrouwen ontzettend modieus. Ze dragen de meest moderne kleding. Let er dus op dat je als toerist ook leuke stijlvolle kleding draagt, anders val je buiten de boot.

Zweedse vrouwen zijn tegelijkertijd ontzettend liberaal. One night stands zijn vrij normaal onder Zweedse vrouwen en de meesten slikken de pil.

Ook zijn ze vrij vriendelijk en moet je er niet van staan op te kijken als ze voor jou een drankje halen of de rekening perse willen delen.

Het is vrij makkelijk om Zweedse vrouwen te versieren op straat.

welkominzweden

Echter is het uitgaansleven wat lastiger en zul je goed je best moeten doen om een vrouw ‘los te weken’ van haar vriendengroep.

Als ze op stap zijn willen ze zich nog wel eens als een prinses gedragen (arrogantie).

Probeer daarom je mannelijkheid te behouden en snel te escaleren. Waak er ook voor om niet de bezopen toerist te spelen. Veel portiers laten je niet meer binnen als ze enigszins merken dat je gedronken hebt.

Mocht je ‘beet’ hebben dan zal een Zweedse vrouw sneller met je mee naar huis gaan dan een Nederlandse meid. Zweedse vrouwen bieden over het algemeen minder weerstand (hardtoget)  als ze je aantrekkelijk vinden.

Sta er ook niet van te kijken als ze jou uitnodigt om met haar mee naar huis te gaan.

Voordelen Scandinavische vrouwen:

 • Gemiddelde vrouw is blond, knap en slank
 • Ze splitten de rekening (en vinden het normaal om drankjes te betalen)
 • Ze schamen zich niet voor seks

Nadelen Scandinavische vrouwen:

 • Zweden en Noorwegen zijn ontzettend dure landen. Zelfs voor ons Nederlanders.
 • Zweden hechten ontzettend veel waarde aan uiterlijk en kleding (let daar dus op!)
 • Feministische cultuur (heeft zowel voor- als nadelen)

Braziliaanse Vrouwen

braziliaanse vrouwen

Als je nog nooit in Brazilië geweest bent, dan zul je misschien niet begrijpen wat Braziliaanse vrouwen nou zo speciaal maakt..

Nee, ze zijn niet de knapste vrouwen ter wereld. Wat maakt ze dan zo bijzonder?

Braziliaanse vrouwen blinken uit in het feit dat ze ontzettend vrouwelijk en hartelijk zijn. Ze houden van mannen en ze houden van seks!

Een ander voordeel van Brazilië is traditioneel vrouwen versieren hier nog steeds hot is. Daarmee bedoel ik dat vrouwen ongelooflijk vrouwelijk zijn en zich graag laten leiden door een man.

Zuid-Amerikaanse vrouwen staan veel meer open voor mannelijk contact en zullen je dat ook laten blijken op het moment dat ze je interessant vinden.

Europeaanse vrouwen moeten eerst genoeg gedronken hebben voordat ze het aandurven om seks met je te hebben.

In Nederland zijn we zo geconditioneerd dat een vrouw een slet is of wanhopig moet zijn als ze snel seks met een man heeft. In Brazilië hebben we geen last van deze onzin.

In Brazilie is het vrij normaal dat vrouwen genegenheid tonen als ze je aantrekkelijk vinden.

Denk nu niet dat Braziliaanse vrouwen versieren een eitje is. Door de flirterige machocultuur zul je hard je best moeten doen want je hebt veel concurrentie.

Je zult erop af moeten stappen en de kans lopen afgewezen te worden. Dit is het land waar mannelijkheid gewaardeerd wordt. Je zult voor je plaats moeten vechten maar de beloning zal zoet zijn.

En als de vonk dan overspringt zul je veel sneller resultaten boeken dan in Europa.

braziliaansevrouwen

Voordelen Brazilie:

 • Vrouwen gedragen zich vrouwelijk!
 • Mannelijkheid en versieren wordt beloond
 • Ze zijn dol op seks (en komen er ook voor uit)

Nadelen Brazilië:

 • Grote concurrentie strijd met andere mannen (haantjesgedrag)
 • Steeds meer vrouwen met overgewicht (veramerikanisering)
 • Buitenlandse toeristen (gringo’s) hebben een slechte naam

buitenlandse-vrouwen-versieren

Hoe Versier Je Buitenlandse Vrouwen?

Bijna iedere vrouw houdt van een dominante man. De Nederlandse vrouw kan daar minder gevoelig voor zijn maar de latina’s bijvoorbeeld smelten ervoor.

Vrouwen willen dat jij de leiding neemt, het maakt niet zoveel uit waar de vrouw vandaan komt. Dit zijn namelijk de instincten van een vrouw.

Wij als mannen houden bijvoorbeeld van mooie rondingen bij vrouwen. Dit is vrij universeel, net zoals leiderschap en dominantie universeel aantrekkelijk is voor vrouwen.

Naar mijn idee heeft het dan ook niet zo’n zin om bij elke nationaliteit van de vrouw je anders te gedragen om haar te versieren. Werk aan je persoonlijkheid en de vrouwen verlangen naar je, of ze nou Engels, Duits, Zweeds, Russisch, Amerikaans, Spaans of Braziliaans zijn.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

11 Reacties op "Buitenlandse Vrouwen Versieren? Ontdek Alle Geheimen!"

 1. Dennis says:

  Interessant

 2. DE PORTEMONT MARIO says:

  wil en kan er me iemand nog gelukkig maken ?

 3. Jaap says:

  ''Duitse vrouwen drinken net zo hard met je mee''

  Goed, ik weet weer waar ik achteraan ga morgen.

 4. Pieter says:

  Vraag me af of die voor en nadelen niet een beetje overdreven zijn in sommgie gevallen

  • Joey says:

   Denk ook niet dat je het moet zien als dat iedereen zo is, en dat het zo duidelijk merkbaar in. Alles is ook relatief idd :)

   • Jonathan Johnson says:

    Natuurlijk is het niet 100% zwart op wit en is elke vrouw uit een bepaald land zo, maar het is zeker wel een trend als je het algemeen bekijkt en vergelijkt met andere landen. Dus je moet er niet van uitgaan dat de eerste de beste vrouw uit een bepaald land die je treft ook precies zo is als ik beschreven heb, maar ga er wel van uit dat de kans groot is dat ze in ieder geval erop lijkt.

 5. Roderick says:

  Altijd al eens een Braziliaanse chick aan de haak willen slaan

 6. Xander says:

  Geloof me, de allerbeste manier om een buitenlandse vrouw aan de haak te slaan is... door een beetje de taal te spreken!

  Klink miss gek, maar zelfs als je alleen maar je best doet om die taal te spreken (en je kunt het dus helemaal niet zo goed) vinden ze dat alleen maar heel leuk. Je kunt daarna gewoon Engels praten want je hebt het ijs gebroken. Werkte vaak genoeg !

  Succes,

  Xander

 7. Kees says:

  Hoe zit het met Italiaanse vrouwen?? Dat zijn nou echt mijn types maar geen idee hoe ze te benaderen...

 8. Tijn says:

  Klopt het dus dat eigenlijk al deze vrouwen wel van seks houden?? Zo ja dan moet ik eens naar het buitenland want hier in Nederland zijn ze allemaal zo preuts man man man. Dan heb je een leuk meisje gezien tijdens het uitgaan en vindt ze jou ook leuk en neem je dr mee naar huis. Kom je thuis aan ga je beetje op de bank zitten en voorspel en zo, krabbelt ze opeens terug en zegt ze dat ze naar huis wil. Dus ik vraag waarom het is toch gezellig zo samen. Zegt ze ja ik wil geen seks met je hebben want ik ken je niet. Snap jij dat nou?!

  Ze gaat met me naar huis maar ze wil geen seks met me?? Ik weet niet wat ze dan dacht dat we gingen doen een harry potter marathon of zo maar nee ik wilde gewoon met haar naar bed en ik dacht zij ook met mij. Dus ik kan maar beter naar het buitenland gaan haha.

  Gr Tijn

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d