Hoe Moet Je Een Meid Versieren?

Meid aan de telefoonHoe moet je een meid versieren?

Jonge meiden versieren is net wat anders dan (oudere) vrouwen versieren.

In dit artikel ga ik de overeenkomsten en verschillen uitleggen.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

De overeenkomsten tussen jonge meiden en vrouwen versieren

Jonathan en ik zeggen vaak dat het effectief is om meiden/vrouwen te plagen om aantrekkingskracht op te wekken.

Nu zijn er mannen die zeggen: “Een (oudere) vrouw wil toch helemaal niet meer geplaagd worden, dat vindt ze kinderachtig.”

Dit is complete ONZIN.

Ook vrouwen en oudere vrouwen vinden het heerlijk om geplaagd te worden. Als ze jong zijn vinden ze het leuk, maar als vrouwen in de 30, 40 of 50 zitten vinden ze het nog steeds leuk. Plagen werkt dus bij oud en jong. 

Een tweede overeenkomst is dat het versieren van meiden/vrouwen veel te maken heeft met humor, zelfvertrouwen en leiding nemen.

Al deze kwaliteiten zal het versieren makkelijker maken.

Ook het beginnen van een gesprek kan op dezelfde manier. Een simpele openingszin die bij beide werkt is: “Hey, ik wilde je even ontmoeten. Ik vind dat je een leuke uitstraling hebt. Ik ben [naam]. Wie ben jij?”

De verschillen tussen jonge meiden en vrouwen versieren

Een aantal belangrijke verschillen hebben te maken met ervaring, directheid en comfortabelheid.

Een vrouw heeft natuurlijk meer ervaring dan de jonge meid. Hoe meer ervaring mensen hebben met dating, hoe directer ze meestal worden in de communicatie met de ander.

De oudere vrouw zal dus directheid waarderen, terwijl de jonge meid nog wel eens geïntimideerd kan raken. Zorg er dus voor dat je niet een té directe openingszin hebt bij jonge meiden.

Jonge meiden voelen zich toch snel oncomfortabel met directheid, terwijl de oudere vrouw misschien wel iets heeft als: “Ha, eindelijk een man die zegt waar het op staat in plaats van het spelen van al die spelletjes van al die andere mannen.”

Ook is het slim om niet te snel en te diepgaand te praten over seks met een jonge meid.

Een oudere vrouw vindt het daarentegen juist leuk om daar over te praten. Als je er niet over praat of dat niet durft, kan de vrouw wel aanvoelen dat je waarschijnlijk onzeker bent over je seksualiteit.

Kortom, bij jonge meiden moet je je dus wat inhouden (met name in het begin) terwijl je tegen oudere vrouwen toch meer kunt zeggen wat je echt vindt zonder dat ze je raar aankijkt of zich ongemakkelijk voelt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

43 Reacties op "Hoe Moet Je Een Meid Versieren?"

 1. Tim says:

  Ik heb persoonlijk minder problemen om een wat oudere vrouw te versieren van een jonge. Bij oudere vrouwen hou ik gesprek meestal strak en serieus om af en toe grappig uit de hoek te komen en het gesprek volledig te veranderen. Ook is het praten over seks veel makkelijker.

  • Angelo says:

   Hoi Tim,

   Dat hangt er vanaf over seks trouwens. Ik heb juist met veel jonge meiden vanaf 16 jaar al en ouder dat die het juist spannend vinden als je over seks praat.
   Het komt direct over maar die meiden zijn veel verder dan jongens en dit laat zien dat je lef hebt.
   Ook bouw je hiermee een soort reputatie/status op als de man die zich nergens voor schaamt en het nieuws gaat rond als een lopend vuurtje.
   Dus dit artikel klopt naar mijn ervaring niet helemaal omdat ik het weer anders heb meegemaakt. Jonge vrouwen zijn juist nieuwsgierig :)

   • Jonathan Johnson says:

    Ik snap je punt Tim maar het kan ook de andere kant opgaan.

    Als je namelijk te direct praat over seks kan dat een jonge meid afschrikken en zou zelfs de ronde kunnen gaan dat jij de 'creep' bent.

    Het hangt er ook erg vanaf HOE je praat over seks. Er op een grove manier over praten werkt vaak niet bij vrouwen (behalve als ze ouder zijn of zelf erg direct).

    Als je op de verkeerde manier over seks praat met vrouwen activeer je ook sneller de gedachten bij vrouwen als: 'ik moet wel uitkijken dat ik niet te lang met hem praat want dan kan ik als slet gezien worden.'

    Naar mijn idee praten de meeste mannen ook op de verkeerde manier over seks met een vrouw, maar als je er op de goede manier over kan praten kan dat inderdaad in je voordeel werken, ook bij jonge meiden.

    • Tim says:

     Idd Oscar/Oliver,

     Soms probeer ik het seks-onderwerp zelfs meteen aan te snijden. Als ik bv twee vrouwen samen naar de wc zie gaan en ze stappen langs mij vraag ik of ze lesbisch zijn en dan loopt het gesprek meestal zeer vlotjes en kunnen vrouwen zich plots wel ophouden om naar toilette te gaan :)

   • Tim says:

    Hey Angelo,

    Nu heb je het wel over heel jonge vrouwen :).
    Ik kan me goed voor de geest halen dat het hier een pak moeilijker is maar jonge dames van +/- 25 jaar zijn al voorbij het punt van nieuwsgierigheid en weten dat mannen over het algemeen eigenlijk varkens zijn :p

    • Angelo says:

     Tja, hoe bedoel je met varkens?
     Mannen willen gewoon seks.
     Als jij een leuke vrouw ziet, waar denk je dan aan? Je wilt seks met haar. Heel normale primitieve gedachte, niks mis mee :)
     Er komt echt niet een gedachte van:"Wauw, met haar wil ik trouwen en uitgaan en de wereld rondreizen." :P

     • Tim says:

      Ik had het er een aantal weken geleden nog over met een vriend van me.

      Wanneer mannen dronken worden worden de meeste vrouwen knapper, iets zeer eigenaardigs en daar slaat het eigenlijk op.

      Ik laat het draar niet meer toe komen :)

 2. Lodewijk says:

  Het verovereren van oudere vrouwen van is niet zo moeiijk.
  Als je op oudere vrouwen valt dan moet je geen vooroordeel hebben.

  Begin met je te voorstellen en zeg: " Mag ik me even voorstellen, Ik heet Lodewijk en u heet ........ en ik heb een persoonlijke vraag" Men beweert dat de liefde van een man door de maag gaat en de liefde van een vrouw door de portemonnee gaat" Het eerste klopt "want ik ben een man en mijn liefde gaat door de maag" vraag dan "Is het waar dat de liefde van vrouw door de portemonnee gaat?" Het zal muisstil zijn en hou je mond dicht.

  Als zij antwoordt met " Nee, dat is niet waar" Geef je antwoord dan met " zou je met een man gaan die geen geld heeft en werkloos is" Als ze antwoord geef met ja, Dan zeg je er is een onderzoek gesteld dat de liefde van de helft van de vrijgezelle door de portemonnee gaat en u hoort er hier niet bij.Ga door met het gesprek gaande te houden met een vraag of zijn getrouwd is. Zij zal antwoorden met een ja of een nee, Als het een nee is, zeg dan : Alleenstaand of single. Als zij zegt alleenstaand.Zeg dan" U ook, ik ben ook alleenstaand en toon interresse in de vrouw. Als zij alleenstaand is zijn eenzaam of alleen. Zij heeft vriendinnen, familie en .............interresse tonen. En vraag na een gesprek van 4 a 5 minuten Om contact te blijven houden en vragen naar telefoonnummer. Laat haar opschrijven dan kan er geen fouten ontstaan. Zeg haar dat je nu geen tijd heb om verder te praten en dat je haar vanavond opbelt.

  Hou de aandacht, concentratie, interresse, hoe heet zij alweer? Nooit de naam vergeten. Schrijf het direct op. Heb je angst op te bellen. Beter stoteren dan niet doen.

  Groeten,

  Lodewijk

  • Angelo says:

   Lodewijk,

   Ik sta versteld van de openingszin, ik vind hem grandioos goed en ga hem meteen uitproberen.
   Je hebt enorm goede tips en ben nu al bezig en heb sinds gisteren met een oudere dame oogcontact gemaakt en ze bleef glimlachend aankijken terwijl ze verderliep....dat is dus een heel duidelijk teken dat ze wel interesse heeft.. :)

   • Lodewijk says:

    Angelo,

    Wat heb je gedaan. Heb je terug geglimlach en oogcontact gehouden.
    Zij zag je staan en toon interresse. Wat heb verder gedaan ben je achteraan gegaan om zogenaamd toevallig boodschappen gaan doen.

    Als je een kans maakt ga er achteraan en ga toevallig naast haar staan en zeg dan: "Hoi, mooi he" en wacht op reactie.

    Een mooie oefening om je spreekvaardigheid uit te testen en je lef.

    Gewoon doen en voel de spanning. Vaak doen en je weet niet wat spanning is als het nieuwe van af is.

    Groeten,

    Lodewijk

    • Angelo says:

     Hoi Lodewijk,

     Ik was in mijn tuin met de buurman praten, en keek toen naar haar terwijl ze voorbijliep en hij met me sprak. Het gebeurt erg vaak dat als ik praat met vrienden er dames zijn die interesse in me hebben en dat mijn aandacht dan verdeelt is.
     Omdat mijn buurman zo met me sprak over het repareren van mijn hek wist ik even niet wat ik moest doen.
     Wel weet ik dat als ik dr aansprak een positief iets zou gebeuren, dat soort dingen voel je al door het oogcontact en de oprechte glimlach.
     Maar niet getreurd, ik ga gewoon door :)

 3. Tim says:

  Zit veel waarheid in, zou het zelf niet beter kunnen zeggen.

  Bij meer volwassen vrouwen is het ook echt nodig om rustig over te komen en wat serieuzer wat niet wil zeggen dat het saai moet zijn al moet ik persoonlijk soms wel mijn humor wat aanpassen.

 4. Jonathan Johnson says:

  Hoe kan je direct iemands naam opschrijven in een discotheek? Dat lijkt me nog raar...

  Ik maak meestal ezelbruggetjes of ik zeg: 'ik noem je gewoon...' en dan een bijnaam zoals boefje.

  • Tim says:

   Wat ik soms ook doe maar dit moet je wel met wat humor aan boord leggen is iets zeggen in de zin van "oei, die naam ga ik niet kunnen onthouden ... ik noem je wel Lies". Of soms spreek ik een wildvreemde gewoon aan met "hey zonnestraal, hoe gaat het met je?" Geeft altijd leuke reacties :)

   • Angelo says:

    Dat doe ik altijd al, ik geef altijd bijnaampjes al vinden ze het niet zo leuk.
    Stiekem vinden ze het wel leuk en het is onschuldig plagen bijvoorbeeld, een meisje in mn klas droeg een keer een leuke paarse trui. Nu noem ik haar Lila en ze moet er nog om lachen ook.

    • Tim says:

     Heb ik vaak na carnaval en dat ik de namen echt niet uit elkaar kan houden maar wel nog weet hoe ze verkleed waren en zeg ik bv hey roodkapje. Creëert een persoonlijke band.

     Heb zo ook een tweeling die ik niet uit elkaar kan houden (heeft alleen maar voordelen trouwens :)) en zeg gwn tegen beide schattebout :)

 5. Lodewijk says:

  Beste aankomend top vrouwen veroveraars,

  Een naam heb je gekregen van je ouders bij je geboorte en je zult je hele leven dragen en voeren. Jullie namen staan voor je persoonlijkheid. Wie je bent.

  Het is niet gepast om vrouwen een koosnaampje te geven, omdat je ze nog niet kent. Koosnaampje o bijnaampje geef je alleen aan je geliefde.

  Iedereen hou ervan om zijn of haar naam meerdere malen te horen.
  Ik vind als iemand mijn naam noem een prettige persoon.

  Vrouwen zijn nog meer gevoeliger om hun naam te horen, omdat zij gevoelswezens zijn. Een vrouw gebruikt indirecte communicatie en een man directe communicatie. Een vrouw zal niet direct zeggen dat zij het niet leuk vind. De vrouwen wereld en de mannen wereld zijn anders.

  Ik zou Tim nu koosnaampje geven als meneer lolbroek.
  Ik zou Angelo nu een bijnaampje geven als meneer stiekemerd.
  Ik zou Jonathan Johnson nu een bijnaam geven als "Ik ben mijn pen vergeten"

  Paar uur later en in mijn geheugen opgeslagen ben ik jullie namen vergeten. Hoe heten jullie ook alweer. "meneer Lolbroek, meneer stiekemerd en die vent die zijn pen altijd vergeten heeft. Onthoudt één ding: Bij een naam hoort een gezicht bij meneer lobroek.

  Vanaf nu hebben jullie altijd een pen en papier op zak om direct in de WC de naam op te schrijven. Hoe heet zij ook alweer van zo net O ja, Janneke met rood haar en grote borsten. Heerlijk straks voor de t.V. om lekker tegen aan te leunen. En de vriendin hoe zij alvweer, zijne Beatrix,

  Niet moeilijk gewoon doen en geen smoesjes verzinnen.

  Groeten,

  Lodewijk

  • Angelo says:

   Ik begrijp wat je bedoelt maar ben het hier niet helemaal mee eens.

   Ik heb zelf nooit problemen gehad met geven van bijnaampjes, het hoort nu eenmaal bij het plagen EN het moet nooit beledigend klinken.
   jij gaat er vanuit dat we de namen onthouden door koosnaampjes te geven zodat we de echte namen niet hoeven te herinneren.
   Niet mee eens.
   Mijn reden is om onschuldig te plagen en ik heb er tot nu toe nog nooit negatieve reacties over gehad bijvoorbeeld:

   Rosalie= Rosalina, Rosalinda, Roosje, Rosie, Miss Rose.

   Nina = Niña, Ninarita, Ninala, Ninababy.

   Lola = Lolaa, Lolita, Lolita Bonita, Lolola.

   Ik heb nu contact met een leuke Chinese meid en ik als ik haar groet zeg ik altijd: Miss Shanghai, Miss 2012, Miss China.

   Ik krijg hier nooit maar dan ook nooit negatieve reacties op en ze vinden het zelfs leuk omdat dit gewoon grapswijs onschuldig plagen is.

   Als je een persoon bij de voornaam noemt, kan die persoon opeens naar je luisteren bijvoorbeeld:

   Dus wat gaan we hiermee doen, Angelo?

   Dan sta ik paraat want je noemt je vrienden niet zomaar bij de voornaam, in mijn omgeving zeggen we altijd:"Heey".

   Als iemand me Meneer Stiekemerd noemt, zal daar wel een reden voor zijn hoe ik aan die bijnaam ben gekomen voor die persoon.

   Als een meid of dame het niet leuk vind, dan laat dat mij zien dat ze te serieus is en geen gevoel voor humor heeft, als een meisje hier om lacht dan weet ik dat het klikt zoals dat altijd het geval is geweest.

   Het leven is al serieus genoeg, van een bijnaam ga je echt niet dood en is ook in mijn geval een duidelijk teken dat een persoon je mag.

   • Lodewijk says:

    Angelo,

    Ben mee eens dat zij je naam onthoud en dat geef weer een interresse naar je toe. Iemand die interresse heeft onthoud de naam heel goed.
    Mijn complimenten voor dit tactiek om te veroveren.
    Op deze manier kan het ook.

    Er zijn dus vele wegen leiden naar Rome

    Groeten,

    Lodewijk

  • Tim says:

   Ik heb geen probleem met bijnamen :).

   Zoals ik al vertelde creëert dit net een speciale band en zo zal de vrouw in kwestie dit ook waarnemen. Iedereen kan haar naam te weten komen maar als er een verhaal achter haar bijnaam schuil gaat heb je meteen iets extra.

   Ik ben zoizo slecht in het onthouden van namen en ik speel dit gewoon uit op een leuke manier, probeer altijd wat positief te maken van iets negatiefs.

   Grtz Lolbroek :)

   • Lodewijk says:

    Tim,

    Je ken je beperking in het onthouden van namen, maar lig er niet mee overhoop. Dat is heel goed om alleen op je sterke punten te concentreren. Mijn complimenten dat je eigen leuke manier kan overbrengen bij vrouwen.

    Ik leer er nog wat bij. Men is nooit te oud om te blijven bijleren.

    Groeten,

    Lodewijk

    • Tim says:

     Elk negatief punt heeft ergens wel een positief kantje, hoe miniem ook.

     Het is cliché maar in alles positief zien of zoeken maak je wel degelijk een gelukkiger mens.

     • Angelo says:

      Het is niet cliché hoor, je komt alleen heel wat dichter bij het Boeddhisme op die manier ;)

  • Jonathan Johnson says:

   Het idee van plagen begrijp je blijkbaar niet.

   Bijnamen verzinnen werkt magisch bij vrouwen, maar daar kom je pas achter als je het echt test.

   Gezien je reactie zouden we jou allemaal "wijsneus" moeten noemen, want in deze reactie gedraag je je alsof je de leraar bent van dit blog.

   Dit is dus een waarschuwing voor je. Nog één reactie waarin je mensen te stellig de les aan het leren bent (terwijl je theorieën soms niet eens kloppen) en je reacties zullen niet meer gepubliceerd worden.

 6. fernando says:

  comfort creeren heb ik altijd moeite mee,waardoor ik heel vaak geen succes heb,het lijkt net alsof ik bij comfort creeren me hele sexuele stemming en spanning kwijt raak,ik wil dus van van attractie gelijk door naar verleiden en dan sla ik volgens ebook 2 stappen over:kwalificeren en comfort creeren,ik struggle al jaren hiermee,ondanks jullie ebook 100 keer te hebben gelezen,heb ik nog steeds moeite met comfort creeren en waarschijnlijk het geduld niet voor want Mystery zei dat comfort creeren het langduringste proces is in het verleiden las ik op ewiki,is dat echt zo?..

  • Tim says:

   Bijna alles is aan te leren, al duurt het ene al wat langer dan het andere.

   Ik weet niet of het voor jouw kan helpen maar denk even rustig na over de stappen en geef jezelf een tijdschema waar je je zo strak mogelijk aan houdt. Wees niet bang om er wat te lang over te doen, maar pas je wel gaandeweg aan zodat er positieve spanningen blijven.

  • Angelo says:

   Ik ben van mening dat als er tussen beide aantrekkingkracht is, je eigenlijk helemaal geen zorgen hoeft te maken over comfort te creeëren.
   Natuurlijk moet je wel een beetje de leiding nemen en niet haar alles laten beslissen en als ze een beslissing wilt maken doe je alsof je er kort over na moet denken en zeg je:"Je hebt een punt, dat is geen slechte suggestie, ik wilde het net voorstellen."
   Dit doe ik zelf als leraar en het werkt heel goed bij vrouwelijke studenten ;)

  • Jonathan Johnson says:

   Comfort bouwen is eigenlijk zo'n beetje babysitten.

   Dit betekent gewoon een tijdje ouwehoeren en dan gaat ze je meer en meer vertrouwen.

   Zo moeilijk kan het niet zijn, aantrekkingskracht opwekken is moeilijker.

   • Tim says:

    Iets dat altijd terugkomt is zelfvertrouwen en leiding nemen...

    Als ik echter naar een makker van mij kijk gaat die meestal nogal aarzelend en onzeker te werk, bijna wat klungelend... maar het blijkbaar vinden sommige vrouwen dat wel aantrekkelijk want hij heeft er succes mee. Hoe ging het ook al weer dat vrouwen geen logische wezens zijn?

    Ik ben er van overtuigd dat er een rode draad is maar dat je bij elke situatie/date op het moment zelf moet gaan analiseren wat je beste "move" is.

    • Angelo says:

     Ik heb het ook, dat ik nogal klungelig over kan komen en ik gedraag me automatisch als een soort clown, maar veel meisjes moeten daar juist om lachen en vinden dat heel erg leuk en zelfs schattig dat ze me gewoon leuk vinden.

     Ik denk dat ze dat juist leuk vinden, dat is humor, en ze hebben dat nodig in hun leven, die afleiding, die ene man die grappig is want dat geeft toch een beetje comfort en laat ze goed voelen.

     Op dat gebied is het helemaal niet onlogisch als je bedenkt dat vrouw zijn ook eigenlijk niet zo leuk is.

    • Tim says:

     Ja ok, de clown uithangen is 1 ding, dat doe ik altijd maar ik heb het echt over klungelen, heel zenuwachtig naar iemand afstappen en bijna op het stotteren af iemand aanspreken.

     • Angelo says:

      Ik ben ALTIJD zenuwachtig als ik een leuke meid aanspreek en ze voelen dat ook en soms zeggen ze het ook.
      Persoonlijk kan ik daar niks aan doen omdat ik zo geboren ben. Last van zenuwen.
      Wat weer mijn voordeel is, is dat ik een zelfverzekerde uitstraling heb en een permanente vriendelijke glimlach en een hoge charisma.
      Combineer dat met grappig doen en je bent een echte casanova :)

     • Tim says:

      Dat zenuwachtige gaat er heus wel uit hoor ;)

     • Angelo says:

      Hehehe, dat zeggen ze bij mij al zoveel jaren.
      Ik heb met zoveel meisjes gesproken en dat gaat nooit weg. Nooit.
      Ik heb er mee leren leven, zelfs vandaag in de klas heb ik het nog met 10 leuke vrouwen, niks aan te doen.

     • Tim says:

      Ochja, ik heb het zelf al veel gezien en blijkbaar hoeft het niet echt een nadeel te zijn, van je "negatieve" punten gewoon positieve punten maken en uitspelen.

 7. joop says:

  jonge meiden zijn wel lekker maar wat oudere vrouwen zijn makkelijker,jonge meiden zijn vaak nog erg preuts,waarschijnlijk omdat ze op sexueel vlak nog weinig hebben meegemaakt, met oudere vrouwen lig je ook sneller in bed,niet dat het daar alleen maar om gaat,maar je voelt je als jongen ook sneller zekerder als het lukt om iemand in bed te krijgen,want jonge meiden doen vaak moelijker over sex en dan kan je soms lang wachten,waardoor je kan gaan denken dat het aan jou ligt

 8. Sjaak says:

  Afgelopen weekend ( 5-7-14) had ik een BBQ en ik was wat later. Eenmaal daar aangekomen
  waren er 2 meiden (ik ken ze btw) die nogal ongerust waren waar ik bleef, ze wilde zelfs thuis langskomen om te kijken of alles wel in orde was! (slik) gelijk vroegen ze of ik bij hun wilde komen zitten (wat ik gedaan heb natuurlijk) Ze vroegen of ik nog honger had en wilde graag wat voor mij klaarmaken op de BBQ en ik had honger dus dat deden ze voor mij. Ik heb begrepen dat meiden/vrouwen soms in hun zorg modus gaan als ze je leuk vinden, is dit hier ook het geval? Wat ik nog vergat te vermelden is dat tijdens de wetstrijd Oranje-Costa Rica ik helemaal achterin zat en zij voorin in de tent, maar toch tussen de stoelen door zagen ze mij zitten. Zwaaien en giechelen was het gevolg. dit is/kan ook een indicatie zijn dat ze mij leuken vinden?

  Dan gisteren (10-7-14) We hadden een concert op de muziektent, de laatste voor de vakantie. ook hier waren de meiden weer bij. 1 van die meiden vroeg waar ze haar spullen moest neerzetten (met enigszins een zachte stem) tijdens het concert had ik het gevoel bekeken te worden (van achteren) dit was ook het geval. terwijl het concert vorderde stond zij aan de overkant van de straat (die niet zo breed is) ook hier keek ze weer naar mij, dit was duidelijk te zien. Aan het einde van het concert keek ze weer op een lieve manier zal ik maar zeggen en zwaaide ze naar me (zoals alleen meiden dat kunnen zo met die vingers)
  Voor mijn gevoel was dit ook een indicatie dat ze me leuk vond/vind maar wil dit toch horen van de experts!

  • wqcz says:

   duidelijk geval van interesse, volgende keer op afstappen en aanspreken! lukt het bij de ene niet, dan heb je nog de andere meid..veel succes! (voor de theorie zie de blogs en artikelen over lichaamstaal op deze site!)

 9. Sjaak says:

  Bij lichaamstaal zie ik alleen dat ze of je been aanraakt of je arm. Maar wat betekent het als ze je zegt: hè Sjaak! (wel gedempt natuurlijk) en tergelijkertijd zachtjes in je zij prikt met haar vinger? Nog een signaal of loos alarm?

  • Andre says:

   Sjaak, waarom moet je dat nog allemaal vragen jonge? natuurlijk betekend dat dat ze je leuk vind als ze je aanraakt. gewoon werk van maken en niet jezelf gaan afvragen wat het nu kan betekenen. meiden geven altijd signalen af door aanraking als ze je je leuk vinden. meestal hopen ze er zo op dat jij erop in gaat en er werk van maakt want meiden willen versiert worden. wacht je te lang of doe je niks dan gaat je kans voorbij...

 10. Pullalot says:

  Beste mensen,
  Ik heb een korte vraag, hoe kan je het best een meisje aanspreken? Ik kan best mijn verstand op 0 zetten en dan op een meisje afgaan en dan te zeggen zo van hoi, wie ben jij oid. Maar wat kan je dan het best na die zin zeggen om niet gelijk het gesprek stil te laten vallen? Die 2e zin na hoi, wie ben jij vind ik gewoon lastig om te bedenken. Kan iemand mij tips en tricks geven?

  Met vriendelijke groet,
  Pullalot

 11. Adolf says:

  o mijn god de fucking samenleving van tegenwoordig

 12. Jack says:

  Jonge meiden zijn mooi maar ik heb iets met ouder eigenlijk met bejaard.
  Ik doe al een tijdje boodschappen voor een bejaarde vrouw en kleine klusjes in huis,wij hebben ook hele gesprekken, maar nu zoenen wij ook met elkaar en zij zoent super en van af afgelopen week strelen wij elkaar onder onze kleding, ik kan er niets aan doen maar ik vind het reuze opwindend en zij wil best meer heeft zin gezegd, ik ga vandaag weer naar haar toe omdat ik benieuwd ben naar dat meer en bij de gedachte al opgewonden raak.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d