Ontdek de Beste Internet Dating Tips voor Meer Succes

Ontdek de beste internet dating tips om de vrouwen te versieren waar je altijd al van droomde, zelfs als je niet knap, lang of rijk bent.

5 Redenen Waarom Ze Niet Uit Zichzelf Appt of Kortaf Is + 3 Tips

Had je leuke gesprekken op WhatsApp of Tinder, maar reageert ze opeens niet meer? Of is ze heel vervelend kortaf op de chat? Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien is er iets aan de hand, vindt ze je niet meer leuk, of speelt ze hard to get. Lees hier 5 redenen waarom ze kortaf reageert, plus 3 tips!
Doorgaan naar artikel »

9 Effectieve Gespreksonderwerpen voor Whatsapp en Tinder

Dat leuke meisje of die leuke vrouw die jij voorbij zag komen op Tinder, heeft jou ook naar rechts geswipet – jullie zijn een match! Maar je bent er nog niet: om haar te versieren, moet je wel een leuk gesprek op gang kunnen houden. Gelukkig vind je hier een aantal gespreksonderwerpen die jou op gang zullen helpen!
Doorgaan naar artikel »

7 Tips als het Gesprek Stil Valt / Doodloopt op WhatsApp of Tinder

Een gesprek dat doodloopt: je maakt het vast weleens mee. Ontdek wat je moet doen als je gesprek op Whatsapp of Tinder stilvalt met onze 7 gouden tips!
Doorgaan naar artikel »

17 Afschuwelijke Fouten bij Schrijven van een Dating Profieltekst

Een goede dating profieltekst schrijven kan best lastig zijn. Ontdek 17 grote fouten die je wilt vermijden in een profieltekst en leer hoe het wél moet!
Doorgaan naar artikel »

8 Geniale Online / Internet Dating Tips voor Verdubbeling in Dates

Net begonnen met online dating en wil je meer succes? Lees hier de meest effectieve internet dating tips die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
Doorgaan naar artikel »

9 Redenen Waarom Ze NIET Reageert Op Je App Berichten

Het is frustrerend als je date opeens niets meer van zich laat horen. In dit artikel leg ik je uit waarom vrouwen soms niet meer reageren op je berichten.
Doorgaan naar artikel »
Like button

Hoe Je Vrouwen Versiert Via Facebook

Facebook is vandaag niet meer te weg te denken van onze smartphone. Vrouwen zijn er dol op. Lees in dit artikel hoe je met Facebook vrouwen versiert!
Doorgaan naar artikel »
Daten via internet

Top 3 Beste Datingsites van een Dating Expert (100+ Dates)

Parship, Lexa, Relatieplanet, eDarling – Nederland wordt overspoeld door datingsites. Van allemaal wordt beweerd dat zij de beste, de goedkoopste of de populairste zijn. Maar hoe weet je nu wat de échte beste optie voor jou is? Daar zal ik je bij helpen. Ik geef je mijn top 3 en tips om snel een date te krijgen.
Doorgaan naar artikel »

Lezersvraag: Wat Als Iedereen Knip-en-Plak Berichten Gebruikt Op Datingsites?

Ontdek waarom het onzin is dat knip-en-plak berichten niet werken op datingsites en wat de manier is om oneindig veel dates te krijgen.
Doorgaan naar artikel »

Internet Dating Tips: De Meest Fatale Internet Dating Fouten

Ontdek de methode om meer vrouwen te ontmoeten in minder tijd, met minder moeite en minder geld.
Doorgaan naar artikel »