Hoe goed ben jij in vrouwen versieren? Kies je reacties op deze 12 dating simulator situaties en ontdek je versier IQ!

Het werkt vrij simpel. Kies bij de volgende 12 situaties wat jij zou doen en ontdek of je volledig kansloos bent, of een echte vrouwen verslinder.

Achteraf zal ik je vertellen:

  • Wat je versier IQ is
  • Of je versier IQ hoog is of niet
  • Wat voor vrouwen je met je IQ kunt krijgen
  • Wat de goede antwoorden waren
  • Een uitleg per vraag

Doe de test en ontdek direct hoe jij ervoor staat!

Situatie 1: Je bent op een huisfeestje met 2 vrienden. Je ziet twee vrouwen losgaan op de muziek. De blonde vind jij leuk, dit is je doelwit van de avond. Hoe spreek je haar aan?

 

women at club

2: Een nieuwe vrouw in de vriendengroep van jou is leuk! Je wilt haar. Wat is de beste manier om haar aangetrokken te krijgen?

 

new friend

3: Je spreekt een vrouw aan en ze zegt direct dat ze een vriend heeft. Wat doe je?

4: Je bent een gesprek begonnen met een vrouw en merkt dat je alleen korte antwoorden krijgt en zij niet uit zichzelf iets bijdraagt aan het gesprek. Wat kan je het beste doen?

5: Je bent een versierder en je praat tijdens het uitgaan met een vrouw. Het gaat goed maar plotseling zegt ze "Volgens mij doe je dit wel vaker he? Vrouwen versieren?".  Hoe reageer je?

6: Je flirt met een vrouw en zij flirt terug. Plotseling komt er een man bij staan die zij kent. Hij begint lullige opmerkingen naar jou te maken. Hij zegt dat als je de volgende keer uitgaat, hij je aanraadt je haar beter te doen. Hoe reageer je?

7: Je bent uit en je enige doel is dezelfde avond een vrouw mee naar huis nemen. Je praat al anderhalf uur met dezelfde vrouw die duidelijk aangetrokken tot je is. Je stelt voor om naar je huis te gaan. Ze zegt 'nee', omdat ze de volgende dag moet werken. Welke van de volgende acties is de beste optie?

8: Je meldt je aan op een datingsite en ziet dat er duizenden vrouwen actief op zijn. Je zoekt een date met een leuke vrouw maar niet per se jouw droomvrouw. Wat is de beste plan van aanpak om een date te vinden?

9: Je bent op een date en merkt dat je het over al het voor de hand liggende hebt gehad en dat de vrouw waarmee je op date bent vrij gemiddeld is. Je bedenkt een aantal mogelijke gespreksonderwerpen om over te beginnen. Welke kies je?

10: Na een geweldige date lig je met een mooie roodharige op het gras. Je wilt haar zoenen! Hoe leid je dit in?

roodharige vrouw

11: Aan het einde van de date voel je dat je jouw date (een gemiddelde vrouw) mee naar huis kan nemen. Maar jouw huis is niet schoongemaakt of opgeruimd. En zij woont tijdelijk bij haar moeder. Jij wilt seks, wat doe je?

12: Je ligt met haar in bed na een date. Je hebt nog geen seks gehad maar wilt het wel. Je hand gaat langs haar zij over haar buik richting haar kruis. Ze houdt je hand tegen en zegt dat het te snel gaat. Wat doe je?