4 Tips Om Er Beter Uit Te Zien

Een man met twee vrouwen.Je hoeft niet super knap te zijn om mooie vrouwen te versieren.

Vrouwen kijken veel minder naar het uiterlijk dan dat mannen dat doen. Voor een vrouw is het innerlijk veel belangrijker dan het uiterlijk.

Maar daarom is het niet minder belangrijk er goed uit te zien. Je moet er namelijk wel goed verzorgd uit zien als je vrouwen gaat versieren.

In dit artikel zal ik je vier tips geven hoe jij er binnen korte tijd beter uit kunt zien!

Een paar kleine tips vooraf

Een tip die ik aan veel mannen geef is om voordat je op stap gaat, eerst eens een goede douche te nemen. Als je uit de douche komt, scheer jezelf dan nog even, en maak gebruik van een goede deodorant.

Vrouwen vinden het vreselijk als een man stinkt.

Een goede aftershave is daarom ook belangrijk, zodat je een lekker, aantrekkelijk geurtje hebt.

Leg je haren goed, trek een stel mooie kleren aan, en je bent al een stap dichterbij mooie vrouwen versieren ;)!

Als je deze stappen vanavond al toepast, heb jij meteen al veel meer kans dat de vrouwen jou een stuk aantrekkelijker vinden, dan als je dat niet doet.

Bezoek de sportschool eens

Andere tips die ik je kan meegeven zijn om eens naar de sportschool te gaan, als je dat nog niet doet. Nogmaals, het is niet belangrijk om super gespierd te zijn, maar een beetje een normaal figuur is niet verkeerd.

Want zeg nou zelf, zou jij op een vrouw vallen die super dik is?

Een gezonde kleur

Ook is het soms helemaal niet verkeerd als je eens onder de zonnebank gaat, of af en toe lekker in de zon ligt.

Let er wel op dat je niet super bruin wordt, want dat is weer een beetje overdreven. Maar een gewoon gezond kleurtje is helemaal niet verkeerd!

Een kapsel wat JOU staat

Ben je ontevreden over je haar? Ga dan eens naar een goede kapper, en vraag een kapster om een haartype wat precies bij jouw vorm hoofd past.

Je kan misschien wel een kapsel hebben wat bij andere mannen goed staat, maar iedereen heeft weer een ander vorm hoofd, en dus kan het kapsel bij jou wel helemaal niet zo goed staan als je denkt, en sta je beter met een ander kapsel.

Kleren maken de man!

Ook kleren kunnen een groot verschil maken.

Als je niet helemaal tevreden bent over je kleding, raad ik je aan om naar een goede kledingzaak te gaan en daar om goed advies te vragen wat goed bij jou staat.

Ik weet nog hoe ik er vroeger uit zag. Ik droeg alleen maar kleren ‘waar ik gewend aan was’.

Toen ik naar een goede kledingzaak ging, en goed geholpen werd, zag ik er ineens totaal anders uit!

Als je deze tips meeneemt, zie je er waarschijnlijk een stuk beter uit. Nogmaals: het is niet belangrijk of je nou knap bent of niet, als je er maar goed en verzorgd uitziet!

Wil je nog meer tips over hoe je er voor kan zorgen dat de vrouwen jou erg aantrekkelijk vinden, en hoe jij de mooiste vrouwen kunt versieren?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *