Praktijkcursus Vrouwen Versieren

In de praktijkcursus vrouwen versieren ontdek je precies hoe je vrouwen kunt ontmoeten, versieren en verleiden.

Wat ga je allemaal leren?

 • Hoe je om kunt gaan met je angst om onbekende vrouwen aan te spreken.
 • Hoe je vrouwen het beste aanspreekt op straat en in bars/clubs.
 • Wat je na het aanspreken moet zeggen.
 • Hoe je simpel telefoonnummers kan krijgen van vrouwen.
 • Hoe je ervoor kunt zorgen dat er geen stiltes zijn in het gesprek.
 • Hoe je direct met haar iets kan gaan drinken in een cafétje.
 • Hoe je zelfverzekerder kunt overkomen met je lichaamstaal.
 • Enz. enz.

Onze 1-on-1 cursus vrouwen versieren bestaat uit overdag vrouwen aanspreken waarin wij de ‘directe’ methode toepassen en de meer ‘indirecte’ methode die wij tijdens het uitgaansleven toepassen.

Na bevestiging van deelname zullen wij jou een intake formulier opsturen met vragen daarin waardoor jij en wij weten wat jou doelen, behoeftes en struikelblokken zijn zodat wij de cursus op JOU kunnen aanpassen en het maximale eruit kunnen halen.

Globale workshop programma

 • 14:00 – Kennismaking & Theorie Vrouwen Aanspreken Overdag

We vertellen je alle technieken om vrouwen aan te spreken. Je leert precies wat te zeggen om haar geïnteresseerd in je te maken en telefoonnummers te krijgen. We leren je de juiste lichaamstaal aan, stemgeluid en mindset.

 • 15:00 – Praktijkles Vrouwen Aanspreken Overdag

We gaan de straat op om vrouwen aan te spreken. De meeste mannen vinden dit eng, maar al snel gaat het je je veel gemakkelijker af en je ziet dat vrouwen fantastische reageren op onze methode.

Je wordt persoonlijk begeleid en aangemoedigd bij het aanspreken van vrouwen door ons. We zullen we je feedback geven zodat je zo snel mogelijk vooruitgang en resultaten ziet.

 • 18:00 – Eten & Evaluatie Overdag Vrouwen Versieren

Tijdens het eten kun je ons alle vragen stellen die je wilt. Oscar doet psychologie dus deze gesprekken kunnen vaak super waardevol, motiverend en leerzaam zijn.

Ook kunnen we je tips geven over internet dating en seks technieken.

Tevens is er een evaluatie over onze cursus.

 • 21:00 – Theorie Vrouwen Aanspreken Uitgaansleven

We leren je het verschil tussen vrouwen aanspreken op straat en tijdens het uitgaan (bars/kroegen/clubs). Alle fases van het versieren van vrouwen wordt uitgebreid besproken.

De beste manieren om gesprekken te beginnen worden behandeld, net als hoe en wanneer je een vrouw kunt zoenen, haar telefoonnummer krijgt of haar naar huis mee te nemen.

 • 23:00 – Naar De Kroeg/Bar/Club

We gaan de bar/club in om vrouwen aan te spreken. Je zult ons als persoonlijke ‘wingman’ hebben bij het versieren.

Tevens wordt er veel lol gemaakt en krijg je wederom tips over de manier waarop je vrouwen versiert.

 • 02:30 – Nabespreking

Tot slot wordt de gehele dag bespreken en hoe je je verder kan ontwikkelen in de toekomst. Ook zullen we je tips geven hoe je het beste afspraakjes kan maken.

 • 03:00 – Einde Programma

Cursus reviews

Jonathan geef ik een 9.9 tja, moet ik dat uitleggen? Zijn levensstijl en hoe ie in het leven staat en met andere mensen omgaat heeft me wel geraakt. Jonathan gaat maar door, kon zich goed in mij verplaatsen, heb me erg vermaakt in a-dam ‘ s avonds.

Jonathan merkte op: je denkt teveel na als je praat, nu ook met mij. De 1e seconde dat ik iemand wilde aanspreken had ik geen angst maar ik ging telkens nadenken na 1 of 2 seconden is het dan voor mij al te laat.

– S.V. Nederland, 25 jaar

…Eenmaal in de stad begon het toepassen van de theorie. Ik was toegewezen aan Oscar. Een relaxte jongeman die over veel praktijkervaring bezit. Zijn relaxte en ongedwongen houding maakte het approachen wat gemakkelijker. Hij wees een dame aan en dan moest je gaan. De drempel om te openen, voelde als hoog, maar elke keer bleek dat de opener over het algemeen zeer blij werd ontvangen door de dames. Het hing van de vrouw af wat ze er verder mee deed.

– J. Nederland, 20 Jaar

Ik had Jonathan als coach.Jonathan was de eerste om om club game te verbeteren en was daar ook heel accuraat mee. Let op je houding, Let op je lichaamstaal, ga voor die kissclose en doe het gewoon!

– B. Nederland, 28 Jaar

Eigenlijk had ik het gevoel dat de tijd te kort was, maar ja… 🙂 Ik vond de indeling goed, het is een goede cursus voor iedereen, iedereen kan er wel iets uithalen denk ik.

Eigenlijk zou zo’n cursus verplicht moeten zijn voor alle mannen, en zeker diegenen die niet zo goed zijn op sociaal vlak of/en met vrouwen. Het kan iemand alleen maar beter maken! Dus ja, ik raad het iedereen aan…

– B. Nederland

Voordat ik Jonathan’s 1 on 1 training deed had ik al een eerdere workshop gevolgd bij een concurrent samen met een grote groep mensen. Omdat het te massaal was en geen plaats was voor individuele begeleiding besloot ik toen een 1-on-1 workshop van 12 uur lang te volgen (bestaande uit een gedeelte daygame en clubgame) bij Jonathan omdat ik goede verhalen over hem had gehoord.

Wat zo bijzonder is van zijn aanpak is dat hij ook echt naar je luistert. Niets was gek genoeg om te vragen of hij wist wel een methode om je te laten slagen. Ik had voornamelijk last van het koud op straat benaderen van vrouwen. Een goed gesprek voeren is minder een probleem maar het zomaar benaderen vanuit het niets was voor mij echt rampzalig.

Jonathan adviseerde directe openingszinnen en er gewoon voor te gaan ook al zou dat betekenen dat ik af en toe flink door hem werd gepusht en moest gaan rennen om het meisje aan te spreken :))

Aan het eind van de middag na een fantastische training had ik zonder het te weten al zeker 15 mooie vrouwen aangesproken, enkele nummers gekregen en zelfs een instant date wat ik nog nooit eerder had gehad. Het gevoel dat toen bij mij bovenkwam is moeilijk te omschrijven maar het is te vergelijken met een overwinningsgevoel.

Zoals eerder gezegd, had ik al wel een groepstraining gevolgd maar ik moet bekennen dat ik veel meer van de 1-on-1 training heb opgestoken. Ik ervaar dat ik nu makkelijker met vrouwen kan praten en of dat nu in een disco of op straat is, het maakt niet uit zolang je maar in jezelf blijft geloven.

Wat Jonathan zo bijzonder maakt is dat hij ook echt om zijn studenten geeft. Niet alleen is Jonathan een fantastische leraar die weet waar hij over praat maar zeker ook een ontspannen persoonlijkheid waardoor ik me ook echt op mijn gemak voelde.

Als je me zou vragen of hij mijn leven heeft veranderd zou ik volmondig JA zeggen. Vroeger durfde ik nooit zomaar vrouwen aan te spreken (laat staan oogcontact te maken) en nu spreek ik dagelijks enkele vrouwen aan, geef ze complimentjes, etc. Hoe dan ook, ik heb nog een lange ‘journey’ te gaan maar ik ben op de goede weg.

Nogmaals bedankt voor de persoonlijke feedback die je bent blijven geven na de training.

– J. Nederland, 22 jaar

Het begon allemaal aan het centrale station in Amsterdam. Ik had daar om 2 uur afgesproken met Oscar. Daarop gingen we naar een kleine bar in de omgeving voor een uur theorieles in verband met vrouwen aanspreken op straat. Hij vroeg me eerst wat mijn doelen waren en wat ik wilde bereiken met deze cursus. Mijn doel was voornamelijk om mijn aanspreekangst te overwinnen en daar heeft Oscar daarna bij de praktijjk ook heel goed rekening mee gehouden. Oscar leerde me daarna hoe ik een vrouw moest stoppen en wat ik tegen haar moest zeggen. Hij leerde me een directe opener omdat dit de beste manier van openen zou zijn op straat. Hij was ook heel eerlijk en gaf toe dat daygame een number game is. Daarop vertrokken we naar de Dam in Amsterdam.

Op de weg naar de Dam gaf Oscar eerst een demonstratie. Eens op de Dam wees hij vrouwen aan en vroeg mij om hen aan te spreken zoals hij het me geleerd had. Ik had het moeilijk om aan deze opdrachten te beginnen omdat mijn aanspreekangst enorm grroot was. Oscar was echter wel in staat om mij iedere keer zodanig te pushen dat ik het uiteindelijk toch deed. De eerste 3 vrouwen sprak ik eigenlijk op een indirecte manier aan door de weg te vragen en daarna probeerde ik het gesprek wat te rekken. Dit als kwestie om mijn openingsangst wat te overwinnen. Daarna probeerde ik het op de directe manier. Op zich was de directe manier niet makkelijk voor mij omdat ik nogal onzeker overkwam. Sommige vrouwen reageerden positief, anderen waren wat minder positief, maar wat vooral van belang was voor mij was dat ik op einde van de dag verschillende vrouwen op straat had aangesproken en hiermee had ik op zich al het doel bereikt waarvoor ik me had ingeschreven.

Om 18.00 h ben ik met Oscar gaan lunchen in een gezellig restaurant in Amsterdam. Het eten was zeer lekker en tijdens het eten gaf Oscar mij nog een hele hoop uitleg over vrouwen versieren. Na het eten vertrokken we naar een leuke bar in Amsterdam. We kwamen er aan om 8 uur en Oscar gaf mij theoretische uitleg over vrouwen aanspreken in clubs. Vervolgens gingen we naar een eerste club om daar vrouwen aan te spreken. Oscar vroeg mij verscheidene keren om vrouwen aan te spreken maar ik durfde het niet. Hij besloot dan van zelf de vrouwen aan te spreken zodat ik er wat later bij kon staan en hij mij kon voorstellen zodat ik de technieken die hij mij geleerd had kon oefenen. Door dit een paar keer te doen, had ik daarna wel genoeg vertrouwen om zelf vrouwen aan te spreken. Ik moest nog wel steeds gepusht worden door Oscar maar uiteindelijk deed ik het wel altijd zelf. Het laatste anderhalf uur van de avond begon Oscar wat meer door te pushen omdat ik altijd met uitvluchten afkwam om niet te openen en het daardoor soms wat lang duurde vooraleer ik in actie schoot. In dat laatste half uur heb ik mijn grenzen heel wat kunnen verlengen en heb ik heel wat vrouwen aangesproken. Op het einde van de avond heb ik nog een gesprek gehad met Oscar waarin hij de zwakken punten heeft opgesomd waaraan ik nog moest werken.

Ik kan dus besluiten dat ik in deze workshop mijn hoofddoel bereikt hebt. Ik had enorme aansprekingsangst en heb in het verleden zelf bijna nooit op eigen initiatief een vreemde vrouw aangesproken. In deze workshop heb ik er in totaal 25 aangesproken en ik kan dus zeggen dat de workshop voor mij geslaagd is. Voor wat betreft Oscar kan ik enkel lovende dingen schrijven. Hij was een zeer sympatieke persoon die echt enorm veel rekening hield om mij goed te begeleiden, zowel tijdens de praktijkoefeningen als tijdens de lange pauze tussen daygame en nightgame in. Er moet zeker ook niet getwijfeld worden aan de versierkwaliteiten van Oscar. Ik heb hem verschillende vrouwen zien aanspreken en in de meerderheid van de gevallen waren de vrouwen onmiddellijk gecharmeerd door hem. Zonder echt veel vrouwen aan te spreken of moeite te doen, heeft hij tijdens de praktijklessen verschillende nummers gescoord. Van sommige vrouwen wou hij zelfs het nummer niet omdat hij ze te saai vond. Ik ben enorm tevreden dat ik de workshop bij hem heb gevolgd. Voor mensen die net zoals mij te kampen hebben met aansprekingsangst vind ik deze workshop zeker een echte aanrader.

Positieve punten:

– Oscar weet hoe hij zijn studenten moet pushen om over de aanspreekangst te komen. – Oscar geeft zeer goed advies en hij ziet ook meteen wat de fouten zijn die de studenten maken. – Oscar kan zelf ook heel makkelijk vrouwen charmeren, vooral tijdens clubgame. Hij weet van A tot Z hoe je een vrouw moet verleiden dus hij kan je met veel meer helpen dan enkel de aansprekingsangst.

Negatieve punten:

– De lange pauze tussen daygame en nightgame zou toch best met iets meer actief opgevuld kunnen worden. Er moet wel bij gezegd dat Oscar tijdens deze pauze steeds bij zijn student blijft en hem dus niet alleen achterlaat wat op zich wel een pluim verdient.

– Diego, België, 30 jaar

Voor meer informatie kun je de volgende pagina lezen:

Praktijkcursus Vrouwen Versieren

Als je nog vragen hebt kun je mailen via ons contactformulier.

Wij zien er naar uit om met ons team jouw een boost in je liefdesleven te geven.

Jonathan Johnson & Oscar Oliver “Vandaag Vrouwen Versieren”