Een Vrouw In 1 Minuut Versieren?!

relatieplanet ervaringen

In dit artikel ga ik je vertellen hoe je een vrouw in slechts één minuut kunt versieren.

Ja hoor, het is mogelijk en het is daarnaast hilarisch. Het hangt wel af van hoe je versieren precies definieert.

Snap je er de ballen van? Rijzen er al vraagtekens op in je hoofd? Goedzo. Ik ga het je uitleggen.

Definitie van ‘versieren’

Versieren kan natuurlijk verschillende dingen betekenen. Zo kan versieren een aantrekkelijke vrouw verleiden en inpalmen betekenen. Maar versieren kan ook het versieren van een mooie cake betekenen.

En je kunt een kerstboom ook versieren. Met het bovenstaande bedoel ik dat je een vrouw in één minuut een accessoire kunt geven, waardoor je haar versiert. Misschien denk je nu van, ‘ah, dat wilde ik helemaal niet weten’.

Maar vertel dan eens waarom je een vrouw in één minuut zou willen inpalmen? Enkel voor de seks? Denk je dat je zo’n avond als leuk gaat ervaren zonder dat je daadwerkelijk een sterke connectie met haar hebt?

Seks en intimiteit met vrouwen is pas echt geweldig als je voor elkaar gaat. Als je ooit een relatie hebt gehad en gewend bent om seks te hebben met een vrouw waarvan je haar lichaam kent, die jouw lichaam kent, dan weet je waar ik het over heb.

Een vrouw ‘versieren’

Ik ga het hier hebben over hoe je met bijvoorbeeld een slinger van papier-maché een vrouw kunt versieren. Een uitklap binnen één minuut. Dit is grappig omdat je er snel een vrouw mee aan het lachen maakt.

Zo kun je haar openen met: “Hey, wedden voor een drankje dat ik jou binnen één minuut kan versieren?”. Je maakt haar én aan het lachen én wint er misschien een drankje mee. Daarnaast kun je, voordat je op haar afstapt, nog met een van je vrienden diezelfde weddenschap aangaan.

Waarom op deze manier een vrouw ‘versieren’?

Er zijn een aantal redenen waarom je op deze manier een vrouw kunt gaan versieren. Bovenstaande is leuk, maar het helpt je in die zin niet heel veel verder aan de daadwerkelijke vrouw. Waar dit showtje wel goed voor is, dat is het volgende:

Self amusement

Zodra je een vrouw op deze manier aanspreekt en er zelf veel lol aan beleeft, krijg je jezelf op zijn minst in een goede state. Dat is al iets heel belangrijks voor een avond.

Peacocking

Een bekend begrip, geïntroduceerd door de grondlegger van ‘game’, Mystery. Opvallen door het dragen van opvallende kleding of items. Dit sluit er op aan. Jij wordt nu geobserveerd, in plaats van dat jij mensen observeert. Dit maakt jouw interessant. Mensen zijn op zijn minst nieuwsgierig naar wie je echt bent.

Positieve start interactie

Naast dat je jezelf in state krijgt haal je er misschien een goede interactie uit. Dit gebeurt de ene keer wel, de andere keer niet. Als het lukt is het mooi meegenomen. Ik zelf gebruik een dergelijke opener primair om mijn eigen state te verhogen.

Social proof

Tijdens het lachmoment van de meid die je ‘versiert’, trek je de aandacht van omringende mensen (lees: meiden). Je bent in staat om een vrouw aan het lachen te maken, en dat verhoogt je sociale waarde. Dit kun je gebruiken om vervolgens een nieuwe meid aan te spreken.

Al met al een mooi begin voor een leuke avond. Ik zou zeggen, ga hier eens mee experimenteren. Wat heb je nou te verliezen? Als je dit niet durft uit te voeren op een dergelijke stapavond, waar ben je dan bang voor?

Wellicht ben je dan teveel bezig met ‘indruk maken’ op de vrouw. En vraag jezelf dan eens af: ben jij dan wel zo aantrekkelijk voor die vrouw? Post je ervaringen hier en laat anderen meegenieten van jouw succes.

5 Reacties op "Een Vrouw In 1 Minuut Versieren?!"

 1. Cornelis

  says:

  Dit klinkt behoorlijk flauw als ik zo eerlijk mag zijn. Als een meisje hierom moet lachen (kan me niet voorstellen dat dit er veel zijn) dan weet ik zeker dat ze van niet al te hoog niveau is zeg maar.
  Maar goed misschien zal het ooit wel werken, net als dat een meisje vertellen dat ze "mooie ogen" heeft nog steeds goed kan werken. Zegt wel wat over het meisje dan denk ik...

  • Yvonne

   says:

   het feit dat jij dit niet grappig vind zegt meer over jou dan over vrouwen. Ikzelf ben HBO student 23 jaar en in mijn ogen heb ik geen laag niveau zeg maar, maar ik zou dit wel grappig vinden. Dit wil alleen maar zeggen dat jij waarschijnlijk een saaie nerd bent of totaal geen humor hebt. een meisje vertellen dat ze mooie ogen heeft is leuk om te horen maar daar wek je geen interesse mee en is best ordinair.

   • Jonathan Johnson avatar picture

    Jonathan Johnson

    says:

    Nou, nou Yvonne, je bent wel een bijdehandje he... Je ouders hadden je vaker een corrigerende tik moeten geven denk ik :P

    Het hangt denk ik allemaal af van hoe je het brengt... als je op een sarcastische manier zegt tegen een vrouw dat ze mooie ogen heeft kan dat best grappig zijn.

    Iedereen heeft ook zijn eigen stijl en persoonlijkheid dus dit kan goed werken, of juist minder voor die persoon.

    Wat ook vaak zo is, is dat als een jongen een standaard compliment geeft waar de vrouw interesse in heeft, dan zegt ze meestal: dankjewel! Maar als ze geen interesse heeft dan gaat ze er misschien niet op in en gaat ze met iemand anders praten...

    Daarom geef ik zelf in het begin ook weinig complimenten. Ik geef alleen één vaag compliment in het begin zodat ze weet dat ik interesse heb. Ik zeg dan vaak: hey, jij ziet er spontaan uit of iets dergelijks.

    Als je daarna aantrekkingskracht hebt opgebouwd, maakt het minder uit wat je daarna doet en is het gewoon de taak om het niet te verknallen.

 2. Gerlof

  says:

  Beste Cornelis en Yvonne,
  Ik denk dat jullie allebei voor een deel gelijk hebben.
  Dat verhaal van een vrouw in 1 minuut versieren is leuk als middel om het ijs te breken.
  Maar je moet er denk ik voor waken dat je niet als clown wordt gezien en tijdig moet stoppen met flauw ouwehoeren.
  Als het ijs éénmaal is gebroken moet je er als man en vrouw voor zorgen dat je interessant voor elkaar wordt èn blijft.

  Groetjes, Gerlof

 3. michiel

  says:

  Ik denk wel dat de 1 reactie bij een vrouw heel belangrijk is.
  Ben er net achter te komen om meteen te grof over te komen bij sommige vrouwen de humor er wel van in kunnen zien, maar bij de meeste dus niet vandaar exit van dating site;)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *