6 Geheimen Om Elke Vrouw te Verleiden (Gegarandeerd Succes!)

Het verleiden van vrouwen is iets waar veel mannen nogal wat moeite mee hebben. Er zijn genoeg mannen die avond na avond alleen gaan slapen, ondanks dat ze keer op keer blijven proberen om een date te scoren. En dat terwijl dat helemaal niet nodig is. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om vrouwen te verleiden, je moet alleen de juiste kennis hebben!

Die kennis is dan ook precies wat ik jou in dit artikel ga geven. Ik zal een aantal versiergeheimen met je delen, die ertoe zullen leiden dat jij (vrijwel) elke vrouw mee naar huis weet te krijgen, mits je ze natuurlijk allemaal goed opvolgt. Blijf dus niet langer eenzaam en gefrustreerd, en lees snel de rest van dit artikel, zodat je voortaan alleen nog maar succes hebt!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Geheim 1: Zorg dat je er goed en verzorgd uitziet

Dat er goed uitzien je kansen bij de vrouwen bepaald niet doet afnemen, dat hoef ik waarschijnlijk niemand te vertellen. Op dit vlak is het echter ook zo dat er mensen zijn die er van nature beter uitzien dan andere. Dat is nu eenmaal zo, dus het kan zijn dat je gewoon pech hebt met je uiterlijk. Goed voor de dag komen behelst echter meer dan looks!

Er zijn een heleboel aspecten waar je wel invloed op hebt, zodat jij kan zorgen dat je er verzorgd uitziet. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je haar goed zit, dat je geschoren of met een goed onderhouden baard het verleidingspad op gaat, dat je schoon bent, en dat je een lekker luchtje op hebt. Dit zijn allemaal factoren die bijdragen aan een goede eerste indruk, en daar krijg je er maar één van!

“Als jij eruitziet alsof je naast de Albert Heijn daklozenkrantjes zou moeten uitdelen, dan zullen vrijwel alle vrouwen met een grote boog om je heen lopen.”

Ook kleding is van groot belang. Kleding die niet goed zit, of die zichtbaar oud en versleten is, maakt bepaald geen goede indruk. Je ziet er dan uit alsof je het niet de moeite waard vindt om een beetje moeite in je aankleding te steken, en als jij al geen moeite wil doen voor jezelf, waarom zou een vrouw jou dan de moeite waard moeten vinden? Ook als jij werkelijk geen klap geeft om kleding, is dit dus alsnog belangrijk.

Al met al gaat het erom dat je een goede eerste indruk maakt. Het is een cliché dat je maar één eerste indruk krijgt, maar het is natuurlijk wel echt waar. Keer op keer blijkt uit onderzoeken dat de meeste mensen je niet eens meer een eerlijke kans geven als je eerste indruk niet goed was. Eerlijk is dat niet, maar je zult het simpelweg moeten accepteren als je succes bij de vrouwen wilt behalen.

Geheim 2: Zorg dat je opvalt

Voor een goede eerste indruk is het zoals gezegd van belang dat je er verzorgd uitziet. Dat is echter niet alles waar een goede eerste indruk uit bestaat. Je moet je natuurlijk ook nog zien te onderscheiden van al die andere mannen, want waarom zou een vrouw anders voor jou kiezen, en niet voor één van hen. Kortom: zorg dat je opvalt!

“Iedereen die ooit is uitgegaan, kent wel het rijtje van gasten in identieke zwarte shirts met identieke kapsels en precies hetzelfde sportschoollichaam. Verzorgd zien ze er zeker uit, maar opvallen doen ze niet!”

Het is daarom belangrijk om een beetje een eigen stijl te hebben. Vooral wat kleding betreft kun je hier een groot verschil maken. Durf een opvallende kleur te dragen, of een accessoire dat je niet zo vaak ziet. Ik snap dat dat eng kan zijn, en dat het veiliger aanvoelt om alleen grijs te dragen, maar als je dat doet, zullen de meeste vrouwen dwars door je heen kijken, en ga je op in een massa van andere mannen die er precies zo uitziet als jij.

Ook je kapsel kan een groot verschil maken. Natuurlijk moeten we hier ook weer werken met wat de natuur ons gegeven heeft, maar als jij tot zo’n vriendengroep behoort waarin iedereen exact hetzelfde kapsel heeft, dan doe je waarschijnlijk iets fout. Probeer gewoon eens hoe het eruitziet als je je haar iets langer laat groeien, want veel vrouwen vinden dat alleen maar leuk!

Natuurlijk moet je hier ook weer niet in doorschieten. Opvallen is leuk, maar het is ook weer niet de bedoeling dat je met een hoge hoed of cowboylaarzen de club binnen komt stappen. Als je het moeilijk vindt om een balans te vinden tussen saai en overdreven, kijk dan gewoon eens naar wat andere succesvolle mannen dragen. Je moet die mannen vervolgens natuurlijk niet exact gaan nadoen, maar het geeft je wel een idee van waar de balans ongeveer ligt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geheim 3: Richt je aandacht op één vrouw

Mannen die graag een vrouw willen versieren, vooral als die mannen een beetje wanhopig zijn, willen graag zoveel mogelijk hun kansen spreiden. Ze proberen daarom zoveel mogelijk vrouwen aan te spreken, en zodra het erop begint te lijken dat er niks in zit, gaan ze meteen door naar de volgende. Ik snap de gedachte daarachter, maar in de praktijk is dat geen goede aanpak.

Een vrouw zal zich namelijk niet bepaald bijzonder voelen wanneer ze ziet dat jij achter iedere vrouw aanrent die je ziet (en ja, dat zien vrouwen heus wel). Als zij meteen al weet dat het je niet om haar te doen is, maar dat je gewoon op zoek bent naar de eerste de beste vrouw die met jou mee naar huis wil, dan is de kans klein dat ze er nog wat in ziet om met jou mee te gaan.

Bovendien kom je ook nogal wanhopig over als je dit doet. Misschien ben je inmiddels ook wel aardig wanhopig, maar dat wil je niet laten zien, want het is bepaald geen aantrekkelijke eigenschap. Mensen voelen zich vooral aangetrokken tot dingen die ze lastig kunnen krijgen, dingen waar ze moeite voor moeten doen, en jij communiceert met zulk gedrag juist dat iedereen jou kan krijgen.

Het is dus belangrijk om je aandacht op één vrouw te richten. Neem even de tijd om met haar te praten, en om erachter te komen of ze misschien interesse heeft. Ga er niet te snel van uit dat het niks wordt, en als het dan toch duidelijk wordt dat er niks meer in zit, ga dan niet metéén door naar de volgende vrouw. Natuurlijk mag je best met meerdere vrouwen op een avond praten, maar maak het niet te duidelijk dat het oppikken van een vrouw je enige doel is.

Geheim 4: De aanhouder wint, maar de stalker niet

Bij mannen die het keer op keer niet lukt om een vrouw op te pikken, zie je vaak één van de volgende twee tegenovergestelde problemen. Het eerste probleem is dat veel mannen het te snel opgeven. Maakt een vrouw één enigszins negatieve opmerking, of sturen ze één verkeerde blik hun kant op, dan trekken sommige mannen daaruit al de conclusie dat hun kansen verkeken zijn. Op zo’n manier lukt het natuurlijk nooit om iemand aan de haak te slaan.

Je moet dus een beetje vasthoudend zijn. Je kan hier echter ook weer in doorslaan, en dan krijg je het tweede probleem waar veel mannen mee te maken hebben. Vasthoudendheid zal op een gegeven moment omslaan in lastigvallen. Als een vrouw echt al duidelijk heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn, komt het eng en stalkerig over om toch door te gaan. Op zo’n manier overtuig je iemand niet, en de andere vrouwen in de omgeving kunnen ook doorkrijgen dat jij een engerd bent die ze maar beter kunnen vermijden.

Ook hier gaat het dus weer om het vinden van een balans, en dat is altijd lastig. Soms zal een vrouw echt duidelijk zeggen dat ze geen interesse in je heeft, of je letterlijk vragen om weg te gaan. Dan is het natuurlijk volstrekt duidelijk wat ze bedoelt. Het enige wat je dan nog kan bereiken door verder te gaan met je versierpogingen, is dat ze zich ongemakkelijk of zelfs onveilig gaat voelen. Enige kans op succes zit er voor jou in ieder geval dus niet meer in.

“Als een vrouw agressief en tegen haar zin versierd had willen worden, dan was ze wel langs een stel bouwvakkers gaan lopen.”

Maar zoals gezegd moet je ook weer niet te snel aannemen dat een vrouw geen interesse heeft. Ongemakkelijke stiltes zijn bijna onvermijdelijk wanneer je voor het eerst met een vreemde praat, dus zo’n stilte is niet meteen een teken van desinteresse. Sterker nog, sommige mensen worden juist een beetje stil en ongemakkelijk wanneer ze zich tot iemand aangetrokken voelen. Als je te snel opgeeft, kan het dus zomaar zijn dat je juist iemand de rug toekeert die jou wel zag zitten…

Geheim 5: Wees niet te kieskeurig

Veel mannen die totaal wanhopig zijn omdat ze naar eigen zeggen geen enkele vrouw kunnen oppikken, hebben vaak een ander probleem dan ze zelf denken. Het is niet zo dat geen enkele vrouw ze ziet zitten, maar ze hebben een te hoge standaard. Hierdoor stappen ze op bepaalde vrouwen al niet eens af, omdat ze die niet goed genoeg vinden. Vaak is dit echter niet realistisch.

Je moet je beseffen dat jij waarschijnlijk ook zo je negatieve kanten hebt. Mannen zien heel snel de imperfecties van vrouwen, maar voor hun eigen imperfecties zijn ze vaak blind. Daarom ligt hun standaard voor vrouwen onmogelijk hoog, omdat het soort vrouwen dat zij willen er eigenlijk veel beter uitziet dan zij. Ze overschatten dus zichzelf, waardoor ze vrouwen te snel als onder hun niveau zien.

“Ik ken genoeg mannen met overgewicht die alleen vallen op vrouwen met maatje S.”

Bedenk je ook dat een eerste indruk ook misleidend kan zijn. Soms komt iemand bijvoorbeeld enorm irritant over, maar blijkt dat reuze mee te vallen als je eenmaal aan de praat bent. Ook kan iemand er onder bepaald licht een stuk beter uitzien dan onder ander licht (ik schrik ook elke keer als ik mezelf onder de felle wc-lampen zie in een kroeg of club). Geef een vrouw dus ook even de tijd om die eerste indruk te weerleggen. Misschien word je positief verrast.

Ook hier geldt wel weer dat je niet moet overdrijven. Je mag best enige standaarden hebben als het op vrouwen aankomt. Zie jij het echt niet zitten om met een bepaalde vrouw naar bed te gaan, dan heeft niemand er baat bij dat je het toch gaat doen. Het enige wat ik je vraag om te doen, is even evalueren of je standaard niet te hoog ligt, en niet te snel oordelen.

Geheim 6: Gebruik (dubbelzinnige) humor

Iets wat mannen vaak niet begrijpen, maar wat iedere man kan beamen, is dat humor een man enorm aantrekkelijk kan maken. Humor is een aantrekkelijke karaktereigenschap, omdat iedereen van lachen houdt. Daarnaast laat je met humor zien dat je scherpzinnig en dus intelligent bent, en ook dat is een erg aantrekkelijke eigenschap.

Bovendien kun je ook dubbelzinnige humor gebruiken om een vrouw te verleiden. Hiermee kun je een soort gevoel van intimiteit tussen jullie creëren, en dat is waar het bij verleiding in de kern om draait. Ook plant je vast het idee van seks in haar hoofd, waardoor ze het waarschijnlijk niet zal kunnen helpen om zich voor te stellen hoe dat met jou zou zijn.

In dat laatste moet je natuurlijk wel voorzichtig zijn. Je moet natuurlijk niet te grof worden met je grappen, want dan zie je er eerder uit als een botte hork dan een aantrekkelijke man. Dubbelzinnige humor draait meer om hinten dan om keiharde grappen over lichaamsdelen, dus houd dat in je achterhoofd.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d