Hoe Goed Werkt Member XXL? Mijn Opinie + Ervaringen

De meeste mannen die voor het eerst in aanraking komen met MemberXXL, zijn er meteen enthousiast over. Een pilletje dat belooft om je een grotere penis te geven, waar jij verder niets voor hoeft te doen, welke man wil dat nu niet? De meeste mannen zijn echter ook wel een beetje achterdochtig als ze dit horen, want is dat niet een beetje te mooi om waar te zijn?

Dat is precies waar je in dit artikel achter komt. Ik geef je een review van dit product, zodat jij weet of MemberXXL een effectief product is voor een grotere penis. Ik zal niet alleen stilstaan bij het theoretische verhaal, maar ook bij de praktijkervaringen van gebruikers van MemberXXL. Deze review is als volgt ingedeeld:

 • Wat is MemberXXL, en waar zou het goed voor zijn?
 • Wat zijn de ervaringen van MemberXXL-gebruikers?
 • Is de effectiviteit van MemberXXL wetenschappelijk onderzocht?
 • Mijn opinie: hoe goed werkt MemberXXL?

Wat is MemberXXL en waar zou het goed voor zijn?

Als jij voor het eerst met MemberXXL in aanraking komt, dan kan dat op een heleboel verschillende manieren zijn. Veel mannen horen over dit middel via andere mannen, of via websites die niet bepaald veel informatie over dit product geven. Omdat het toch wel handig is om te weten wat MemberXXL eigenlijk is, zal ik beginnen met een uitleg daarvan.

Als je naar de reclames van MemberXXL kijkt, zal je al snel zien dat het gaat om een pilletje. Misschien denk je dan meteen dat het een erkend medicijn is, maar dat is het niet. Het is een voedingssupplement. Dat betekent niet dat het niet goed werkt, het betekent alleen dat er geen middelen in zitten die verboden zijn voor regulier gebruik. Je kan het dan ook gewoon in de winkel kopen, of via grote, bekende websites.

“Als je het legaal in de Nederlandse winkels kan kopen, zal het in elk geval niet erg gevaarlijk zijn.”

Volgens de advertenties van MemberXXL, zou je een grotere penis krijgen van dit middel. Dit wist je waarschijnlijk al wel, want als je één ding weet over MemberXXL, is dat het wel. Daarnaast zegt het ook dat je er “betere seksuele reacties” door krijgt. Dat klinkt hartstikke mooi, maar het betekent vrij weinig, dus hierover zal ik het verder niet hebben.

Gezien het feit dat MemberXXL allerlei effecten op je lichaam belooft, zitten er natuurlijk ook een hoop verschillende ingrediënten in dit middel. Deze werkzame bestanddelen zijn de stoffen die volgens de fabrikant zorgen dat je penis groter wordt. Of dit ook klopt, dat bespreken we verderop in dit artikel. MemberXXL bestaat uit de volgende bestanddelen:

 • L-arginine
 • Zwarte peper
 • Tribulus terrestris
 • Chinese citroen-extract
 • Zegepalmvruchten-extract
 • Saffraan
 • Panax ginseng
 • Fenegriek-extract

Wat zijn de ervaringen van MemberXXL-gebruikers?

Als je wil weten of een product goed werkt, dan kun je natuurlijk de theorie in duiken om dit te bepalen. Er is echter een makkelijker manier om dit te doen, namelijk door op zoek te gaan naar gebruikerservaringen met dit product. Er zijn immers meer dan genoeg mannen die dit product al eens uit hebben geprobeerd, en die hun ervaringen ergens op het internet hebben achtergelaten.

Je kan natuurlijk zelf op zoek gaan naar ervaringen van gebruikers van MemberXXL, maar dat werk heb ik al voor je gedaan. Ik heb gekeken wat de meningen van de gebruikers van dit middel zijn, en er een aantal uitgelicht die mooi weergeven wat de meeste mannen over dit middel vinden. Deze mannen hebben hun naam er niet boven gezet, maar ergens is dat ook wel begrijpelijk als je op een openbaar platform over je penis praat.

Ervaring 1: 52 jaar, gemiddelde penis

De eerste ervaring komt van een man op een al wat hogere leeftijd. Deze man was 52 jaar toen hij voor het eerst een advertentie voor MemberXXL zag langskomen. Hoewel het hem echt wel wat leek om een wat grotere penis te krijgen, dacht hij dat dit gezien zijn leeftijd vast niet meer mogelijk was. Vanaf een bepaalde leeftijd krimp je alleen nog maar, dus waarom zou dit anders zijn? Bovendien was hij helemaal niet zo ontevreden over zijn penis, aangezien die vrij gemiddeld was.

Toen las hij echter een aantal ervaringen van oudere mannen, een aantal zelfs nog een stuk ouder dan hij zelf. Volgens hen kon je met dit middel ook op hogere leeftijd nog zeker een paar extra centimeters erbij krijgen. Hierdoor durfde deze man het toch aan om een doosje MemberXXL te bestellen via het internet.

Het duurde even voor dit op de mat viel, maar het was het wachten naar eigen zeggen meer dan waard. Na 7 maanden bezig geweest te zijn met het slikken van MemberXXL, is de penis van deze man al 3 centimeter langer geworden dan toen hij begon. Hij zegt dat hij liever had gehad dat dit middel 30 jaar geleden ook al bestond, want toen had hij er een stuk meer aan gehad, maar hij is blij dat hij het alsnog heeft gevonden.

“Veel mannen van 52 jaar zijn al blij als ze nog consequent een erectie kunnen krijgen.”

3 centimeter is natuurlijk geen enorm verschil, maar wel een verschil dat duidelijk merkbaar is. Bovendien zou ik een beperkte groei verwachten, gezien de hoge leeftijd van deze man. Als een man op leeftijd nog steeds 3 centimeter kan winnen door het gebruik van deze pilletjes, dan is dat een heel goed teken wat de effectiviteit van MemberXXL betreft.

Ervaring 2: Jonge man, ondergemiddelde penis

De volgende ervaring die ik wil bespreken, is die van een wat jongere man. Een precieze leeftijd geeft hij niet, maar wie zichzelf een jonge man noemt, zal waarschijnlijk tussen de 18 en de 30 zijn. Deze man had een penis die een stuk onder het gemiddelde zat wat lengte betrof, dus hij was al langer op zoek naar een manier om zijn penis te vergroten.

Hiervoor had hij ook al meerdere middelen geprobeerd. Hoewel sommige wel enig tijdelijk effect hadden, was er geen enkel middel wat uiteindelijk echt het geld waard was. MemberXXL had hij daarom bijna niet eens geprobeerd, maar door de positieve ervaringen van veel gebruikers heeft het uiteindelijk toch een kans gegeven. Hiervan kreeg hij geen spijt.

Van een penis die een flink stuk onder het gemiddelde zat, heeft deze man nu een bovengemiddeld grote penis gekregen. Niet alleen merkt hij echt dat vrouwen het verschil voelen tijdens de seks, maar hij is er ook een stuk zelfverzekerder door geworden. Zijn penis is maar liefst 5 centimeter langer geworden in erectie.

“5 centimeter is ongeveer een derde van een gemiddelde penis!”

Over het algemeen is deze man laaiend positief over het middel, maar er zit wel één klein nadeel aan. Hoewel hij veel grotere erecties heeft gekregen, is zijn slappe penis ongeveer dezelfde grootte gebleven. Hoewel het jammer is dat de bobbel in zijn broek niet wat groter is geworden, vindt hij dat echter verre van het belangrijkst, en hij is vooral onder de indruk van wat hij met MemberXXL heeft weten te bereiken.

Is de effectiviteit van MemberXXL wetenschappelijk onderzocht?

De ervaringen van mannen op internet met MemberXXL zijn dus enorm positief, maar misschien ben je daardoor nog niet volledig overtuigd. Wie zegt dat deze reviews niet geschreven zijn in opdracht van het bedrijf dat die pilletjes maakt? Hoewel die kans niet heel groot is, gezien het hoge aantal ervaringen dat er te vinden is, kan ik me voorstellen dat je nog wat wetenschappelijke onderbouwing van dit middel wil horen. Dat is dan ook waarop ik me hieronder richt.

Is wetenschappelijk bewezen dat MemberXXL werkt?

Allereerst zullen we kijken of er wetenschappelijk onderzoek is naar de werking van dit pilletje. Dat onderzoek is er wel degelijk, maar het is helaas niet volledig onafhankelijk uitgevoerd. De fabrikant van MemberXXL heeft opdracht gegeven tot dit onderzoek, en dat kan natuurlijk invloed hebben op welke resultaten er naar buiten worden gebracht. Ronduit liegen over de resultaten is echter verboden, dus je kan uit dit onderzoek wel enige conclusies trekken.

Om te weten of een onderzoek echt iets betekent, moet je eerst kijken of de onderzoeksmethoden deugen. In dit geval is er een controlegroep aanwezig geweest die een placebo toegediend kreeg (een nutteloos pilletje, om te testen of de resultaten wel echt door MemberXXL worden veroorzaakt). Daarnaast is er een representatieve groep gekozen wat leeftijd betreft. De enige kanttekening is dat het om een wat kleine groep ging, namelijk 90 deelnemers.

“Als je een onderzoek slecht uitvoert, betekent het resultaat niets.”

Uit dit onderzoek kwamen erg positieve resultaten. Er werd in dit onderzoek gekeken naar de verlening van de penis in centimeters, en naar de tevredenheid van de deelnemers. Maar liefst 88% van de deelnemers was tevreden, en dat is ook niet zo gek als je weet dat hun penissen gemiddeld 5 centimeter langer zijn geworden. Dat zijn resultaten die er niet bepaald om liegen, maar nogmaals: die resultaten kunnen wat vertekend zijn, want dit onderzoek is niet geheel onafhankelijk uitgevoerd.

Is bewezen dat de bestanddelen van MemberXXL goed werken?

Het lijkt erop dat de werking van MemberXXL goed wetenschappelijk onderbouwd is, maar zoals gezegd gaat het om één onderzoek dat niet onafhankelijk was. Voordat ik dus kan zeggen of de werking van MemberXXL wordt ondersteund door de wetenschap, moet ik eerst nog even kijken of de werking van de verschillende bestanddelen wetenschappelijk bewezen is. Als dat zo is, dan zal het pilletje als geheel ook wel werken.

Voor sommige bestanddelen is dit het geval. Er is uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek gebleken dat de stoffen L-arginine en tribulus terrestris ertoe leiden dat je een grotere penis in erectie krijgt (bron, bron). Iets wat MemberXXL niet direct duidelijk maakt, is dat het alleen om erecties gaat. Je slappe penis wordt dus waarschijnlijk niet groter, iets wat eerder ook al bleek uit gebruikerservaringen.

“Er zijn maar weinig mannen die onzeker zijn over hun slappe penis.”

Over de andere bestanddelen ben ik een stuk minder positief. Er is namelijk geen wetenschappelijk bewijs dat de andere bestanddelen in MemberXXL zorgen voor een grotere penis. In sommige gevallen is dit simpelweg doordat er nog geen onderzoek naar is gedaan, maar dat is natuurlijk geen excuus als je een middel verkoopt dat beloftes doet zonder wetenschappelijk bewijs.

Hoewel ik dat laatste niet zo netjes vind, is het niet erg belangrijk voor de effectiviteit van MemberXXL. De twee bestanddelen die wel gegarandeerd werken, zijn op zichzelf genoeg om van MemberXXL een goed werkend middel te maken. Wat mij betreft is er dus voldoende wetenschappelijk bewijs dat MemberXXL je penis daadwerkelijk kan vergroten.

Mijn opinie: hoe goed werkt MemberXXL?

Na te hebben gekeken naar de wetenschap achter MemberXXL en de ervaringen van de mannen die dit middel daadwerkelijk hebben gebruikt, is het tijd voor mijn eindoordeel. Als je dit artikel volledig hebt gelezen, en niet gelijk naar het einde bent gescrold, dan zal je vast niet verbaasd zijn door mijn conclusie.

Ik ben namelijk behoorlijk positief over de werking van MemberXXL. Naar mijn idee zit de wetenschappelijke onderbouwing van dit supplement goed in elkaar, en ik heb bijna alleen positieve ervaringen gevonden van de mannen die dit middel gebruiken. Wat mij betreft is MemberXXL dan ook een sterke aanrader voor iedereen die graag een grotere erectie wil. Met dit pilletje kun je daadwerkelijk resultaat bereiken op dat gebied, zonder echt moeite te hoeven doen.

Ik wil wel nog één keertje benadrukken dat het alleen erecties zijn die groter worden van MemberXXL. Dat is waarschijnlijk ook wat je het belangrijkst vindt, maar als je je vooral schaamt tegenover andere mannen in de kleedkamer, gaat dit pilletje je helaas niet helpen. Voor de meeste mannen is dit geen dealbreaker, maar het was wel zo netjes geweest als ze dit op het doosje hadden gezet.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d