8 Beste Manieren om Effectief te Flirten Op Whatsapp en Tinder

De digitale revolutie heeft de wereld op een heleboel vlakken sterk veranderd, en daten is daarop geen uitzondering. Steeds meer mensen ontmoeten elkaar via services als Tinder, en door WhatsApp zijn we continu beschikbaar om met elkaar te flirten via tekstberichtjes. Dit is in principe iets positiefs, iets wat het voor velen een stuk makkelijker maakt om mensen te ontmoeten.

Voor sommigen brengt dit echter ook moeilijkheden met zich mee. Op internet zijn genoeg artikelen met tips te vinden, maar de meeste tips zijn heel vaag, moeilijk toe te passen of niet concreet. Hier zul je alleen concrete tips vinden, die je direct kan toepassen. Zo kun je meteen beginnen met flirten via WhatsApp, Tinder, of elke andere site of app waarop je kan chatten.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Verzin een originele opening

Dit klinkt misschien als een tip waar je niets mee kan, maar ik bedoel hier niet mee dat je meteen met de meest originele openingszin ooit op de proppen moet komen, of meteen moet beginnen met de beste grap die ooit gemaakt is. Dit werkt natuurlijk wel goed, maar dit is vrijwel onmogelijk om elke keer te doen als je met iemand wil flirten.

Wat ik hier wel mee bedoel, is dat je niet een gesprek moet beginnen met “hoi”, “hallo” of “hoe is het”. Vrouwen krijgen op Tinder nou eenmaal gemiddeld genomen wat meer matches dan mannen, en waarschijnlijk begint 9 op de 10 mannen het gesprek op zo’n manier.whatsapp1

De kans is groot dat als je het gesprek op zo’n saaie manier begint, zij meteen haar interesse verliest.

Een goede manier om te bedenken wat je eerste bericht gaat zijn, is door even naar haar foto’s te kijken, en aan de hand daarvan iets te bedenken. Als ze bijvoorbeeld een foto van een festival tussen haar foto’s heeft staan, vraag dan welk festival dat was, en als ze met een bekend persoon op de foto staat, begin dan daarover.

Kijk uit met openingszinnen

In principe kun je met een originele openingszin je creativiteit laten zien, en haar eventueel aan het lachen maken, maar dan moet hij wel origineel zijn. Als je niets kan bedenken, verval dan niet in clichés als “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?”. Die heeft ze waarschijnlijk al duizenden keren gehoord.

Kort gezegd hoef je niet elke keer dat je een gesprek met een vrouw begint het wiel opnieuw uit te vinden, maar je moet wel even zorgvuldig nadenken over wat je gaat zeggen.

Je kan maar één keer een eerste indruk maken, dus neem hier vooral even de tijd voor.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 2: Plaag haar een beetje

Als je iemand wil versieren, heb je misschien de neiging om zo aardig mogelijk tegen haar te doen, maar dit is niet slim. Uit onderzoeken is gebleken dat je iemand veel beter een beetje kan plagen. whatsapp2Op die manier creëer je het gevoel dat jullie elkaar al beter kennen, ook al is dit niet zo, en zal het gesprek sneller intiem worden.

Het moet hierbij wel duidelijk zijn dat je dit voor de grap doet, en dat je haar niet oprecht probeert te beledigen. Een speelse knipogende emoji achter je bericht kan hierbij al een hoop helpen. Zorg dat je haar plaagt met dingen die niet al te belangrijk voor haar zijn. Het is immers de bedoeling dat zij er zelf ook om kan lachen.

Een plagerijtje en een belediging kunnen dicht bij elkaar liggen, dus hou het luchtig.

Als ze jou terug begint te plagen, moet je hier ook een beetje tegen kunnen. Dit is namelijk alleen maar een goed teken. Dit geeft alleen maar aan dat je strategie werkt. Als ze beledigd reageert, of met echte beledigingen richting jou komt, dan betekent dit dat je te ver bent gegaan. In dat geval kun je het beste je excuses aanbieden, en zeggen dat je het als grapje bedoelde.

Tip 3: Wees niet te gretig

Als je een match hebt met een heel leuke vrouw, of je bent al enige tijd met iemand aan het praten en je merkt dat er een klik is, dan wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk met haar praten. Het is echter beter om dit niet te doen, en je een beetje in te houden. Het is natuurlijk goed om interesse te tonen, maar je moet ook niet geobsedeerd of wanhopig lijken.

Als je wil dat zij in jou geïnteresseerd blijft, moet je een beetje “cool” blijven overkomen. Een klein beetje mysterieus zijn is alleen maar goed. Stel haar dus niet vijf vragen achter elkaar, maar wacht af en toe tot zij jou uit zichzelf een vraag stelt of een bericht stuurt.

Je wil overkomen als de leuke man die ze tegenkomt in een bar, niet als de stalker in haar voortuin.

Waar je naar wil streven, is dat zij jou ongeveer even veel berichtjes stuurt als jij haar. whatsapp4Soms is het zelfs beter als jij iets minder berichtjes stuurt dan zij. Als je haar af en toe even laat wachten op een berichtje, gaat ze erop zitten wachten en zich er uiteindelijk misschien wel op verheugen. Zo is de kans groter dat ze jou leuk gaat vinden.

Wie begint het gesprek?

Let ook op wie er normaal gesproken het gesprek begint. Als je wel ongeveer evenveel berichten stuurt, maar jij steeds het gesprek begint, en zij alleen maar op jouw vragen antwoordt en zelf niets vraagt, dan is er ook iets mis.

Waarschijnlijk is ze dan niet echt in je geïnteresseerd, en reageert ze alleen uit beleefdheid. Als jij altijd het gesprek moet beginnen, doe dit dan gewoon eens niet, dan is er een grotere kans dat zij dat uiteindelijk zelf doet.

Zorg wel dat je niet doorslaat in dit alles. Een beetje onbereikbaar zijn kan wel leuk zijn, maar je moet haar niet het idee geven dat je niet in haar geïnteresseerd bent, want in dat geval zal zij ook gewoon weer overstappen naar een gesprek met een andere man. Laat haar dus niet steeds een dag wachten op een antwoord.

Tip 4: Kap een gesprek op tijd af

Als je iemand leuk vindt, is het logisch dat je zo lang mogelijk met haar wil praten. Dit is echter meestal geen goed plan. Als je een gesprek te lang laat voortkabbelen, heb je op een gegeven moment niets meer om het over te hebben. whatsapp5Als dit gebeurt, wordt het gesprek saai en misschien zelfs een beetje ongemakkelijk. Zorg dus dat je dit punt niet bereikt, en kap jullie gesprekken op tijd af.

Als je het idee hebt dat jullie geen onderwerpen meer hebben om over te praten, kap het gesprek dan zo snel mogelijk af.

Eigenlijk moet je dit doen als het gesprek nog net wél interessant is, zodat ze het oprecht jammer vindt als je het gesprek afkapt, en in jou geïnteresseerd blijft.

Dit afkappen moet je natuurlijk niet te bot doen. Als je zegt “Ik heb geen zin meer om met je te praten, doei!”, dan hoef je niet te verwachten dat ze nog op je zit te wachten, maar als je iets zegt als “Hee, ik moet weg, spreek ik je morgen?” geef je aan dat je nog wel in haar geïnteresseerd bent. Bovendien geef je haar de tijd om zich te verheugen op jullie volgende gesprek.

Tip 5: Let op je spelling en grammatica

Dit klinkt misschien als iets dat totaal niet belangrijk is, maar niets is minder waar. Als je haar berichtjes stuurt die fout gespeld zijn, of zinnen die totaal niet lopen, dan geef je haar totaal de verkeerde indruk van jou.

Je wil grappig en intelligent overkomen, en dat lukt je niet als je schrijft als een tienjarige.

Los van dat je niet slim overkomt, geef je haar met slordige berichten ook het idee dat je geen moeite in haar wil steken. In het echte leven heb je ook weinig kans als je met iemand flirt terwijl je haar totaal niet zit en je allemaal vlekken op je kleren hebt. Spelling op Tinder of WhatsApp is eigenlijk hetzelfde.

Ook hier geldt: sla hier niet in door. Ga bijvoorbeeld geen extra ingewikkelde woorden opzoeken om heel slim over te komen. Dit is heel doorzichtig, hier prikt ze waarschijnlijk meteen doorheen. Bovendien maak je het gesprek op die manier veel te formeel, terwijl je juist intimiteit wil creëren.

Praat dus niet heel anders dan je normaal zou doen, maar let wel wat extra op je spelling en grammatica.

Tip 6: Wees een beetje dubbelzinnig

Als je met iemand flirt, wil je natuurlijk dat ze zich seksueel tot je aangetrokken voelt, dus het kan helpen om het gesprek een klein beetje die kant op te sturen. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, want een opmerking als “wat heb je aan?” richting iemand die je net hebt ontmoet, zal die persoon waarschijnlijk alleen maar afschrikken.

whatsapp6Wees dus een beetje subtiel, en doe dit door middel van dubbelzinnige opmerkingen. Als zij bijvoorbeeld een opmerking maakt die dubbelzinnig kan worden opgevat (“dat is een hele mond vol”, of “dat is best lang”), zeg dan iets als “that’s what she said”. Op die manier plaats je seksuele gedachten op een niet-agressieve manier in haar hoofd.

Als je het moeilijk vindt om zelf dit soort opmerkingen te maken, kun je ook proberen om dergelijke opmerkingen bij haar uit te lokken. Zeg bijvoorbeeld dat je even gaat douchen. Wanneer zij in jou geïnteresseerd is, maakt ze misschien uit zichzelf wel een opmerking als “dat zou ik graag zien”, of “zal ik met je mee gaan?”. Op die manier laat je haar die eerste stap zetten, en is het vervolgens voor jou makkelijker om terug te flirten.

Tip 7: Maak het persoonlijk

Uiteindelijk gaat flirten erom dat je een gevoel van intimiteit en een gevoel van seksuele spanning creëert. Dat eerste kun je heel goed bereiken door de berichtjes een beetje persoonlijk te maken. Een goede manier om dit te doen is door haar naam zo vaak mogelijk te noemen in je berichtjes. Met “zo vaak mogelijk” bedoel ik dan natuurlijk niet dat je dit in elk berichtje moet doen; je moet wel zorgen dat het niet al te erg opvalt.

Een andere goede manier om intimiteit te creëren is door haar een koosnaampje te geven, en haar zo veel mogelijk met die bijnaam aan te spreken. Als ze bijvoorbeeld een grappig hoedje opheeft op een foto, kun je daar een leuke bijnaam omheen bedenken.

whatsapp7Het werkt vaak nog beter als je dit doet op basis van iets dat ze je verteld heeft, omdat je op die manier ook nog laat zien dat je naar haar hebt geluisterd en dus in haar geïnteresseerd bent.

Een laatste manier die goed werkt is om het vaak over “wij” of “ons” te hebben. Door jezelf met haar in één groep te plaatsen, is er een grote kans dat zij onbewust ook zo over jullie gaat nadenken. Zo is de kans veel groter dat ze je ook daadwerkelijk leuk gaat vinden.

Tip 8: Hou je in het echt ook aan deze tips

Als je haar uiteindelijk een keer hebt meegevraagd op een date, dan zul je je nog steeds aan veel van deze tips moeten houden. Als je op WhatsApp of Tinder heel leuk en grappig overkwam, maar dit in het echt ineens niet weet vol te houden, dan valt dit natuurlijk ontzettend tegen. De kans is dan groot dat ze alle interesse in jou verliest.

Hou deze flirttips dus ook in je achterhoofd als je in het echt tegen haar praat.

Plaag haar een beetje, maak dubbelzinnige opmerkingen, en zorg dat jullie allebei een beetje aan het woord komen. Jullie zullen inmiddels wel genoeg over elkaar weten om een gesprek enige tijd gaande te houden. Zorg dat je in het echt niet ineens veel minder leuk bent dan online.

whatsapp8

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d