web analytics

Flirttips voor Mannen via Oogcontact & Geheime Lichaamstaal

Vandaag ga ik iets vertellen over flirttips voor mannen, wat flirten precies is en tien flirttechnieken / flirtsignalen om het flirten  met een mooie vrouw te starten.

Wat is flirten precies?

Flirten is eigenlijk subcommuniceren met een andere persoon, dat je misschien geïnteresseerd in haar/hem bent. Het is bijna een soort van taal die alleen maar uit signalen bestaat.

De meeste vrouwen zijn zich veel meer bewust van deze signalen dan mannen. Daarom wil ik uitleggen hoe jij ook kan leren flirten met enkele simpele en effectieve flirttips voor mannen.

Overigens kunnen vrouwen deze technieken ook gebruiken, voor hen zijn de technieken misschien vanzelfsprekend, maar dat is zeker niet het geval voor het merendeel van de mannen.

Het is best opvallend dat je alle flirtsignalen begrijpt, of je begrijpt ze helemaal niet. Er is bijna geen tussenweg.

Je kunt het proces starten met lichaamstaal, oogcontact, gezichtsuitdrukkingen, stemgeluid, etc.

Als je dit goed kunt, kan je heel snel aantrekkingskracht en seksuele spanning creëren zonder dat je ook maar een woord zegt. Sommige mensen zien dit ook als interesse in elkaar, wat eigenlijk neerkomt op ‘voorspel’.

Het verschil tussen echt interesse tonen in iemand en flirten is dat flirten vaak veel speelser is en totaal niet bedreigend overkomt. Het is allemaal voor de lol en op een amusante manier gebracht.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe start je het flirten?

Om het proces te beginnen moet je grappig overkomen en een beetje arrogantie tonen (met de nadruk op ‘beetje’).

Een voorbeeld van verbale communicatie is dan zoiets als: “Jij bent het schattigste meisje dat ik heb ontmoet… in de laatste dertig seconden.” Het lijkt alsof je haar op een voetstukje plaatst, maar opeens haal je haar weer naar beneden op een speelse manier.

In de meeste gevallen gaat ze dan terugflirten en deze tekens zijn bijna voor het grootste gedeelte non-verbaal.

Zoals al gezegd kan je flirten beter en effectiever starten met lichaamstaal: signalen, oogcontact etc. Daarom ga ik je wat voorbeelden geven.

Het is meestal zo dat als je flirt op een kinderachtige manier vrouwen dat erg leuk vinden. Ook het flirten op een manier waarin je jou interesse in haar overdrijft is humoristisch en creëert veel spanning. Een derde manier is het versturen van signalen die vaag en ambigue zijn, waardoor ze zich afvraagt of je haar nou leuk vindt of niet.

Bij al deze flirttips voor mannen is het belangrijk om het luchtig te houden en jezelf niet te serieus te nemen. Hou het  speels, humoristisch en blijf altijd lachen!

Tien flirttips voor mannen

Hier zijn tien effectieve flirttips voor mannen:

 • Kijk naar haar en steek je tong uit zoals kinderen dat doen,
 • Kijk naar haar en geef haar een overdreven knipoog,
 • Kijk naar haar, steek je wijsvinger uit en geef aan dat het verboden is (bijvoorbeeld dat ze naar je aan het kijken is),
 • Kijk naar haar, lik je lippen heel langzaam terwijl je je ogen een beetje dicht knijpt en een glimlach op je gezicht hebt,
 • Kijk naar haar en doe je wenkbrauwen op een overdreven manier omhoog,
 • Loop naar haar toe met een grote glimlach en raak heel even het topje van haar neus aan,
 • Loop naar haar toe, pak haar hand langzaam en sla zachtjes op de bovenkant van haar hand (alsof ze iets fout heeft gedaan en gestraft wordt),
 • Loop naar haar toe en maak een raar gezicht voor haar neus,
 • Loop naar haar toe, pak haar hand langzaam om er een zoentje op te geven, maar op het laatste moment draai je je hand om en geef een kus op je eigen hand (die is geniaal!)
 • Ga naast haar staan en knal zachtjes tegen haar aan.

Er zijn eindeloos veel flirttips voor mannen, maar hier heb je wat ideeën. Het is al fantastisch te zien hoe vrouwen erop reageren, want de meesten weten niet wat ze meemaken, wat natuurlijk altijd goed is.

Op die manier laat je namelijk gelijk zien dat je anders bent dan de rest van de mannen en dat je enorm veel zelfvertrouwen hebt.

Een korte waarschuwing is dat je alles moet inschatten tijdens de situatie zelf.

Het is dus belangrijk om de signalen van de vrouwen te kunnen lezen en goed te kunnen interpreteren.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

16 Reacties op "Flirttips voor Mannen via Oogcontact & Geheime Lichaamstaal"

 1. Ashley

  zegt:

  Hi, Ik ben Ashley en ik was benieuwd hoe mannen denken dat ze moeten flirten met ons, dus ik zocht het op. Met alle respect wil ik even zeggen dat al deze tips niet echt zullen werken.. Sterker nog; ik vind het vrij onaantrekkelijk, dus voor alle mannen hier: steek niet je tong uit ofzo.. Want nee, dat ia niet aantrekkelijk.. Ook dat van dat ‘beetje’ arrogantie.. Nee, vrouwen willen juist helemaal GEEN arrogantie. Echt een afknapper, en ik weet zeker dat ik niet de enige vrouw ben die er zo over denkt.

 2. Jonathan Johnson

  zegt:

  Dag Ashley,

  Dit soort reacties krijgen we vaker van vrouwen. Ik zal je haarfijn uitleggen dat de technieken WEL werken maar dat vrouwen denken dat ze niet werken.

  Toen Jonathan en ik beter wilden met vrouwen dachten we dat we uit moesten gaan en vrouwen complimenten moesten geven, want ja… dit is wat vrouwen ons vertelde dat zou moeten werken.

  Dit is ook wat we deden… we gingen tientallen avonden uit en spraken elke avond zo’n 10 vrouwen aan met een compliment.

  Wat gebeurde er? Vrouwen reageerde negatief, dachten direct dat we alleen maar seks met ze wilden en wezen ons snel af.

  Als we ze direct plaagde vanaf het eerste contact, bijvoorbeeld op een hele speelse manier onze tong uitstaken of we plaagde ze door iets tegen ze te zeggen, kregen we snel een duwtje op onze schouder en de reactie van: “Nou ja zeg…” (op een speelse manier).

  Dit is een duidelijk teken van interesse en dit wekt AANTREKKINGSKRACHT op in een vrouw. Ook als we lullige opmerkingen maakte of humor mixte met een beetje arrogantie gaven vrouwen deze krachtige reacties.

  Vrouwen waren plots geïnteresseerd omdat ze een uitdaging hadden gevonden. Eerst gaven we veel complimenten en hadden we weinig vrouwen, daarna plaagde we ze en gebruikte humor met een beetje arrogantie en hadden we veel vrouwen. Doe jij maar de rekensom!

  Ondanks dat vertelde vrouwen nog steeds dat je ze een compliment moest geven dus de conclusie was/is:

  Er is een enorm verschil tussen wat vrouwen ZEGGEN waar ze zich tot aangetrokken voelen en waar ze zich DAADWERKELIJK tot aangetrokken voelen.

 3. Flirttips

  zegt:

  Goeie tips, zal ze van het weekend in de kroeg uitproberen 🙂

  Zoals Oscar al zegt : een speelse, plagende interactie is van groot belang en leidt meestal tot een gezellig en uitdagend gesprek voor beide partijen. (En soms wel tot meer ;))

 4. anneke

  zegt:

  ik ben super verliefd of zon jongen maar ik heb alleen zijn msn en en ik wil graag flirten op msn maar ik heb echt geen idee wat ik moet zeggen… kan iemand mij helpen?

 5. Roy

  zegt:

  Hey Anneke, de meeste jongens houden van meisjes die direct zijn, begin gewoon een gesprek met hallo hoe gaat het, en zeg dan bijvoorbeeld dat je hem aantrekkelijk vind (je kan beter niet zeggen:”ik vind je leuk”, ik weet niet waarom maar het is wel vaak zo, veel succes nog.

  p.s. die tips zijn lachen, ik ga ze vrijdag uitproberen, werken ze dan heb ik er zaterdag ook nog wat aan

 6. don jones

  zegt:

  Oscar weet beter hoe een vrouw geïntresseerd raakt in een man dan een vrouw zelf. xD

  Your a pro man 🙂

 7. Jonathan Johnson

  zegt:

  Haha… ja, ik blijf een wijsneus hé 😛

 8. Iemand

  zegt:

  Hey, Mijn vriend is verliefd op mijn vriendin en hij gebruikt echt overdreven flirt technieken. Hij vroeg advies voor een meisje maar het kan net zo goed dat het voor een ander meisje als mijn vriendin is. Hoe dan ook ik heb geen idee of de tips echt werken. Mijn vriend is niet verlegen en dat is goed. Vroeger flirtte hij met mij maar hij is over mij heen (zegt hij). Ik vindt die van je tong uitsteken eigenlijk geen goeie want hij is al kinderachtig.

  Groetjes

  • Jonathan Johnson

   zegt:

   Ton uitsteken heeft niet te maken met kinderachtig zijn, het heeft te maken met speelsheid… en speelsheid is wat vrouwen zeer aantrekkelijk vinden.

 9. girl

  zegt:

  Hi! Een jongen uit mijn klas flirt heel erg met alle meisjes maar het meestmet mij wat betekend dat ?! Plus ik vind iemand super leuk maar als ik bij hem ben zech ik van zulke stomme dingen zal hij dan merken dat ik hem leuk vind ? Please i need tips xxx girl

 10. XD

  zegt:

  Hey ik weet nog een ander flirt techniek ga naar haar toe en doe alsof er een stofje in der haar zit en schuif haar haar achter der oor in de meeste gevallen gaat ze giegelen of deinst zich terug ( dat betekend dat ze je niet wilt of dat ze al bezet is ) succes!

 11. britney Xxx

  zegt:

  haai ik heb een vraagje een jongen in mij klas flirt met mij vriendin en ook met mij maar ik weet het niet zeker of het flirten is ofhij altijd zo doet.hoe kan je dat goed zien als een jongen met je flirt

 12. Lola

  zegt:

  Geniaal! Volgens mij heeft mijn date deze website ook bezocht 😉

 13. Iemand

  zegt:

  Ik ken iemand waarmee ik gwn bevriend ben maar ben verliefd op hem, het is dus heel vaag als ik die ^ dingen ga doen.. Heeft iemand tips??

 14. someone

  zegt:

  Ik heb mannelijke collega die ik goddelijk vind om naar te kijken en over te fantaseren. (Ga niet vreemd maar ik kan niet ontkennen van de aandacht te genieten) Hij flirt ook non stop met mij, althans dat den ik, overdreven wenkbrauwen optrekken, mij aankijken en opmerkingen maken met een sexueel tintje. We zitten allebei in een relatie, wat moet ik ermee en wat wil hij ermee bereiken???

  • answer

   zegt:

   hoi,

   gewoon lekker van genieten. het laatste. wat wil hij bereiken?

   dat moet je gewoon onder vier ogen (pauze ofzo) vragen. nooit met meerdere mensen erbij. ook al heb je beide een relatie. je bij iemand op het gemak voelen is altijd prettig en hoeft niet meteen te betekenen dat je vreemd gaat. een goede vriend if vriendin erbij is altijd leuk. en je mag rustig iets meer gevoel hebben voor iemand.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *