8 Gouden Flirttips voor Mannen om met Vrouwen te Flirten

Als jij een man bent, en je wilt graag vrouwen versieren, dan is het erg belangrijk om te weten hoe je moet flirten. In onze samenleving wordt het van een man verwacht dat hij het initiatief neemt. Als jij niet weet wat je doet, dan zal je waarschijnlijk nooit een vrouw mee naar huis krijgen. Helaas zijn er toch een hoop mannen die wat flirten betreft compleet in het duister tasten.

Ben jij een van die mannen? Word dan niet al te wanhopig: flirten is een vaardigheid die je, net als eigenlijk elke andere vaardigheid, kan leren. Als jij graag je flirtskills wil verbeteren, dan ben je aan het goede adres. In dit artikel zal ik jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen, zodat jij voortaan vol zelfvertrouwen met vrouwen kunt flirten!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Stap op haar af

flirten-uitgelichtZoals ik net al heb gezegd, is het in onze samenleving nu eenmaal zo dat er van mannen wordt verwacht dat zij de eerste stap zetten als het op het liefdesspel aankomt, en dus zal jij toch echt degene moeten zijn die op haar afstapt. Er zijn wel vrouwen die uit zichzelf op mannen afstappen, maar dit zijn er weinig, dus hier kan je niet op gaan zitten wachten.

Uiteindelijk zal jij dus gewoon die stap moeten zetten en op haar af moeten gaan. Loop gewoon zelfverzekerd haar kant op, zeg vriendelijk gedag, en begin een gesprek of bied haar een drankje aan. De meeste vrouwen vinden het alleen maar leuk als een man interesse in haar toont. Zelfs als zij anders wel op jou af was gestapt, is het beter als jij de eerste stap zet.

Jij wil waarschijnlijk liever dat zij het werk doet, maar bedenk je eens hoe leuk jij het zou vinden als zij op jou af zou stappen.

Maar waarschijnlijk wist je al best wel hoe de verhoudingen tussen mannen en vrouwen in onze samenleving in elkaar zitten. Misschien had je zelf al wel kunnen bedenken dat jij degene zou zijn die de eerste stap moest zetten. Misschien hoopte je wel dat ik je iets anders zou vertellen, maar helaas.

We hebben allemaal wel een verhaaltje in ons hoofd over waarom we toch maar niet op een vrouw moeten afstappen, en daar gaat de volgende tip over.

Tip 2: Wees niet al te bang voor afwijzing

flirten1Misschien hoop je dat ik je nu ga vertellen dat je kan voorkomen om afgewezen te worden, maar dat kan ik helaas niet doen. Afwijzing is iets wat je nooit kan uitsluiten, en er zullen altijd vrouwen zijn die gewoon echt niet in jou geïnteresseerd zijn. Wat ik je wel kan vertellen, is dat het helemaal niet zo erg is om afgewezen te worden. Je moet dus gewoon niet bang moet zijn voor afwijzing.

Als je afgewezen wordt, dan ga je er eigenlijk niets op achteruit: een vrouw die je nog niet hebt, kan je ook niet verliezen.

Alle mannen kennen instinctief wel een soort angst om op vrouwen af te stappen, maar hoe rationeel is dit eigenlijk. Stel jezelf eens de volgende vraag: wat is er zo erg aan afwijzing? Wat heb je eigenlijk te verliezen?

Als een vrouw niet in je geïnteresseerd is, dan weet je dat niet elke vrouw op aarde met je naar bed wil, en dat wist je eigenlijk toch al. Wanneer je het je niet zo aantrekt, dan is afwijzing helemaal niet erg.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 3: Werk aan je zelfvertrouwen

flirten2Als je gaat flirten met een vrouw, dan is het belangrijk dat je zelfvertrouwen uitstraalt. Dit zal het een stuk makkelijker maken om op een vrouw af te stappen, omdat je de kans om afgewezen te worden kleiner acht, en daar dus minder bang voor bent. Bovendien komt het minder hard binnen als je toch wordt afgewezen, omdat je zelf wel weet dat je de moeite waard bent.

Zelfvertrouwen helpt echter ook enorm om vrouwen zich tot jou aangetrokken te laten voelen. Als je wil dat een vrouw jou de moeite waard vindt, dan moet je wel eerst zelf uitstralen dat je ook echt de moeite waard bent. Wanneer je overkomt als iemand die ontzettend onzeker is en eigenlijk zelf niet zo goed weet waarom zij met jou naar huis zou moeten, dan ga je haar er zeker niet van overtuigen.

Als je een auto probeert te verkopen, dan moet je mensen er toch ook van overtuigen dat die auto de moeite waard is?

Een goede manier om aan je zelfvertrouwen te werken, is door dingen te doen waar je bang voor bent. Als je dit doet, zul je merken dat je veel meer kan dan je eigenlijk denkt, en zal je minder onzeker zijn. Overigens kun je ook heel goed doen alsof je zelfvertrouwen hebt, door gewoon rechtop te staan, breed te lachen en zonder aarzeling te praten als je iets wilt zeggen.

Tip 4: Laat haar ook een beetje werk doen

flirten3Zoals ik net heb gezegd, is het belangrijk dat je als man de eerste stap zet, maar dat betekent niet dat jij de enige bent die iets moet doen bij flirten. Wanneer jij continu aan het woord bent, en jij alle vragen moet stellen, dan kom je een beetje wanhopig over. Wanhopige mensen zijn nou niet bepaald aantrekkelijk.

Als je haar wilt versieren, zul je ook een beetje een uitdaging moeten zijn, en haar er ook een beetje voor laten werken.

Mensen zijn nu eenmaal aangetrokken tot dingen waar ze een beetje moeite voor moeten doen, omdat we onbewust het idee hebben dat die dingen meer waard zijn. Zeg dus niet te snel dat je haar leuk vindt en vraag haar niet te snel wat zij nou van jou vindt. Vraag ook niet meteen naar haar nummer. Als je dat doet, laat je zien dat jij wel beschikbaar bent, en zal haar interesse in jou afnemen.

Als je ergens een beetje voor gewerkt hebt, dan waardeer je het vervolgens meer.

Als je bijvoorbeeld haar nummer wilt, kun je dit aan haar vragen, maar je kan dit ook op een iets meer uitdagende manier doen. Zo kun je vragen “Dus, wanneer zien we elkaar weer?” terwijl je je telefoon al uit je zak pakt. Dit komt een stuk minder wanhopig over, terwijl je er uiteindelijk hetzelfde resultaat mee bereikt.

Tip 5: Maak gebruik van humor

flirten4Wanneer je aan het flirten bent, dan wil je in korte tijd zo aantrekkelijk mogelijk overkomen op een vrouw. Sommige mannen denken dat dit betekent dat je meteen heel erg macho moet doen, maar dat werkt bijna nooit, omdat vrouwen daar meteen doorheen prikken en denken dat je ergens voor compenseert. Iets wat vrouwen echter bijna altijd aantrekkelijk vinden, is humor.

Iedereen houdt ervan om te lachen, en dit geldt voor vrouwen net zo goed als voor mannen.

Er zijn twee soorten humor die erg goed werken als je een vrouw probeert te versieren, en één daarvan is zelfspot. Misschien klinkt dit gek: als je grappen over jezelf gaat maken, dan kom je toch niet aantrekkelijk over?

In de praktijk werkt dit echter omgekeerd: als een vrouw ziet dat jij genoeg zelfvertrouwen hebt om jezelf een beetje belachelijk te maken, dan zul je wel erg zeker zijn van jezelf. Grappen over dat je niet goed bent in flirten werken altijd goed.

De tweede vorm van humor die bijna altijd wel werkt, is het plagen van de vrouw die je wil versieren. Let hierbij natuurlijk wel op dat het grappig en luchtig blijft. Als ze een shirt draagt met iets kinderachtigs erop kun je daar best even een grapje over maken. Maar als je denkt dat ze ergens echt onzeker over is, dan moet je daar absoluut niet over beginnen. Grappen over hun dikke kont waardeert geen enkele vrouw.

Tip 6: Raak haar aan

flirten5Als je met iemand flirt, dan moet je je natuurlijk wel een beetje seksueel opstellen. Je moet laten zien dat je lichamelijk in haar geïnteresseerd bent, zonder dat je daarbij overkomt als een enge viezerik. Een goede manier om indirect duidelijk te maken dat je haar wel ziet zitten, is om haar zo nu en dan even aan te raken.

Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat je ineens je hand op haar kont moet leggen, want dat komt alleen maar eng of onbeschoft over. Ik heb het meer over kleine, subtiele aanrakingen, die niet expliciet seksueel zijn. Ook dat soort lichamelijk contact plaatst het idee van seksueel contact in haar hoofd, en alleen het idee is al genoeg.

De grens tussen charmante flirt en vies mannetje is erg dun, dus pas op!

Zo kun je een beetje met je lichaam tegen haar aan gaan staan, even haar hand vastpakken, of even snel het topje van haar neus aanraken met je wijsvinger (dit klinkt raar, maar het werkt erg goed). Als je haar wil aanraken op een meer natuurlijke manier, kun je haar bijvoorbeeld bij haar schouder pakken als je ergens om moet lachen.

Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, als het maar een beetje subtiel, maar niet té subtiel is.

Tip 7: Luister daadwerkelijk naar haar en vraag door

flirten6Als je met een vrouw praat die je wel ziet zitten, dan komt er een heleboel testosteron vrij, en dit zorgt ervoor dat je heel erg snel en veel gaat praten. Voer je een gesprek met iemand, dan moet je echter niet alleen praten, maar ook luisteren. Je moet luisteren naar wat ze zegt, en hierop doorvragen.

Vrouwen willen, net als mannen, dat mensen in hen geïnteresseerd zijn.

Uiteraard moet je niet de hele tijd alleen maar luisteren, ja knikken en dingen als “oh, vertel” zeggen. Je moet laten zien dat je interesse in haar hebt, maar zij moet ook geïnteresseerd kunnen zijn in jou. Dat gaat alleen gebeuren als je af en toe ook wat over jezelf vertelt. Zoek een balans waarbij jullie allebei af en toe over jezelf praten en naar elkaar luisteren.

Tip 8: Gebruik je lichaamstaal

Flirten is niet alleen iets dat je doet met woorden en met je gezicht. Je lichaamstaal is net zo belangrijk, of misschien wel belangrijker, omdat je met je lichaamstaal onbewust een heleboel vertelt, waar zij dan onbewust ook weer op reageert. Dit is een onderdeel van flirten dat je eigenlijk niet door hebt, maar wat van essentieel belang is.

Met één lichaamsbeweging zeg je vaak meer dan met duizend woorden.

flirten7Wat erg belangrijk is, is dat je je lichaam naar haar gericht houdt. Hiermee laat je onbewust zien dat je haar het interessantste in de ruimte vindt. Onbewust zal zij jou daardoor ook interessanter gaan vinden. Dit klinkt misschien lastig om continu mee bezig te zijn, maar gelukkig doe je dit vanzelf al wel als je iemand ziet zitten.

Wat ook kan helpen, en wat niet vanzelf gaat, is veel ruimte innemen met je lichaam. Door bijvoorbeeld je arm naast haar op de bar te leggen en een beetje scheef te gaan staan, maak je jezelf breder. Zo vestig je haar aandacht nog wat meer op jou, waardoor ze sneller interesse in jou zal hebben. Je krijgt haar zo waarschijnlijk makkelijker mee naar huis.

Hopelijk lukt het je in de toekomst beter om met vrouwen te flirten, en zul je een flinke boost zien in je liefdesleven. Je weet nu in elk geval veel beter waar je mee bezig bent, en dat kan alleen maar helpen, zeker als je het moet opnemen tegen mannen die deze kennis niet hebben. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook jij een flirtexpert kan worden, als je het maar gewoon vaak genoeg probeert.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

16 Reacties op "8 Gouden Flirttips voor Mannen om met Vrouwen te Flirten"

 1. Ashley

  says:

  Hi,
  Ik ben Ashley en ik was benieuwd hoe mannen denken dat ze moeten flirten met ons, dus ik zocht het op.
  Met alle respect wil ik even zeggen dat al deze tips niet echt zullen werken.. Sterker nog; ik vind het vrij onaantrekkelijk, dus voor alle mannen hier: steek niet je tong uit ofzo.. Want nee, dat ia niet aantrekkelijk.. Ook dat van dat 'beetje' arrogantie.. Nee, vrouwen willen juist helemaal GEEN arrogantie. Echt een afknapper, en ik weet zeker dat ik niet de enige vrouw ben die er zo over denkt.

 2. Jonathan Johnson

  says:

  Dag Ashley,

  Dit soort reacties krijgen we vaker van vrouwen. Ik zal je haarfijn uitleggen dat de technieken WEL werken maar dat vrouwen denken dat ze niet werken.

  Toen Jonathan en ik beter wilden met vrouwen dachten we dat we uit moesten gaan en vrouwen complimenten moesten geven, want ja... dit is wat vrouwen ons vertelde dat zou moeten werken.

  Dit is ook wat we deden... we gingen tientallen avonden uit en spraken elke avond zo'n 10 vrouwen aan met een compliment.

  Wat gebeurde er? Vrouwen reageerde negatief, dachten direct dat we alleen maar seks met ze wilden en wezen ons snel af.

  Als we ze direct plaagde vanaf het eerste contact, bijvoorbeeld op een hele speelse manier onze tong uitstaken of we plaagde ze door iets tegen ze te zeggen, kregen we snel een duwtje op onze schouder en de reactie van: "Nou ja zeg..." (op een speelse manier).

  Dit is een duidelijk teken van interesse en dit wekt AANTREKKINGSKRACHT op in een vrouw. Ook als we lullige opmerkingen maakte of humor mixte met een beetje arrogantie gaven vrouwen deze krachtige reacties.

  Vrouwen waren plots geïnteresseerd omdat ze een uitdaging hadden gevonden. Eerst gaven we veel complimenten en hadden we weinig vrouwen, daarna plaagde we ze en gebruikte humor met een beetje arrogantie en hadden we veel vrouwen. Doe jij maar de rekensom!

  Ondanks dat vertelde vrouwen nog steeds dat je ze een compliment moest geven dus de conclusie was/is:

  Er is een enorm verschil tussen wat vrouwen ZEGGEN waar ze zich tot aangetrokken voelen en waar ze zich DAADWERKELIJK tot aangetrokken voelen.

 3. Flirttips

  says:

  Goeie tips, zal ze van het weekend in de kroeg uitproberen :-)

  Zoals Oscar al zegt : een speelse, plagende interactie is van groot belang en leidt meestal tot een gezellig en uitdagend gesprek voor beide partijen. (En soms wel tot meer ;))

 4. anneke

  says:

  ik ben super verliefd of zon jongen maar ik heb alleen zijn msn en en ik wil graag flirten op msn maar ik heb echt geen idee wat ik moet zeggen... kan iemand mij helpen?

 5. Roy

  says:

  Hey Anneke,
  de meeste jongens houden van meisjes die direct zijn, begin gewoon een gesprek met hallo hoe gaat het, en zeg dan bijvoorbeeld dat je hem aantrekkelijk vind (je kan beter niet zeggen:"ik vind je leuk",
  ik weet niet waarom maar het is wel vaak zo, veel succes nog.

  p.s. die tips zijn lachen, ik ga ze vrijdag uitproberen, werken ze dan heb ik er zaterdag ook nog wat aan

 6. don jones

  says:

  Oscar weet beter hoe een vrouw geïntresseerd raakt in een man dan een vrouw zelf. xD

  Your a pro man :)

 7. Jonathan Johnson

  says:

  Haha... ja, ik blijf een wijsneus hé :P

 8. Iemand

  says:

  Hey,
  Mijn vriend is verliefd op mijn vriendin en hij gebruikt echt overdreven flirt technieken.
  Hij vroeg advies voor een meisje maar het kan net zo goed dat het voor een ander meisje als mijn vriendin is.
  Hoe dan ook ik heb geen idee of de tips echt werken.
  Mijn vriend is niet verlegen en dat is goed.
  Vroeger flirtte hij met mij maar hij is over mij heen (zegt hij).
  Ik vindt die van je tong uitsteken eigenlijk geen goeie want hij is al kinderachtig.

  Groetjes

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Ton uitsteken heeft niet te maken met kinderachtig zijn, het heeft te maken met speelsheid... en speelsheid is wat vrouwen zeer aantrekkelijk vinden.

 9. girl

  says:

  Hi! Een jongen uit mijn klas flirt heel erg met alle meisjes maar het meestmet mij wat betekend dat ?! Plus ik vind iemand super leuk maar als ik bij hem ben zech ik van zulke stomme dingen zal hij dan merken dat ik hem leuk vind ? Please i need tips xxx girl

 10. XD

  says:

  Hey ik weet nog een ander flirt techniek ga naar haar toe en doe alsof er een stofje in der haar zit en schuif haar haar achter der oor in de meeste gevallen gaat ze giegelen of deinst zich terug ( dat betekend dat ze je niet wilt of dat ze al bezet is ) succes!

 11. britney Xxx

  says:

  haai
  ik heb een vraagje
  een jongen in mij klas flirt met mij vriendin en ook met mij
  maar ik weet het niet zeker of het flirten is ofhij altijd zo doet.hoe kan je dat goed zien als een jongen met je flirt

 12. Lola

  says:

  Geniaal! Volgens mij heeft mijn date deze website ook bezocht ;)

 13. Iemand

  says:

  Ik ken iemand waarmee ik gwn bevriend ben maar ben verliefd op hem, het is dus heel vaag als ik die ^ dingen ga doen.. Heeft iemand tips??

 14. someone

  says:

  Ik heb mannelijke collega die ik goddelijk vind om naar te kijken en over te fantaseren. (Ga niet vreemd maar ik kan niet ontkennen van de aandacht te genieten)
  Hij flirt ook non stop met mij, althans dat den ik, overdreven wenkbrauwen optrekken, mij aankijken en opmerkingen maken met een sexueel tintje.
  We zitten allebei in een relatie, wat moet ik ermee en wat wil hij ermee bereiken???

  • answer

   says:

   hoi,

   gewoon lekker van genieten. het laatste. wat wil hij bereiken?

   dat moet je gewoon onder vier ogen (pauze ofzo) vragen. nooit met meerdere mensen erbij. ook al heb je beide een relatie. je bij iemand op het gemak voelen is altijd prettig en hoeft niet meteen te betekenen dat je vreemd gaat. een goede vriend if vriendin erbij is altijd leuk. en je mag rustig iets meer gevoel hebben voor iemand.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *