6 Gentleman Versier Trucs Die Jou Meer Vrouwen Opleveren

Het lijkt vandaag de dag wel eens alsof de gentleman een uitstervend ras is, en mannen steeds meer de neiging hebben om zich als klootzakken te gedragen richting vrouwen. Dat is niet alleen jammer, maar ook volkomen onnodig! Ook (of eerder: juist) als je je als gentleman gedraagt, moet het je lukken om vrouwen te versieren. Je moet het alleen wel op de juiste manier aanpakken.

Wat die juiste manier dan precies is, dat is wat ik je ga leren in dit artikel. Met de gentleman-versiertrucs die ik in dit artikel bespreek, zal een gebrek aan vrouwelijke interesse voor jou nooit meer een probleem te zijn. Je hoeft geen eikel te zijn om vrouwen te krijgen, iets waar jij ongetwijfeld snel achter komt zodra je de tips uit dit artikel opvolgt, en vrouwen zich aan je voeten werpen!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Versiertruc 1: Wees behulpzaam

Het is vandaag de dag helemaal niet meer zo normaal dat je als man de deur openhoudt voor een vrouw of aanbiedt om haar spullen te dragen, terwijl dat voor onze grootouders zeer vanzelfsprekend was. Deels is dat natuurlijk een positief teken: vrouwen en mannen worden steeds gelijkwaardiger, en dat werkt door in deze maatschappelijke normen. Dat wil echter niet zeggen dat een vrouw een beetje behulpzaamheid niet kan waarderen. Zelfs de meest geëmancipeerde vrouwen zitten zo nu en dan te wachten op een dergelijk gebaar.

Het verschilt een beetje per vrouw hoe ver je hierin moet gaan. In veel andere culturen wordt van mannen verwacht dat ze zo ongeveer álles voor vrouwen doen, dus vrouwen uit zo’n cultuur zullen waarschijnlijk al raar opkijken als je een keer hun stoel niet uit jezelf aanschuift. Over het algemeen zul je echter te maken hebben met Nederlandse vrouwen, en die hebben andere verwachtingen.

De truc ligt hem erin om behulpzaam te zijn, maar niet zo behulpzaam dat het kleinerend overkomt; alsof je denkt dat zij zelf niets kan. Een deur openhouden valt meestal wel in goede aarde, maar het verschilt sterk per vrouw hoe ze het ervaart als je d’r stoel voor haar aanschuift. Je zal dit dus een beetje moeten aftasten.

“De tijden dat je als man alles voor een vrouw moest doen waren misschien vermoeiender, maar ook een stuk duidelijker.”

Hulp aanbieden werkt sowieso goed, omdat je op die manier niets opdringt. Je biedt haar ook de mogelijkheid om nee te zeggen, en respecteert dus haar autonomie en erkent dat ze best zelf dingen kan, maar je laat wel zien dat je attent bent en haar graag met dingen wil helpen. Er zullen daarom maar weinig vrouwen boos worden als je aanbiedt om hun koffer te tillen.

Versiertruc 2: Zorg dat je er verzorgd uitziet

Een gentleman zijn gaat natuurlijk in de eerste plaats om je gedrag, maar het heeft toch ook wel iets met je uiterlijk te maken. Als jij op een date komt aanzetten in een kapotte spijkerbroek en een oud t-shirt met een vlek erop, terwijl je je al weken niet hebt geschoren, zullen maar weinig mensen je een gentleman noemen. Een verzorgd uiterlijk is dus beslist van belang!

“Niks ten nadele van daklozen, maar ze vertegenwoordigen niet het mannelijk schoonheidsideaal in de ogen van de meeste vrouwen.”

Allereerst gaat dat om persoonlijke hygiëne. Jezelf schoonhouden zou iets moeten zijn wat je uit jezelf al doet, maar de ervaring leert dat dat voor sommige mannen toch een opgave is. Zorg dat je niet te lang geleden gedoucht hebt als je op het liefdespad gaat, en zorg ervoor dat je lekker ruikt, bijvoorbeeld door een geurtje of geurige aftershave te dragen.

Gezichtsbeharing is ook belangrijk in deze context. Het is niet meer zo dat je per se gladgeschoren moet zijn om er verzorgd uit te zien, want baarden zijn weer helemaal in de mode. Als jij kiest om een baard te dragen, moet je die echter wel goed verzorgen en onderhouden. Een baard moet je regelmatig trimmen en wassen om ervoor te zorgen dat hij er een beetje fatsoenlijk blijft uitzien. Heb je daar geen zin in, scheer hem dan maar helemaal af.

Als laatste is kleding natuurlijk van belang. Bij een gentleman denk je waarschijnlijk aan iemand in een pak, maar of dat de beste outfit is, zal afhangen van de context; in een driedelig pak de kroeg binnenlopen komt wat overdreven over. Een gestreken overhemd en een goed zittend jasje, met daaronder een meer casual broek, zijn voor bijna elke context gepast.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Versiertruc 3: Zorg dat ze zich veilig voelt

Een gentleman is niet alleen iemand die beleefd is tegen vrouwen, maar ook iemand die vrouwen een beetje beschermt en zorgt dat ze zich veilig voelen. Dit vinden de meeste vrouwen heel prettig, aangezien ze bij veel mannen een beetje op hun hoede moeten zijn. Als ze zich veilig voelt bij jou, is de kans een stuk groter dat ze met je mee naar huis wil.

Dit kan bestaan uit kleine gebaren. Loop bijvoorbeeld aan de straatkant als je naast haar over de stoep loopt, loop arm in arm met haar, of houd haar hand vast als ze de trap af loopt. Dit soort fysieke handelingen geven haar een gevoel van veiligheid, ook al doen ze niet zozeer iets om haar daadwerkelijk te beschermen.

“Een gevoel van veiligheid betekent niet alleen dat je haar kan beschermen, maar ook dat ze van jou niets te vrezen heeft.”

Natuurlijk betekent dit ook dat je tussenbeide komt als ze wordt lastiggevallen door een andere man. Ze moet wel daadwerkelijk door iemand worden lastiggevallen; als je er elke keer tussen gaat staan als ze een beetje een ongemakkelijk gesprek met een andere man heeft, kom je te agressief en bezitterig over, en dat vindt vrijwel niemand aantrekkelijk.

Overigens moet je haar wel een beetje ademruimte geven. Als je constant zo dicht mogelijk in haar buurt gaat staan omdat je denkt dat ze zich daardoor veilig voelt, werkt dat alleen maar benauwend, en dat is natuurlijk niet wat je wil. Af en toe afstand nemen is dus ook belangrijk, anders zul je haar eerder wegjagen dan aantrekken.

Versiertruc 4: Toon oprechte interesse in de vrouw tegenover je

Veel mannen zéggen dat ze een gentleman of een nice guy zijn, maar daarmee bedoelen ze vaak alleen maar dat ze beleefd zijn geweest en de deur open hebben gehouden en daarom vinden dat ze ‘recht hebben’ op seks. Een échte gentleman gedraagt zich niet op een bepaalde manier omdat hij daar een beloning voor verwacht, maar simpelweg omdat hij respect heeft voor de vrouw tegenover hem.

Dat betekent ook dat je oprechte interesse moet tonen in een vrouw. Het verschil tussen een stereotype nice guy en een echte gentleman is dat je vrouwen als individu ziet, niet alleen als een object om mee naar huis te nemen en seks mee te hebben. Laat zien dat je écht geïnteresseerd bent in het leven en de gevoelens van een vrouw, en dan is de kans een stuk groter dat ze jou ook wel ziet zitten.

“Als jij niet laat zien dat je haar interessant vindt, waarom zou ze dan interesse tonen in jou?”

Een belangrijk onderdeel hiervan is dat je goed luistert naar wat een vrouw te zeggen heeft. Laat merken dat je echt luistert, maar laat haar wel uitpraten. Reageer ook niet meteen door het op jezelf te betrekken en het gesprek te kapen; jij hoeft niet continu het onderwerp van gesprek te zijn. Het is niet altijd slecht om zoiets op jezelf te betrekken, maar doe dit pas nádat je het over haar situatie hebt gehad.

Natuurlijk kun je wel een beetje sturen naar onderwerpen die jij ook interessant vindt, en waarover je dus kan meepraten. Als zij het over haar paard heeft en jij daar niets mee hebt, doe dan even beleefd mee, en stuur het gesprek vervolgens een andere richting op. Als jij ergens totaal niet over kan meepraten, kun je jezelf natuurlijk niet laten zien, en dan wordt het lastig om haar te versieren.

Versiertruc 5: Beperk je aandacht tot één vrouw

Wanneer jij op zoek bent naar een vrouw, snap ik best dat je je opties open wilt houden. Misschien is de vrouw die je nu tegenover je hebt zitten wel hartstikke leuk, maar je weet nooit of het uiteindelijk wat zal worden met haar, dus ik snap de neiging om je opties open te houden. Dit kun je echter het beste niet doen, en het doet je zéker niet overkomen als een gentleman.

Zodra een vrouw ziet dat jij naar andere vrouwen aan het kijken bent, of misschien zelfs wel een beetje met ze aan het flirten bent, dan voelt ze zich niet bijzonder. Het komt dan over alsof je simpelweg op zoek bent naar iemand om vlugge seks mee te hebben, en dat zij toevallig het dichtst in de buurt stond. Hierdoor voel je je natuurlijk niet gewild, en dus is de kans klein dat ze uiteindelijk met jou mee zal gaan.

“Flirten betekent dat je iemand zich speciaal laat voelen, en dat vereist aandacht.”

Daarom raad ik je met klem aan om je aandacht te beperken tot één vrouw tegelijk. Als je al een lange tijd met een vrouw staat te praten en concludeert dat het niets wordt tussen jullie, dan kun je natuurlijk prima gedag zeggen en met iemand anders gaan praten. Doe dit echter niet terwijl je nog met haar bezig bent, want beide vrouwen in kwestie zien je dan waarschijnlijk niet meer zitten, en dan ga je aan het einde van de avond in je eentje naar huis.

Dit doe je allereerst omdat het je succeskansen bevordert, maar natuurlijk ook omdat je een echte gentleman wil zijn, en dus rekening wilt houden met de gevoelens van anderen. Je maakt niet alleen de kans dat jij een vrouw mee naar huis neemt erg klein als je tegelijkertijd met andere vrouwen flirt, maar je geeft de vrouw tegenover je ook een rotgevoel, en dat wil je niet.

Versiertruc 6: Let op je taalgebruik

Bij het zijn van een gentleman komt natuurlijk een zekere beleefdheid kijken, en je taalgebruik is daar een belangrijk onderdeel van. Vloeken en grof taalgebruik horen daar niet bij. Wanneer je continu aan het vloeken bent of seksueel getinte opmerkingen maakt, kom je niet als gentleman, maar eerder als een vies mannetje over. Dat vinden de meeste vrouwen bepaald niet aantrekkelijk.

Aan de andere kant moet je natuurlijk ook weer niet overdreven beleefd gaan praten. Je bent dan wel een gentleman, maar het is niet de 16e eeuw, en het is ook geen sollicitatie. Als je té beleefd bent, dan ontstaat er een veel te formele sfeer. Je wil ook een zekere mate van intimiteit tussen jullie creëren, en dat bereik je niet door te praten als een tachtigjarige man.

“Een gentleman zijn is niet hetzelfde als je gedragen als een edelman uit 1700.”

Natuurlijk kan het gebeuren dat je toch vloekt. Wanneer er onverwachts iets misgaat, is vloeken soms een soort reflex, en hebben we dit al gedaan voor we er erg in hebben. Dat is zeker niet het einde van de wereld, maar een kleine verontschuldiging kan in dat geval geen kwaad. Doe dit niet te overdreven; iets als “oh, sorry” is waarschijnlijk meer dan voldoende.

Overigens moet je je ook een beetje aanpassen aan het taalgebruik van de vrouw tegenover je. Als zij continu schuttingtaal gebruikt, dan kun je daar natuurlijk prima aan meedoen, want dan weet je dat het haar niet kan schelen. Hetzelfde soort taalgebruik gebruiken als de persoon tegenover je kan zelfs een band scheppen, en indirect communiceren dat jullie goed bij elkaar passen.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d