Hoe Krijg je Snel Seks met Vrouwen? 7 Fatale Blunders

Seks is een eerste levensbehoefte, en is daarom onmisbaar in het leven van een normaal functionerende volwassene. Toch zijn er veel mannen die veel minder seks hebben dan ze graag zouden willen. Dit kan door een heleboel dingen komen, maar meestal komt dit doordat ze moeite hebben met het versieren van vrouwen om ze in bed te krijgen.

Door je van veel voorkomende blunders bewust te zijn, kun je je best doen deze fouten in het vervolg te ontwijken. Als je dit doet, zullen je kansen op seks gigantisch veel groter worden dan ze eerst waren. In dit artikel zal ik de meest begane blunders bespreken van mannen die graag seks met vrouwen willen.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Blunder 1: Geen initiatief nemen

seks-blunder2Veel mannen die een beetje verlegen zijn, vinden het fijn om zich een beetje afwachtend op te stellen richting vrouwen. Als een vrouw geïnteresseerd is in hem, zo denken zij, dan zal zij uiteindelijk vaak zelf wel het initiatief nemen. Seks willen mannen en vrouwen immers allebei, dus vrouwen zullen hier ook wel gewoon af en toe het voortouw in nemen. Toch?

Nee, dit is helaas niet hoe het werkt. Het klopt inderdaad dat vrouwen, net als mannen, gewoon behoefte hebben aan seks, maar door de maatschappelijke verwachtingen die onze samenleving stelt aan vrouwen, zullen zij bijna nooit zelf het initiatief nemen. Van vrouwen wordt door de samenleving verwacht dat ze zich afwachtend opstellen.

Vrouwen zijn als het ware het slachtoffer van de verwachtingen van de maatschappij.

Als een vrouw te snel toegeeft aan haar drang om seks te hebben, dan wordt zij door zowel mannen als door andere vrouwen snel gezien als “makkelijk” of als “slet”. Daarom zal een vrouw niet snel vragen of je met haar mee naar huis gaat. Dit is niet eerlijk, en eigenlijk is dit voor niemand positief, maar het is nu eenmaal hoe onze samenleving in elkaar zit. Dit is wel enigszins aan het veranderen, maar dit gaat in een tergend sloom tempo.

Als je als man wilt dat een vrouw met je mee naar huis gaat, zul je dus zelf het initiatief moeten nemen. Je zal op een gegeven moment zelf moeten vragen of ze met je mee naar huis wil, en in de slaapkamer zal jij het hardst je best moeten doen om haar te verleiden. Doe je dit niet, dan kun je seks wel op je buik schrijven.

Blunder 2: Te wanhopig zijn

Ik snap best dat je een beetje wanhopig kan worden als je al heel lang geen seks hebt gehad, en als je denkt dat het je misschien wel nooit meer gaat lukken. Je snapt niet waarom het allemaal steeds fout gaat, en je ziet het eigenlijk niet meer zitten. Dit mag je prima denken, maar als je ook maar enige kans wil maken bij een vrouw, zorg dan dat zij dit absoluut niet merkt.

seks-blunder3Mensen, dus ook vrouwen, voelen zich aangetrokken tot dat wat ze niet kunnen hebben. Als ze het idee hebben dat je wanhopig bent, dan weten ze dus dat ze jou zonder enige moeite kunnen krijgen, en bij het overgrote deel van de vrouwen zal dan vervolgens meteen de interesse in jou verdwijnen.

Niemand wil seks met jou hebben, alleen omdat jij dat nodig hebt.

Geef haar dus een beetje het idee dat jij niet alleen haar ervan moet overtuigen om seks met jou te hebben, maar dat zij jou ook een beetje moet overtuigen. Je wilt misschien wel seks, maar je hebt het niet wanhopig nodig, dus je kan best een beetje kieskeurig zijn. Gek genoeg kan een beetje kieskeurig zijn er juist toe leiden dat meer vrouwen met je naar bed willen.

Hiermee wil ik natuurlijk niet zeggen dat je ontzettend “hard to get” moet spelen, en elke vrouw meteen moet afwijzen. Dat werkt natuurlijk ook niet. Wat ik wel bedoel is dat je niet moet overkomen alsof je per se seks met iemand wil. Aanvankelijk ben je gewoon een leuk gesprek met iemand aan het voeren, en zie je wel wat ervan komt. Seks breng je pas later eventueel ter sprake.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Blunder 3: Te snel opgeven

Wanneer je een vrouw ervan probeert te overtuigen om seks met jou te hebben, zul je merken dat ze waarschijnlijk aan het begin een beetje weerstand biedt. Veel mannen interpreteren dit zodanig dat ze denken dat de vrouw wel helemaal geen interesse in hem zal hebben, en daarom druipen ze al heel snel af.

seks-blunder4Als je bijvoorbeeld voorstelt om bij jou thuis nog iets te gaan drinken, krijg je een antwoord als “Het is al wel heel erg laat, ik weet het niet…” Dit soort antwoorden zetten veel mannen op het verkeerde spoor, waardoor ze het maar opgeven. In werkelijkheid bedoelt een vrouw hier in veel gevallen helemaal niet mee dat ze dit niet wilt.

In veel gevallen zegt een vrouw dit omdat de maatschappij van haar verwacht dat ze “hard to get” speelt, en niet te makkelijk met iemand meegaat, terwijl ze dat in veel gevallen misschien toch wel zou willen. In zo’n geval is het belangrijk dat je volhoudt, en een beetje blijft aandringen. Stel bijvoorbeeld voor om haar naar huis te brengen als het te laat zou worden.

LET WEL OP: als een vrouw duidelijk “nee” zegt, of zegt dat ze wil dat je weggaat, dan moet je dit respecteren.

Ga geen vrouwen lastigvallen die écht niet op je zitten te wachten. Ook mag je NOOIT seks hebben met een vrouw als zij daar niet uitdrukkelijk mee heeft ingestemd, want dan pleeg je verkrachting. Een beetje hardnekkiger zijn in het verleidingsspel is één ding, maar uiteindelijk moet een vrouw van tevoren instemmen met seks, anders bega je een ernstig misdrijf. “Onthoud: nee is nee, maar misschien kan nog best een ja worden.”

Blunder 4: Te onbeschoft zijn

Sommige mannen denken dat je zo mannelijk mogelijk moet zijn om een vrouw te versieren, en dit soort mannelijkheid uiten ze dan door heel luid en vrij onbeleefd te zijn tegenover vrouwen.

seks-blunder5Hoewel een bepaalde vorm van mannelijkheid je zeker helpt om een vrouw te versieren, is dit niet de manier waarop je dit aanpakt; dit is niet het soort mannelijkheid dat de meeste vrouwen aantrekkelijk vinden.

Wat je juist moet doen, is laten zien dat je een “gentleman” bent. Houd de deur voor haar open, loop aan de straatkant, bied aan om zware dingen voor haar te dragen, neem haar jas aan, stel voor om de rekening te betalen… Dit is het soort mannelijkheid waar de meeste vrouwen op vallen. Je neemt een beetje de leiding, maar je bent wel beleefd en je respecteert haar grenzen.

Nu moet ik er wel meteen bij zeggen dat dit niet bij iedere vrouw even goed zal werken. Sommige vrouwen zullen het misschien als een belediging zien dat je haar jas aanneemt en zware dingen voor haar draagt, omdat je daarmee aan lijkt te geven dat zij minder is dan jij. Let dus goed op hoe een vrouw reageert als je dit soort dingen doet, en als ze hier slecht op reageert, stop hier dan gelijk mee.

Blunder 5: Geen interesse tonen

seks-blunder6Als je een vrouw graag in bed wil krijgen (of anderszins wil versieren), dan zul je misschien al snel de neiging hebben om het veel over jezelf te hebben. Jij moet haar er immers van zien te overtuigen dat ze met jou naar bed moet, dus moet jij laten zien hoe interessant jij wel niet bent. Als je dat doet, dan zal ze waarschijnlijk wel met je mee naar bed willen… toch?

Hier maak je een grote denkfout. Als je het alleen maar over jezelf hebt, dan zullen de meeste vrouwen je arrogant en zelfingenomen vinden, en er zijn maar weinig vrouwen die een arrogante man aantrekkelijk vinden.

Als je laat zien dat jij alleen maar oog voor jezelf hebt, dan denkt zij dat dat in bed ook wel zo zal zijn.

Het klinkt misschien als iets wat een relatietherapeut zou zeggen, in plaats van iemand die je gewoon tips wil geven om sneller seks te hebben, maar het is toch echt goed advies: toon een beetje interesse in haar. Deze interesse hoeft niet oprecht te zijn, maar je moet haar in ieder geval het idee geven dat je ook af en toe naar haar luistert.

Wees dus eventjes stil als zij een verhaal vertelt, en val haar niet meteen in de rede met een verhaal over jezelf. Luister ook écht naar wat zij zegt, en laat haar zien dat je hebt geluisterd door relevante reacties te geven op haar verhaal.

Blunder 6: Te serieus zijn

Heb je al enige tijd geen seks meer? Dan wil je waarschijnlijk serieus aan de slag om hier verandering in te brengen. Je hebt misschien wel een strak vooropgezet plan, of je hebt helemaal van tevoren uitgedacht wat je tegen vrouwen gaat zeggen. Dat is op zich prima, maar zorg vervolgens wel dat je niet al te serieus overkomt.

seks-blunder7Te serieus overkomen is iets dat bij veel mannen gebeurt. Sommigen doen dit omdat ze zenuwachtig zijn, anderen omdat ze het idee hebben dat dit beter werkt bij vrouwen. Bij al deze mannen heeft dit hetzelfde resultaat: geen enkele vrouw wil met ze naar bed. Aan het eind van de avond gaan ze alleen met hun serieuze houding naar huis.

Je gaat niemand ten huwelijk vragen, je wilt gewoon een one night stand.

Als je op zoek bent naar iemand die vrijblijvende seks met jou wil hebben, dan zal je je een beetje enthousiast en niet al te serieus moeten opstellen. Je wilt vrouwen overtuigen om even met jou lol te komen hebben; niemand wil lol hebben met iemand die continu bloedserieus is en nergens om kan lachen.

Humor is één van de kwaliteiten die vrouwen volgens vele onderzoeken het meest waarderen in mannen, dus je kan je wel voorstellen dat een te ernstige houding je kansen goed kan verpesten. Hoe serieus jij zelf je missie ook neemt, hou het luchtig waar vrouwen bij zijn, dan zijn je kansen op seks vele malen groter.

Blunder 7: Te veel afstand houden

Ook deze fout heeft er weer mee te maken dat veel mannen gewoon te verlegen zijn om effectief een vrouw in bed te krijgen. Doordat ze zo verlegen zijn, houden ze te veel afstand tussen hen en de vrouw die ze willen versieren. Dit leidt ertoe dat ze nooit over hun verlegenheid heen komen.

seks-blunder8Als je met iemand naar bed wil, zul je toch op z’n minst even in haar persoonlijke ruimte aanwezig moeten zijn geweest. Flirten is voor een groot deel een fysiek proces, en om de mentale afstand tussen jullie twee te verkleinen, moet je ook de fysieke afstand wat minder groot zien te maken.

Wees dus niet bang om wat dichter bij een vrouw te gaan staan als jullie een leuk gesprek hebben. Raak even kort haar schouder of arm aan wanneer ze iets grappigs zegt, kijk hoe ze hierop reageert, en als ze dit prettig lijkt te vinden, raak dan bijvoorbeeld eens haar rug of middel aan, of sla je arm om haar heen. Dit is één van de belangrijkste onderdelen van het versieren van een vrouw, en je kan dit dus absoluut niet van een meter afstand doen.

Hopelijk zal je aan de hand van deze 7 blunders beter worden in het versieren van vrouwen. Als je je in één van deze fouten herkent, doe hier dan actief wat aan, en in de meeste gevallen zul je zien dat je dan binnen de kortste keren weer een heel actief seksleven hebt.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

4 Reacties op "Hoe Krijg je Snel Seks met Vrouwen? 7 Fatale Blunders"

 1. roger says:

  ik zou heel gra meer vrouwen versieren,met liefde respect en tederheid.

 2. masteratseksssss says:

  hoe ik het doe? Ik vraag ze mee uit, vervolgens praten we leuk. Neem 'r mee naar mijn huis. Zoen 'r, toon dat ik wel seks wil.. Als zij gaat sjansen dan is het zover en kleden we elkaar uit. Tadaa SEKS!

 3. rick says:

  Sorry, dat mystery person-gedoe was van mij. Neem me niet kwalijk, het was dom van me, ik meende het niet. :( En mensen, als je de tips volgt, ben je goed bezig! :)

 4. rick says:

  P.S: Ik schreef het wel, maar wilde niet op Reactie Plaatsen drukken, maar ik ben nou eenmaal gewend om dan iets op de lijst te zetten (als het maar positieve zinnen zijn). :)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d