Hoe Weet Je Of Ze Geïnteresseerd Is?

Interesse tussen koppelVeel mannen weten niet zo goed te herkennen wanneer een vrouw in ze geïnteresseerd is. Ze wachten dan te lang met een ‘move’ maken waardoor de interesse van de vrouw vermindert.

Het herkennen van ‘flirt-gedrag’ van vrouwen is daarom erg belangrijk. Hoe zou jij het vinden dat als je een vrouw was, een man naar je toe kwam en niet eens door zou hebben of je interesse hebt? Klote!

Daarom ga ik in dit artikel uitleggen waarom het zo belangrijk is om flirtgedrag te herkennen en hoe je dit kan herkennen!

Iedereen heeft wel eens gehad dat je een goede conversatie met een vrouw hebt gehad. Die duurde een paar uur en het was onwijs gezellig.

Het gesprek werd seksueel getint en je voelde de spanning en aantrekkingskracht ontstaan. Tot de vrouw weg ging/moest en alles voor niks was geweest en je over bleef met haar mobiele nummer.

Na afloop vraag je je dan af waarom je haar niet gezoend hebt. Je bedenkt redenen als:

 • Je wist niet zeker of het kon.
 • Je durfde het niet.
 • Het juiste moment kwam maar niet.

Dit zijn allemaal smoesjes om het jezelf makkelijker te vergeven dat je niks gedaan hebt.

In tegenstelling tot bij (veel) mannen gebruiken vrouwen JUIST hun lichaamstaal en gebaren om aan te geven of ze geïnteresseerd in je zijn.

Hoe herken je dit? Nou hier zijn een aantal interessesignalen:

 • Ze zit met haar haar te spelen.
 • Ze giechelt veel en lacht om dingen die je zegt.
 • Ze laat waardering zien.
 • Ze leunt naar je toe en zit met haar lichaam open richting jou.
 • Ze probeert duidelijk een goede indruk te maken.
 • Ze controleert of ze er goed uit ziet (in spiegels kijken).

Wanneer vrouwen dit ‘flirtgedrag’ laten zien willen ze ook dat jij, als man, er op ingaat. Doe je dit niet dan zullen sommige vrouwen dit als een (lichte) afwijzing zien en zullen ze zich ongemakkelijk gaan voelen.

Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Het is erg belangrijk dat vrouwen zich comfortabel en op hun gemak voelen wanneer ze met jou zijn!

Vrouwen geven deze signalen vaak ook al van een afstand terwijl je niet met ze in gesprek bent en zich van nature aangetrokken tot je voelen.

Wees daarom altijd erg alert op het zien en opnemen van deze signalen.

Als jij door een ruimte loopt en een vrouw kijkt je aan en glimlacht naar je is dit als het ware een entreekaartje om haar aan te spreken.

Zorg dat je een goede lichaamshouding en energieniveau hebt en zeven van de tien vrouwen zullen zulke signalen naar je sturen!

Wanneer jij deze signalen niet opvat zal het voor jezelf ook alleen maar moeilijker zijn om vrouwen te benaderen. Zeg nou zelf, er is toch niks engs aan iemand aan te spreken waarvan je weet/denkt dat ze zich aangetrokken tot je voelt?

Leer bovengenoemde signalen te herkennen in een gesprek en je zult zien dat het veel minder of zelfs helemaal niet meer eng is een vrouw te zoenen.

Dan is er altijd nog de smoes van “het moment kwam niet”.

Dat moment moet je ook zelf creëren! Wees niet bang om tijdens het gesprek oogcontact te maken, wees niet bang om stiltes te laten vallen.

Je kent de filmscènes waar de man de vrouw thuis brengt en er uiteindelijk een stilte is waarin de twee elkaar in de ogen aankijken. Daarna volgt de zoen als vanzelfsprekend.

Probeer die zoen maar eens in te beelden ZONDER de stilte en het oogcontact.. Gaat moeilijk, hè?

1 Reactie op "Hoe Weet Je Of Ze Geïnteresseerd Is?"

 1. Emiel

  says:

  het klopt wat je hier boven beschrijft, als de man er goed gebouwd en energiek uit ziet is het ijs zo gebroken, mooie mensen hebben hebben nu eenmaal veel meer kans op een date als jij je daar van bewust bent en inderdaad vooral op de scheinbaar ontzichtbare vrouwen signalen let heb je snel beet!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *