Seksrelatie? Hier Is Hoe Je Het Start & Onderhoud

Seks relatie

Veel mannen hoeven niet perse  een monogame relatie met een vrouw maar zien het ook wel zitten om een simpele seksrelatie te hebben.

 1. Een relatie waarbij je geen verplichtingen hebt
 2. Een relatie waarbij er niet perse gevoelens voor elkaar zijn
 3. Een relatie waar er geen verwachtingen van elkaar zijn
 4. Een relatie die voornamelijk bestaat voor seksuele bevrediging
 5. Een seksrelatie

Leer in dit artikel hoe je een seksrelatie krijgt en hoe je hem onderhoudt.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Een Seksrelatie Begint Met Eerlijkheid

Je kunt natuurlijk een vrouw aan het lijntje houden en zeggen dat je van haar houdt enkel omdat je seks wilt maar daar ben ik zelf helemaal niet voor.

Ik heb voor mezelf de regel nooit iets te doen bij een vrouw waarvan ik niet zou willen dat iemand dat bij mijn moeder of zusjes zou doen.

Dus we gaan vrouwen niet aan het lijntje houden en we gaan gewoon eerlijk zijn. Begrijp me niet verkeerd, als je tijdens de ontmoeting opeens “Goh, wat een saaie persoonlijkheid heb je. Kunnen we ook gewoon niet praten en van elkaar houden maar alleen maar seks hebben?” zegt, dan maak je een verkeerde indruk.

Je hoeft het dus niet direct ter sprake te brengen. Als je zoals mij bent dan zal je waarschijnlijk willen dat je naast de seks ook nog plezier met elkaar hebt dus je kunt gewoon op date gaan met haar en plezier hebben.

Het verschil tussen een normale en een seksrelatie zit hem er vooral in dat je niet de verkeerde verwachtingen geeft, ga dus niet op de date vragen of ze later kinderen wil.

Hoe Een Seksueel Persoon Communiceert

Als je een seksueel persoon bent laat dat dan zien en schaam je er niet voor.

Je zal per vrouw een beetje aan moeten voelen hoe snel je seksueel kunt zijn. Als vrouwen wat preutser zijn en niet direct seks willen hoeft het niet perse te betekenen dat ze niet in is voor een seksrelatie.

Ik heb gemerkt dat na enkele keren seks de vrouw vaak vraagt wat jullie nou precies zijn. Wees eerlijk als ze dit vraagt, als je zegt: “we neuken alleen, maar verder niks”, dan kan ze dat verkeerd opvatten.

Je kunt zeggen dat jullie geen relatie hebben maar dat je het wel erg naar je zin hebt met haar zonder het gevoel van verplichtingen, etc.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Het Gevaar Van Een Seksrelatie

Een seksrelatie hebben is eigenlijk niet zo heel moeilijk. Er zijn geen speciale technieken of iets dergelijks, je doet gewoon hetzelfde als wanneer je een normale relatie wilt beginnen, alleen je gedraagt je niet verliefd of je stelt haar niet voor aan je ouders ;).

Ik moet wel zeggen dat voor veel vrouwen het moeilijk is om lange tijd een relatie alleen om seks te laten draaien.

Tijdens seks komen er hormonen in je hersenen vrij die je een verliefd gevoel kunnen geven, dus na een tijdje kan het zo zijn dat de vrouw verliefd op je wordt.

Vaak komt het voor dat na een tijdje de vrouw tekenen van jaloezie en gevoelens begint te vertonen, dit is normaal en het gebeurt bijna bij elke vrouw.

Vaak gaat ze dus op een gegeven moment meer van je willen, of ze het nou wel of niet zegt. Nu raad ik je aan of iets met haar te beginnen of als een gentleman te stoppen om te voorkomen dat je haar gevoelens te veel kwetst.

Leer Hoe Je Een Seksrelatie Aan Gaat Met De Leukste Vrouwen

Wil je technieken leren waarmee je de leukste vrouwen tot jouw sekspartner kunt maken, lees dan mijn andere artikelen op deze website.

Succes met vrouwen versieren!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

30 Reacties op "Seksrelatie? Hier Is Hoe Je Het Start & Onderhoud"

 1. Koen

  says:

  Ik ben 20 jaar maar heb geen tijd voor een relatie.

 2. Laura

  says:

  Ik ben een vrouw en sta in principe open voor een seks relatie, maar dan wil ik het juist van tevoren weten en niet na een aantal keren seks te hebben gehad. Daarom date ik helemaal niet, omdat van tevoren niet duidelijk is wat de bedoeling is; liefde of seks?

  Wat mij betreft ga je eerst daten, en moet vóór de eerste keer seks duidelijk zijn hoe beiden er in staan.

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Ook al is het duidelijk... dat wil nog niet zeggen dat het gaat lopen zoals je wilt.

   Je kunt niet al voordat je seks hebt een soort contract tekenen. Je moet EEN risico nemen want je weet het nooit zeker

   No-risk no-reward!

   • silvia

    says:

    ik heb al bijna 3jr zo'n "relatie"... het speciale gevoel is duidelijk nóg steeds aanwezig en dit is wederzijds. Doch het is rete moeilijk om op een níét oppervlakkige manier oppervlakkig te blijven. Mijn "trucje" is geen moeilijke vragen te stellen waarop ik het antwoord toch niet wil weten. Het is een dunne lijn maar No-risk no-reward! idd

 3. Simone

  says:

  Wat is de lijn tussen een seksrelatie en een gewone relatie steeds onduidelijker wordt? Dacht het eerste te hebben, maar het heeft verdacht veel kenmerken van een normale relatie. Meer dan de helft van de week samen, delen alles, enige verschil is dat we beide aangeven op zoek te zijn naar. Alleen daarbij niet bij elkaar stilstaan. Waar zit die scheidingslijn volgens jullie?

  • Danielle

   says:

   Heb ook 2 jaar lang een seks relatie gehad; puur op lust gebaseerd en gewoon vrienden.
   We pakten heel af en toe samen een hotel om leuke dingen te doen, maar over het algemeen kwam hij dronken we een borrel, hadden seks en ging hij daarna gewoon weer.
   Niet verliefd, maar puur de fysieke aantrekkingskracht. Vond hem aardig en voelde een fysieke klik en that's it!
   Geen complex gedoe en geen verwachtingen!
   Vond het ook prettiger dan one-night-stands!

 4. ikke

  says:

  is dit een seksrelatie of niet?een paar maanden geleden heb ik een lieve man leren kennen.ben die avond mee naar zijn thuis gegaan en sindsdien ben ik elke dag bij hem blijven slapen.wist niet wat ik ervan moest denken tot dat hij tegen een vriend van hem vertelde dat het puur voor de seks is.we doen heel veel dingen samen eigenlijk dingen die een koppel zou doen.sinds 2 weken woon ik zelfs bij hem in.en dan vraag ik mijn eigen af wat voor relatie is dit eigenlijk?want volgens hem heeft hij geen gevoelens voor mij.

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Een jongen heeft geen gevoelens voor je en je hebt veel seks met hem?

   Vraag je jezelf dan echt af of het een seks relatie is? Heb je een bord voor je kop?

   • ikke

    says:

    Hey,even ter informatie.we zijn nu 8 maanden verder en wil even kwijt dat ik nog altijd bij die lieve man woon.zijn ouders weten dat maar voor de rest is er dateigenlijk niet veel aan de situatie veranderd over gevoelens praten we nie.het enige dat wel veranderd is is dat hij mij wel mee neemt naar zijn ouders en elke week amuseren we ons met zijn zoontje.heb al zoveel dingen gelezen over een seksrelatie en overal staat er dat je de andere persoon niet voor stelt aan de ouders.als dit geen gewone relatie is en geen seksrelatie wat is dit dan?

    • L.

     says:

     Waarom ga je bij hem in wonen als je niet eens zekerheid erover hebt?!
     Lekker logisch.. niet dus

   • silvia

    says:

    hahahahhahha

 5. LJ

  says:

  wat voor relatie heb je, als: Ik heb al jaren een relatie waarmee ik ook twee kinderen heb 17 en 14, 10 jaar geleden kreeg zij m'n vriendin een herseninfarct. Hierdoor is zij veranderd ikzelf ben meervoudig gehandicapt lichamelijk en een hersenkneuzing ongeveer hetzelfde als een herseninfarct. (voor mij is het 28 jaar geleden, oorzaak autoongeluk) Door haar herseninfarct ben ik gaan werken (socialewerkplaats) hiervoor deed ik de verzorging van de kinderen, zij werkte 30 + uur in de week. Ze werkt nu weer 20 uur in de week net als ikzelf. Op m'n werk kwam ik iemand tegen die me aanvulde geen sex maar anders ik kon met haar overal overpraten sex gewoon over onze partners en kinderen, tot zover niets aan de hand. Tot op een gegeven moment had ik iets gezegt, wat ik niet zo bedoelt had maar door mijn handicap was het eruit voor ik het in de gaten had. Ik zie die collega nog steeds ik vind het heel moeilijk (jalozie) van mijn vriendin jegens haar. Aan de ene kant wil ik m'n relatie niet beeindigen aan de andere kant m'n collega is getrouwd. Wil niet dat ze voor mij gaat scheiden, heeft ook kinderen in dezelfde leeftijd, wat of hoe moet dit verder ik weet het niet meer. Radeloos!

 6. Hailey

  says:

  Ik ga nou al twee maanden met een jongen. Ik heb van te voren gezegd dat het alleen een seksrelatie word. Hij wilt mij bijna elke dag zien, hij wou mij ook aan zijn ouders voorstellen. Mee nemen naar zijn vriendengroep. Nu begin ik te merken, dat ik wel iets meer voel. Maar hij is heel tegenstrijdig hij zegt dat hij geen relatie wilt hebben. Maar wilt mij sowieso niet delen en verteld veel over mij tegen zijn vrienden. Als ik bij hem slaap, houd hij mij ook de hele nacht vast. Is er dan sprake van wederzijdse gevoelens?

  • ikke

   says:

   We wonen nu iets meer dan een jaar bij elkaar.net zoals de vorige keer is er niet veel veranderd alleen dat hij nu wel weet wat ik voor hem voel.hij heeft op een fatsoenlijke manier laten verstaan dat ik zijn type niet ben maar als het wel zo was zou hij er volledig voor willen gaan.heb hem ook laten verstaan dat ik zo snel als het gaat wil verhuizen maar dat wil hij niet.wat moet ik hier allemaal van denken?lig er soms nachten van wakker.

   • Missdior

    says:

    Hij gebruikt je alleen maar voor alles en vind het fijn om bij je te zijn. Hij zal ook wel om je geven maar dit alles denk ik meer als een goeie vriendin. Dus je kan kiezen je gaat bij hem weg dan pas weet ie wat ie mist en wil ie misschien wel meer of niet zoniet dan is het klaar maar verdoe je je tijd niet meer of je blijft bij hem en dan komt hij op een dag thuis met een nieuwe vrouw en zit jij met een gebroken hart.

  • PVDB

   says:

   Het is wel een beetje gek.. Het komt zowat al als een relatie over. Heb je hem verteld over je gevoelens? En hoe dacht hij er in het begin over toen je aangaf alleen een seksrelatie te willen?

 7. Jurgen

  says:

  Sedert mijn vrouw chronisch pijnpatiënt is, is de seks eigenlijk heel vlug achteruit gegaan tot een niveau van nihil. Wat zij wil is dat ik maar iemand moet zoeken om daar iets aan te doen. Geld uitgeven aan die sites doe ik al zeker niet. Het geld groeit niet op mijn rug hé.
  Ik zou bij god niet weten hoe je daar aan begint, effe iemand leren kennen om te seksen terwijl je toch al jaartjes bij elkaar bent als getrouwd koppel. Voor mijn vrouw is het eigenlijk simpel, als ik "deze" frustratie kan verhelpen bij een andere vrouw om beter gezind en liever te zijn voor haar dan wil ik dat wel doen. Maar hoe????
  Ik ben al niet meer zo een prater of charmeur van 10 jaar terug alhoewel mijn seksueel verlangen een beetje blijft stof happen...
  Iemand een idee hoe hieraan te beginnen???

 8. charminglady

  says:

  Een sexrelatie is zo niet voor mij bestemd. Ik neuk alleen lekkere en leuke mannen en wordt dus altijd verliefd op ze. Grrrrr.....

  • Edith

   says:

   Ik heb hetzelfde ,er komt toch gevoel bij kijken en uiteindelijk trek ik aan het kortste eind en blijf ik ellendig achter.

 9. Missdior

  says:

  Ga nu 1 jaar met een jongen. Eerst was het puur sex deden we niks gingen ook niet samen uit.sinds een halfjaar zijn we closer geworden. Ik heb m ook verteld dat ik gevoelens voor hem heb en dat ik afstand wou hij vond dat goed maar uiteindelijk zijn we closer geworden, dit was een half jaar geleden. Nu gaan we samen uit blijf bij hem slapen, als we uitgaan claimt hij ook ik ben van hem. Zijn vrienden en broers behandelen me met respect. Nu zij ik in 2015 stop ik ermee. Hij vond dit heel erg hij wil absoluut niet stoppen maar wil ook niet meer dan dit zegt hij. Hij zegt ook dat het eerst om de sex ging maar dat is veranderd. Hij vind t ook niet leuk dat ik met andere mannen date. Is hij verliefd?? Ik weet niet wat ik hier mee aan moet. Iemand?

  • Halona

   says:

   Zit net in dezelfde situatie.... Het komt erop neer dat ze jou willen, maar ook anderen. Beschouw jezelf als een nummer 1 en misschien word je er gelukkiger van. Natuurlijk willen ze niet dat je met anderen date, ze zouden je wel eens kunnen verliezen en dat willen ze dan ook weer niet. Teveel vragen stellen is dodelijk. Conclusie: je zit met je gevoelens in de knoop, hoe langer het duurt hoe moeilijker het loslaten. We zijn zo verschillend....mannen kunnen seks hebben zonder verder gevoel, vrouwen kunnen dat ook tot op een bepaald punt. Als er één vrouw mij kan uitleggen hoe ze het klaarspeelt en het gevoel uitsluit mag ze mij contacteren.

 10. Debby

  says:

  Ik heb al ca vijf jaar n sexuele relatie met n goede vriend, hoewel we een pauze hebben gehad vanwege t feit, dat ik n relatie tussendoor had.t bevalt ons nu beide prima omdat er vh begin duidelijkheid was. Hij heeft trouwens nog plannen die hij wilt verwezenlijken en ik steun hem erin. Hij is bij me wanneer we dat willen; geven elkaar vrijheid. Ih begin waren t paar uren v samenzijn....nu is t een paar dagen samen zijn. niet alleen sex dus maar ook n goede vriendschapsband. T feit dat we 200 km van elkaar wonen, is geen probleem.... no strings, no promises....we zijn beiden al genoeg gekwetst ih verleden dat dit nu een goede oplossing is.

 11. Edmond

  says:

  Sexrelatie is toch een relatie met als doel seks.

 12. Edmond

  says:

  Bedankt voor de tips

 13. Vanessa

  says:

  Ik heb nu een jaar seks met een jongen maar geen vaste relatie we gaan af z'n toe op weekend er tussen uit. Ook elk weekend slapen we samen en in de week ook 1 a 2avonden. Over welke soort relatie spreken we hier dan over we horen ons elke dag in sms. Maar we hebben geen relatie volgens hem.

 14. anoniem

  says:

  Ik ging 2 weken met een jongen en we hebben het echt heel leuk gehad samen. Hebben allerlei leuke dingen gedaan (ook seks gehad). En ineens zei hij dat hij het allemaal te snel vond gaan en daardoor een beetje was afgeschrikt. Hij vertelde ook dat hij veel met zijn ex had meegemaakt waardoor hij denkt niet verliefd te kunnen worden. Nu 2 weken later nu ik afstand heb genomen van hem en hem geen aandacht geef, zoekt hij allemaal aandacht door me berichten te sturen en zegt dat hij weer seks met mij wil. Hij wil alleen 'friends with benefits' zijn maar van mijn kant zit er gevoel bij. Kan ik hem voor me winnen en zo ja, hoe?? Ik wil mezelf niet laten gebruiken voor seks wanneer ik er gevoelens bij heb.

 15. Ramon

  says:

  Ik wil reageren op Vanessa. Ik hoop dat jij in een seksrelatie je bloot vertoond en heerlijk sensueel wordt

 16. vanhaute agnes

  says:

  Ik heb sedert 3 maanden een sexrelatie met een man ben weduwe ,maar ik ben verlieft op hem geworden ,maar hij wil geen relatie ,hij zeg altijd ben je vriend geen relatie ,we hebben er al veel ruzie gehad er over ,maar kan mijn gevoelens voor hem niet verbergen

 17. carol

  says:

  Ik heb nu 3 maanden een fuckbuddy alles leuk en prima we willen wel lusten en geen lasten en hebben alle bij geen tijd voor een relatie. Maar gister kreeg ik in eens een berichtje van hem dat hij met me uit eten wil ?!? ik heb wel gevoelens voor hem maar dat heb ik al vrij snel bij mensen 'k ben een persoon dat gewoon veel liefde heeft :P Maar ik weet niet helemaal wat ik er mee moet. Tips ?!?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *