Krijg Meer Seks Via Feeld: 5 Ultieme Tips Voor Meer Seks

Wie op zoek is naar seks, heeft tegenwoordig meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Het internet heeft het een stuk makkelijker gemaakt om een hook-up te scoren, en er zijn tegenwoordig ontelbaar veel websites en apps om je daarbij te helpen. Dit brengt echter ook nieuwe moeilijkheden met zich mee, want hoe moet je al die platforms nou optimaal inzetten? Die vraag zal ik in dit artikel gaan beantwoorden voor één specifieke app: Feeld. Ik zal je uitleggen wat deze app bijzonder maakt ten opzichte van andere apps, en ik zal je een vijftal handige tips geven om op dit platform zoveel mogelijk seksuele ontmoetingen te scoren. Als jij hier wel oren naar hebt, lees dan vooral verder!

Wat is Feeld precies voor app?

Om te weten hoe je Feeld optimaal kan gebruiken, is het wel zo handig om te weten wat voor soort app het nou eigenlijk is. Daar zul je namelijk je strategie op moeten aanpassen. Feeld (een app die voorheen 3under heette) is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar seks. Niemand op Feeld is op zoek naar een date, alleen naar een erotisch, vaak vrij kinky, avontuur.

Oorspronkelijk was Feeld specifiek bedoeld voor trio’s (vandaar ook de oorspronkelijke naam van de app). De doelgroep is inmiddels wat breder geworden, maar het draait nog steeds vooral om het uitleven van bepaalde seksuele fantasieën. Vrijwel geen enkele kink, fetisj of fantasie is taboe op Feeld. De app staat bovendien open voor iedere geaardheid, en voor zowel stellen als singles.

Iets anders wat Feeld uniek maakt, is dat deze app grotendeels anoniem is. Profielen bevatten meestal niet de echte naam van de persoon erachter, en details over hun persoonlijke leven zul je er ook niet vinden. Dat is ook wel logisch, aangezien mensen vaak op Feeld zitten omdat hun seksuele fantasieën enigszins taboe zijn, en ze dus niet willen dat hun omgeving erachter komt dat ze de app gebruiken.

“Op Feeld hoef je niet te gissen wat de ander van je wil.”

Profielen staan vooral vol met seksuele voorkeuren en fantasieën, zodat je precies weet waar de ander in voor is. Zo kun je bepalen of er overlap is tussen wat jullie zoeken, en op basis daarvan wel of niet proberen te matchen. Veel meer hoef je natuurlijk ook niet te weten, want Feeld draait niet om gezellige dates of koetjes en kalfjes.

Hoe krijg ik meer seks via Feeld? 5 Ultieme tips

Feeld is dus bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar vrijblijvende seks. Om daadwerkelijk succesvol te zijn op Feeld, zul je echter wel moeten weten wat je doet. Daarom leer ik je in de rest van dit artikel wat de do’s en don’ts zijn op Feeld, zodat jij je succeskansen zo hoog mogelijk kan maken. Ik zal de volgende tips bespreken:

  1. Werk aan je lichaam
  2. Denk heel goed na over wat je wil
  3. Blijf een beetje charmant
  4. Kies je foto’s met zorg uit
  5. Stel op tijd voor om af te spreken

Tip 1: Werk aan je lichaam

Misschien wil je dit niet horen, omdat er natuurlijk een hele hoop werk in zit, maar een aantrekkelijk lichaam is op Feeld nu eenmaal heel belangrijk. Apps als Tinder wordt vaak al verweten dat ze een ordinaire vleeskeuring zouden zijn, en dat is op Feeld al helemaal het geval; waar je persoonlijkheid op Tinder veelal ondergeschikt is, is hij op Feeld vrijwel irrelevant.

Denk er maar eens over na: veel mensen laten hun gezicht niet eens zien op Feeld, en nergens in hun bio is iets te lezen over hun persoonlijkheid of hun interesses. Op Feeld zijn er maar twee dingen die tellen: hoe lichamelijk aantrekkelijk je iemand vindt, en of jullie seksuele interesses een beetje overlappen. Een aantrekkelijk lichaam is dus des te belangrijker, omdat er niet heel veel andere redenen zijn om met iemand te matchen.

Hoe aantrekkelijk je precies moet zijn, hangt ook af van je seksuele interesses. Als je fantasieën heel niche zijn, dan zul je maar weinig competitie hebben, en zullen potentiële matches allang blij zijn dat iemand die fantasie deelt. Wil je echter iets meer mainstreams, zoals een trio, dan zul je heel veel competitie hebben, en zal je lichaam dus zeer belangrijk zijn.

Tijd dus om eens wat vaker naar de sportschool te gaan, of om je ongezonde dieet wat aan te passen. Dit verbetert niet alleen je kansen op Feeld, maar ook je gezondheid en je zelfvertrouwen. Je hoeft echt niet tot de meest aantrekkelijke mensen op aarde te gaan behoren, naar je moet mensen wel een reden geven om überhaupt seks met je te willen hebben.

Tip 2: Denk heel goed na over wat je wil

Wie een zo hoog mogelijke succeskans wil hebben op Feeld, wil natuurlijk zoveel mogelijk potentiële matches. Hier kun je voor zorgen door zo veel mogelijk seksuele interesses op je profiel te zetten. Zo is de kans het grootst dat er overlap is met de interesses van iemand anders, en is je kans op matches dus het grootst. Hier moet je echter wel mee oppassen.

Ik raad je aan om goed na te denken over wat je wel en niet wil. Met het verleggen van je grenzen is natuurlijk niets mis, maar je moet je ergens wel echt comfortabel bij voelen als je het op je profiel zet. Wanneer je iets nog nooit hebt gedaan, bedenk je dan ook of je dat voor het eerst zou willen doen met een wildvreemde, of liever met iemand die je een beetje kent en vertrouwt.

Ben je niet eerlijk over wat je wel en niet oké vindt, dan zal dit uiteindelijk tot heel teleurstellende seksdates gaan leiden. Je overtuigt mensen eigenlijk onder valse voorwendselen om seks met jou te hebben, en als dan blijkt dat je helemaal niet wil doen wat je zegt dat je wilde doen, dan zijn ze waarschijnlijk meteen hun interesse kwijt.

“Je hebt alleen iets aan een match als jullie ook echt hetzelfde willen.”

Bovendien kunnen heel extreme interesses andere mensen ook afschrikken. Natuurlijk moet je eerlijk zijn over wat je wil, maar hier moet je je wel van bewust zijn. Om je appeal zo groot mogelijk te maken, kun je je meest extreme interesses misschien het beste achterwege laten. Bedenk zelf dus hoe graag je die dingen écht wilt, en of je bereid bent om dat op te geven als het een hogere succeskans betekent.

Tip 3: Blijf een beetje charmant

Zoals ik eerder al heb uitgelegd, draait Feeld echt puur om seks. De verleiding is voor veel mensen dan ook groot om meteen ter zake te komen. Soms kan dit goed werken, maar andere mensen zul je daarmee toch een beetje afschrikken. Een klein beetje charme kan daarom toch wel helpen om iemand zo ver te krijgen dat het tot een seksdate komt.

Ook op Feeld is het goed gebruik om te beginnen met een “hallo“. Je hoeft echt geen halfuur chit-chat te voeren, en je zal zien dat ook je gesprekspartner snel overgaat op seksuele onderwerpen, maar een iets beschaafdere binnenkomer wordt over het algemeen wel gewaardeerd. Voor veel mensen is het al spannend om seks te zoeken met een wildvreemde, dus als je vervolgens het gesprek opent met dirty talk, is er een kans dat je je potentiële gesprekspartner afschrikt.

Overigens kun je charme ook prima laten zien terwijl je aan dirty talk doet. Dubbelzinnige opmerkingen en andere seksuele praat kun je ook op een grappige manier doen, zonder dat dit afbreuk doet aan de geilheid ervan. Persoonlijkheid is misschien niet het eerste waar mensen naar zoeken op een app als Feeld, maar het kan best aantrekkelijk zijn, en dus een leuke verrassing.

“Opwindend en charmant gaan prima samen.”

Dat gezegd hebbende, is het wel van belang dat je in je achterhoofd blijft houden waar het bij Feeld om draait. Je charmes in de strijd gooien terwijl je flirt en elkaar opwindt is prima, maar je moet geen al te inhoudelijke gesprekken gaan voeren. Niemand op Feeld is op zoek naar vrienden, en als mensen vinden dat je hun tijd verdoet, is de kans groot dat ze je gaan negeren of zelfs blokkeren.

Tip 4: Kies je foto’s met zorg uit

Op normale datingapps, zoals Tinder, is het van groot belang om de juiste foto’s uit te zoeken voor je profiel. Zo zorg je er namelijk voor dat je een goede eerste indruk maakt, en dat is op datingapps ontzettend belangrijk. In grote lijnen geldt dit ook voor Feeld. De criteria waarmee je de foto’s uitzoekt zijn alleen heel anders, omdat je via Feeld op zoek bent naar iets anders dan op Tinder.

“Een eerste indruk is altijd belangrijk, maar online is het alles.”

Zoals ik eerder al even zei, zijn er op veel foto’s geen gezichten te zien. Waarschijnlijk wil jij dit ook niet, want een foto van jouw (half)naakte lichaam met jouw gezicht erop kan tot jou worden herleid. Dat kan vervelend zijn als mensen screenshots nemen en deze verspreiden, want dan kunnen deze foto’s ook bij mensen in je omgeving terechtkomen. Ik raad je dus aan om, net als de meeste Feeld-gebruikers, een foto zonder gezicht op je profiel te zetten.

Verder moet je jezelf dus van je beste kant laten zien. Bedenk wat de sterke en zwakke punten van jouw lichaam zijn, en zorg ervoor dat die eerste categorie zoveel mogelijk in beeld is, en die tweede categorie zo min mogelijk. Iedereen doet zich op een app als deze beter voor dan hij of zij is, dus als jij dat niet doet, dan sta je eigenlijk al met 1-0 achter.

Een beetje variatie is ook goed. Door jezelf vanuit verschillende hoeken te fotograferen, laat jij alles zien wat je in huis hebt (hoewel je dus best wat zwakkere punten mag verbergen). Hierdoor hebben anderen ook meer vertrouwen dat je er uitziet zoals op je foto’s (bij één foto denken mensen al snel dat je er eigenlijk slechter uitziet in elke andere hoek). Je kans op matches neemt dan dus toe.

Tip 5: Stel op tijd voor om af te spreken

Iets wat bij online (seks)dating altijd lastig blijft, is het juiste moment bepalen om het gesprek af te kappen, en in het echt af te spreken. Wat dit juiste moment is, hangt sterk af van het soort datingapp wat je gebruikt. Bij datingapps waar het primair om seks gaat, zoals bijvoorbeeld Feeld, is dit moment al vrij vroeg.

Ik heb het al een aantal keer gezegd, maar ik zal het nog maar een keer herhalen: mensen op Feeld willen maar één ding. De gesprekken op de app moeten echt alleen maar dienen als een soort formaliteit, of als een soort check of jullie wel echt hetzelfde willen. Ik raad je aan om al héél snel in het echt af te spreken. Doe je dit niet, dan is er een goede kans dat je gesprekspartner ongeduldig wordt, en op zoek gaat naar iemand anders.

Natuurlijk wil je ook weer niet al te gretig lijken. Mensen zijn vaak nog wel op zoek naar een soort basale klik voor ze seks willen met iemand. Nogmaals, vrienden hoeven jullie niet te worden, maar vaak willen mensen wel nog even checken of je niet een heel raar of eng persoon bent. Laat dit dan ook gebeuren, want als je mensen dan afkapt omdat je wil afspreken, zullen ze alleen nog maar meer denken dat je een engerd bent.

Dat waren ze dan, de vijf tips waarmee jij op Feeld de kans op seks zo maximaliseert. Wil je nog meer versiertips, kijk dan vooral eens rond op deze site. We hebben namelijk voor ongeveer elke situatie wel een artikel, dus een excuus om alleen naar bed te gaan, heb je niet meer!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d