Gastartikel Rick Dutch: Een Onzichtbare Magnetische Kracht

Rick DutchHoi Kerel! Ik ben de persoon die op een eigenwijze en gepassioneerde manier door het leven gaat als Rick Dutch.

Al enkele jaren heb ik mijn leven gewijd aan het ontrafelen van de geheimen der passie, lust en natuurlijk… Seksuele aantrekkingskracht!

Seksuele aantrekkingskracht, een onzichtbare magnetische kracht die twee mensen in contact brengt met hun dierlijke lusten… en met elkaar.

Na zelf lang te hebben geworsteld met mijn gevoelens heb ik na lange en intensieve trainingen mijn hele leven omgedraaid, mijn oogkleppen afgegooid en mijn visie verbreed…

Ook mijn gedachtepatronen heb ik aan een hevige schoonmaakbeurt onderworpen en ik heb twee jaar geleden, in 2010, een eBoek geschreven en gelanceerd over hoe ik op dat moment “Seksuele Aantrekkingskracht” begreep en beschreef hierin mijn persoonlijke ideeën en visie hierover.

Inmiddels is daar wel wat meer bewustzijn door ervaring bijgekomen en ben ik weer een heel stuk gegroeid.

Ik ben heel erg hard gegroeid en zelfs mijn naamsbekendheid knalde letterlijk over de Europese grenzen heen zodat ik in 2011 door “de man zelf” (Mystery van The Mystery Method) werd gevraagd om zijn gelederen te komen versterken en Nederland en België voor mijn rekening te nemen, wat ik dus momenteel ook vol trots doe.

Mijn agenda staat vol met afspraken met mensen die van mij de exclusieve “in field trainings” willen ontvangen, mijn lange termijn coachingstrajecten gaan als warme broodjes over de toonbank en de workshops die ik organiseer zijn keer op keer vroegtijdig uitverkocht.

Mijn naam is echt zeer snel gegroeid, ik stond al heel snel bekend als de persoon die binnen zeer korte tijd zeer gepassioneerd stond te zoenen met dames die ik…vaak…nog geen minuut ervoor had leren kennen.

Mensen die mij dit zagen doen vertelden mij “Voordat ik het jou zag doen…wist ik niet dat het mogelijk was om zo snel met meiden te zoenen”.

Nu trainde ik destijds met vele mensen waarvan er maar heel erg weinig ook echt een groei hebben gemaakt en ik vroeg mij af hoe dit kwam.

Was ik beter dan een ander? Leerde ik sneller dan een ander? Was ik liever, mooier of knapper dan een ander? Wilde ik het gewoon veel meer dan een ander?

Op al deze vragen (en meer) had ik steeds hetzelfde antwoord… namelijk een hele grote “NEE!”

Want slim of intelligent… nee dat ben ik niet, al zeg ik het zelf! Mijn schooljaren waren voor mij een HEL!  En beter dan een ander…nee dat was ik totaal niet!

Maar ik merkte dat ik wel ergens iets “meer” van had ontwikkeld dan de personen met wie ik op pad ging, en dat wat ik ENORM had ontwikkeld was…

”Bewustzijn”

Ik merkte op dat ik heel goed in staat was om een spiegel voor mij neer te zetten en te bekijken waar ik nou precies stond zodat ik wist welke stappen ik het beste zou kunnen nemen om weer verder te komen.

Ook was ik mij heel erg bewust van dat wat ik had ontwikkeld door de jaren heen…dat wat mij een enorme voorsprong op anderen had gegeven… ik “dacht” niet alleen… maar ik “ervoer” enorm veel met mijn innerlijke gevoelens!

Ja, nu zal dat voor sommigen die dit totaal niet ervaren momenteel als iets heel “zweverigs” klinken en dat begrijp ik, want immers…zo keek ik er ook tegenaan…vroegah!

Ik zal ook niet proberen hier met een zweverig verhaal te komen maar wat ik wél ga doen is proberen om je wat bewustzijn bij te brengen over de verschillen tussen “logisch nadenken” en “ervaren met je gevoel” en hoe dit laatste JOU een enorme trap onder je reet zal geven in jouw omgang met vrouwen!

Want ik zal je een klein geheimpje vertellen…vrouwen zijn niet de allerbeste als het gaat om “logisch nadenken” maar WÉL als het gaat om “het in contact staan met hun gevoel!”

Dus lees gewoon lekker verder, pak er een bakkie koffie bij of een biertje en laat je eens inspireren door mijn verhaal…misschien leer je er wel iets van!

Op een gegeven moment ging ik er dus over nadenken “Wat maakt mij nou succesvol met vrouwen, wat doe ik nu anders dan andere mannen, waarom lukt het mij om zeer snel succes te behalen?”, en kwam ik uit op verschillende uiterlijke en innerlijke technieken die ik gebruik om zeer snel…zeer succesvol bezig te zijn (lees: seksuele aantrekkingskracht opbouwen) met de leukste dames die er te vinden zijn.

En hier wordt het dan interessant voor jou als lezer! Want Jonathan heeft mij gevraagd om een stukje te schrijven wat aansluit op het unieke product wat hij onlangs gelanceerd heeft over lichaamstaal…en als er IETS is waar ik keer op keer op hamer bij mijn cliënten is dat zij ENORM veel waarde zullen gaan halen uit het herkennen van lichaamstaal…zowel bij anderen…als bij zichzelf! (En hier komt het bewustzijn dus naar voren)

Lichaamstaal…een internationale manier om te communiceren met soortgenoten.

Nu zijn er over lichaamstaal veel boeken verschenen, hele studies zijn er aan gewijd en vele seminars zijn georganiseerd waar ze de kracht van lichaamstaal predicten en waarschijnlijk hebben al deze personen een veel beter onderbouwde en technisch kwalitatiever product afgeleverd dan dat ik ooit zou kunnen doen.

Maar ik ga toch mijn best doen om een steentje bij te dragen aan het bewustzijn wat je hierover kunt ontwikkelen en mijn persoonlijke visie met je delen in de hoop dat je er iets van opsteekt en geprikkeld wordt om stappen te nemen om meer in contact te komen met jouw eigen lichaam, het lichaam van mooie vrouwen en de taal die wij beiden onbewust met elkaar spreken.

Ik leerde op een gegeven moment iets wat voor mij momenteel heel erg makkelijk werkt en sinds dat ik mij er bewust mee bezig ben gaan houden heeft het mij nog nooit in de steek gelaten en heeft het ervoor gezorgd dat ik keer op keer weer zeer snel succesvol ben…

Onder succes versta ik op dit moment binnen zeer korte tijd fysiek escaleren, opbouwen van een comfortabele seksuele spanning tussen mij en een waardige mooie vrouw, zoenen en natuurlijk seks. (Dit klinkt toch redelijk succesvol dacht ik zo, haha!)

Veel mensen schrijven over “oogcontact” en de waarde ervan, ook ik heb er een stuk aan gewijd in mijn eBoek dus ja… er is al veel over geschreven…maar NEE…ik ga niet hetzelfde schrijven! Ik ga jou proberen iets mee te geven waar je mee aan de slag kunt, iets wat je kunt ontwikkelen, leren en gebruiken in jouw voordeel. En om daar te komen wil ik je iets vragen.

“In hoeverre ben jij je bewust van de emoties die je ERVAART als je oogcontact maakt met een vrouw?”

Wat ervaar je nou als een vrouw je aankijkt? Wat voor emotie schiet er heel eventjes snel door je heen? Wat VOEL je nou op het moment dat de ogen van een vrouw en de jouwe contact maken?

En ik heb het niet over wat er in je gedachten omgaat, maar wat er door je lichaam heen schiet!

HET GEVOEL WAT JE ERVAART MET JE ZINTUIGEN!

Wij mensen leren al op vroege leeftijd om “na te denken”, en daar is niets mis mee natuurlijk, maar helaas raakt het contact wat wij hebben met “ons gevoel” verloren onder al die gedachten en weten we niet meer wat we voelen, hoe we het voelen en waarom we het voelen…en dat terwijl ons gevoel juist zo heel erg belangrijk is…en zeker in het intermenselijke contact!

Weet je wat…genoeg gelul! Ik ga je gewoon meteen iets geven waar je gelijk mee aan de slag kunt, want ik denk dat je inmiddels wel zit te springen om een praktische schop onder je kont waar je weer even mee vooruit kan ;-). Of niet?

Een schop onder je kont waarmee je een voor mij persoonlijk vaak voorkomend scenario ook voor jezelf kunt gaan realiseren. Want het volgende is wat mij keer op keer overkomt…en ik stel voor dat je het volgende eens probeert te visualiseren…hoe zou het namelijk zijn als jij…

De deur van een club, discotheek of bar open doet, binnen stapt met een zelfverzekerde uitdrukking op je gezicht, heel eventjes blijft staan en eens rond kijkt…je ogen goed de kost geeft…en oogcontact maakt met de dames die jouw kant op kijken.

De dames kijken jouw kant op en maken oogcontact met je…jij kijkt terug en houd je blik goed vast…zij blijft ook kijken…jij voelt een positieve emotie door je lichaam heen schieten, al is het maar heel eventjes kort.

Jij geeft haar een kleine glimlach…zei lacht terug…en vervolgens “fluister” jij, op een heel opzichtige en voor haar makkelijk te begrijpen manier: “hoi!” haar kant op…het geluid komt natuurlijk niet aan door al het geluid heen…maar de boodschap is meer dan duidelijk…ze heeft je begrepen want zij als vrouw is perfect geprogrammeerd om lichaamstaal te begrijpen en ze verstaat de non vocale uitdrukkingen die je haar kant op stuurt…en ze staat open voor dat wat je te vertellen hebt.

Vervolgens spreek je haar aan en als een automatisme lijkt het vanzelf te gaan tussen jullie twee.

Het opbouwen van lichamelijk contact gaat vanzelf, jij lacht om haar grappen en zij lacht om die van jou. Jullie maken continu oogcontact en zodra je dat oogcontact maakt voel je heerlijke vlinders in je buik en misschien zoenen jullie wel…en mogelijk meer?

Is dit nu iets heel speciaals wat gebeurt tussen twee personen die “voor elkaar gemaakt zijn”?

Is dit nu iets bijzonders wat alleen ontstaat tussen twee “zielsverwanten”?

Of zou dit veel vaker kunnen gebeuren dan dat je eigenlijk durft te hopen?

Nu zal ik niet al te diep gaan op dit moment, ik heb hier immers een heel eBoek over kunnen vullen, maar laten we eens een klein waardevol stukje pakken waar je iets mee kunt!

Wat ik je wil vragen is om de volgende keer dat je oogcontact maakt…STOPT…met denken over ALLES wat er normaal gesproken maar in je gedachten naar voren komt (hoe moeilijk het ook is) en je eens probeert bewust te worden van wat je nou ervaart.

Vaak denken wij mannen namelijk van alles:

Wat kijkt ze naar me? Wat wil ze van me? Hangt er iets uit mijn neus? Vindt ze me lelijk? Vindt ze mijn kleding niet leuk genoeg? Vindt ze me stom? WAT VINDT ZE NOU EIGENLIJK VAN ME?!?!?!

En onder al die gedachten ligt het enige correcte antwoord waarschijnlijk bedolven…waar je dus nu door je eigen gestuntel niet meer bij kunt! En hierdoor heb je de boodschap van de dame in kwestie gemist…en haar een boodschap van “onzekerheid” gestuurd waardoor ze dus meteen haar interesse in je is verloren.

Maar lees nu de situatieschets hierboven nog eens…ja…inderdaad…ZO KAN HET OOK!

Wat is dan de onderliggende betekenis, wat zou je dan kunnen leren van alles wat ik hier geschreven heb?

Nogmaals, wat ik je wil vragen is om de volgende keer dat je oogcontact maakt…STOPT…met denken over ALLES wat er normaal gesproken maar in je gedachten naar voren komt (hoe moeilijk het ook is) en je eens probeert bewust te maken van wat je nou ervaart.

Je moet het zo zien, we hebben een stel hersenen in ons hoofd zitten waar van alles in “geprogrammeerd” is. Het is onze natuurlijke programmering, ontworpen door moeder natuur en al honderden duizenden jaren is het geëvolueerd tot wat het nu is.

In de tijd dat wij nog geen woorden gebruikten (in de holenmens tijd) deden wij ALLES met lichaamstaal, wat we kracht bij zetten door wat geluid te maken…door een beetje te grommen. Maar in die tijd wisten we precies wat de ander bedoelde! Waarom zou dat nu dan anders moeten zijn?

Nu is het algemeen bekend dat vrouwen heel goed luisteren naar en vertrouwen op hun vrouwelijke intuïtie…en nu ga IK je vertellen dat ook JIJ jouw mannelijke intuïtie kunt ontwikkelen en er op kan gaan vertrouwen!

En nu komt dat woord “bewustzijn” weer naar voren, want dat is waar het mee begint. Bewustzijn!

Want “wat ERVAAR je nu eigenlijk als je oogcontact maakt”? Ben je je bewust van de emotie die er door je lichaam heen schiet?

Waarschijnlijk nog niet helemaal en als je dat wel al hebt kan het zo zijn dat je het door “logisch nadenken” wegstopt en er niets mee doet maar ik ga je vertellen dat ik zelf vaak binnen ÉÉN minuut heel erg gepassioneerd sta te zoenen met de mooiste en sensueelste dames omdat ik mij bewust ben van de emoties die ik voel als ik oogcontact maak…en daar op vertrouw…en stappen zet naar aanleiding van die gevoelens!

En als IK dat kan…dan kan jij het ook! Ik heb dit leren ontwikkelen en ben op het punt dat ik er bijna blindelings op vertrouw en actie onderneem…en ik ben er heilig van overtuigd dat iedere man dit kan ontwikkelen en er sprongen mee vooruit zal maken.

Dus:

Je maakt oogcontact…vervolgens ervaar je iets…iets in je onderbuik of borst…een emotie…een gevoel…dit kan iets zijn wat je afschrikt…of dit kan een fijn gevoel zijn…als dit een fijn gevoel is kun je er bijna vergif op innemen dat zij een fijn gevoel ervaart terwijl ze naar JOU kijkt…wat dus een ENORME indicatie van interesse is…ze vindt je interessant…er is iets aan jou wat haar aantrekt en bij haar een bepaalde emotie losmaakt…en middels het oogcontact komt dit signaal bij jou terecht…jouw hersenen herkennen dit signaal en er gaan belletjes rinkelen…die belletjes zijn de fijne emoties die je kunt ervaren…als je tenminste niet zo enorm in je hoofd bezig bent, maar meer bewust bent van het gevoel wat je ervaart…je kunt nu redelijk direct op haar afstappen en haar laten weten dat ook jij haar interessant vindt…en binnen no time…kan het zo zijn dat jullie lippen op elkaar gedrukt zijn…en jullie verwikkeld zijn in een hete en gepassioneerde zoensessie…hoe geweldig zou dat zijn?

Zorg dan ook dat je dat bewustzijn opbouwt, dat je voelt en begrijpt wat jouw emoties je vertellen en dat je actie neemt op de signalen die je binnen krijgt…gestuurd door de dame met wie jij oogcontact hebt.

Dit is natuurlijk maar een heel klein gedeelte van een groot geheel maar ik hoop dat ik je enigzins heb kunnen inspireren om te gaan werken aan het bewustzijn als het gaat om “Lichaamstaal”.

Jonathan heeft hier een geweldig product over gemaakt waar ik achter sta en wat ik aan iedereen kan aanraden, het is een puzzelstuk wat je nodig hebt om het geheel compleet te maken, een bouwsteen in jouw leven…de fundering waarop je een hele hoge toren kan gaan bouwen die stevig staat en niet weg zal zakken.

Het product sluit ook perfect aan op mijn visie over “Seksuele Aantrekkingskracht” en hoe je dit makkelijker kunt genereren. Helaas heb ik niet het complete verhaal kunnen vertellen en ben ik al veel te ver doorgeschoten in mijn verhaal. Maar nogmaals, laat het verhaal je inspireren en onderneem stappen, stappen die jou een aantrekkelijkere man zullen maken.

Contact opnemen met mij?

Mocht je nog vragen hebben waar ik je mee kan helpen, voel je dan vrij om me te contacten:

rickdutch@venusianarts is waar je mij kunt bereiken en mocht je interesse hebben om naast de waardevolle informatie van Jonathan wat meer verdieping te zoeken neem dan gerust eens een kijkje op www.seksueleaantrekkingskracht.nl of houd www.purepickup.eu eens in de gaten voor leuke exclusieve workshops met verschillende unieke thema’s zodat je ook actief met jezelf aan de slag zult gaan en een persoonlijkheid op gaat bouwen waar vrouwen vol verwachting naar smachten en over vertellen tegen hun vriendinnen waardoor ook deze een verlangen op zullen gaan bouwen richting jou!

Misschien spreken we elkaar eens persoonlijk en dan hoop ik heel graag te horen hoe dit verhaal je weer een duwtje in je rug heeft gegeven, bedankt voor het lezen en veel succes met jouw verdere groei!

Rick Dutch – The Venusian Arts

2 Reacties op "Gastartikel Rick Dutch: Een Onzichtbare Magnetische Kracht"

 1. Alexander says:

  Hey Rick,

  Interessant artikel! Ik ben het volledig met je eens dat bewustzijn van wat er via lichaamstaal wordt gecommuniceerd, je veel succesvoller zal maken in het verleiden van vrouwen.

  Vrouwen zijn hier in het algemeen veel beter in. Zij hebben al heel hun leven hierover gepraat en dit geobserveerd en geoefend.

  Als een vrouw oogcontact maakt met jou, dan weet ze exact wat ze aan het doen is en ze hoopt dat jij dit ook weet. Hier is een inzicht dat alle vrouwen in de wereld willen dat jij je van bewust bent: …

  Als een vrouw oogcontact met jou maakt, dan geeft ze jou een UITNODIGING om een gesprek met haar te beginnen!

  Dit is de subcommunicatie van de interactie. Dit is de conversatie die onder het zichtbare oppervlak en achter de gesproken woorden optreedt. Het leren van deze subcommunicatie heeft veel weg van het leren van een nieuwe taal. Je moet een tijdje oefenen vooraleer je ze goed onder de knie zal hebben.

  Maar eens je de subcommunicatie van een interactie begrijpt zullen de beloningen fantastisch zijn. Als je weet hoe je haar lichaamstaal kan lezen en hoe je zelf de juiste signalen kan uitzenden, zal je veel succesvoller zijn in het vrouwen verleiden.

  Ik zou zelfs meer durven zeggen: met de juiste lichaamstaal maakt het niet uit wat je zegt, het meisje zal zich tot jou aangetrokken voelen. Met de verkeerde lichaamstaal mag je al de juiste dingen zeggen, het meisje zal niet in jou geïnteresseerd zijn en zal je afwijzen.

 2. durex says:

  Klinkt grappig, vrouwen zijn geprogrammeerd voor lichaamstaal... wetende dat jonathan of oscar (of beiden heb het ergens tss jullie regels door gelezen) schuchtere pc of game freaks waren.... In feite ik herken mezelf in dat pc-game wereldje... Ook ik ben degene die veel denkt ik kan dit NIET! Maar nu jullie zijn doorgegroeid, zijn jullie wel de top van de programmatie geworden :D In feite werd misschien de vrouwelijke firewall gesloopt OF NI :-)

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d