8 Trucs om Elke Verlegen Vrouwen te Versieren

Wat als je iemand leuk vindt, maar diegene is er verlegen, waardoor je niet weet hoe je op haar af moet stappen?

Je wilt namelijk een goede indruk op haar maken, zonder haar ongemakkelijk te maken. Het is hiervoor belangrijk dat je weet hoe je goed moet flirten, want anders ga je fouten maken en dat kan niet leuk aflopen.

Mannen denken vaak dat vrouwen die verlegen zijn, niet geïnteresseerd in hen zijn, maar dit is niet zo. Vaak weet ze niet zo goed hoe ze aan je duidelijk kan maken dat ze je leuk vindt. Maak deze fout dus niet, en lees de trucs die ik in dit artikel geef dus goed door om succesvol een verlegen vrouw te versieren.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe weet je dat een verlegen vrouw je leuk vindt?

Bij het versieren van een verlegen vrouw is het belangrijk dat ze jou ook leuk vindt. Verlegen vrouwen zullen namelijk niet zo snel uit hun schulp komen voor iemand die ze niet echt leuk vinden.

Enkele signalen dat een verlegen vrouw je leuk vindt zijn:

 • Ze neemt (bijna) nooit het initiatief om een gesprek te beginnen, maar je wel merkt dat ze het leuk vindt om een gesprek met je te voeren.
 • Ze geeft je af en toe een uniek complimentje. Bijvoorbeeld dat ze je manier van praten leuk vindt, of je lichaamstaal, enz.
 • Ze bloost veel of vermijdt soms oogcontact.
 • Ze toont interesse in jouw hobby’s en interesses.
 • Ze flirt zo subtiel met je dat je in het begin niet merkt dat ze met je flirt.

Doet de vrouw die je leuk vindt één of meerdere dingen op deze lijst, dan is de kans groot dat ze je leuk vindt. Nu je weet dat ze je leuk vindt, kan je door met de trucs om haar te versieren.

“Net als mannen zijn ook veel vrouwen bang voor afwijzing, dus waarschijnlijk vindt ze het alleen maar fijn als jij haar aanspreekt!”

Truc nr. 1: Geef originele complimenten

Iedereen houdt van complimenten, maar als iemand die verlegen is een verkeerd compliment ontvangt, kan dit resulteren in iets wat je niet wilt. De vrouw die je het verkeerde compliment geeft, kan je dan gaan vermijden of zal misschien niet meer bereid zijn om op een vervolgdate met je te gaan.

Ga daarom niet voor een onorigineel compliment en kies ervoor om haar een echt compliment te geven. Geef ook niet te veel complimenten in één keer, want dit kan overweldigend zijn voor haar. Een leuk, origineel complimentje op zijn tijd zal ze echter wel waarderen.

Houd het bij verlegen vrouwen zo netjes mogelijk als je hen een compliment geeft. Complimenteer haar over iets wat je opvalt of iets specifieks dat je leuk vindt omtrent haar uiterlijk of persoonlijkheid. Ze zal erg blij zijn dat op die kleine dingen let, ook al laat ze het niet altijd zien door haar verlegenheid.

Voorbeelden van originele complimenten:

 • Iets zeggen over haar kleding, haar, make-up, enz. Let hierbij wel op dat je niks zegt over haar lichaam, want dit kan haar ongemakkelijk maken.
 • Zeg dat ze je altijd een vrolijk of goed gevoel geeft.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Truc nr. 2: Maak haar aan het lachen

Op deze manier kan je haar uit haar schulp halen. Lachen is een goede manier om de ander wat meer op haar gemak te laten voelen. Samen lachen is ook een manier om een leuke tijd met elkaar te hebben, waardoor je elkaar met een positief gevoel gaat associëren.

Samen lachen is vaak een signaal dat je elkaar best wel leuk vindt. Wees slim en zoek mogelijkheden in gesprekken om iets grappig te zeggen. Let hierbij goed op de dingen die ze zegt, op die manier vind je snel genoeg een manier om een grap of een grappige opmerking te maken.

Vrouwen houden nou eenmaal van grappige mannen en zoeken vaak een man met humor. Mensen met een sterk gevoel voor humor worden als aantrekkelijk beschouwd. Ook kan je met humor een goede band met haar opbouwen.

Truc nr. 3: Let op je lichaamstaal

Lichaamstaal is erg belangrijk voor en een groot onderdeel van flirten. Als je flirt met iemand die verlegen is, dan is lichaamstaal nog belangrijker.

Je moet goed op je lichaamstaal letten als je met een verlegen vrouw flirt. Je kan haar namelijk snel ongemakkelijk maken als je je lichaamstaal op een verkeerde manier gebruikt om met haar te flirten. Houd het zo subtiel mogelijk, raak haar niet zomaar aan en kom niet meteen te dichtbij.

Het is slim om de mate en hoeveelheid van lichaamstaal op te bouwen en aan te passen aan haar lichaamstaal. Als jij bijvoorbeeld dichterbij komt en haar aanraakt en je ziet aan haar dat ze het onprettig vindt of niet weet wat ze hiermee aan moet, dan is het verstandig om dat niet nog een keer te doen.

Zie je dat andere manieren van lichaamstaal, zoals gezichtsexpressies en een open geïnteresseerde houding, haar wel op haar gemak stellen, dan is het verstandig om het in het begin hierbij te houden.

Bij verlegen vrouwen is het belangrijk om je lichaamstaal langzaam op te bouwen en aan te passen aan haar lichaamstaal. Dit kan in het begin moeilijk zijn, omdat je niet weet wat ze wel of niet prettig vindt, maar je zal na een tijdje door hebben wat ze wel of niet fijn vindt, want haar lichaamstaal zal dit snel genoeg laten blijken.

Tip nr. 4: Gebruik geen (ongemakkelijke) openingszinnen

Een openingszin kan leuk en soms grappig zijn, maar het kan haar ook oncomfortabel maken, waardoor ze zich niet open zal stellen voor je. Dit wil je zoveel mogelijk vermijden, want je wil haar graag versieren, omdat je haar leuk vindt.

Natuurlijk is er een kans dat ze het juist wel leuk vindt. Het is alleen beter om niet in het begin te testen of ze openingszinnen leuk vindt, want dit kan slecht aflopen.

Je kan veel beter gewoon hallo zeggen of haar een leuk complimentje geven. Dat is veel effectiever en je hebt dan niet de kans dat ze zich onprettig zal voelen. Je moet het gesprek of de date zo goed mogelijk beginnen, zodat je niet meteen op de verkeerde voet begint en het gesprek of de date helemaal verpest.

Vrouwen, en vooral verlegen vrouwen, benaderen met een normale begroeting, gepaard met een simpel onschuldig complimentje, heeft vaak een positieve uitwerking. Je stelt haar zo vanaf het begin op het gemak en laat blijken dat je niet zomaar over haar grenzen gaat. Een grove en ongemakkelijke openingszin zal erin resulteren dat ze zich gesloten naar je op zal stellen.

Het is ook beter voor het opbouwen van een band. Je laat zo beter jezelf zien aan haar, in plaats van dat je misschien jezelf verschuilt achter grove humor en opmerkingen. Jezelf zijn is altijd belangrijk, maar extra belangrijk bij het versieren van verlegen vrouwen.

Truc nr. 5: Wees netjes

Goede manieren zullen haar op haar gemak stellen en een goed gevoel geven.

Het kunnen heel eenvoudige gebaren zijn, zoals de deur voor haar openhouden of haar stoel voor haar uit- en aanschuiven. Dit zal haar een speciaal gevoel geven.

Ook zal netjes omgaan met anderen, zoals de barman of de bediende, een goede indruk op haar maken. Je moet je dus eigenlijk een beetje gedragen als Prince Charming; een nette man die anderen met respect behandeld.

Als ze verlegen is, zal ze het niet waarderen als je anderen op een onbeleefde manier behandeld. Dit komt omdat er dan veel negatieve aandacht op jou gevestigd wordt en een verlegen vrouw zal dit zoveel mogelijk willen vermijden.

Verlegen vrouwen houden er niet van als er onnodige aandacht op hen gevestigd wordt, en zeker niet als dat negatieve aandacht is. Dit zal erin resulteren dat ze je minder en misschien wel helemaal niet leuk zal vinden.

Let dus goed op je gedrag, zeker als je bij haar bent. Maar doe niet alsof. Als ze later tijdens het daten of als jullie een relatie hebben merkt dat je niet bent zoals je aan haar hebt laten zien, zal ze je veel minder leuk vinden en waarschijnlijk zelfs helemaal niet meer leuk, waardoor ze geen relatie met je wil.

Truc nr. 6: Stel niet te veel vragen, maar net genoeg

Het stellen van persoonlijke vragen over haar hobby’s, leven, enz. zal helpen om haar een prettig gevoel te geven en zal haar helpen om wat meer open te zijn.

Ze zal zich speciaal voelen als je interesse toont in haar door vragen te stellen. Zorg er hierbij wel voor dat je je ook qua lichaamstaal zo opstelt dat het ook overkomt dat je echt geïnteresseerd bent in wat ze antwoordt op je vragen.

Houd het in het begin blij luchtige vragen en maak het niet al te serieus of diepgaand. Later kan je er een paar flirterige of diepgaandere vragen aan toe voegen, om te laten zien wat je intenties zijn en dat je geïnteresseerd in haar bent. Probeer het na een tijdje gewoon een keer en als je een positieve of flirterige reactie terugkrijgt, dan weet je dat het goed zit.

Enkele voorbeelden van de vragen die je haar kan stellen, zijn:

 • Wat zijn je hobby’s?
 • Wat doe je graag of vaak in het weekend?
 • Vertel me wat meer over je werk
 • Hoe zou je jezelf omschrijven?
 • Hoe zie je je toekomst voor je?
 • Wat is het leukste land waar je ooit naartoe bent geweest?

Stel vragen die in het gesprek passen en pas je vragen aan de sfeer van het gesprek aan. Op deze manier kan je elkaar ook beter leren kennen en een band opbouwen. Dit kan erg helpen als je in de toekomst graag een relatie met haar zou willen.

Truc nr. 7: Probeer haar niet te versieren terwijl je met grote groepen mensen bent

Probeer haar te versieren als je met zijn tweeën bent, of misschien met een klein groepje goede vrienden.

Als je haar gaat proberen te versieren in het bijzijn van een hoop anderen die ze kent, is de kans groot dat ze je af zal wijzen. Verlegen vrouwen houden er niet van om in het middelpunt van ieders aandacht te staan en zullen dit zo veel mogelijk proberen te vermijden.

Als je haar gaat proberen te versieren in het bijzijn van een grote groep mensen, dan zal dit negen van de tien keer falen. Het gaat dan vaak niet om jou of dat ze jou niet leuk vindt, maar ze vindt de situatie of plek waar je het doet gewoon niet prettig.

Denk dus niet dat ze je niet leuk vindt omdat ze je vermijdt nadat je haar hebt geprobeerd te versieren in een grote groep, want het ligt waarschijnlijk niet aan jou. Verlegen vrouwen houden er gewoon niet van.

Versier haar dus nooit als je met een grote groep mensen bent, maar liever als je alleen met elkaar bent of als je met een kleine groep mensen bent, waarvan je weet dat ze zich prettig bij hen zal voelen, zoals haar beste vrienden.

Onthoud dat je haar, vooral in het begin, op haar gemak moet stellen om een kans bij haar te hebben. Je moet even extra je best doen, zodat je je doel kan bereiken.

Truc nr. 8: Neem het initiatief om een gesprek te beginnen

Hoe leuk een verlegen vrouw je ook vindt, ze is en blijft een verlegen vrouw en zal niet snel het gesprek beginnen als ze je leuk vindt. Help haar een beetje en neem het initiatief om een gesprek met haar te beginnen.

Ik weet dat het soms moeilijk kan zijn om iets te vinden om te zeggen. Maak je niet te veel druk; als je het luchtig en netjes houdt, kan er niet veel fout gaan.

Voorbeelden van manieren waarop je het gesprek kan beginnen:

 • Stap op haar af – Wees hierbij niet te al te opdringerig. Lach naar haar, zeg hallo, stel je voor en vraag naar haar naam. Hierna kan je wat simpele vragen stellen.
 • Vraag haar hoe haar dag of week was – Vragen hoe haar dag of week was, is een makkelijke manier om een gesprek te beginnen. Dit is ook een goede manier om aan haar duidelijk te maken dat je geïnteresseerd bent in haar en haar leven.
 • Zoek naar dingen die jullie gemeen hebben – Stel vragen en kom er achter wat jullie gemeen hebben, dan kan je daar een gesprek omheen beginnen. Dit kan een hobby zijn, een gerecht dat jullie lekker vinden, een muziekgenre, etc.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d