Versier een Vrouw door met Haar Te Dansen

Een efficiënte manier om het proces van aanraken bij een vrouw te versnellen is door middel van dansen.

Dansen is een goed alternatief om dat harde geluid te compenseren waardoor mensen elkaar amper kunnen verstaan.

Bovendien is het ook een slimme manier om de vrouw op veel plekken te kunnen aanraken – zonder dat het voor haar handtastelijk overkomt –  en het proces naar de kus te versnellen!

Maar Ik Kan Niet Dansen?

Maar wat nu als ik slecht ben met dansen?

Ik kan je aanraden om eens danslessen te gaan volgen.

Vind je dit echter een stap te ver gaan dan zou je eens goede dansers kunnen observeren en hun danstechnieken proberen te kopiëren.

Je zult niet meteen een goede danser worden, maar je begint uiteindelijk wel feeling en ritme te krijgen.

Wanneer je op een dansvloer staat zie je al snel wie er goed kan dansen en wie niet.

Probeer de bewegingen te kopiëren van de mannen die goed zijn.

Oefen vervolgens thuis enkele maanden met behulp van Youtube filmpjes en je zult  opgegeven moment een dans niveau hebben bereikt waarmee je prima vrouwen kan versieren.

Het gaat er namelijk niet zo zeer om dat je een goede danser bent die even de Moonwalk doet op de dansvloer.

Dat is leuk en trekt je misschien veel bekijks maar het is geen methode om fysiek te kunnen escaleren bij een vrouw op de dansvloer.

Wat je wilt is dat je goed genoeg wordt zodat je kunt profiteren van de voordelen van het aanraken van vrouwen gedurende het dansen.

Bovendien krijg je ritme voor de muziek en dans je gecontroleerd en rustig.

Dit is belangrijk want vrouwen zullen je dansgedrag vaak kopiëren. Je kunt niet met haar schuren als je als een malloot op de dansvloer je lichaamsbewegingen niet onder controle kunt houden.

Dansen In De Praktijk

Je spreekt een leuke vrouw aan en zegt op een gegeven moment “kom we gaan dansen”.

Verlegen vrouwen willen  nog wel eens tegenstribbelen. In dat geval zeg je gewoon “maak je  niet druk, een kort dansje, komop! :)” en loop je aan.

Je wacht niet op haar antwoord af maar pakt haar automatisch vast bij de hand en maakt aanstalten om aan te lopen. Vrouwen willen dat jij de leiding neemt.

In de meeste gevallen zullen vrouwen gewoon met je mee gaan, simpelweg omdat vrouwen dansen geweldig vinden.

Is het je overigens wel eens opgevallen hoeveel mannen het geweldig vinden om met hun kruis tegen de kont van een vrouw aan te schuren?

Alsof ze de vrouw staan te droogneuken op de dansvloer.

Misschien wil je dat ook wel doen op dat moment. Wacht daar nog even mee. Het komt over alsof je jaren geen seks meer hebt gehad en je letterlijk staat te wachten tot je haar kan bespringen.

In plaats daarvan ga je tegenover haar staan en kijk je haar intens in de ogen aan terwijl je met haar danst.

Raak haar heupen met je handen met tussenpauzes aan. Na een minuutje of twee kan je dichterbij haar gaan staan en je beide handen op haar heup doen.

Vanaf dat moment wil je de afstand tussen jullie verkleinen zodat jullie onderbuik elkaar aanraken wanneer je staat te dansen. Terwijl je de afstand verkleint kijk je haar zwoel in de ogen aan.

Na een seconde of vijf laat je je handen los en doe je een stapje naar achter. Wat je in principe doet is een push-pull spelletje op de dansvloer. Je bouwt de climax op en doet weer een stapje terug.

Je bent haar simpelweg voor voordat ze je überhaupt kan wegduwen.

De vrouw is het gewend dat bijna iedere man tijdens het dansen om haar nek hangt.

Ze zal je beheersing bewonderen  en het cool vinden dat je er van geniet om met haar te dansen.

Het Moment van De Kus

Een andere methode is om je hand  opgegeven moment uit te steken tijdens het dansen.

Wanneer ze hem aanpakt dan draai je haar een rondje en leg je haar handen vervolgens op je borst of om jouw nek.

Dit noemt men ook wel de ‘spin handshake’.

Op internet zijn er goede video-voorbeelden over te vinden. Dit is een effectieve manier om meteen fysiek en intiem met haar te zijn.

Opgegeven moment benader je het punt waarop jullie hoofden elkaar aanraken.

Je wilt dat de zijkant van je gezicht die van haar aanraakt. Je voelt haar warmte en merkt dat ze haar hoofd niet wegtrekt wanneer jullie lippen elkaar bijna kruisen.

Sommige vrouwen beginnen dan zelfs al met zoenen omdat ze er op dat moment intens naar verlangen.

Anderen spelen wat meer hard2get. Schrik daar niet van en neem even wat afstand en blijf gewoon verder met haar dansen en herhaal na een paar minuten weer het proces.

Op een gegeven moment zal ze ‘breken’ en verlangen naar je kus. Zolang ze niet van je wegloopt tijdens het dansen weet je dat ze het doet om jou te plagen.

3 Reacties op "Versier een Vrouw door met Haar Te Dansen"

 1. ton

  says:

  Ik dans al 5 jaar en wat hier staat heb ik ook allemaal meegemaakt.
  body contact ontstaat van zelf, dan is het natuurlijk. Geef je zelf wat tijd en dan komt het wel. Je eigen zelf beheersing is essentieel, daarvallen ze onbewust voor. Sttat ook in een hoofdstuk van masterflirt.
  Als de man zijnde moet je zorgen dat je een paar moves heel goed kent en de dame heel goed stuurt met overtuiging van het resultaat. De dames lezen veel meer als de heren body language en volgen van nature zolang jij geen twijfel hebt en aangezien jij de leidingevende bent. Hoef je ook nooit te twijfelen. Jij bepaalt of er een linker draai of rechterdraai komt. Links is goed en rechts ook, kortom nooit fout! Kortom dame kan dan ook niet fout.
  Nooit verbaal kritiek geven aan een dame tijdens dansen. Er zijn alleen maar verbeter punten. Als een move fout gaat , gewoon nog een keer doen met specifieke sturing waar fout ging. En altijd vriendelijk blijven lachen. Trouwens dat heb ik van de dames ook overgenomen.
  danslessen nemen is ook gewoon leuk en je doet elk nivo totdat je het goed kent. En je valt gewoon in bij andere les groepen, vaak heren tekort en dan ken jij het al.
  De dames weten je dan echt te vinden en al hun charmes worden in de strijd gegooid.
  Ik heb het mee gemaakt. Als je ze dan op feestjes tegenkomt heb je genoeg kueze om te dansen. Alle voordelen, waar zij de moeite voor hebben gedaan. Waarom moeilijk als makkelijk ken. Hhhhaaaa

 2. Kees

  says:

  Hallo met Kees ik dans graag maar het is lang geleden
  Maar een lanzame dans of de polonaise lukt me nog wel
  Groeten van Kees

  • Kees

   says:

   Hallo met Kees ik wilde aan een vrouw vragen om met me te dansen met me
   Maar ik krijg geen reactie stuur maar een berichtje naar mij

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *