5 Manieren om Vrouwen te Versieren via App

Al sinds de tijden van MSN zijn zowel mannen als vertrouwen massaal bezig met digitaal flirten. En dat is niet zo gek ook, want we kunnen iemand met meer zelfvertrouwen benaderen, communiceren met slechts één emoji, of een paar van hun foto’s tegelijk liken om hun aandacht te trekken. En dat allemaal vanuit het comfort van je luie stoel, vanuit je bed of tijdens een tramrit. Kortom: waar je ook bent!

Tegenwoordig gaat digitaal versieren voornamelijk over de sociale media, met vele verschillende platforms en mogelijkheden om een nieuwe vlam te ontmoeten. Een van de meest voorkomende en gemakkelijkste media is WhatsApp. Het biedt je alle mogelijkheden om direct contact te hebben en de vrouw die je op het oog hebt te versieren. In dit artikel hebben we de beste tips op een rijtje gezet om dit met plezier en een hoge kans van slagen te doen. Hier vind je alleen concrete tips die je onmiddellijk kunt toepassen. Lees dus snel verder!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1 : De juiste mindset voor flirten

Net zoals bij in het echt flirten, is het belangrijk dat je tijdens digitaal versieren ervoor zorgt dat je het ziet als een spel. De beste manier van flirten, zowel in het echt als op WhatsApp, is door de zorgen te laten varen en er vooral plezier in te hebben. Met wie je ook praat, of je nu een nummer hebt gefixt via Tinder of een contact hebt gescoord van iemand op het werk die je al een tijdje op het oog hebt, het is belangrijk dat je een positieve houding aanneemt.

De sleutel tot succes bij het flirten is dat je een mindset of mentaliteit toepast die simpelweg niet kan verliezen! Betekent dit dat je elke keer succesvol zult zijn? Nee. Maar jouw positieve houding zorgt ervoor dat je begrijpt wat niet werkte, dit kan analyseren en vervolgens je stijl dienovereenkomstig kan aanpassen. Het houdt in dat je jezelf leert te vertrouwen en begrijpt dat jij op zichzelf al een succes bent zonder dat je daar iemand voor nodig hebt.

Ja, het kan tijd kosten om het flirtspel onder de knie te krijgen. Het is niet altijd grappig en misschien zal het soms je zelfvertrouwen schaden of een gekwetst gevoel opwekken. Maar flirten hoeft helemaal geen serieus proces te zijn wanneer je snapt dat je het voor je plezier doet en jij sterk in je schoenen kan staan.

Het is dus belangrijk om te onthouden dat flirten gaat over het hebben van de juiste houding en ervoor te zorgen dat je in jezelf gelooft. Je zult moeten leren omgaan met eventuele angst voor afwijzing, anders zul je niet genieten van de zoete smaak van succes! Bovendien kan het kweken van zelfvertrouwen ertoe leiden dat je je helemaal niet iemand anders hoeft voor te doen en gewoon je intuïtie het werk kan laten doen.

Het ontwikkelen van een positieve houding en een echt geloof in jezelf, doe je door te leren om je negatieve gedachten te transformeren. Concentreer je op het positieve en beschrijf voor jezelf hoe je jouw negatieve zelfbeeld kan omtoveren tot iets veel beters. Als je dit proces wilt versnellen, probeer dan dagelijks jouw gedachten op te schrijven, het negatieve onder ogen te zien en de focus te verleggen op al het positieve.

Het is dus tijd om een betere zelf te leren kennen en deze te laten stralen tijdens jouw flirtervaringen. Het doen van een dagelijkse realiteitscheck zal bevestigen dat al de negatieve bagage die je onnodig met je mee draagt, helemaal niet zo zwaar hoeft te zijn. Laat je niet leiden door angst en zie het juist als een uitdaging om jouw obstakels te overbruggen en jezelf te overtreffen!

Met andere woorden, de mannen met veel (versier-)succes in hun leven genieten van de strijd om een beter persoon te worden en realiseren dat ze eerst verbinding met zichzelf moeten vinden om deze positiviteit vervolgens uit te stralen. Leg jouw focus op persoonlijke groei en deprogrammeer alles wat je belemmert om je hogere zelf te bereiken. Op dat moment zullen zelfs jouw diepste verlangens op jouw pad terecht komen, zonder dat je daar proactief voor werkt. Dat is wat het volgen van jouw intuïtie voor jou kan doen! Tot zover je houding. Denk er eens over na.

“Wees er klaar voor om jezelf onder ogen te zien en een betere jij op te roepen!”

Tip 2: Begrijp dat er niets mis is met afgewezen worden

Niemand is geheel immuun tegen afwijzing, maar als je tip 1 in je oren weet te knopen, dan zal angst voor afwijzing veel gemakkelijker te vermijden zijn. Wanneer het aankomt op vrouwen versieren via WhatsApp, houd er dan rekening mee dat als een vrouw niet direct reageert, dat niet automatisch betekent dat ze niet geïnteresseerd is. Als ze één van jouw grappen niet snapt, is daar niets mis mee. En als je geblokkeerd bent, zul je daardoor niet sterven.

”Om de twee minuten naar je smartphone staren om haar reactie te checken, past niet bij een positieve houding om vrouwen te versieren via de app.”

De één voelt afwijzing sterker dan de ander, en de gevoeligheid voor afwijzing kan worden veroorzaakt en versterkt door eerdere ervaringen met afwijzing. Waar het ook door komt, zie dit niet als een excuus en begin met verschillende manieren om jezelf over de angst voor afwijzing heen te zetten.

Dus hoe pak je jezelf weer op nadat je bent afgewezen? Ten eerste: sta jezelf toe om te voelen in plaats van alle emoties die gepaard gaan met afwijzing te onderdrukken. Door jouw gevoelens toe te laten en ze te verwerken, kun je negatieve emoties identificeren en ervoor zorgen dat je ze niet meer op gaat kroppen. Hoe kan je immers iemand anders versieren als je jezelf niet hoog in het vaandel hebt staan?

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 3: Maak gebruik van essentiële gesprekstechnieken

Net zoals in het echt, moet je er tijdens het flirten op WhatsApp voor zorgen dat je op de hoogte bent van enkele vitale gesprekstechnieken. Hierdoor wordt het digitaal versieren een stuk vloeiender en succesvoller. In deze tip bekijken we een handvol van de belangrijkste aspecten die je in ieder geval moet toepassen.

Om te beginnen: wees creatief. Wanneer je de telefoon tevoorschijn haalt, moet je proberen haar interesse te wekken. Maak je flirt aan het lachen, begin met een korte, grappige uitspraak of verwijs naar iets dat te maken heeft met haar, zoals iets dat jij of jullie onlangs hebben meegemaakt of iets van haar profielfoto. Kortom: maak een slimme observatie. Daar zal je crush zeker op reageren!

Eén van de beste manieren om een gesprek gaande te houden, is het stellen van open vragen. Hierop kan de ander niet zomaar reageren met een ja of nee, en dit is dus een geweldige manier om jouw interesse in haar te tonen. Jouw open vragen hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Hou het simpel, bijvoorbeeld door te vragen naar iets dat tijdens de dag of week van jouw flirt is gebeurd, zoals hoe het weekend was verlopen, of hoe ze haar dagtrip naar Lutjebroek (of elke andere plaats) heeft ervaren.

Wees origineel en interessant, ook als je vragen stelt. Hier zijn enkele voorbeelden: ”Waarvan droom je om het te bereiken?”; ”Hoe ziet een typische ochtend er voor jou uit?”; ”Wat is iets dat je nooit meer zult doen?”; ”Waar ben je het meest trots op?”; ”Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?”; ”Wat is het meest spontane dat je de laatste tijd hebt gedaan?”; ”Hoe zou je willen dat iemand je omschrijft?”; ”Wat is het beste dat je ooit is overkomen?”; ”Wat is het meest verrassende aan jou?”. Dergelijke vragen zorgen ervoor dat je elkaar over en weer beter kunt leren kennen!

Een ander goed detail om toe te voegen aan jouw gesprekstechnieken, is regelmatig haar naam laten vallen. Op die manier laat je zien dat je aan haar denkt en het is menseigen om het prettig te vinden wanneer onze naam wordt geroepen! Je hoeft haar naam ook weer niet in elk berichtje te gebruiken, want dat zal al snel raar lijken, maar als je het hier en daar een paar keer zegt, kan je haar vlijen en geef je aan dat je in haar geïnteresseerd bent.

Op een bepaald moment kun je ook overwegen om de gespreksstof meer sensueel te maken. Op die manier zorg je er met een suggestieve opmerking voor dat ze meer van je wil. Houd er wel rekening mee dat je ook weer niet te sterk en seksueel over moet komen en het subtiel moet houden door op haar verbeelding in te spelen. Laat haar weten dat je geïnteresseerd in haar bent zonder al te direct te zijn. Maak een compliment over haar uiterlijk, zeg dat je aan haar denkt of over haar gedroomd hebt, vermeld terloops dat je uit de doucht komt of nodig haar uit voor het drinken van een glaasje wijn!

Tip 4: Creëer een solide basis met een doel

Veel mannen die vrouwen willen versieren, vergeten dit belangrijke element en vragen zich uiteindelijk af waarom een vrouw toch niet geïnteresseerd is. Ze denken dat het feit dat ze een telefoonnummer hebben gescoord het ultieme bewijs is dat ze geïnteresseerd is. Zorg ervoor dat ze enthousiast is en er geen spijt van krijgt dat ze jou haar telefoonnummer heeft gegeven.

Het is dus een goed idee om haar aan dit enthousiasme te herinneren wanneer je haar een bericht stuurt op WhatsApp. Er zijn talloze manieren om dit te doen. Er is niets mis met koetjes en kalfjes, elkaar leren kennen en filosofische flirtpartijtjes uitwisselen op WhatsApp, maar probeer er wel een soort doel aan te koppelen, zoals een afspraakje.

Het mooie aan WhatsApp is dat we wel degelijk een diepe connectie kunnen aangaan, door het versturen van foto’s, voice clips, emoji’s en alle andere soorten media. Dit kun je trouwens doen in elk stadium van het flirten, of je iemand nou pas aan het leren kennen bent of al langer in contact met elkaar bent.

Eindeloos met elkaar chatten kan natuurlijk hartstikke leuk zijn, maar nogmaals: zorg er wel voor dat je ergens naartoe werkt. Nodig haar uit voor een date, doe iets speciaals samen en leer elkaar kennen in het echt. Probeer trouwens ook aan te voelen dat er heel veel vrouwen zijn die eigenlijk helemaal geen zin hebben in lange tirades op WhatsApp. De sleutel is om haar dus ook weer niet te overstelpen met ontelbare boodschappen.

Wees dus geen veeleisend ventje en vermijd bovenal het sturen van nutteloze berichten en vragen als ze niet direct reageert. Dit is een enorme afknapper en resulteert dat je jouw onzekerheden laat overkomen. Onthoud dat je niet alles in de hand kunt hebben, dus als iemand niet reageert op jouw berichten, dan is dat haar besluit en is het niet aan jou om opdringerig te zijn.

Versieren op de app hoeft helemaal niet lang te duren, zolang je ervoor zorgt dat je jouw flirt in het echt kan ontmoeten. Direct contact is natuurlijk een veel betere manier om te genieten van een vrouw! Dus bedenk iets leuks om samen te doen en nodig haar uit om elkaar beter te leren kennen op een echte date.

Tip 5: Wees subtiel

Als je het gevoel hebt dat je strategischer wilt zijn tijdens het versieren op de app, dan is subtiliteit waarschijnlijk een aspect dat je aan jouw repertoire moet toevoegen. Een subtiele aanpak houdt in dat je niet overboord moet gaan en niet te hard je best doet om een goede indruk te proberen te maken. Sterker nog, het missen van een gezonde dosis subtiliteit kan er zelfs toe leiden dat een vrouw juist wat afstand van je zal nemen!

Speel het cool en wacht soms tot je flirt eerst met je chat. Probeer niet te hard om grappig te zijn of teveel jouw liefde te overtuigen. Je hoeft ook niet altijd direct te reageren en constant aan je telefoon gekluisterd te zijn. Onthoud dat flirten via de app niet veel verschilt van het echte leven, wat betekent dat je ontspannen moet blijven als je een succesvolle flirt wilt zijn.

”Door subtiel te zijn, kun je jouw gevoelens en bedoelingen stilzwijgend overbrengen, terwijl je ook iets te raden overlaat voor de ander.”

Verschuif je aandacht naar iets anders, zodat je ook weer niet hoteldebotel overkomt. Nadat je haar een beetje aandacht hebt gegeven, neem je een korte pauze van het sturen van berichten of diepgaande onderwerpen en probeer je zelfs een tijdje helemaal niet te flirten. Hoewel het misschien lijkt alsof je gemengde signalen stuurt, kan het haar juist intrigeren, zodat ze meer bereid is om opnieuw contact met je op te nemen! Dit wordt ook wel de push-pullmethode van flirten en aantrekkingskracht genoemd en is zeker een interessant aspect om verder te onderzoeken.

Tot slot

We hopen dat deze tips jou een beter idee geven van hoe je WhatsApp kunt gebruiken om jouw crush te versieren. Neem de tijd, ontspan en heb vooral plezier. En het allerbelangrijkste: blijf jezelf! Authenticiteit leidt tot een hoog gevoel van eigenwaarde en gezonde relaties. Onderschat dus nooit de kracht van authentieke teksten. Veel succes!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d