web analytics

Wat Willen Vrouwen in Bed? Ontdek de 5 Geheimen voor Betere Seks

Vrouw die man zoent in bedMannen zijn vaak geïnteresseerd in wat vrouwen willen in bed. Ik denk dat er meerdere dingen zijn die ze willen.

Wij leren je vrouwen versieren, maar dit artikel zal meer gefocust zijn op vrouwen verleiden en hoe je ze kunt opwinden in bed.

In dit artikel ga ik deze punten bespreken. Ik zal ze onderverdelen in:

 1. Haar rustig opwinden,
 2. Anticipatie creëren,
 3. Dominantie,
 4. Het stimuleren van fantasie en haar zintuigen
 5. Sexy ‘Dirty Talk’

Laten we beginnen…

#1 Haar Rustig Opwinden

Voor mannen is opgewonden raken net zoiets als een aan/uit knop.

Het is behoorlijk simpel: we zien een mooie vrouw, raken opgewonden en willen eigenlijk direct seks met haar. Dit gebeurt allemaal in enkele seconden.

Dit gebeurt zelfs onbewust. Ben je wel eens opgewonden geworden doordat je enkele minuten ervoor bijvoorbeeld een reclamebord had gezien van een mooie vrouw, zonder dat je bewust naar de vrouw aan het kijken was?

Voor vrouwen is dit heel anders. Voor hen is het meer een volumeknop die rustig opengedraaid moet worden.

Dit betekent dat het voor vrouwen wat complexer is. Als een vrouw namelijk een aantrekkelijk man ziet, wordt ze zelden onmiddellijk opgewonden.

De eerste gedachte die ze heeft is meer iets van: “Ik ben nieuwsgierig, wie is die man?”

Dus hoe krijg je vrouwen opgewonden in de slaapkamer en wat willen vrouwen in bed?

Allereerst, als je een vrouw opgewonden wilt maken begin dan eerst heel langzaam. Zoen haar nek, streel haar buik, schouders, rug, benen etc. Werk om haar borsten en vagina heen, zodat je haar gek maakt!

Ook het ruiken bij haar nek, er zachtjes in bijten en zachtjes aan haar haar trekken gaan ervoor zorgen dat ze zich super opgewonden gaat voelen.

Als je dat lang genoeg volhoudt zal ze dingen gaan denken als: “Wat is er aan de hand, wil hij geen seks met me of zo?” of “Ga nou alsjeblieft verder want ik houd het niet meer.”

#2 Anticipatie creëren

Wat vrouwen willen in bed is ook wel te omschrijven als anticipatie. Hoe langer je namelijk de tijd neemt om haar op te winden, hoe beter.

Blijf de spanning opbouwen door  net niet haar tepels en vagina aan te raken. Dit is de anticipatie: het opwinden van een vrouw maar het (nog) niet geven van wat ze eigenlijk echt wil…

Waarom houden vrouwen van anticipatie?

Vrouwen zijn altijd erg benieuwd naar wat komen gaat. Ze vinden het bijvoorbeeld spannend als je ze blinddoekt of dat je even stopt met haar te stimuleren waardoor ze nog meer anticipatie kan voelen.

#3 Dominantie

Wat vrouwen willen in bed is niet alleen anticipatie maar ook dominantie. Dit is een man die dominant is en dus continu de leiding neemt in bed.

Hij vertelt haar precies wat ze moet doen en de vrouw vindt het dan ook vaak goed om de ‘submissive’ rol in te nemen.

Je zult ook merken dat vrouwen minder snel seks initiëren. Het is namelijk bijna altijd de man die zijn intenties laat zien. Als ze tot je aangetrokken is en zich veilig voelt zal ze je volgen.

Je kunt je dominantie laten zien door (zachtjes) aan haar haar te trekken, te bijten in haar nek, haar fysiek te verplaatsen in het standje dat jij wilt, te zeggen wat ze moet doen etc.

Aan het haar trekken en nekbijten triggert haar instinct, omdat net zoals bij honden het mannetje tijdens de seks vaak in de nek bijt van het vrouwtje, waardoor het vrouwtje ‘bevriest’ en op dezelfde plek blijft staan totdat het mannetje is klaargekomen.

Ik denk dat vrouwen dezelfde mechanismes hebben. Wat vrouwen willen in bed is dus ook dat jij de touwtjes in handen hebt.

#4 Het Stimuleren Van Haar Fantasie En Haar Zintuigen

Met het stimuleren van haar fantasie bedoel ik: vertellen wat je met haar wilt gaan doen, alleen doe je dit nog niet…

Je kunt haar bijvoorbeeld vertellen dat je haar tegen de muur wilt duwen, met haar wilt zoenen en daarna haar hele lichaam wilt zoenen, dertig minuten lang.

Hierdoor zal ze beginnen met fantaseren, maar ondertussen geef je haar nog niet die ervaring.

Met het stimuleren van al haar zintuigen bedoel ik haar strelen, aan haar ruiken, sexy praten, haar voeden met slagroom, chocoladesaus, aardbeien etc.

Een andere goede techniek is ademen in haar oren alsof jullie al seks hebben.

Je wilt eigenlijk een sfeer creëren waarin jullie al seks zouden kunnen hebben, terwijl de kleren nog aan zijn. Dit is onweerstaanbaar voor vrouwen en ze zullen verder verleid willen worden omdat ze zich simpelweg niet meer kunnen inhouden.

#5 Sexy Dirty Talk

Dit kan een lastige zijn. Wat vrouwen willen in bed is niet een ‘opgewonden gast’ die al met dirty talk begint terwijl ze nog niet opgewonden zijn.

Je wilt haar eerst zoenen, aanraken etc. voordat je daar echt mee begint.

Wanneer ze opgewonden raakt kun je dingen zeggen als: “Je bent een lief meisje, maar we weten allebei dat je ook een stoute kant hebt.”

In onze nieuwsbrief vertellen wij jou hoe je vrouwen kunt verleiden vanaf het eerste oogcontact tot aan de slaapkamer. Wij hebben jarenlang met vallen en opstaan vrouwen ontmoet overal waar je het maar kan bedenken.

We delen een aantal van onze beste dating geheimen in de gratis versiertips nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je tevens DIRECT ons gratis eBoek “De Geheimen Van Het Versieren”.

Schrijf je dus nu hier in: Onze Beste Dating Geheimen + GRATIS eBoek Download

Schrijf hieronder een reactie over wat vrouwen willen in bed volgens jou!

5 Reacties op "Wat Willen Vrouwen in Bed? Ontdek de 5 Geheimen voor Betere Seks"

 1. maverick zegt:

  ben 23 jaar en heb nog nooit (eerlijk waar) nog nooit een vriendin gehad. Ik had wel meisjes die op mij verliefd waren, maar door mijn pure onzekerheid wist ik nooit wat ik moest doen. Zelfs al was ik verliefd op een meisje, dan ook wist ik niet wat ik moest doen. hopelijk vind ik via deze weg wat meer informatie om mijn leven een nieuwe glans te geven.

  Grtn

  M.

 2. Quasimodo zegt:

  Zij vroeg mij zonet naar het kussen.

 3. herpelinck patrick zegt:

  Ja ik ben een man van 54 en twee jaar single. Ben verrast dat het niet zo gemakkelijk is om een nieuwe relatie te hebben. Had dat verkeerd voor. Er is toch veel veranderd in de maatschappij na 23 jaar huwelijk. Ja we hadden geen kinderen dus weet je als man niet goed hoe de jonge gasten omgaan met elkaar. Vooral als je vrouw daar niet veel van vertelt.

 4. Erik zegt:

  Je moet gewoon haar verlangens en gevoelens centraal stellen. Zorg voor een romantische omgeving waar jullie niet gestoord kunnen worden zeg iets liefs tegen haar en let vooral op haar ogen want daarin zie je of op prijs gesteld wordt. Ga nooit direct op je doel af, want de sfeermoet ontspannen zijn. Aan de eerste kus voel je al dat intimiteit op prijsstelt, streelt haar haar. Kus naar nogmaals en dan langer en laat je hand dwalen over haar borsten..heel even en teder niet ruw…Vraag haar of ze vanavond van jou wil zijn..maar wacht het antwoord niet af en schuif je hand onder haar bloes of trui.. Doe alles heel langzaam neem af en toe een pauze..ze zal vanzelf door haar lichaam reageren..de rest gaat vanzelf..ook als je samen naakt bent..beperk het eerst tot kussen..haar tepeltjes haar buik..als je voelt dat ze opgewonden raakt, laat haar dan op jouw komen..de favoriete houding van de meeste vrouwen en op dat moment neemt ze de leiding over..

 5. jan diederik zegt:

  Suck a dick

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *