Wees Niet Bang Om Te Falen

Een man praat met een vrouw.Het is een onderwerp wat ik vaak aankaart, maar het is een belangrijk onderwerp. Ieder weekend zie ik het namelijk weer. Mannen die maar al te graag vrouwen willen versieren, maar bang zijn voor afwijzing.

Dit is helemaal nergens voor nodig! Het is helemaal niet nodig om bang te zijn.

Het is juist de angst die je hebt die er voor zorgt dat je moeite hebt met het vrouwen versieren.

Het maakt je ook nog eens erg onzeker!

Lees in dit artikel waarom je niet bang hoeft te zijn, en hoe je er voor kunt zorgen dat je van je angst af komt.

Bang zijn is nergens voor nodig!

Jij wilt toch een meester in het versieren van vrouwen worden? Dan  moet je risico’s durven nemen. Je moet het aandurven om af en toe afgewezen te worden. Dat is helemaal niet erg, want iedereen wordt wel eens afgewezen. De reden kan zijn dat een vrouw bijvoorbeeld al een vriend heeft, of op dit moment gewoon niet op zoek is naar een vriend. Ook kan het zo zijn dat ze eens lekker met haar vriendinnen op een stapavondje is, en daar geen gedoe van mannen bij wil hebben.

Ben jij bang dat je afgewezen wordt door vrouwen?

Wees alsjeblieft niet bang!

Ik weet dat het in het begin moeilijk is om er om te lachen, maar je leert na verloop van tijd je er echt niks meer van aan te trekken. Als ik nu afgewezen word door een vrouw, hebben ik en mijn vrienden er achteraf de grootste lol over.

Maak er dus een grap van!

Later kun je er altijd zo leuk over praten. “Weet je nog die ene keer…?”

Om er voor te zorgen dat je het niet erg gaat vinden om afgewezen te worden, moet je juist veel vrouwen aanspreken. Als je maar één vrouw aanspreekt op een avond, en je wordt afgewezen, is daardoor meteen heel je avond ‘verpest’. Je bent door de enige vrouw die je hebt aangesproken, afgewezen!

Veel vrouwen aanspreken

Stel, in plaats van die ene vrouw, spreek je daarna nog tien andere vrouwen aan. Hoe groot is de kans dat je door al die andere vrouwen wordt afgewezen? Nihil!

Spreek dus op een avond zoveel mogelijk vrouwen aan. Als je er twintig op een avond aanspreekt, is er altijd wel een zeer leuke vrouw, waar je het nummer van kunt scoren, of met haar het bed in kan belanden.

Ben je afgewezen door de eerste vrouw die je aanspreekt? Die ben je al weer zo vergeten als je veel meer andere vrouwen aanspreekt, en waar je wel een connectie mee hebt!

Ga dus vanavond eens op stap, en spreek alle vrouwen aan die je maar kunt vinden!

Wees absoluut niet bang voor afwijzing!

Wil je nou weten hoe je de kans kunt verkleinen om afgewezen te worden? Wil je weten hoe je veel vrouwen kunt versieren?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *