web analytics

Ben Jij de Dominante Man of Word je Gedomineerd?

De dominante man zet de toon in een relatie. Hij bepaalt wanneer de liefde wordt bedreven en in welke intensiteit.

Mijn vraag aan jou is, denk eens terug aan de laatste vrouw die je hebt gedate. Was jij leidinggevend en had je de touwtjes in handen of bepaalde zij uiteindelijk wanneer jullie stapje een verder gingen?

Als je het niet antwoord hier niet op weet, dan is de kans groot dat de dame in kwestie bepaalde wat er gebeurde. Als jij niet krijgt wat je wilt in een relatie, dan word je gedomineerd. Als jij wanhopig snakt naar een whatsappje of smsje van haar, dan word je gedomineerd. Als jij je vaak afvraagt wat ze op dit moment aan het doen is, terwijl ze niet bij je is, dan word je gedomineerd.

Maar als jij haar op jou liet wachten, dan ben jij de dominante man. Als zij snakt naar jou smsjes of veel investeert om maar bij jou te kunnen zijn, dan ben jij diegene die de touwtjes in handen heeft. Als jij de vrouw voor een keuze hebt gesteld en  daarbij niet de angst hebt dat je haar nooit meer gaat zien, dan ben je op de goede weg!

Er is geen gelijke rolverdeling in een relatie. Of jij zet de toon voor de vrouw of zij zal het (onbewust) doen.  Er is nu eenmaal een persoon die uiteindelijk de controle heeft en krijgt wat hij of zij wilt. De andere heeft geen enkele controle en heeft daar uiteindelijk vrede mee. Wie ben jij?

Herinner jezelf die keer dat je net begon met vrouwen versieren, het enigszins goed ging, maar je uiteindelijk toch het onderspit moest delven? Het komt omdat je vergat jezelf onafhankelijk op te stellen toen ze interesse in je begon te tonen.

Leidt De Vrouw!

Onthoud dat een vrouw geleid wilt worden. Het is jouw taak om haar dat te geven!

Soms heb ik gewoon medelijden met een vrouw, ze ontmoet een man die doet alsof hij weet wat hij wilt in het leven en niet wanhopig op zoek is de eerste beste dame die hij tegen het lijf loopt. Nee hij zoekt een connectie die dieper gaat dan een oppervlakkig gesprek. Hij handelt niet vanuit schaarste.

De vrouw is blij dat ze iemand ontmoet die aantrekkelijk is en doelen heeft in zijn leven.  Vervolgens hebben ze seks en behandeld de man haar meteen alsof het zijn vriendin is. Hij belt haar constant op en spreekt irritante voicemailberichtjes in wanneer ze niet opneemt. Wat een teleurstelling voor haar, aangezien ze gedomineerd wilde worden door een man die niet wanhopig is.

Stel Jezelf Onafhankelijk Op

De meeste vrouwen willen gewoon gelukkig zijn in hun leven en zijn op zoek naar een man die haar alle drama kan geven in haar leven, zodat ze het gevoel heeft dat ze leeft en bij hem kan uithuilen wanneer dat nodig is.

Onthoud dat vrouwen dominant worden wanneer de man haar niet waardig is. Wanneer jij niet een dominante  man wilt  zijn, dan zullen de rollen automatisch worden omgedraaid en zit je vast aan haar eisen en regels. De kans is groot dat ze uiteindelijk vreemdgaat omdat ze zo verlangt naar iets wat jij haar niet kunt geven.

Voorkom dat je hier in trapt. Zorg dat je jezelf onafhankelijker opstelt dan zij dat doet. Geef er minder om dan zij dat doet. Houd in de eerste fase van daten je gevoelens voor haar voor je tot zij zich openstelt, maar wees wel leidend. 

Vrouwen smeken om een dominante man.  Dit is altijd zo geweest (oertijd -> Alfa man) en zal , zolang er mannen zijn, altijd zo blijven.

Helaas zijn er maar weinig mannen die de zich in een relatie dominant kunnen opstellen en de weg durven uit te stippelen..  Ze vertonen heel even dominant gedrag maar vallen uiteindelijk weer in hun oude patroon waarin ze de macht uit handen geven.

Stop met het uiten van onderdanig gedrag maar ga leven als een onafhankelijke man!

5 Reacties op "Ben Jij de Dominante Man of Word je Gedomineerd?"

 1. ghettostar

  zegt:

  dammmm!! wijsheid gesproke gespitt matiee !!! ik heb net sociaal zelfvertrouwen aangeschaft , ik zit effe in revalidatie van krachtige trainingen en momenten en ja ik het gemaakt ! ,ik merk dat ik nu realiseer wat voor leven ik heb geleeft .. en wat de gevolgen zijn geworden, dat zijn deze dingen ik heb geen ouders geen famillie gehad , dus ik hunker na teveel overmatig liefde , ik zeg straight real overmatig warm voelen en dit begint te neigen naar wanneer ik een vriendin ga uitkiezen en dit gevoelens hebben zelfvertrouwen zwaar beschadigt ik ben jong generaal ultimed alfa maar nu ,…. dammm .. heb jij een idee hoe ik dit ga winnen ik heb alle boeken van julle het helpt maar niet de doorslag3evende plateau heb ik ik probeer dit in kunst en muziek te uiten en in trainen het tikt wel maar ja is het realiseerbaar om mezelf weer jong generaal te maken kwa character het gaat moeizaam eerlijk gezet gooi je hebt ik bereik het knoopunten quates superingewikkelde genie dingen kom maar

  gr alvast bedankt say peace when you gotta goo !

  • Kyle

   zegt:

   Beste Ghettostar,

   Het belangrijkste dat ik je voor nu kan meegeven is dat je van jezelf leert houden. Accepteer dat het soms wat tegenzit en richt je aandacht op wat je wél hebt bereikt. Besef dat het soms even tegenzit en dat je moeilijke situaties moet doormaken wil je echt beter worden met vrouwen versieren. Dit hoort er nu eenmaal bij, op welk gebied (werk, vrienden, relaties) je ook wilt groeien. Werk hard en ook jij krijgt (en hebt natuurlijk al) resultaten waar je trots op mag zijn. Benadruk ook voor jezelf waar je wel goed in bent. Ook JIJ hebt jouw kwaliteiten. Toon ze!

 2. Brandon

  zegt:

  Dit artikel ademt waarheid. Ik heb inmiddels een prachtige vriendin, en ik merk dat dominant gedrag zoals hier beschreven respect afdwingt. Op basis van verhalen over haar vorige partners kan ik binnen korte tijd afleiden dat ze haar teveel op een voetstuk hadden gezet. Ik heb het idee dat aardig wat mannen de nadruk op dominantie verkeerd interpreteren. Dominantie betekent niet dat je de ander niet hoort of dat je boosheid durft te tonen wanneer je het bijvoorbeeld over iets oneens bent met je partner. Dominantie is mijns inziens meer dat je jezelf als evenwaardig beschouwd als de andere, en dit altijd de hoogste prioriteit geeft. Eén manier waarvan ik heb gemerkt dat het werkt en die op een subtiele manier dominantie uitstraalt is door in de communicatie met haar meer te spreken in de ik-vorm. De toepassing hiervan in het doen van voorstellen, het uiten van kritiek of je wensen laat op een subtiele manier zien dat je je eigen persoonlijkheid respecteert en dat van haar ook verwacht.

 3. Meisje

  zegt:

  Belangrijkste vraag; waar vind je deze mannen ?!

  • Brandon

   zegt:

   Waar niet? Er zijn de afgelopen jaren veel boeken over de kunst van het vrouwen versieren verschenen, en ik durf erop te wedden dat meer dan de helft van de mannen die je tegenkomt (vooral in het uitgaansleven) hier inmiddels het een en ander van weten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *