Wie Is Carlos Xuma en Wat Maakt Hem Speciaal?

Carlos Xuma

Carlos Xuma is bekend geworden vanwege zijn grote succes bij de vrouwen en zijn plotselinge terugval op dat gebied.

Vanaf het begin had hij eigenlijk nooit moeite met vrouwen. Door simpelweg zichzelf te zijn wist hij de vrouwen om zijn vinger te winden en was hij daarmee in staat om het ene succes na het andere te boeken.

Carlos Xuma was zich op dat moment echter niet bewust van de middelen die hij gebruikte om zo succesvol te zijn.

Toentertijd wist hij dus ook niet waardoor het kwam dat hij zoveel succes had bij de vrouwen en andere mannen veel minder.

Carlos Xuma In De Problemen

Vanwege zijn succes bij de vrouwen werd Carlos Xuma zich echter steeds minder bewust van het feit dat dit ook wel eens minder kon worden. Hij veranderde langzaam in een vervelende man die om die reden natuurlijk de vrouwen niet langer op de juiste manier aan wist te spreken.

Zijn succes brokkelde snel af en na een tijdje kreeg hij door dat hij sterk was veranderd en dat dit hem wel eens in de problemen kon gaan brengen. Hij realiseerde zich dat hij een vervelende man was geworden en besloot hier iets aan te gaan doen.

Mister Nice Guy: Carlos Xuma

Van het ene op het andere moment besloot Carlos Xuma zich als de perfecte jongen te gedragen. Hij was geen moment vervelend meer en deed alles wat de vrouwen wilden.

Helaas voor hem bleek dit een tactiek die totaal niet werkte, want zijn succes bij de vrouwen kwam totaal niet terug. Wat hij ook voor ze deed, ze lieten hem links liggen wanneer het er echt op aankwam.

Uiteindelijk was dit de oorzaak van het feit dat Carlos Xuma zich heel goed bewust werd van wat er nodig was om de vrouwen tevreden te stellen en er op die manier voor te zorgen dat hij weer aantrekkelijk zou worden gevonden.

Hij moest geen vervelende klootzak of juiste de ideale schoonzoon zijn, maar hij moest zichzelf gaan zijn.

Carlos Ging Schrijven

Vanaf dat moment is Carlos alles op gaan schrijven wat hij opnieuw leerde om zijn succes bij de vrouwen weer te behalen. Zo ging hij aan de slag met alles wat hij over vrouwen kon leren.

Hij richtte zich op zijn zelfbeeld en zijn zelfvertrouwen en tal van andere zaken. Door zowel een klootzak als de ideale schoonzoon te zijn geweest wist Carlos Xuma vanaf dat moment exact wat de vrouwen in de beide gevallen aantrekkelijk hadden gevonden.

Hij zag het geheel nu als een soort lijn waarop de twee personages de uiteinden vormden. Door in het midden de juiste plaats te kiezen kon hij zichzelf zijn en op die manier weer succes hebben bij de vrouwen.

Dit heeft er toe geleid dat hij volledig overtuigd is geraakt van het feit dat we vooral onszelf moeten zijn. We hoeven niet de klootzak uit te hangen of de ideale schoonzoon te zijn.

Het is volgens Carlos van belang om ons eigen leven interessant te maken en onszelf te zijn.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *