Ontdek de Beste Pick-up-Artist Technieken voor meer Succes

Lees gratis artikelen over de verschillende tips, tricks en technieken die pick up artist gebruiken om moeiteloos de mooiste vrouwen te versieren.

Pick Up Artist Mystery

Zijn Pickup Artists Bullshit? De Beste & Slechtste Trucs

Alles wat je moet weten over pick up artists en hun beroemde technieken. Ontdek de beste tips om jezelf om te toveren tot een meester vrouwenversierder.
Doorgaan naar artikel »

Het Geheim Van Aantrekkingskracht Review – Het “Geheim”

Is het onzin of vertelt Arnoud met ebook echt een geheim. Ontdek in deze review wat een versier expert ervan vindt en of je het boek en pdf moet downloaden
Doorgaan naar artikel »

GespreksNinja Review – Apart Product, Aparte Ervaringen

Gespreksninja van Tim Veninga leert jou door middel van een e-book en video’s alles over hoe je op succesvolle wijze een gesprek met een vrouw kunt voeren en volhouden. Ben jij geïnteresseerd in dit versierproduct, dan is deze Gespreksninja review handig voor jou. Ik geef je mijn ongezouten mening over dit product!
Doorgaan naar artikel »

Pua Movies? 4 Leuke Films Over Vrouwen Versieren

In dit artikel staan 4 films omschreven over vrouwen versieren. Zorg dat je deze films gezien hebt als je een echte pua bent. Check de trailers hier.
Doorgaan naar artikel »

Pua Routines? Ontdek de Beste Pick Up Artist Routines

Wat zijn pua routines? Wat zijn de beste pua routines? Hoe gebruik je pua routines? Alles wordt uitgebreid uitgelegd in dit artikel.
Doorgaan naar artikel »

Dutch Attraction – Pickup Artist Online Community Forum

Dutch Attraction is een online community forum van Nederlandse pickup artists. Ontdek hoe dutchattraction.nl is uitgegroeid in Nederland.
Doorgaan naar artikel »

Wat Is Kino en Hoe Gebruikt Een PUA Kino?

Hoe gebruikt een PUA kino? Kino is een afkorting voor kinestetics en dat betekent in de PUA wereld dat je escaleert bij vrouwen door oplopende aanrakingen.
Doorgaan naar artikel »

Real Social Dynamics Onthult Pickup Geheimen

Real Social Dynamics (RSD) is een amerikaans bedrijf dat advies geeft aan mannen om meer dating succes te behalen en meer vrouwen (snel) op te pikken.
Doorgaan naar artikel »

Keys To The Vip – Entertaining & Leerzaam

In dit artikel leg ik uit wat Keys To The Vip is. Ik zal je filmpjes laten zien van Keys To The Vip en sociale dynamieken uitleggen om vrouwen te versieren.
Doorgaan naar artikel »