Casanova Bootcamp – Samenvatting, Recensie & Video’s

Casanova Bootcamp

Op 30 oktober om 20:30 was de zesde en laatste aflevering van Casanova Bootcamp, uitgezonden op Veronica. Bij de eerste aflevering was Veronica teleurgesteld in de kijkcijfers omdat dit er slechts 120.00 waren. Bij de tweede aflevering is dit gezakt tot 77.000 en bij de derde aflevering zelfs tot 47.000 kijkcijfers.

Volgens de Media Courant ontpopte Casanova Bootcamp zich hiermee tot één van de grootste Veronica-flops van de afgelopen jaren. Jammer… Want ik vermaakte me wel bij deze realityshow. De kijkcijfers zijn in de laatste afleveringen weer bijgetrokken tot 117.000.

Jonathan en ik wisten al een lange tijd dat dit programma zou komen omdat de bedenker van dit programma ons had gecontacteerd om mee te doen als coaches van Casanova Bootcamp.

Toentertijd werd dit programma vanuit een andere invalshoek voorgelegd waardoor wij niet geïnteresseerd waren.

Om die reden hebben we een aantal datingcoaches genoemd die mogelijk wel interesse zouden hebben en hiervan zijn Roderik, Caspar en Tom uiteindelijk gekozen. In dit artikel vertel ik al mijn bevindingen van Casanova Bootcamp.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Ontdek De Grootste Geheimen Over Vrouwen Versieren

In de afgelopen jaren hebben Jonathan en ik duizenden mannen geholpen om meer succes met vrouwen te krijgen. Onze grootste geheimen over versieren, flirten en verleiden (die de meeste mannen NOOIT zullen weten) geven we gratis weg.

Dus wil je zelf ook leren hoe je de vrouwen ontmoet en date die je altijd al had willen hebben? Schrijf je dan NU in op de volgende pagina en ontvang direct gratis versiertips plus ons gratis eBoek “De Geheimen Van Het Versieren”:

Onze Beste Versier Geheimen + GRATIS eBoek Download

Wie Zijn De Kandidaten Van Casanova Bootcamp?

Casanova bootcamp deelnemersIn de eerste aflevering van Casanova Bootcamp werden de kandidaten geïntroduceerd.

Tim (21 jaar – links op de foto) vertelt dat hij nog nooit een vrouw heeft gezoend. Reden hiervoor is volgens hem dat hij te bang is om vrouwen aan te spreken.

Ook is zijn othodoxe achtergrond een nadeel, omdat daarbij het idee van vrouwen versieren niet bepaald wordt aangemoedigd.

Thomas (26 jaar – midden op de foto) blijkt slechte ervaringen te hebben gehad met zijn ex. Deze trof hij namelijk aan in bed met een andere jongen. Hier heeft zijn zelfvertrouwen een flinke klap van opgelopen.

Thom (25 jaar – rechts op de foto) wordt de ‘klassieke’ nerd genoemd. Hij is iemand die zich van te voren al alle doemscenario’s voorstelt voordat hij ook maar een vrouw aanspreekt.

Na de introducties van de drie kandidaten gaan ze met de auto naar de villa, die de “Villa Casa Nova” (zie hier foto’s) wordt genoemd. Hier ontmoeten ze direct Tess Milne.

Hieronder staan (kort) de verhalen van de kandidaten die meededen aan Casanova Bootcamp.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qvbwUfx-85c[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Xh-10Hk-H50[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ncLPofrjxZQ[/youtube]

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Wie Zijn De Casanova Bootcamp Coaches Precies?

Casanova Bootcamp coachesDe coaches stellen zich voor in aflevering 1.

Roderik Kelderman is de hele wereld over gereisd om te leren van de beste datingcoaches. Ook is hij gespecialiseerd in NLP.

Caspar van Lissa werd voorgesteld als een populaire man, die tevens afgestudeerd is als sociaal psycholoog (net als ik).

Tot slot werd over Tom Gorny gezegd dat hij al duizenden mannen geholpen heeft om meer zelfvertrouwen te krijgen en hij geeft les op universiteiten (volgens mij over het onderwerp leiderschap).

Mijn Mening Over Aflevering 1

Ik heb een aantal op- en aanmerkingen over de eerste aflevering. Allereerst vond ik de ‘peptalks’ erg goed. Het was duidelijk dat de coaches allemaal een andere strategie hadden.

Maar waar het naar mijn idee beter kon is dat de kandidaten ook specifieke tips kregen over hun lichaamstaal, stemgeluid, oogcontact en woord-voor-woord zinnen om te gebruiken.

Alleen Roderik zag ik dat doen. Zijn kandidaat presteerde ook het beste. Waarom denk ik dat er meer specifieke tips moeten worden gegeven?

Nou, een beginner heeft al zoveel angst om vrouwen aan te spreken, dat hij daardoor een groot gedeelte van zijn cognitieve capaciteit niet kan gebruiken. Hierdoor weet hij niet wat hij moet zeggen en vallen er onnodig stiltes.

Om dat op te lossen, zou je deze kandidaat woord-voor-woord zinnen moeten geven. Uiteraard ga je niet alles tot in detail bespreken. Een voorbeeld is dat een vrouw aan Thomas vroeg: “Waar kom je vandaan?” En dat hij antwoordde: “Doe maar een gok.” Ik ken Roderik persoonlijk en ik weet wel zeker dat hij hem dit geleerd heeft. Dit creëert een uitdaging in plaats van dat je heel saai zegt: “Amsterdam, en waar kom jij vandaan?”

Doordat je met specifieke tips meer en sneller succes behaalt gaat je zelfvertrouwen vanzelf omhoog, en nog snel ook. Daarna wordt het tijd om de technieken af te bouwen. Naar mijn idee is dat een betere strategie. Als je geen zelfvertrouwen hebt, werkt de zin ‘heb zelfvertrouwen’ nou eenmaal niet. Je moet deze persoon de specifieke methodes geven om dat te verwezenlijken.

Het is ook overigens zo (en dat weet ik wel zeker) dat Caspar (rechts op de foto), Roderik (midden op de foto) en Tom (links op de foto) allemaal zelf begonnen zijn met zinnen uit hun hoofd leren om deze te gebruiken, net als met werken aan hun lichaamstaal, stemgeluid, etc.

Je kunt dus beter van buiten naar binnen werken, in plaats van binnen naar buiten. Ik ken zelf geen enkele datingexpert (en ik ken er zeker twintig) die NIET begonnen is met technieken. Overigens gebruikten Roderik en Caspar ook voornamelijk routines bij het aanspreken van de vrouwen, zoals psychologische spelletjes (de “psychic circle” van Roderik) en het handlezen wat Caspar deed. Tom kwam duidelijk het meest “natuurlijk” over omdat hij naar mijn idee geen enkele ingestudeerde zin gebruikte.

Nogmaals, ik zou die specifieke tips dus wel meer willen zien in het programma, maar ik denk dat daar in de volgende afleveringen meer over komt…

De Presentatrice Van Casanova Bootcamp

De presentatrice is zoals gezegd Tess Milne. Zij is onder andere bekend van MTV en TMF. Hieronder een video van wat zij verwachtte van Casanova Bootcamp.

De Casanova Bootcamp Tips

De drie coaches in het programma hebben ieder een protegé die ze de kneepjes van het versieren proberen te leren. De ervaren mannen worden aangemoedigd om vrouwen te benaderen.

Voordat de mannen vrouwen gaan aanspreken worden er eerst een aantal theorieën en tips uitgelegd. Ze worden zeg maar in het diepe gegooid. Specifieke Casanova Bootcamp tips waren onder andere:

 • Wees jezelf (van Caspar),
 • Zorg voor oogcontact (van Roderik)
 • Kijk naar de mensen die je wilt aanspreken (door Caspar)
 • Begin het gesprek met een eenvoudige groet (van Caspar)
 • Benader iemand niet recht van voren (van Tom)
 • Sta rechtop voor een open houding (van Roderik)

Ontdek Hoe Ook Jij Een Ware Casanova Kan Worden

In de afgelopen jaren hebben Jonathan en ik honderden mannen geholpen om meer succes met vrouwen te krijgen. Zelfs de mannen die niet aantrekkelijk zijn, lang zijn of een hoog inkomen hebben, hebben grote successen behaald als het gaat om vrouwen versieren.

Enkele van onze beste geheimen over versieren, die Jonathan en ik de afgelopen vijf jaar hebben ontdekt, delen we gratis in onze gratis versiertipsnieuwsbrief. Dit is een super informatieve nieuwsbrief met honderden tips over versieren, verleiden en flirten. Ook kan je je inschrijven voor €1.- voor ons audioprogramma waarin je een interview hoort met een datingexpert en waarbij je ook theorievideo’s krijgt van mij en Jonathan.

In onze gratis versiertips ontdek je onder andere:

 • Hoe vrouwen denken over mannen,
 • Wat de beste manieren zijn om vrouwen te benaderen,
 • Hoe je aantrekkelijk overkomt,
 • Het juiste moment om een vrouw te zoenen,
 • Een simpele manier om binnen drie minuten nummers te krijgen,
 • En nog veel en veel meer…

 

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

27 Reacties op "Casanova Bootcamp - Samenvatting, Recensie & Video's"

 1. Piet says:

  Trailer ziet er leuk uit, of het ook een hit gaat worden vraag ik me af.

  Maar ik ben wel zeker benieuwd naar alle openingszinnen die er gebruikt gaan worden.

  • Piet says:

   Er zal ook wel weer heel wat commentaar komen van mensen die het niet eens zijn met de theorieen.

 2. Christoph says:

  cool programma, ik kijk er naar uit! de trailer ziet er iig interessant uit

 3. Kees says:

  Walgelijk dit, gaat helemaal niet over liefde of intimiteit, alleen maar hoe je zo snel mogelijk een vrouw in bed kan krijgen. HEt zal mij niet verbazen dat die coaches enorme macho’s (lees eikels) zijn.

 4. Just says:

  En wat ook nog een probleem is dat meisjes het te zien krijgen het dan zal het niet meer werken als je tegen ze gaat praten!

  • Jonathan Johnson says:

   Nou, ik denk dat er geheime camera's op zijn gehangen in de clubs en café's.

   Als ze wel een camera zien, worden ze wel achterdochtig denk ik ja...

  • Ferdy says:

   Neen, hoor!

   Het is dat bij de commentaren een reactie staat van een blijkbaar zeer verlegen jongen, maar ik kan je verzekeren dat zeker 90 procent van de vrouwen in zekere zin o l i e d o m is. En dan bedoel ik uiteraard niet in intellectueel opzicht, maar qua herkenning.

   En voorlopig realiseert hij zich dat niet. Blind star gefocused op aanspreekangst. Met EMDR of NLP kan dat zó opgelost zijn. Ik ben zelf ook vanuit de verlegenheidsituatie gekomen en begonnen met zondermeer e l k e vrouw "Hallo", te zeggen. Ondertussen is het een plezier om, net als menig verleidingscoach, allerlei onschuldige, leuke dingen door vrouwen te laten doen (draai je eens om), met ze uit te halen en ook Oscar en Olivier hebben gelijk, dat je écht heel veel met ze kan bereiken als JIJ als man zelfvertrouwen uitstraalt. Maar, echt waar, bijna elke vrouw wordt al gauw saai!

   Super werk!

   Als je je realiseert dat blijkbaar 98 procent van de Nederlandse mannen n i e t over hun drempelvrees - aanspreekangst komt, MAN, dan heb jij/ik zó een pre-voordeel op al die jongens met hun dikke auto's!

   Ik geniet er tenminste praktisch elke dag van om wat 'uit te halen' met een vrouw die toevalligerwijze in mijn omgeving komt.

 5. Just says:

  Dat vindt ik een minpunt van het progama voor de rest lijkt het me wel leuk aleen dat iedereen het na gaat doen gaat een groot PROBLEEM worden

  • Jonathan Johnson says:

   In het begin misschien wel ja, maar na een maandje zullen de vrouwen de openingszinnen etc. al weer lang vergeten zijn denk ik...

 6. Just says:

  achja ik volg dit al heel lang en nog steeds niet durf ik niet op meisjes af te lope, terwijl ik dat al wel 1000x wou doen met uitgaan, en dan wil je en dan zijn de meisjes al weg :Sheb ook al zelfs pickup artist gezien

  • Jonathan Johnson says:

   Dan moet je maar eens een bootcamp gaan doen. Dan kan je afrekenen met je aanspreekangst. Ik raad je de bootcamp aan van Arnoud. Klik hier voor zijn bootcamp aanbieding.

 7. Marian says:

  Haha ik ben een vrouw en ik zal van de week een blog artikel plaatsen met mijn visie waarom ik dit programma zal kijken.

  Ik ben heel benieuwd naar de opbouw van het programma en naar de manier voor het krijgen van zelfvertrouwen. Ik denk dat zowel voor mannen als vrouw geldt dat je van jezelf moet houden, zelfvertrouwen moet hebben voordat je een vrouw kan gaan versieren.

  Zo kan ik nog wel even door typen... ;-). Ik ga zeker kijken.

  Warme groet, Marian

  • Jonathan Johnson says:

   Dat is inderdaad de kern van meer succes krijgen bij de vrouwen (en ook in het leven trouwens).

   Alleen tegen onzekere mannen zeggen: "Nou, je moet van jezelf houden en zelfvertrouwen hebben... dus dan weet je dat... ga nu maar die vrouw benaderen die daar staat."

   Dat is naar mijn idee iets te simpel.

   Je zal concrete en praktisch adviezen moeten geven over HOE die man nu meer van zichzelf kan houden en HOE hij meer zelfvertrouwen krijgt, en ik denk dat in dit programma dat zeker uitgelegd gaat worden.

 8. Ashton says:

  Het gaat leuk zijn om te zien, maar zo programma's werkt tot ons nadeel. Niet alleen mannen kijken naar dit programma maar ook vrouwen en vrouwen gaan doe trucjes doorhebben waardoor de mannen nog minder slaagkansen gaan hebben

  • Jonathan Johnson says:

   Ja, dat denken er wel meer...

   Maar er zijn zoveel trucjes dat vrouwen die NOOIT allemaal kunnen onthouden. In ons eBoek staan bijvoorbeeld zo al 10 manieren om een vrouw te benaderen.

   Daarnaast is het ook nog zo dat de trucs soms zelfs nog werken wanneer de vrouwen weten dat het een truc is. Ze waarderen het meestal al gewoon dat ze aangesproken worden en dat ze aandacht krijgen.

   Overigens kun je het ook hebben over Casanova Bootcamp met de vrouwen, dat gaan vrouwen een leuk onderwerp vinden om over te praten.

   Ik maak me in ieder geval niet druk...

 9. peter says:

  ik zou wel mee willen doen met het programma.
  lijkt mij wel interessant.

 10. matt says:

  Ik denk dat een aantal mannen het programma zullen volgen omdat ze dingen 'herkennen' die ze bijv. fout doen. Maar eerlijk gezegd twijfel ik of dat het een grote hit gaat worden en dat mensen het onzin gaan vinden. Ik denk dat dat komt omdat de meeste mannen al overtuigd zijn over hoe je vrouwen moet versieren en de meeste vrouwen de technieken gewoonweg niet zullen geloven.
  En dat het een groot probleem word dat vrouwen dit gaan zien geloof ik ook niet, want een vrouw gaat echt niet een techniek herkennen die je toepast van het e-book. Hoogstens een openingszin die is voorgekauwd maar volgens J&O maakt het met goede lichaamstaal al veel minder uit wat je zegt, heb ik ook zelf ervaren.

  • Jonathan Johnson says:

   Goed punt matt. De meeste mensen gaan dit inderdaad niet geloven.

   Ze denken waarschijnlijk dat het in scene is gezet. Niets is minder waar natuurlijk.

 11. William says:

  Lijkt wel leuk
  maar dat ze het programma maar niet naar België halen want dan wordt mijn concurrentie groter! :p

 12. Tim says:

  Ik denk dat Casanova Bootcamp een grote hit gaat worden!

  Er zijn zoveel mannen die niet weten hoe ze vrouwen moeten aanspreken en versieren. Daarom zullen er vooral veel mannen naar dit programma gaan kijken, aangezien er eigenlijk heel weinig bekend is over vrouwen versieren (buiten Jonathan en Oscar om dan:p).

  Het verbaast mij nog steeds dat er echt heel veel mannen zijn die niet weten hoe ze vrouwen moeten aanspreken. Vooral die mannen zullen van dit nieuwe programma veel leren en hun fouten herkennen die ze maken bij vrouwen.

 13. Hoi says:

  Vernieuwend! Maar niet heus. Het coachen en worden van een ''pick-up artist'' is al lang geleden in de USA geweest. Boeken tv series websites films alles is er over gemaakt

 14. Dhr, S says:

  Mijn menig:

  Het is goed dat mensen die zo erg verlegen zijn, hier van af te helpen
  (door ze zelf vertrouwen te geven en ze te laten leren dat het niet erg is om jezelf te zijn).

  Maar aan de anderen kant denk ik wel dat er ook gewoon mensen zijn die er misbruik van zouden kunnen maken…..

  Het kan namelijk zo zijn dat vrouwen worden gekwetst omdat ze erachter kommen dat ze enkel voor seks zijn gebruik, stel een vrouw wordt verliefd nadat ze de liefde hebt bedreven en vervolgen ziet ze die man nooit meer terug dat is toch ook niet de bedoeling ?
  Maar ik hoop dat het gewoon een leuk, eerlijk programma is dat iedereen die het nodig heeft veder helpt.

  1 ding nog, als iedereen zogenaamde opening zinnen gaat leren, dan werken die toch ook niet meer dan krijgen vrouwen 1000x per avond het zelfde te horen, dan word je toch gestoord eerst van verveling en straks van opening zinnen-overkill.lol

  Mvg :-)

  Dhr, S

 15. Dhr, S says:

  Golddigger: vrouw die rijken jongens aan de haak slaat!
  Poesy-digger: :-) smily face

 16. Angelo says:

  Ik denk dat blanken minder macho zijn dan getinte of donkere mannen(val me hierop niet aan maar zie het gewoon in dagelijks leven) zie ze alleen op tv. Ik had geen lessen nodig gehad vroeger met stappen. Gewoon jezelf zijn klaar beetje stoer overkomen goed in je vel zitten en goede lichaamsverzorging, je haar lekker ruiken etc. Ben een halfbloedje ;-) ( mischien ligt het daaraan?)Wij stappen er op af en als we een blauwtje lopen nou wat maakt het uit. Gewoon weer lekker doorgaan leer je alleen maar van XD

  • RedRanger16 says:

   Ben ook een halfbloedje en ik heb volgens mij meer gemeen met die gozers dan met jou.
   Dat is wel moedig van je.
   Maar ik kan wel snappen waarom 2 van de 3 het niet echt durfde omdat ze niet hun trots wilde verliezen of uitgelachen wilde worden.

   Ik denk zelf niet dat het aan 'macho gedrag' ligt, maar aan eigenwaarde. Die gozers hebben een laag zelfbeeld dat niet 1-2-3 verholpen kan worden met hout dumpen in vuur of een pijl van je borst laten afschieten.
   Tenslotte, veel mannen en vrouwen zijn opgegroeid met een bepaalde idee hoe je met de andere sexe omgaat.
   Wees een gentleman, doe dit, doe zus, wees dit, wees dat.
   Die gasten twijfelen aan hun zelf omdat ze niet geloven dat ze de kwaliteiten beschikken die hun kwalificeren tot man of 'ware man'.
   En tja, ze hebben misschien problemen met social skills, zijn autistisch, who knows, no big deal, moet gewoon aan gewerkt worden ;).

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d