De 5 Krachtigste Aspecten Van Verleiding – Deel 1

Exen weer bij elkaar

Wat zoeken vrouwen echt in een man en wat moet een man doen om een vrouw op en top te kunnen verleiden? We weten allemaal wel dat vrouwen echt super gecompliceerde mensen zijn, maar toch zijn ze zo prachtig en mooi en houden we ervan om naar ze te kijken.

Denk je dat het makkelijk is voor een mooie vrouw om een man te verleiden? Wanneer is de laatste keer dat jij een vrouw hebt gezien die op een man is gaan afstappen om hem te vertellen dat hij een leuke uitstraling heeft? Dit komt echt zelden voor, en wanneer het voorkomt zal de man er niet echt mee weten hoe er mee om te gaan omdat het ook zo weinig gebeurt.

Daarom ligt het ook aan ons mannen om actie te ondernemen. Hoe we dat gaan doen ligt natuurlijk aan iedereen als individu, want vrouwen verdienen natuurlijk ook een exceptionele man, zoals jij, nietwaar?

In het volgende artikel schrijf ik over de vijf sterkste kwaliteiten die een man kan hebben om een vrouw te versieren. Veel leesplezier…

#1 Spontaniteit

Een zeer positieve actie uitvoeren zonder verwachting, planning of toestemming zou de vrouw helemaal kunnen wegblazen. Het heeft veel te maken met dat je de vrouw verrast met iets waarvan zij zou denken dat je het of niet zou doen of dat het totaal onverwachts komt. Helaas, niet elke vrouw kan tegen een verassing van hoge inspanning en is zo avontuurlijk om iets nieuws te gaan durven zonder een agenda erbij te hebben.

Wees je bewust van de mate van de verrassing, want niet iedereen houdt van verassingen. Soms kunnen mensen (in dit geval vrouwen) heel erg gewend zijn aan een formele ‘planningdenkwijze’, en daarbij houden ze dus niet van verassingen. Bouw het dan een beetje op, maak haar eerst ontspannen en zorg ervoor dat ze voldoende gelachen heeft! Dit zorgt er namelijk voor dat ze wat losser komt.

Iets spontaans gaan doen hoeft niet altijd bakken met geld te kosten, het kan heel simpel en toch ook wel heel romantisch zijn. Natuurlijk een massage en een dagje in de sauna met bubbeldbad en heerlijke geurtjes met modderbehandeling (of wat dan ook voor schoonheidsgelegenheid) kunnen natuurlijk heel mooi zijn, maar is af en toe vrij duur.

Stel, je wandelt door de stad en jullie zijn gewoon een beetje aan het slenteren. Even snel de supermarkt binnen lopen om wat snacks en drinken te halen voor een klein ontspanningsmoment in het park kan ook voldoende zijn, als ze maar niet weet dat je het van plan was.

Spontaan een retourtje naar het strand is ook heel mooi. Hetzelfde principe als een ontspanningsmoment in het park. Stel dat jij iets van plan bent dat zij nog niet weet, zorg ervoor dat je zeker weet dat ze het ook leuk gaat vinden, het gevoel van teleurstelling en hoge verwachtingen kan echt ezelballen zuigen, bij wijze van.

#2 Energie

De energie die jij presenteert kan een heel sterk aspect zijn om te vertellen wie jij bent en wat jij doet. Spontaan zijn vraagt ook om energie, als je net als een zak aardappelen zal aanraden om naar het strand toe te gaan zal de dame waarmee je bent waarschijnlijk met een sip gezicht de andere kant op kijken omdat ze al weet dat ze zich gaat vervelen.

Enthousiasme is aanstekelijk! Gooi een aantal bakken enthousiasme in jouw persoonlijkheid, ideeën en voorstellen en de dame zal echt wel met een energieke man zoals jij meegaan.

Net als een kind dat zegt: ”Kijk! Kijk! Kijk! Kijk die achtbaan! Die is zooooooo super super vet, daar moeten we in! Kom mee! Kom mee!” Niet zo over de top natuurlijk, maar je snapt het idee wel.

#3 Passie

Een passie hebben is best zeldzaam tegenwoordig, herinner jij je dat ik het erover had dat vrouwen gevoelsmensen zijn? Nou, voor vrouwen is er bijna niks dat meer aantrekkelijk is dan een man met veel passie voor wat hij doet. Passie zit niet alleen in de energie van een man, of het gevoel, maar zijn passie weet hij ook heel goed en mooi te verwoorden, zo goed zelfs dat de vrouw hier intern van smelt.

De gedrevenheid dat jij ergens voor staat is heel aantrekkelijk, en dat jij het voor niks of niemand zal opgeven zegt tegen de vrouw dat je sterk van mening bent en sterk in je schoenen staat. Allemaal zeer aantrekkelijke eigenschappen die een man kan hebben.

Tot zo ver…

Dit zijn de eerste drie aspecten die een man kan hebben om een goede verleider te zijn. Houd dinsdag deze site in de gaten, dan komt deel twee namelijk online.

Groetjes, Arellius*

 

 

5 Reacties op "De 5 Krachtigste Aspecten Van Verleiding - Deel 1"

 1. Ron

  says:

  Ik ben 1 hele mooie Jonge maar ik weet niet welke stappen ik moet zetten om ze bijvoorbeeld mee na
  Mijn huis te krijgen dus ik ben benieuwd Bvd

 2. Frederik

  says:

  Arrilius, is het waar dat masturbatie je motivatie killed? Wat is je mening hierover is het aan te raden om bijna nooit te doen ? Aan d'r andere kant kan je dan veel te hebberig en greterig overkomen. Bvd

  • John

   says:

   Van topsporters weet ik dat ze voor een zware wedsrijd een aantal dagen of weken geen sex mogen hebben, omdat sex energie kost, en dat je door overmatige sexuele activitei minder agresief word ? ( vooral van belang bij vechtsporters )
   Ik kan over dit onderwerp maar weinig vinden .momenteel ben ik single ( 46 jaar oud ) ik masturbeer vrijwel dagelijks. Vraag me af wat andere forumbezoekers over dit onderwerp weten. Bvd

  • William

   says:

   Ik heb al 2 keer een weddenschap met mezelf gehouden: "Niet masturberen tot ik mijn doel bereikte" Eerste keer was het een meisje kussen op een fuif (wat toen voor mij al bijzonder was..) Ongeveer een maand geleden heb ik het een 2de keer gedaan en dat was voor seks (one night stand) . Ik moet zeggen het werkt echt! Het zal een beetje placebo zijn maar ik denk wel echt dat je je hersenen triggerd want die denken namelijk dat je jezelf lange tijd niet voortplant + je blijft elke dag zaad produceren en dat moet er eens uit. Toevallig of niet maar in beide gevallen heb ik na exact 2 weken niet masturberen mijn doel echt bereikt! Je begint dan ook echt wel geil te lopen na 2 weken. Toch een zotte ervaring, zeker proberen maar UITERAARD in combinatie met VEEL ACTIE ONDERNEMEN!, het zal niet vanzelf gaan ;)

 3. Arellius

  says:

  Dag heren, leuke reacties !

  Ron - Hou de site in de gaten voor een artikel die bij dit onderwerp past ! :)

  Frederik - Masturbatie killt je motivatie niet, maar als je jezelf betrapt op het te vaak doen dan zou ik zeggen dat je genoeg motivatie hebt om een vrouw te gaan versieren, overdag of in de discotheek.

  Groetjes,
  Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *