De Bèta, En De Alpha

man wordt op wang gekust

Gedrag zegt alles wanneer het op vrouwen versieren aankomt. Het is door Bèta-gedrag dat je in de friendzone kan komen en door awesome Alpha-gedrag je kan neuken als een rockster. Er is nooit wat mis met jezelf verbeteren.

Je kan altijd beter een shirt dragen dat net iets beter staat, een boek lezen waar je net iets meer aan hebt dan de volgende dame die je aanspreekt laten gaan omdat je het gevoel hebt dat ze niet helemaal bij je past. Eén van de hoofdoorzaken waarom mannen Bèta-gedrag gaan aannemen is omdat ze het verkeerde advies krijgen. Wie heeft er ooit ”Wees Jezelf” bedacht voor in de datingwereld?!

Begrijp me niet verkeerd, er is niks mis met jezelf zijn. Maar als jij heel graag hete seks wilt met vrouwen, maar er na al, bijvoorbeeld, drie jaar nog niks van is gekomen, dan wordt het tijd om even jezelf te evalueren en te kijken wat je nodig hebt om je datingskills te verbeteren.

Stel, je wilt strippers gaan versieren in een stripclub, ik noem maar wat, dan kan het geen kwaad om je shirt niet in je broek te doen, een lekker geurtje op te zetten en goede schoenen aan te hebben. Er is een heel aantal mannen (ook mensen in het algemeen) dat verandering en toepassen van kennis afkeurt omdat je dan niet jezelf bent. Nee hoor, je kan het ook ‘uit je comfort zone stappen’ noemen of ‘iets anders proberen, voor de verandering’.

In dit artikel deel ik mijn perceptie en wat tips over de verschillen tussen Bèta- en Alpha-gedrag. Veel leesplezier…

Evolutie

Je kan wel of niet in de evolutietheorie geloven, maar ik geloof er wel in en hier baseer ik het volgende op. Lang, lang geleden, toen de mensheid in stammen leefde in plaats van steden waren er de jagers, de verzamelaars en wat mensen die wat ander werk deden zoals huizen bouwen, het wiel uitvinden, enzovoort.

De jagers waren natuurlijk de sterksten van de stam, de Alpha-mannen. En de sterksten van de stam gingen gewoon puur op instinct naar een vrouw om zich voor te planten terwijl de andere werkers, de Bèta-mannetjes, dat niet durfden.  En zodra een Bèta-mannetje dat wel durfde, was het wellicht af en toe de verkeerde die hij aansprak want dan kwam er een Alpha-man aan en die sloeg hem dan dood met een grote steen of knots.

Na een hele hoop vermenigvuldigingen is dat bij ons in het systeem gebleven, gelukkig zijn we nu ook qua gedachten veel meer ontwikkeld, maar om het een wat meer moderne twist te geven gaat het dan zo: ”Wat als zij een vriend heeft?” of ”Ik durf haar niet aan te spreken, wat zal iedereen van mij denken?”

Als je een mooie vrouw ziet is het hartstikke normaal om haar aan te willen spreken en vervolgens seks met haar te gaan hebben. De [hetero] mannen die het niet normaal vinden vind ik maar raar. Ik zie het dan als een excuus omdat zij het niet durven. Als je een mooie vrouw ziet zit het in je bloed en botten om seks met haar te willen. Je kan me niet vertellen dat je naar een super mooie vrouw kijkt met een perfect figuur en denkt: ”Hmm, ik zou alleen met haar een theetje willen doen.”

En we mogen blij zijn dat we in een tijd leven waar we van seks kunnen genieten in plaats van ons constant zorgen hoeven maken over voorplanting. Ik heb het natuurlijk over condooms, de pil, pessarium en al die andere veiligheidsmaatregelen voor seks. (Haha, klinkt best vreemd en formeel als ik het zelf mag zeggen.)

Naar mijn mening is het Bèta-gedrag om te denken dat seks niet normaal is, of vies of ongewoon of niet puur. De meeste [Bèta] mannen verzinnen deze smoesjes omdat ze niet durven te benaderen en vaak ook niet weten hoe een vrouw te verleiden. Alpha-gedrag is de neiging hebben om er gewoon voor te gaan en seks te hebben, en ervan te genieten.

Beta & Alpha – Gedragingen

Hierbij een lijstje met Bèta-gedragingen, dit zijn ook de gedragingen die ervoor zorgen dat je in de friendzone komt, heel lang geen seks hebt of nooit hebt gehad wanneer je dat wel graag wilt, of geen vriendin kunt onderhouden.

 • Gretig zijn, het té veel té snel willen.
 • Het niet durven om seksueel te zijn.
 • Niet durven om fysiek te escaleren, aanraken, enz.
 • Gesloten lichaamstaal, onzekere lichaamstaal in combinatie met het niet durven ook contact te maken.
 • Een onzekere gang van gedachten hebben, oftewel, géén zelfvertrouwen hebben.

Mannen van Bèta-gedrag ondervragen alles over zichzelf terwijl de Alpha-man wel gewoon zeker over zichzelf en de situatie is. Bèta-mannen verzinnen smoesjes om het niet te gaan doen (vrouwen benaderen) terwijl Alpha-mannen een manier zoeken om nog meer vrouwen aan te spreken.

Het is ook een beetje een kwestie van: Kijk je naar het glas als half vol of half leeg? Drie keer raden wat de Bèta zou denken en wat de Alpha zou denken.

Een Alpha-man schaamt zich niet voor zijn seksualiteit en is er ook nog eens trots op, een Alpha-man noemt vrouwen sexy, fucking sexy, schatje, baby, super heet en geil. Terwijl de Bèta-man dat niet durft en vrouwen alleen bij hun voornaam noemt omdat ze het eerder netjes vinden.

Ik vertrouw erop dat je de verschillen nu wel snapt, maar de vraag is:

Welke ben jij… Bèta, of Alpha ?

17 Reacties op "De Bèta, En De Alpha"

 1. Zuwiz says:

  Cool! Hier zouden meer artikels over moeten komen. Ik ben mezelf al een tijdje aan het 'transformeren' tot de alpha-man. Het ligt allemaal aan de juiste mindset, nl. het interesseert me niet wat zij van me denkt, ik heb haar goedkeuring niet nodig, ik doe waar ik zin in heb en ik aanvaard ook de gevolgen.

  Vroeger zat ik veel te veel in met wat het meisje waar ik achter zat van me dacht en was ik te bang om m'n mannelijkheid te laten zien, maar dat is nu niet meer. Als ik met iemand wil afspreken dan zal ik dat ook tegen haar zeggen (niet vragen!).

 2. fernando says:

  @ zuwiz

  Dat is de juiste mindset..... ga zo door !
  heb schijt en maak/ straal plezier uit tijdens de conversatie, gedraag je als take her or leave her.
  gedraag je alsof zij al sex met je wilt en je al HAAR in je pocket hebt. Wat dat meisje ook doet:)... De ''natuurtalenten'' hebben de mindset '' the woman want me & act like you don't care! Hoe zou jij je gedragen als je een vrouw al in je pocket hebt en je met haar praat. Je straalt geen onzekerheid uit, sterker nog je bent je zelf en zegt wat je wilt!

  gr

  • Angelo says:

   @fernando:

   Je bent jezelf? :P
   Sorry, die uitspraak klinkt gewoon echt g@y en volgens mij komt die ook van vrouwen.

   Nee, je bent niet jezelf als je dat doet, maar je bent dan eindelijk op weg om een echte Alpha-man te worden ;)

 3. fernando says:

  @ angelo

  hahaha.... '' afkomstig van een vrouw'' voordat ik een vrouw aanspreek heb ik de mindset dat ik al haar in mijn pocket heb. daardoor interesseert het me geen fuck wat die vrouw van mij denkt en ben ik hoe dan ook ALTIJD mezelfen zeg dingen die in me opkomen, desnoods een lichtelijke belediging.bijv. als ze wat gedaan had wat niet door de beugel kan ofzo. Terwijl als je onzeker bent over hoe de vrouw over je denkt, je dingen niet durft te zeggen ookal wil je het op wel gwn een oprechte manier zeggen.
  Nu praat ik ook over vrouwen die foking sexy zijn(9/10) die ik vaak aanspreek en geen matige of bultruggen(6/7) die ik zelden aanspreek.
  Je mindset moet jouw standaardovertuiging worden en niet DOEN ALSOF!!!:)

  • Angelo says:

   Whatever, je gebruikt nog steeds de uitspraak van wat een vrouw zegt als ze een man adviseert.

   Een "echte" Alphaman maakt zijn eigen quotes.

   • fernando says:

    ok, angelo... jij hebt gelijk -GAME OVER- whatever,
    ''JIJ maakt je eigen quotes''' Ik weet niet wat dat voor gare zin is maarja haha

 4. Sjaak says:

  een Alpha-man noemt vrouwen sexy, fucking sexy, schatje, baby, super heet en geil.

  Dit komt meer in de richting van de pauper uithangen, een wanhoopsdaad zo van: help ik wil neuken maar het lukt me niet! blijf ik liever een bétha.

  • Zuwiz says:

   Als je overdrijft wel, maar dat is niet de bedoeling. Volgens mij gaat het hier meer om het feit dat wanneer een alpha-man afspreekt met een knappe vrouw hij gewoon zegt: "Je ziet er fucking sexy uit" en er dan niet meer over spreekt.

   Je hebt gewoon veel mannen die enorm liggen te slijmen en vrouwen constant complimentjes geven, maar de alpha-man zegt gewoon in één korte krachtige zin wat hij van haar vindt.

   • fernando says:

    Je hebt 't kort en krachtig benadrukt:)
    TOP toevoeging!

   • Sjaak says:

    Maar dan nog..."fucking sexy" het klinkt gewoon zo zielig. Je bent in mijn ogen dan gewoon hopeloos

    • mmmm.. says:

     Hi Sjaak, misschien kan ik het iets voor je verduidelijken? Ik ben een vrouw en wat de mannen hierboven zeggen is absoluut waar... als jij wilt dat een vrouw, hoe keurig ook, interesse in jou krijgt moet je haar fantasie kunnen prikkelen. je moet haar duidelijk kunnen maken dat je haar lekker vind. Als je dat singaal kunt overbrengen maakt zij daar meteen een fantasie van en zal op basis van die fantasie beslissen of ze zich wel of niet door jou laat versieren. Door te zeggen: ik vind jou fucking sexy prikkel je onmiddelijk haar fantasie en gaat ze als van nature een beslissing nemen. Een vrouw is minder visueel ingesteld dan jij en weet dus niet aan de hand van het uiterlijk van de man of ze met je naar bed wil of niet. Ze heeft mentale stimulans nodig om jou te kunnen beantwoorden en dan is: je bent fucking sexy een duidelijke waar ze iets mee kan. Als je dat moeilijk vind kun je ook prima: heej schoonheid zeggen maar plak er dan een lange: mmmmmm.. aan. Met heej schoonheid kan een vrouw niets maar met: mmmmm.. prikkel je haar fantasie: hij vind mij lekker, hoe zou het zijn om met hem... vanuit deze fantasie zal ze een beslissing nemen. Kortom: prikkel haar verbaal zo, dat ze begrijpt dat je sex van haar wil, wees duidelijk, desnoods hard. Ik vind je fucking sexy, klinkt voor een vrouw niet anders dan: ik vind je lekker, ik wil je hier en nu, wat wil jij?

     • Sjaak says:

      Ik geloof je dat het best wel zou werken maar dat overdreven "straattaal" gebruik is in mijn ogen zo pauper alsof het lijkt dat je wanhopig bent en dat je het dan maar op de grove toer gaat doen zo van: "o kut, ik wil neuken dus ga ik maar de pauper uithangen met een grote bek. Vast en zeker dat een vrouw me dan wel wil" Uiteraard dat het merk BMW ook om de hoek komt kijken. Ik bedoel, tegenwoordig is alles maar kk vet en focking geil/dope, en voor die shit zooi pas ik dus voor. En ja, ik ben een bèta en heb nog NOOIT een vriendin gehad (dus nog maagd) en dan ben ik bijna 37 Sorry hoor maar als ik zo op iemand moet gaan afstappen laat dan maar.

 5. Arellius says:

  Beste Sjaak,

  Dank je wel voor je reactie. Even voor de duidelijkheid, bij minstens 95% van de artikelen die ik schrijf zeg ik daarbij ''ik deel mijn perceptie'' in de zin van: dat is hoe ik het zie. En dat betekent ook dat jij al het informatie op een eigenaardige manier mag gebruiken.

  Wil jij geen ''fucking sexy'' zeggen? Natuurlijk mag je iets anders zeggen, als het maar in de context van een Alpha Man is. Als jij blij bent als 'beta' (wat ik niet echt geloof dat jij bent, je hebt wèl een Alpha in je, sowieso) dan is dat ook goed, en als jij jezelf toch beta blijft noemen maar wel vrouwen kunt versieren dan zie ik daar niks mis mee.

  Ben jij gelukkig als beta? Dan is dat goed. Ben jij niet gelukkig als beta? Wat ben je dan bereid om te doen om gelukkig te worden? Ik snap helemaal waar je vandaan komt, wat jij nu hebt met het woordje(s) ''Alpha Man'' heb ik met het woordje ''Player''. Players maken misbruik van vrouwen en hebben geen tot weinig empathie en denken niet echt helder na bij hun acties wanneer het op vrouwen versieren neerkomt.

  Maar een Alpha Man? Toont wel empathie, is wel een vrouwenliefhebber en doet ze geen kwaad. Als je geen op en top Alpha wilt zijn? Dan stel ik in ieder geval voor dat je wel een beetje onderzoek kunt doen om je mannelijkheid op scherp te stellen zodat het jou beter op weg kan helpen om vrouwen te versieren.

  Als je nog verder vragen hebt, neem alle tijd en laat het mij weten. Ik ben hier om mannen te helpen, en dat is weer dus een onbewust voordeel voor vrouwen.

  Beste mmmm..

  Hartlijk dank voor je toevoeging ! :) Ik zie niet vaak dat een vrouw een reactie achter laat en ik ben zeker blij met die van jou. Laat als je wilt nog meer reacties achter, vooral als je het er ergens niet mee eens bent, voor optimaal feedback*

  Groetjes,
  Arellius*

 6. martine says:

  Mooie naam voor een vrouw "bultrug"!
  Zeker 1 om te onthouden!

  Voor zo'n mannetje zouden vrouwen letterlijk flauwvallen van verbazing..

  Benieuwd wat voor een mooie naan ik kan verzinnen voor een 6/7 man!

 7. Paranoia68 says:

  Alpha Man leeft volgens The RED Pill levensstijl. keur je die goed? Als hij te ver gaat zijn gevolgen niet te overzien voor beide...:(
  Ik zie Alfaman en Betamen Als twee tegenpolen ik ben meer een ambivert! In balans loop in beide kringen....:) En eet van twee walletjes.

 8. Nienke says:

  Hilarisch dat jullie allemaal denken dat dat aantrekkelijk is ????

 9. Andy says:

  Ach de ene vrouw zal kicken op dat soort patserig gedrag, en de andere vrouw zal zoiets hebben van Wtf!?
  Ik ben van het principe om respect te hebben voor een vrouw, en haar niet als een neukobject te zien!
  Maar dat ieder doet wat hij wil of denkt hè... zolang beide partijen er hetzelfde over denken is er niks mis mee.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d