Drie Goeie Redenen Om Vrouwen Aan Te Spreken

vrouw in bed

Natuurlijk ben jij niet iemand die constant excuses voor zichzelf verzint om het niet te gaan doen, toch? Alhoewel, stel dat ik het verkeerd heb en je bent wel iemand die altijd maar aan het aarzelen is of je die leuke dame nu wel of niet even spontaan gaat aanspreken. Dan is dit artikel wellicht iets voor jou.

Elke keer wanneer je de impuls krijgt om een vrouw te gaan aanspreken maar het toch niet doet, dan mis je waarschijnlijk iets heel moois. Het zou zonde zijn om haar zomaar te laten gaan. Jij bent toch degene die haar puur genot kan geven? Wie weet spreekt de eerstvolgende man die haar leuk vindt haar wel aan, gaat ze met hem op een date maar blijkt de man super slecht in bed te zijn.

Of dat hij haar gevoel heel erg pijn zou doen, misschien is hij wel super saai. En als je de interactie van het begin tot en met de date had gezien op een verborgen camera had je zeker spijt gehad dat JIJ haar niet hebt aangesproken.

Wat de reden dan ook is, je weet maar nooit wat voor geweldige avonturen ervan kunnen komen als je een vrouw aanspreekt met de intentie om haar te versieren. Maar, ik waarschuw je wel! Als je eenmaal wat gekke avonturen hebt meegemaakt kan vrouwen aanspreken heel verslavend worden. Maar wie moet de eerste stap zetten om er wat van te maken? Juist. De man, meestal.

In dit artikel schrijf ik drie redenen waarom het awesome is om vrouwen aan te spreken.

Veel leesplezier…

Reden #1: Avontuur

Het maakt niet uit hoe vaak je het wel niet gedaan hebt, een vrouw aanspreken blijft een leuke kick hebben. Het moment dat je hebt besloten om er achter aan te gaan begint je bloed sneller te gaan, je ademhaling wordt steeds heftiger. En wanneer je met haar praat en ze geeft je een positieve reactie is het opeens een hele opluchting, en vraag je je af waarom je zo nerveus was.

Net als wat ik in de introtekst heb verteld, je weet maar nooit wat er van kan komen als je een vrouw aanspreekt met de intentie om haar te versieren, dan en daar.

Persoonlijk ben ik wel een aantal keren verbaasd geweest dat er vrouwen in de stad zijn die gewoon alleen aan het slenteren zijn. Een beetje winkelen, oké, niet een beetje, maar veel dan. Misschien op zoek naar een cadeau voor een verjaardag van een kennis. Misschien is ze net klaar van een sollicitatie en is ze veel eerder klaar dan dat ze verwacht had.

Stel je spreekt een vrouw aan in de stad, ga dan direct op een date! Ga wat drinken. Géén nummers, sterker nog, absoluut geen PING of Facebook uitwisselen!

”Hey, ik wil je graag beter leren kennen. Laten we even wat gaan drinken, wie weet mogen we elkaar niet eens na tien minuten.”

Daarna bied je haar een arm aan met een blik van: ”Kom mee”. Wanneer je haar vertelt dat je haar beter wilt leren kennen, weet ze dat je haar niet alleen wilt om haar uiterlijk, en dat is goed.

Laten we even wat gaan drinken is een stelling! Met een stelling gaan jullie ook écht wat doen. Als je haar een vraag stelt heb je altijd vijftig procent kans dat ze nee zegt. Stellingen, stellingen en nog eens stellingen. Als je een voorstel gaat maken om wat te gaan doen. Dus, ga dan met haar op een date en wie weet waar het naartoe leidt?

Stel dat je diezelfde dag met haar in bed beland. Zou dat niet geweldig zijn? Eigenlijk zou dat wel reden genoeg moeten zijn, maar hier heb je alsnog de andere twee.

Reden #2: Zoenen is Gezond

Zoenen met een [mooie] vrouw is niet alleen een heerlijk gevoel, je wordt er ook veel meer relaxed van. Met zoenen train je maar liefst dertig spieren in je gezicht en het houdt je wangen ook nog eens strak!

Wanneer je aan het zoenen bent maakt het een stofje [hormoon] vrij, genaamd oxytocine. En oxytocine is het spul wat je dus niet alleen relaxed maakt, maar het is ook het stofje dat moet vrijkomen om je vrolijker te laten voelen. En wie wordt er nou niet vrolijk van een goede zoensessie?

Als je een dame goed zoent, helpt het je ook de juiste dame voor jou te vinden. Door middel van hoe iemand zoent voelt het schorsgedeelte van je hersenen het ook, en dat helpt jou bepalen hoe goed jij iemand vindt zoenen. Ik durf te wedden dat het véél complexer is dan dat, wat er allemaal in de hersenen gebeurt. Maar ik weet dat er vast wel een aantal neurowetenschappers is dat deze blogs leest, en weet wat ik bedoel.

Reden #3: Ervaring

Als je een dagje de stad in gaat om vrouwen aan te spreken en je wordt maar liefst tien keer afgewezen, is dat een slecht iets? Natuurlijk niet! Af en toe afgewezen worden hoort er nou eenmaal bij, je kunt niet elke vrouw krijgen. Maar aan de andere kant zal elke vrouw je ook niet afwijzen, hè?

Je hebt dan tien vrouwen ontmoet die dag, je hebt dan gewoon tien manieren gevonden die niet werken voor jezelf. Was je lichaamstaal in orde? Je stemintonatie, je oogcontact en zelfvertrouwen waren misschien niet optimaal. Zorg er dan voor dat ze voor de volgende keer of keren wél optimaal zijn. Elke vrouw die je aanspreekt hoort er weer een lesje bij te zijn.

Is ze direct doorgelopen toen je haar wilde aanspreken? Oké, probeer het nog een keer, maar probeer het dit keer bij vijf anderen. Is het dan nog steeds niet gelukt en ben je het zat? Probeer dan wat anders, want zo snel moet je nou ook weer niet opgeven. Als je blijft doen wat je altijd deed, dan zul je ook krijgen wat je altijd hebt gehad. Klinkt logisch toch?

Hoe meer ervaring je opdoet met vrouwen aanspreken, hoe beter je gaat worden. Misschien ben jij zo iemand die niet zo heel snel vordert, dat kan. Maar tenminste vorder je wel stap voor stap. Het kon erger zijn, je kon ook helemaal niet vorderen! Dat is dan het ergste. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe meer charisma je zult opbouwen voor jezelf. En na een tijdje merk je gewoon dat je je veel comfortabeler voelt bij vrouwen dan in het begin.

Er is onderzoek naar gedaan over hoeveel uren je moet oefenen om echt pro level in ‘wat dan ook’ te zijn. Weet je hoeveel uur dat is?

10.000 !!!

Ja tienduizend uur! Op hoeveel zit jij?

1 Reactie op "Drie Goeie Redenen Om Vrouwen Aan Te Spreken"

 1. dekloktikt

  says:

  En voor diegenen die het nog niet durven om vrouwen op straat aan te spreken.
  Probeer dan gewoon mensen op straat te groeten met hoi, goedemiddag, enzovoort.....
  Zie het als een opwarmertje. Zo ga je beter om met dat instinct om vrouwen aan te spreken.

  veel geluk

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *