Waarom een Openingszin Onbelangrijk Is

Mannen willen altijd de perfecte openingszin weten. Voor sommigen is het de magische sleutel dat het deurtje zou moeten openmaken  van de vrouw die ze leuk vinden.

Je ziet ze aan de bar hangen en met hun vrienden discussiëren over wat nu de beste opener is. Ik kan je vertellen, dit is de grootste onzin die er bestaat.

Ooit een vrouw gehad die alles aan je leuk vond maar toch op het einde zei ”sorry, je bent een leuke man maar je openingszin was waardeloos.”

Of om het nog absurder te maken  “Ik ga met je naar bed omdat je zo’n leuke openingzin had”.

In dit artikel reken ik eens en voor altijd af met openingszinnen en geef ik je tips mee die wél effectief zijn en waarom je jezelf op andere zaken zou moeten focussen als je een vrouw aanspreekt.

Focus op het grote plaatje

Vrouwen zijn niet als mannen. Wanneer een man een leuke vrouw ziet dan denkt hij van ”wow, die zou ik wel naast me in bed willen hebben”.

Een vrouw is anders en leeft in de emotie van het moment.

Vergelijk een vrouw met een volumeknopje, een vrouw heeft even tijd nodig om erachter te komen wie jij bent en of je écht leuk bent.

Een man daarentegen is meer een AAN/UIT knop en weet gelijk of hij een vrouw leuk vindt.

Mannen focussen ze zich op de openingszin omdat ze denken dat dit het belangrijkste is.

Dit is de grootste onzin die er bestaat. Je brein komt met een overvloed aan excuusjes om haar niet aan te spreken.

Dit vermijdt je door haar meteen aan te spreken en je niet te focussen op wat je tegen haar gaat zeggen.

Verminder het piekeren door er meteen op af te stappen als je haar ziet en zeg iets simpels wat in je op komt zoals bijvoorbeeld “Hey ik zag je staan en vond je wel iets interessants hebben. Wie ben jij?”

Pas je aan op haar reactie

Je hebt haar aangesproken en je hebt even haar aandacht. Vanaf dat moment begin je langzaam aan haar volumeknopje te draaien.

Dit is het moment waarop het pas interessant wordt. De vrouw denkt nu “wie is deze man die mij opeens aanspreekt” en probeert nu een beeld te krijgen van wie jij bent.

Het belangrijkste is dat je jezelf pas aanpast ná haar reactie en niet ervoor.

Stel ze schrikt, doe een stapje terug, lach en stel haar gerust.

Vervolgens praat je verder en zoek je naar gemeenschappelijkheden die jullie met elkaar delen.

Laat je intenties zien

Het belangrijkste waar ik altijd op probeer te letten is dat het een man tot vrouw gesprek blijft. Daarmee bedoel ik dat het duidelijk is dat ik haar probeer te versieren.

Ik ben niet haar gayvriendje met wie ze een leuk gesprek heeft. Nee ik wil fysiek met haar zijn omdat ik haar lekker vind.

Hoe langer je hiermee wacht hoe moeilijker het wordt en hoe raarder het voor haar overkomt.

Stel je bent een halfuur in gesprek en bent fysiek vrij afstandelijk. Vanuit het niets probeer je haar te zoenen. De vrouw zal gillend wegrennen.

Daarentegen probeer je al in de eerste tien seconden fysiek te zijn. Pak haar hand vast bij de ontmoeting en raak haar vaak aan tijdens het gesprek. Dit is een kwestie van oefenen.

Belangrijk is in ieder geval dat je niet kijkt naar de plek waar je haar aanraakt. Als ik een vrouw aanraak doe ik dit onbewust en kijk ik op dat moment gewoon in de ogen aan.  

Aan het begin van de avond kom je rustig de set binnen. Bouw contact op naarmate het gesprek vordert.

Daarmee bedoel ik dat je om 22.00 (als iedereen nog nuchter is en moet wennen aan het nachtleven) je haar wat rustiger benadert dan om 03.00 als iedereen uit zijn dak gaat.

Bepaal het Gespreksritme

Bedenk ALTIJD dat een vrouw wilt weten of je sekswaardig bent. Wat bedoel ik hier nou mee? Nou, ze wilt erachter komen of je ook daadwerkelijk die zelfverzekerde man bent zoals je op haar af bent gestapt en of je leuk genoeg bent om te neuken.

Een vrouw komt erachter wie je bent door je emotioneel te ervaren.

Daarom is het de bedoeling dat jij het gesprek leidt en haar afwisselend vragen stelt met statements.

Zo wordt het een flirterig gesprek in plaats van een saai interview. Het mooie hiervan is dat als een vrouw bij je blijft plakken, je weet dat ze je leuk vindt.

De fout die veel mannen maken is dat ze maar één van de twee doen. Wat je eigenlijk wilt doen is dat je zowel verbaal als non-verbaal je intenties laat blijken.

Zoals ik al zei, focus je op het grote plaatje: niet of ze wel of niet je hand schudt.

Kussen en Emotionele Spanning

Het feit dat ze je niet wilt knuffelen is geen afwijzing en wilt niet zeggen dat er niet geneukt kan worden.

Dat geldt hetzelfde voor de zoen. Mannen denken altijd dat ze een vrouw persé moeten zoenen in de kroeg voordat ze haar mee naar huis kunnen nemen.

Je hoeft een vrouw niet perse te kussen om haar mee naar huis te nemen. Een vrouw kan zich meer op haar gemak met je voelen als ze geïsoleerd is en haar vriendinnen niet in de buurt zijn.

Ik zie het kussen van een vrouw als een vorm van fysieke expressie. Probeer het niet te zien als een stapje dichterbij de seks.

De fout die veel mannen maken met zoenen is dat ze eindeloos blijven doorgaan met zoenen in de kroeg als ze eenmaal de kans hebben gekregen.

Dit is een hele grote fout dat je vaak het toetje kan kosten (de seks).

Als laatste wil ik jullie meegeven dat je nooit bang moet zijn om te worden afgewezen bij een kus. Vrouwen spelen vaak een beetje met je en willen zich niet meteen helemaal aan je overgeven.

Doe een stapje terug als je haar wilt zoenen en ze draait haar gezicht weg. Schrik niet maar doe alsof er niets aan de hand is.

Zolang ze bij je blijft weet je dat je goed zit. Wacht enkele minuten en probeer het dan opnieuw. Je zult zien dat je bij de 2de of 3de keer vaak wél prijs hebt.

2 Reacties op "Waarom een Openingszin Onbelangrijk Is "

 1. Edwin

  says:

  Opening zinnen werken niet. Maar je moet wel het ijs breken. Je moet wel iets zeggen.
  Begin met te GROETEN hallo dames. Ik wil even jullie MENING weten .
  Hoe gaat het met je ? Ik WIL je wat vragen . Wat heb jij LEUKE schoenen aan .
  Stel Open vragen die makkelijk te beantwoorden zijn. Wat hebben we gemeenschappelijk ? Wat doe je in je vrije tijd ? Op een gegeven moment gaat zij ook open vragen stellen .Als ze na 3 minuten nog met je blijft praten dan heb je succes. Gewoon DOEN.

 2. Ger

  says:

  Hallo Edwin,

  Misschien dat ik jou mag vragen, hoe ik die verrekte' vriend-zone uitblijf?
  Daarin beland ik (te) vaak vanwege de tegenstrijdige tips die ik ervaar bij vrouwen versieren:
  1. Ik moet duidelijk mijn (erotische) intenties laten blijken, dus met haar flirten en fysiek contact zoeken
  2. ik moet een vrouw niet als lustobject benaderen, maar interesse tonen in haar opvattinge/mening , dus gewoon met haar praten.

  Ik ken sinds dit jaar een mooie vrouw, die naast mij woont en die ik 'hot'vind, maar ik vrees weer in die verkeerde v-hoek te zijn beland. Ik vind haar 'benaderbaar mooi', d.w.z. ze is vrolijk en maakt altijd een praatje met me, maar het aanraken komt - grotendeels - van mijn kant. Ook uitnodigingen om samen een keer af te spreken zijn niet beantwoord.

  Vraag aan VVV-redactie en anderen: kan ik deze platonische relatie nog veranderen in een erotische of is die kans inmiddels wel verkeken ?

  gr.
  Gerhard

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *