Een Tweetal Handige Trucs Voor Aanspreekangst

proostIk ga in deze blog niet echt theorie beschrijven.

Maar ik ga een aantal trucjes en handigheden beschrijven die je vanavond al kunt gebruiken.

Deze handigheden kunnen je ook erg helpen in het verslaan van je approach anxiety (angst voor het aanspreken van vrouwen).

En kunnen handig zijn in het peilen hoe een vrouw zich tegenover jou zal gedragen.

Een goed gevoel

Dit is een truc die ik vroeger ook wel eens gebruikt heb en jou ook echt aanraad! Wanneer je ergens binnenkomt ga je alles en iedereen groeten en misschien jezelf zelfs voorstellen. Je kan hierin zo ver gaan als je zelf wilt.

Je kan langslopen en even glimlachen en knikken. Je kan je glas heffen naar mensen. Je kan op mensen afstappen en jezelf even voorstellen.

Door dit te doen kan je gelijk aan de reacties zien, hoe vriendelijk de mensen richting jou zullen zijn. Zonder dat je een kans hebt om echt afgewezen te worden! Hierdoor krijg je ook een goed gevoel over jezelf en ben je gelijk warm en ‘ken je iedereen’. Dit maakt het later makkelijker om iemand te (her)openen!

Eis hun aandacht op

Hiermee bedoel ik niet dat je als een randdebiel gekke trucjes gaat doen of weet ik veel wat. Maar wat hier wel een voorbeeld van is, is dat je op de dansvloer staat. En geen debiel dansen doet, maar een beetje een lollig dansje waardoor je eigenlijk voor gek staat.

Dit laat zien dat je zelfvertrouwen hebt, en de vrouwen zullen je ook hun aandacht geven omdat je iets doet wat opvalt. Maar niet opzichtig hun aandacht trekt. Wanneer je merkt dat een vrouw op een positieve manier naar je kijkt, kan je eventjes naar haar zwaaien of ondeugend lachen.

Je bereikt hier niet alleen maar mee dat je vrouwen hun aandacht krijgt en kunt zien dat ze je leuk vinden (of niet). Maar je bereikt hier ook mee, dat op het moment dat een vrouw een positieve reactie geeft, je niet meer hoeft na te denken over de opener die je gebruikt omdat je dan gewoon naar haar toe kunt gaan als: “Zit je me nou uit te lachen?”, of simpelweg: “Hee, hoe gaat het?”.

Ook heb je hoogstwaarschijnlijk al een bepaalde aantrekking in de vrouw veroorzaakt waardoor de opening en het gesprek makkelijker zullen gaan! Test dit uit en je zult zien dat het werkt!

Het rendement

Hetgeen waar ik al een tijd geleden door middel van dit soort trucs achter ben gekomen is dat je met non-verbale ‘openers’ zoals iemand proosten of zwaaien een hoger rendement/succes rate hebt. Wanneer je iemand verbaal opent, moet de vrouw nadenken over wat je hebt gezegd, hoe je het brengt en van alles.

Als je non-verbaal opent denkt een vrouw niet over dat soort dingen na. Maar alleen over het feit of ze het leuk vindt of niet. Als je aan haar ziet dat ze het leuk vindt is ze in principe al geopend en kan je dus niet worden afgewezen!

1 Reactie op "Een Tweetal Handige Trucs Voor Aanspreekangst"

  1. Brutus

    says:

    Deze tips zijn inderdaad handig. Ik gebruik deze zelf heel vaak. Echt mezelf meteen voorstellen heb ik nooit gedaan. (Wil niet zeggen dat het niet werkt, ik heb het alleen nooit geprobeert.) Dat was meestal pas na het eerste non verbale contact. Het is erg handig want ik ken nu echt heel veel Dames, en kan zo mijn opties open houden. Gewoon vaak uitgaan, op een gegeven moment komen ze vanzelf naar je toe.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *