De Drie Fasen Van Vrouwen Versieren

Fasen vrouwen versierenTijdens het versieren van vrouwen zijn er drie fasen die jij en de vrouw ondergaan.

In dit bericht ga ik je vertellen wat deze fasen inhouden en hoe je het beste kunt inspelen op het gedrag van de vrouw in de verschillende fasen.

Fase 1: Het openen van de vrouw

Oftewel, het zorgen dat je in gesprek raakt met de vrouw die je wilt versieren!

De meest ideale situatie is dat je een gesprek met een vrouw begint vanuit de groep waarmee ze omgaat. Geef de vrouw die je wilt versieren in het begin absoluut GEEN aandacht! Wanneer de vrouw ziet dat je het goed kan vinden met de groep zal zij op een gegeven moment interesse in jou gaan tonen.

Zij gaat dus aandacht aan jou schenken…Pas hier echter mee op! Geef haar niet direct wat ze wil, want dan ben je niet meer interessant. Geef haar niet ineens al je aandacht als jij een boeiend gesprek aan het voeren bent met een vriend of vriendin van haar.

Het beste wat je op dit moment kunt doen is haar op een nette manier “afwimpelen”. Wat vaak ook goed werkt is om een lichte belediging haar kant op te doen wanneer ze je om aandacht vraagt terwijl jij het super gezellig hebt met een bekende van haar.

Voorbeeld van een lichte belediging:

Jij hebt dus een boeiend gesprek met één van haar vrienden…

Zij ziet dat en probeert jouw aandacht op te vragen…

Jij zegt tegen diegene waarmee je in gesprek bent: “Stoort je vriendin altijd mensen wanneer ze in gesprek zijn? Dat vind ik echt onbeleefd”.

Zorg dat de vrouw die je wil versieren dit ook luid en duidelijk hoort, kijk haar vluchtig aan en ga weer terug naar je gesprek dat zo boeiend is!

Op dit moment zal ze nog meer moeite gaan doen om je aandacht te krijgen, het is een kat en muis spel waarbij je constant moet laten zien dat je erg interessant bent en dat jouw aandacht waardevol is. Nadat je haar een aantal keren hebt afgewimpeld, zal haar eigendunk wat lager zijn.

Fase 2: De interesse van de vrouw naar jou

Op dit moment ga je pas een gesprek met haar aan, maar zodra ze weer te opdringerig doet, wimpel je haar weer af. Als je merkt dat ze “normaal” doet, ga je natuurlijk verder met het gesprek.

Geef haar echter niet te veel waarde, plaats bijvoorbeeld de opmerking: “ik dacht eerst dat je een bitch was maar nu ik met je spreek valt dat best mee, eigenlijk ben je best oké!” (Deze opmerking geeft haar niet veel waarde, bovendien zal ze proberen om je te laten zien dat ze echt geen bitch is.)

Zorg ook dat je tijdens het gesprek een verhaal vertelt uit je leven (dit kan ook een verzonnen verhaal zijn). Zorg ervoor dat er bepaalde pieken in het verhaal voorkomen waaruit blijkt dat jij onafhankelijk bent en sociale waarde hebt.

Kort voorbeeld: Vertel dat je positief in het leven staat, dat je geen vriendin nodig hebt om gelukkig te zijn en dat je het vaak erg gezellig hebt met je vrienden en vriendinnen.

Op een gegeven moment merk je dat de vrouw steeds meer interesse in je krijgt door je boeiende levensstijl. Op dit moment moet je jezelf voorbereiden om door te gaan naar de volgende fase.

Fase 3: Interesse van jou naar de vrouw

Wanneer de vrouw in kwestie zeer geboeid is door jouw uitstraling en je merkt dat ze zich op haar gemak bij je voelt, neem je haar mee naar een andere plek (een rustigere plek).

Zeg bijvoorbeeld dat je graag even naar “die en die” plek wilt, pak haar hand en vraag haar mee (loop altijd voorop!). Als je merkt dat ze je hand niet vastpakt of mee wil, ga je weer terug naar fase 2.

Tip voor in de kroeg:

Stel dat het warm is in de kroeg (is het altijd), dan kun je haar zeggen dat je het erg warm vindt en even een frisse neus wilt halen. Vraag haar of ze met je mee naar buiten gaat…

Wanneer je met haar alleen bent kun je een dieper gesprek aangaan en nog meer leuke verhalen vertellen over je boeiende leven. Tevens kun je haar diepgaandere vragen stellen over haar leven. Een leuke vraag is altijd: “Op wat voor mannen val jij?”. Vaak vertellen ze dan allemaal eisen die ze stellen aan een man (alsof ze een lijstje bijhouden).

Vaak vragen ze daarna op wat voor vrouwen jij valt. Een zeer aantrekkelijk antwoord is dan: “Eigenlijk weet ik niet op wat voor vrouwen ik val. Want ben je ooit wel eens echt verliefd geweest op iemand? (eventueel: zij: “ja”) Ik wel/ook, en dat gevoel dat ik dan krijg is zo overweldigend dat het niet valt onder te verdelen in eisen.

Wanneer ik echt verliefd ben op een meid, ga ik er helemaal voor en dan zie ik vanzelf wel waar het schip strandt. Heb jij dat niet?”

Dit antwoord zal zij absoluut niet verwachten (met haar eisenpakket), bovendien laat je zien dat je emotie hebt. Ze zal zich meer tot je aangetrokken voelen en stiekem hoopt ze dat jij verliefd op haar bent ;-).

Nu is het tijd om te zoenen, vraag haar simpel: “Wil je met me zoenen?”. Als ze ‘ja’ zegt, weet je wat je moet doen!

Als ze ‘nee’ zegt, zeg je: “Oh, dat leek even zo”. Ga vervolgens gewoon verder totdat er zich een ander geschikt moment voordoet. Zorg er voor dat je steeds meer waarde uitstraalt.

End of story.

 

4 Reacties op "De Drie Fasen Van Vrouwen Versieren"

 1. Mehowmaster

  says:

  Vraagjes:
  wat als je geen boeiend leven hebt, kan je dan gewoon een paar leuke verzonnen verhaaltjes vertellen?
  Moet je haar altijd afwimpelen en jezelf de hemel in prijzen met verhaaltjes, of je kan je ook gewoon duidelijk zijn over je intenties?

 2. Mikey

  says:

  Hoi Mehowmaster, bedankt voor je reactie!

  Uiteraard kun je gewoon leuke verzonnen verhalen vertellen! Een uitspraak van één van de bekendste pick up artists: "Fake it till you make it". Zorg wel dat er goede pieken in je verhaal voor komen. De manier waarop je het verhaal verteld speelt natuurlijk ook mee! Je kan een "niet boeiend" verhaal op een manier vertellen waarop het wel boeiend wordt door bepaalde dingen aan te dikken. Het gaat er niet om dat je jezelf de hemel in prijst maar dat je gewoon haar gedachten ergens anders meeneemt en niet met standaard vragen komt zoals wat voor werk doe je of welke opleiding, deze vragen wordt hen al zo vaak gesteld en dat is gewoon saai. Dat maakt je ook meteen een stuk minder interessant.

  Zoals ik heb beschreven is het belangrijk dat je haar in het begin afwimpelt, hierbij toon je niet echt je intenties maar lok je haar uit de tent om steeds meer aandacht voor jou te krijgen. Op een gegeven moment kun je dus alleen met haar zijn, dan kun je je intenties gaan tonen. Doe dit wel op een leuke manier, voorbeeld: Je bent haar een verhaal aan het vertellen en dan stop je ineens. Je begint aan haar haar te ruiken en zegt dat je gek wordt van de geur van haar haar omdat het zo lekker ruikt. Vervolgens ga je gewoon weer verder met je verhaal... En zo bouw je het steeds verder op.

 3. Kevin

  says:

  Dat verhaal om te vertellen waar je op valt is een goede! Alleen dat wil je me zoenen vind ik een beetje afgezaagd klinken. Heeft wat puberaals en als ze je afwijst is het hele momentum weg. Ik zou het wat subtieler aanpakken dmv non-verbale communicatie. Maar hoe dat dan het beste kan weet ik niet..

 4. Mikey

  says:

  Hey Kevin,

  Bedankt voor je reactie!

  Uiteraard zijn er meerdere manieren om tot de zoen te komen. Je kan bijvoorbeeld eerst intensiever oogcontact zoeken en een beetje zwoel kijken en dan gaan voor de zoen. Uiteraard moet je wel goed aanvoelen of dit mogelijk is.

  Een andere optie is om met je hand naar haar gezicht te gaan en haar haar naar achteren doen om vervolgens voor de zoen te gaan.

  Bij mijn blogposts vandaagvrouwenversieren.nl/author/mikey/ vind je ook informatie over escaleren. Hierin staan diverse stappen beschreven hoe je tot zoenen en seks kan komen met een vrouw.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *