Succesvol Flirten via WhatsApp? 7 Geheimen Met Voorbeelden

Wat als je iemand leuk vindt, maar je kan alleen via WhatsApp met diegene communiceren? Dan moet je flirten via WhatsApp, maar hoe gaat dat en hoe moet dat?

Alles is tegenwoordig digitaal en daarom is het ook normaal dat ook het flirten digitaal en dus ook via WhatsApp gaat. WhatsAppen is een goede manier om in contact met elkaar te blijven en om met elkaar te flirten als je niet in de buurt bent of elkaar nog niet zo goed kent. Het is ook erg makkelijk, snel en soms zelfs beter dan in het echt met iemand flirten.

Tegelijkertijd kan het ook voor problemen of onduidelijkheid zorgen, en door sommigen kan het ook moeilijk gevonden worden. Lees snel verder, want in dit artikel geef ik 7 geheimen, met voorbeelden, om succesvol te kunnen flirten via WhatsApp!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Geheim nr. 1: Houd het netjes

Mensen vinden het fijn als er met respect tegen ze gesproken wordt. Maak dus vooral in het begin geen ongepaste of seksueel getinte opmerkingen of grapjes. Denk na over wat je zegt en zeg niet zomaar iets. Houd het leuk.

Als je met respect tegen iemand praat, of in dit geval met iemand flirt, dan wil diegene met je blijven praten. Nadat je een tijdje met diegene gesproken hebt, kan je misschien een bepaalde grap maken of een opmerking maken. In het begin is de enige manier om een goede start met elkaar te hebben in het gesprek dat je het netjes houdt.

Je bepaalt op deze manier de sfeer en laat de ander weten dat je hem of haar serieus neemt. Als je elkaar wat beter kent en weet dat jullie je beiden op je gemak voelen, dan kan je die grove of seksuele grap wel maken.

Vooral vrouwen vinden het ongemakkelijk en onprettig als mannen vanaf het begin seksuele grappen maken. In een bepaalde context en als ze zich veilig bij je voelen, zullen ze het niet erg vinden, maar in het begin van het gesprek of als jullie net aan het flirten zijn, is nooit gepast.

Geheim nr. 2: Neem jezelf niet te serieus

Voor velen is flirten via WhatsApp een spel of gewoon iets wat leuk is om te doen. Je moet het daarom ook niet al te serieus nemen en ook niet te veel over nadenken.

Dit is waar je de fout in kan gaan. Het kan de kans verpesten om indruk te maken op de ander. Als je het flirten via WhatsApp te serieus neemt, kan je wanhopig klinken en de ander wegjagen.

Zorg ervoor dat je een goed evenwicht bewaard tussen het tonen van interesse in de ander, en niet wanhopig lijken. Dit is noodzakelijk als je ervoor wilt zorgen dat de ander je leuk vindt. Op deze manier maak je een goede indruk op de ander.

Als je het te serieus neemt en elke minuut kijkt of je al een antwoord hebt op je bericht, dan is dat niet zo goed. Je moet er niet al te serieus in gaan en een paar keer per dag kijken of de ander al geantwoord heeft.

Als je een bericht ontvangt, moet je dus nooit meteen antwoorden. Je moet het even laten rusten, maar wacht ook niet te lang met het beantwoorden van de berichten. Zoek een goede balans en geef het net genoeg tijd zodat het niet lijkt alsof je wanhopig bent en de hele tijd voor je telefoon zit te wachten op een bericht van de ander.

Als je het toch te serieus neemt, kan dit verschillende gevolgen hebben die je graag wilt vermijden, zeker als je de ander leuk vindt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Voorbeelden:

 • Als de ander niet meteen antwoordt, betekent dit niet dat ze niet geïnteresseerd zijn.
 • Als je grap een keer niet begrepen wordt, is er niets verpest.
 • Probeer niet al te veel te delen in een keer, maak rustig kennis met elkaar.
 • Bespreek in het begin vooral geen dingen die erg persoonlijk zijn, houd het luchtig.

Geheim nr. 3: Laat de ander lachen

Iedereen houdt ervan om te lachen. Veel mensen voelen zich ook sneller aangetrokken tot iemand die ze aan het lachen kan maken. Op deze manier kan je indruk maken op de ander zonder heel erg je best te moeten doen.

Let wel op dat je niet te veel je best gaat doen en rare of domme grappen gaat maken. Iemand een beetje pesten op een spelende manier kan leuk zijn, maar gemene of dingen zeggen die pijn kunnen doen, is nooit een goed idee. Het maken van grapjes zorgt er ook voor dat de ander zich meer op zijn of haar gemak zal voelen en zich daardoor meer tot jou aangetrokken zal voelen.

Ook kan je een grap over jezelf maken. Dit kan de ander aan het lachen maken én dit kan meer interesse in jou wekken bij de ander. Dit zorgt ervoor dat de ander je persoonlijke vragen gaat stellen en je dus dingen kan delen over jezelf.

Sla hier dus niet in door, want dat kan voor problemen zorgen:

 1. Het kan ervoor zorgen dat de ander het gevoel krijgt dat hij/zij ook veel grappen moet maken, wat veel energie kan vragen van de ander, waardoor die zichzelf niet kan zijn en het flirten voor de ander minder leuk wordt.
 2. Het kan het laten lijken alsof je je gevoelens verstopt onder grapjes en door spelend pesten, terwijl de ander misschien op sommige vlakken een serieuzer gesprek met je wilt voeren of gewoon een gesprek met je wilt voeren zonder ongemakkelijke grapjes.
 3. Na een tijdje zal je door de mand vallen, want niemand kan de hele tijd grapjes blijven maken. Je kan die tijd beter besteden aan het flirten met en beter leren kennen van de ander.

Zorg er dus voor dat er een balans is en dat je niet alleen grapjes en humor gebruikt tijdens het flirten met de ander. Zo houd je het gesprek leuk, heeft de ander meer interesse in je en kan je ervoor zorgen dat de ander je leuk gaat vinden.

‘’Lachen zorgt voor gelukshormonen, wat ervoor zorgt dat de ander je gaat associëren met een goed gevoel’’

Geheim nr. 4: Timing

De timing van je berichten is erg belangrijk; je wilt namelijk dat de ander aan je denkt. Een berichtje in de avond sturen is goed, want dan zal de ander aan je denken voordat diegene gaat slapen. Ook is het slim om ‘s ochtends een bericht te sturen, zodat je de ander kan laten weten dat je aan hen denkt.

Ook is timing belangrijk voor het beëindigen van het gesprek. Soms zal je het gevoel hebben dat je niet wilt stoppen met het praten met de ander, maar doe dit vooral wel. Als je de eerste keer of de eerste paar keren te lang met elkaar praat, heb je niks meer om over te praten en dan worden de gesprekken oninteressant en wil je minder graag met elkaar praten.

Dit kan ervoor zorgen dat het gesprek ongemakkelijk wordt. Stop daarom op tijd met het gesprek. Als je ziet dat je geen onderwerpen meer hebt om over te praten, probeer het gesprek dan zo snel mogelijk, op een goede manier te stoppen. Soms kan je dit ook doen als het gesprek interessant is, zodat de ander het jammer vindt dat het gesprek eindigt en ernaar uitkijkt om het gesprek de volgende keer weer op te pakken.

Doe dit vooral niet op een botte manier, want dan zal de ander niet meer met je willen praten. Zeg bijvoorbeeld: ‘’Hey ik moet gaan, spreek ik je morgen weer?’’ of ‘’Hey ik moet gaan, ik app je morgen weer!’’. Dit laat zien dat je interesse hebt in de ander. Ook geeft het de ander iets om naar uit te kijken de volgende dag.

Timing zorgt er dus voor dat het gesprek niet raar wordt. Ook zorgt het ervoor dat de ander interesse in je krijgt en het gevoel krijgt dat jij interesse in hen hebt. Timing is dus erg belangrijk tijdens het flirten via WhatsApp.

‘’Niemand houdt van een ongemakkelijk WhatsApp gesprek, beëindig het dus op tijd om dit te voorkomen!’’

Geheim nr. 5: Maak het persoonlijk

Om het gesprek intiemer te maken, moet je het gesprek persoonlijk maken. Maar hoe doe je dat?

Noem de naam van de ander zo vaak mogelijk. Zorg er wel voor dat je dit niet te vaak gaat doen, want dat kan ongemakkelijk worden voor de ander. Doe het dus niet elk bericht. Je moet het zo doen dat het niet opvalt en subtiel blijft.

Ook kan je de ander een koosnaampje geven en deze gebruiken om de ander aan te spreken. Ook dit moet je zo vaak mogelijk doen, maar niet al te vaak, zodat het niet te erg opvalt en het subtiel blijft. Zorg ervoor dat het een lieve en leuke koosnaam is, waardoor de ander niet beledigd wordt. Enkele voorbeelden zijn:

 • Lieverd
 • Schat
 • Lieveling
 • Een positieve originele koosnaam

Een koosnaam werkt het best als je hem baseert op iets wat de ander je heeft verteld. Dit zorgt ervoor dat je laat blijken dat je de berichtjes aandachtig hebt gelezen en dat je geïnteresseerd bent.

Tenslotte is een goede manier om het gesprek persoonlijker te maken om veel ‘’wij’’ en ‘’ons’’ te gebruiken tijdens de gesprekken. Op deze manier gaat de ander ook denken dat jullie een ‘’wij’’ en een ‘’ons’’ zijn en dat kan ervoor zorgen dat die ander je leuk gaat vinden. Ook is het een manier om de ander aan je te laten denken, want zo laat je de ander onbewust aan je denken.

Geheim nr. 6: Geef complimenten

Complimenten zijn erg belangrijk tijdens het flirten. Dit kan namelijk drastisch veranderen hoe de ander zich over jou voelt. Ook kan een compliment de dag van de ander beter maken.

Zorg ook hier dat je niet te veel complimenten geeft, want dat kan averechts werken. Het kan ervoor zorgen dat de persoon met wie je flirt zich gaat schamen of dat het gesprek ongemakkelijk wordt. Ook kan het ervoor zorgen dat je wanhopig overkomt en dat moet je vermijden.

Je moet vooral gepaste complimenten geven, bijvoorbeeld:

 1. Complimenteer de profielfoto van de ander
 2. Zeg dat diegene lief is
 3. Als diegene lacht op zijn/haar profielfoto, zeg dan dat diegene een mooie lach heeft
 4. Zeg dat je het prettig vindt om met de ander te praten

Zeg nooit iets over het lichaam of figuur van de ander; dit kan namelijk een gevoelig onderwerp zijn. Dit kan bovendien bij de ander overkomen alsof je alleen geïnteresseerd bent in het uiterlijk van de ander en niet in de persoon zelf. Dit kan ervoor zorgen dat diegene je minder leuk vindt en minder met je wil praten.

Probeer de ander dus een speciaal gevoel te geven, door complimenten te geven. Als je de ander op het juiste moment en op de juiste manier complimenten geeft, kan dit ervoor zorgen dat je hem of haar laat lachen en hij of zij meer interesse heeft in jou en het gesprek.

‘’Iedereen houdt van een complimentje; het maakt je dag beter en geeft je een goed gevoel’’

Geheim nr. 7: Wees jezelf

Het kan zijn dat je lang en diep gaat nadenken over wat je moet sturen naar de ander. Het maakt het flirten alleen maar moeilijker, want je gaat over elk woord en elke zin nadenken. Doe dit vooral niet.

Het is natuurlijk goed dat je nadenkt over wat je stuurt. Het wordt echter een probleem als je te lang gaat nadenken over wat je gaat sturen. Het is namelijk zo dat hoe langer je nadenkt over je bericht, hoe groter de kan wordt dat je geen antwoord krijgt, dat je iets stuurt dat verkeerd wordt ontvangen of iets anders gebeurt wat je niet wilt.

Ook maak je het flirten op deze manier minder leuk voor jezelf. Je creëert namelijk een angstige en negatieve sfeer voor jezelf rondom het flirten. Stop daarom met je druk maken om de reactie van de ander.

Je wilt graag dat de ander je echt leuk vindt, dus je moet daarom ook jezelf zijn. Een script volgen om de ander je leuk te laten vinden, zal nooit goed uitpakken, want als je elkaar in het echt ontmoet, kan je ook niet superlang nadenken over wat je gaat zeggen. Ook zal het voor de ander een shock zijn dat je heel anders bent in het echt dan op WhatsApp.

‘’Niemand houdt ervan als je je anders voordoet op WhatsApp; dit zorgt voor valse verwachtingen, dus wees jezelf.’’

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d