Voordat Je Begint Met Daten

Eerste Date Tips

Veel mannen willen te veel te snel, vooral wanneer ze het zat zijn dat ze maar telkens geen vrouwen kunnen versieren. Ze maken zichzelf gek door hun hersenen te kraken over wat ze allemaal fout aan het doen zijn, of het nou aan hun ligt of niet en op een gegeven moment gaan ze alle vrouwen de schuld geven.

Gelukkig ben je hier op deze site terecht gekomen, dat betekent dat je gewild hebt om de tijd te nemen om jezelf eerst te leren kennen voordat je in een oceaan van vrouwen springt. Je wilt natuurlijk niet verdrinken!

Net als zwemmen, je haalt eerst je zwemdiploma’s A, B & C. Je begint te spetteren in het ondiepe zodat als je moe wordt je weer makkelijk kan staan en opnieuw proberen. Later, wanneer je steeds beter en beter wordt met zwemmen ben je binnen no-time van de duikplank aan het springen in het diepe gedeelte.

Leer eerst jezelf kennen voordat je helemaal los wilt gaan in de datingwereld, dit bespaart jou voor later zoveel tijd. Eerst oefenen in het ondiepe, dan stap voor stap steeds dieper en dieper.

In dit artikel lees je wat je in het begin kan doen om je later verder te helpen.

Veel leesplezier…

Gesloten

Als je al best gesloten bent van nature is het het makkelijkst om met baby stapjes te beginnen. Groet winkelbedienden met: ”Hoi” of ”Hallo”. En dat minstens vijf keer per dag voor een week of twee. En op een gegeven moment gaat het normaal worden om ze te groeten, het is makkelijk om een praatje te maken met winkelpersoneel, want het is een groot deel van hun werk om klantvriendelijk te zijn.

Je loopt bijvoorbeeld de supermarkt binnen, je rekent af en je ziet dan het naambordje van de kassamedewerker.

Jij: ”Hoi, Lucinda. Hoe gaat het?” Lucinda: ”Hallo. Goed hoor en met u?” Jij: ”Relaxed, nog lang te gaan?” Lucinda: ”Nog twee uurtjes dan ben ik vrij.” Jij: ”Oh dat is niet zo lang meer.”

[Je hebt vervolgens je boodschappen al.]

Jij: ”Fijne dag nog, werk ze!” Lucinda: ”Dankje, tot ziens.”

Zie je hoe makkelijk dat is? Gewoon heel simpel een klein praatje maken. Des te vaker je dit doet, des de makkelijker het wordt en hoe opener je ook wordt. Als je dit vaak doet overdag worden je conversatievaardigheden ’s avonds wat vloeiender. Je voelt je dan al op je gemak om te praten.

Ben Je Gelukkig ?

Deze vraag is best grootschalig en voor velen moeilijk om te beantwoorden, maar dan ook om echt eerlijk antwoord te geven. Of iemand echt tot diep in zijn of haar hart gelukkig is.

Wat ik er meer mee bedoel is of jij je als persoon op je gemak voelt. Ben je een beetje zelfverzekerd en heb je een groot deel van de week een goed humeur? Als dat niet zo is, zorg ervoor dat je jezelf meer op pept en meer positieve activiteiten doet. Zelfvertrouwen opbouwen bij wijze van. Met een leuke uitstraling kom je veel verder dan met alleen je knappe looks. Vraag aan jezelf:

  • Heb ik voldoende rust?
  • Maak ik tijd voor mijn hobby’s en passies?
  • Maak ik genoeg tijd voor mezelf, om dat boek uit te lezen of aan de slag te gaan met het bouwen van het schip in een fles? (Ik noem maar een voorbeeld)

Dit is heel essentieel voor jezelf, wanneer je geluk en positiviteit uitstraalt worden je kansen alleen maar groter om een leuk iemand te ontmoeten. Je hoeft natuurlijk geen Boeddha te zijn en helemaal verlicht en één met jezelf te zijn, maar je mag best af en toe tevreden zijn met jezelf.

Geluk, liefde, succes en blijdschap beginnen van binnen en werken zich naar buiten. Niet andersom. Zodra vrouwen merken dat je naar geluk, blijdschap, succes en liefde bij hun aan het zoeken bent zullen ze daar op afknappen. Een fantastisch persoon (jij dus) heeft dit al, daar zal ze je leuk vinden.

1 Reactie op "Voordat Je Begint Met Daten"

  1. Bas

    says:

    Mooi Aurelius ! Zeer leerzame post

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *