3 Signalen om Foute Vrouwen te Herkennen + Voorbeelden

Veel mannen zullen het wel eens hebben meegemaakt: je komt een leuke vrouw tegen, je blijkt een klik met haar te hebben, en na enige tijd komt het tot een relatie. Aan het begin van jullie relatie had je niet gelukkiger kunnen zijn, en misschien zie je wel echt een toekomst voor je met deze vrouw. En dan steken ineens de problemen de kop op.

Misschien is ze ineens wel onredelijk jaloers als je even met een andere vrouw praat. Misschien is ze ineens negatief over alles wat je doet. Of misschien blijkt ze wel ontzettend egoïstisch en narcistisch te zijn, waardoor ze totaal geen rekening meer met je houdt zodra ze je heeft binnengehaald. Wat ook het geval is, het is in elk geval duidelijk dat je met een foute vrouw te maken hebt.

Dat je geen relatie moet beginnen met een foute vrouw is wel duidelijk. Waarschijnlijk snap je ook wel dat je zo snel mogelijk uit zo’n relatie moet zien te komen als je erin zit. Maar hoe herken je een foute vrouw nou precies? Hoe weet je zeker dat je met een foute vrouw te maken hebt, en niet gewoon met “normale” relatieproblemen?

In dit artikel zal ik je helpen om op die vraag een antwoord te vinden. Ik zal jou enkele veel voorkomende signalen leren, aan de hand waarvan jij kan zien of je daadwerkelijk met een foute vrouw te maken heeft. Ook zal ik je leren hoe je daar vervolgens mee om moet gaan. Ik zal dit gaan doen aan de hand van de volgende punten:

  • Wat bedoel ik precies met een foute vrouw?
  • Hoe herken ik een foute vrouw? 3 signalen
  • Hoe beëindig ik een relatie met een foute vrouw?

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat bedoel ik precies met een foute vrouw?

Een foute vrouw klinkt natuurlijk als iets erg negatiefs, en dat is het ook, maar het klinkt ook behoorlijk vaag. Als ik het heb over foute vrouwen, wat bedoel ik daar dan precies mee? Wat is nou precies de definitie van een foute vrouw? Voordat ik verder ga met de rest van dit artikel, zal ik die vraag eerst proberen te beantwoorden.

Er is natuurlijk geen vaste definitie voor een “foute vrouw”, aangezien het woord “fout” nogal veel kan betekenen. Ik zal je daarom uitleggen wat ik er in dit artikel mee bedoel. Als ik het heb over een foute vrouw dan heb ik het over een vrouw met dusdanig nare karaktertrekken, dat het onmogelijk is om een gezonde relatie te hebben met die vrouw. Vaak zijn deze vrouwen erg manipulatief.

Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben, maar heel vaak is er sprake van een serieuze persoonlijkheidsstoornis. Zo kan het zijn dat een vrouw ongezond egoïstisch, jaloers of narcistisch is, omdat er gewoon in haar hoofd iets niet goed zit. Dat is voor haar natuurlijk hartstikke vervelend, maar dat wil nog niet zeggen dat je daarom maar een relatie met zo’n vrouw moet beginnen.

Een relatie uit medelijden is altijd een slechte relatie.

Als je met zo’n vrouw te maken hebt, dan kun je maar beter geen relatie beginnen of de relatie beëindigen. Als je dat niet wilt, kun je haar ook de keus geven om professionele hulp te zoeken bij een psycholoog om aan haar problemen te werken

Je snapt nu een beetje wat ik bedoel met een foute vrouw, en je snapt ook dat het onbegonnen werk is om een relatie te onderhouden met zo’n vrouw. Wat je echter nog niet weet, is hoe je dit soort vrouwen kunt herkennen, om zeker te weten dat er niet een ander probleem aan de orde is. Daarmee zal ik je in de rest van dit artikel gaan helpen.

Hoe herken ik een foute vrouw? 3 signalen

Nu je eenmaal weet wat foute vrouwen zijn, wil je waarschijnlijk vooral weten hoe je ze precies kunt herkennen. Zijn er bepaalde signalen die je waarschuwen als je met een foute vrouw te maken hebt, of moet je maar gewoon gokken. Laat me je verklappen: die signalen zijn er zeer zeker.

Wat die signalen zijn, en hoe je deze herkent, dat zal ik je nu gaan uitleggen. Door goed op te letten of je deze signalen ziet, kun je bepalen of het een goed idee is om achter deze vrouw aan te gaan, of je relatie door te zetten. Ik zal me in dit artikel richten op de volgende veel voorkomende signalen, en deze even kort gaan bespreken:

  • Ze gedraagt zich anders bij jou dan bij anderen
  • Ze praat overdreven negatief over anderen
  • Zij heeft (bijna) geen vrienden van vroeger

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Signaal 1: Ze gedraagt zich anders bij jou dan bij anderen

Zoals ik eerder al heb gezegd, zijn er heel veel verschillende soorten foute vrouwen. Wat ik echter ook al even benoemd heb, is dat foute vrouwen meestal erg manipulatief zijn. Ze zullen jou en jouw gedrag continu proberen te beïnvloeden om voor elkaar te krijgen wat ze willen. Dit is een eigenschap die je vaak al vrij snel kunt herkennen, als je weet waar je op moet letten.

Als je te maken hebt met een manipulatieve vrouw, dan zal ze haar gedrag aanpassen aan de situatie om te krijgen wat zij graag wil. Daarom zal ze zich bij sommige mensen anders gedragen dan bij anderen. Ze kan namelijk bij verschillende mensen op verschillende manieren dingen bereiken. Dit kun jij gebruiken om haar manipulatieve karakter al vroeg te ontdekken.

Als een vrouw manipulatief is, zal ze zich bij jou heel anders gedragen dan bij anderen. Misschien is ze bij jou heel serieus en komt ze heel intelligent over, maar is ze bij haar vrienden heel giechelig en doet ze alsof ze dom is. Als ze haar gedrag in sterke mate aanpast aan de verschillende mensen waarmee ze omgaat, dan is dat een teken dat ze manipulatief kan zijn.

Manipulatieve mensen weten vaak zelf niet eens meer wie ze echt zijn.

Let hierbij wel op dat het moet gaan om gedrag dat in sterke mate anders is. Bijna iedereen gedraagt zich wel iets anders afhankelijk van de sociale context. Kleine verschillen in haar gedrag zijn dus meestal geen slecht signaal. Pas als het erg sterke veranderingen zijn, waardoor je eigenlijk kan zeggen dat ze zich gedraagt als een ander persoon, moet je je zorgen gaan maken.

Let ook op of het niet gaat om een sociale situatie waarin het normaal is om je anders te gedragen. Als ze bijvoorbeeld met haar collega’s of haar baas praat, is het logisch dat ze dan wat serieuzer en formeler is. Dat is dan uiteraard geen teken dat ze manipulatief is.

Signaal 2: Ze praat overdreven negatief over anderen

Een andere karaktereigenschap die je erg vaak ziet bij fouten vrouwen, is overdreven negativiteit tegenover jou. Ze is eigenlijk negatief over alles wat je doet, en hierdoor maakt ze jouw zelfvertrouwen volledig kapot. Als je wilt weten of ze zich zo zal gaan gedragen tegen jou, is het goed om te kijken hoe ze anderen behandelt.

Je kunt hiervoor bijvoorbeeld luisteren naar hoe ze over anderen praat. Als ze het heeft over andere mensen in haar leven, heeft ze het dan alleen over alle negatieve kanten van die mensen? Hoor je haar eigenlijk nooit positief over iemand? Dan is de kans groot dat ze in de toekomst ook tegen jou alleen maar negatief zal zijn. In dat geval heb je dus te maken met een foute vrouw.

Als ze iedereen haat, dan zal jij echt niet de uitzondering zijn.

Natuurlijk heb je ook gewoon vrouwen die van roddelen houden, of het gewoon graag hebben over negatieve zaken. Dit betekent niet altijd dat ze ook negatief tegenover jou zullen zijn. Als je dit wilt checken, kun je zelf een positief onderwerp aansnijden. Als zij van dit gesprek vervolgens alsnog iets negatiefs maakt, dan is de kans groot dat je met een foute vrouw te maken hebt.

Waarom je met zo’n vrouw geen relatie wil, hoef ik je waarschijnlijk niet uit te leggen. Je wilt natuurlijk vooral gelukkig zijn in een relatie, en negativiteit draagt daar nou niet bepaald aan bij. Als iemand je continu zegt dat je alles verkeerd doet, zal je het op een gegeven moment zelf gaan geloven. Bovendien zal je ook niet echt kunnen houden van iemand die je continu vertelt dat je alles fout doet.

Signaal 3: Ze heeft (bijna) geen vrienden van vroeger

Foute vrouwen zijn per definitie erg moeilijk om mee om te gaan. Dat is dan ook (deels) de reden dat je geen relatie wil hebben met zulke vrouwen. Dit zullen niet alleen haar partners merken, maar ook andere mensen in haar omgeving, zoals haar vriendenkring. Door deze vriendenkring te bestuderen, kun je vaak al signalen zien dat een vrouw fout is.

Een foute vrouw zal haar vrienden namelijk niet lang vast kunnen houden. Haar vrienden zullen op een bepaald moment haar nare karaktertrekken ontdekken. Uiteindelijk zullen ze waarschijnlijk besluiten dat ze daar niet zoveel zin meer in hebben. Ze verdwijnen uit haar leven, en de foute vrouw zal weer op zoek moeten naar nieuwe vrienden.

Als ze haar vrienden al niet kan behouden, dan zal een relatie al helemaal geen goed idee zijn.

Dit zorgt ervoor dat foute vrouwen vaak bijna alleen maar nieuwere vrienden hebben, en bijna geen vrienden van vroeger. Die zijn haar immers al lang geleden zat geraakt, dus die willen niets meer met haar te maken hebben. Haar vriendenkring kan dus al een duidelijke waarschuwing zijn dat een vrouw erg moeilijk is in de omgang.

Ook dit kan natuurlijk ook op andere dingen wijzen. Het hoeft niet per se te betekenen dat je te maken hebt met een foute vrouw. Zo kan het zijn dat een vrouw veel werkt, en daarom minder tijd heeft om vriendschappen te onderhouden. Misschien is het wel gewoon iemand die erg verlegen is, en daarom moeilijk vrienden maakt.

Dat wil niet zeggen dat dit geen handig signaal is om op te letten. Het betekent wel dat je gewoon zelf moet blijven nadenken. Ga bij jezelf na of er geen andere redenen kunnen zijn dat ze maar weinig vrienden van vroeger heeft. Als dat het geval is, dan hoef je je in principe geen zorgen te maken.

Hoe beëindig ik een relatie met een foute vrouw?

Hopelijk heb ik je ervan overtuigd dat een relatie met een foute vrouw geen goed idee is, en heb ik je laten zien hoe je een foute vrouw kan herkennen. Maar wat nou als je erachter komt dat je een relatie hebt met een foute vrouw? Hoe maak je daar dan een einde aan, en is dat nou echt de enige optie die je in zo’n geval hebt? Daar zal ik je nu een antwoord op proberen te geven.

Een soort stappenplan voor het beëindigen van een relatie met een foute vrouw kan ik je natuurlijk niet geven. Elke vrouw is anders, dus de beste manier om een einde te maken aan een relatie zal ook per vrouw verschillen.

Wat ik wel kan doen, is jou enige tips geven die eigenlijk altijd wel relevant zijn, en dat zal ik dan ook doen.

Allereerst moet je een relatie altijd face-to-face uitmaken, en niet via sms, WhatsApp of de telefoon. Niet alleen omdat je dit haar eigenlijk wel verschuldigd bent, maar ook omdat de kans dan veel groter is dat zij de situatie zal accepteren. Ten tweede moet je duidelijk zijn tegen haar. Draai dus niet om de hete brij heen, maar zeg haar gewoon duidelijk dat je haar niet meer wilt zien.

Als je dit niet wilt doen, heb je zoals ik eerder al zei nog een optie. Je kan haar ook vragen om psychologische hulp te zoeken voor haar probleem, en/of om met jou in relatietherapie te gaan. De meeste problemen kun je zo wel oplossen, maar ze moet hiermee wel akkoord gaan. Als ze dat niet wil, is het alsnog je enige optie om het uit te maken.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d